NORTH SEA MARINE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NORTH SEA MARINE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 893.505.404

Publication

04/09/2014
ÿþtI(I( tIl luit ttltl Ittit lt( ((til (tilt (((I lit

*14165035*

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RthIUiik valu LliçijJel

Antwerpen

26 AUG.

afdeling Antwerpen

GR Urie

rnoc111.1

Ondernemingsnr 0893.505.404

Benaming (voluit) : NORTH SEA MARINE

(verkort):

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Zeevaartstraat 2

2000 Antwerpen

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING: KAPITAALVERHOGINGEN DOOR INBRENGEN IN NATURA - COÖRDINATIE STATUTEN

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van 21108/2014, gehouden voor notaris! Peter Timmermans te Antwerpen, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

II EERSTE BESLISSING

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met honderd zestigduizend euro (160.000,00E) om het te brengen van achthonderdduizend euro (800,000,00E) op negenhonderd zestigduizend euro (960.000,00E), doorl het bijmaken van honderd en twaalfduizend honderd tweeënveertig (112.142) aandelen, van hetzelfde type ais! de thens bestaande, die gelijke rechten genieten als de thans bestaande, die deelnemen in het resultaat vanaf: de inbreng, en die zullen worden afbetaald door nagemelde inbreng in natura.

1NBR NG IN NATURA

1,INBRENGER

ls hier tussengekomen: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'INVEST COMPANY CLOQSTERMANS', met zetel te 2000 Antwerpen, Zeevaartstraat 2, MW BE (0)888.822.084 RPR Antwerpen, Hier vertegenwoordigd door de heer Jimmv CLOOSTERMANS, wonende te 2060 Antwerpen, Klappeistraat 41, handalend als zaakvoerder van de vennootschap daartoe aangesteld op vijfentwintig juni tweeduizend en: !! negeb, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zevenentwintig augustus daarna, onder' numnier 20090827-09122730 (ID 591-6974842-62 RR 760107 109-23)

ILBE$CHRIJVING VAN DE GOEDEREN

Wordt ingebracht navolgend goed:

Een in aanbouw zijnde motorduwboot met een lengte van veertien (14) meter en breedte van vijf komma zeventig (5,70) meter met de naam 'Durme'.

i; Bouwjaar: 2011

iWerf van aanbouw: P.1-1. Tinnemans BV te Maasbracht

Meetbrief, certificaat van onderzoek en goedkeuring in aanvraag.

Het vaartuig is op negenentwintig april tweeduizend veertien geïnspecteerd te Maasbracht door van Duyvendijk

& Zn BV, scheepsbouwkundige en werktuigkundige experts met maatschappelijke zetel te Rotterdam, Albert

piesinanvveg 57.

III. EIGENDOMSRECHTEN

!: Het hiervoor beschreven goed hoort de inbrenger toe om het te hebben besteld bij de firma P.H.Tinnemans & Zn B,V., te Maasbracht, lndustrieweg 16, waarvoor een contract werd gesloten op veertien februari tweeduizend en elf.

IV. VOORWAARDEN VAN DE INBRENG

othecaire toestand

Vooreerst bevestigt en waarborgt de inbrenger hoofdelijk en ondeelbaar met zijn rechtverkrijgenden, dat het

ingebrachte goed niet is bezwaard met enige hypotheek, in- en/of overschrijving en niet met inpandgeving is

bezwaard,

2.Staat

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

à

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

red 11.1

De vennootschw ontvangt het goed in de feitelijke toestand en gelegenheid waarin dit zich bevindt, zonder dat zij erri0 klacht of vordering kan doen gelden wegens onjuistheid of wegens onnauwkeurigheid in de beschrijving en gesteldheid van dit goed,

Alle verrichtingen sindsdien door de inbrenger gesteld met betrekking tot het ingebrachte goed worden geacht te zijn gedaan ten bate van en voor risico van de vennootschap, die dit goed ontvangt in de staat en de gelegenheid waarin het zich bevond op gezegde datum.

3. Genot en lasten

De vennootschap verwerft het genot van het goed vanaf heden en dit door ongestoorde inbezitneming. Zij

neemt alle belastingen en taksen die op het ingebrachte goed drukken voor haar rekening vanaf zelfde datum.

4. Ve ekeringen

De vennootschap is gehouden voor de nog te verlopen tijd alle verzekeringscontracten die bestaan met betrekking tot het ingebrachte goed verder te zetten, en er de premies van te betalen vanaf de eerstvolgende vervaldag,

V WAARDERING VAN DE GOEDEREN

De comparanten, die verklaren volkomen kennis te hebben van de aard, de omvang, de wezenlijkheid en de bijzondere voorwaarden van de hierboven beschreven inbreng in natura bevestigen daarover geen verdere beschrijving te verlangen.

Zonder dat hen daaromtrent enige nadere verrechtvaardiging dient te worden gegeven, stellen zij de waarde van deze goederen vast op driehonderd zestigduizend euro (360,000,00E).

VI. V RGOEDINGEN.

In vergoeding voor de inbreng van het voorschreven goed die als inbreng in nature wordt beschouwd, worden aan de inbrenger honderd en twaalfduizend honderd tweeënveertig (112,142) nieuwe aandelen toegekend; als bijkomende vergoeding wordt aan de inbrenger een vordering ten bedrage van tweehonderdduizend euro (200.000,00E) in de vorm van rekening-courant op de Ma North Sea Marine toebedeeld.

Totaat: honderd en twaalfduizend honderd tweeënveertig (112.142) aandelen, wat de totaliteit omvat van de uitgegeven aandelen, die integraal worden afbetaald-door de inbreng in natura.

Zodat door deze inbreng en toekenning van aandelen de plaatsing en afbetaling van het kapitaal door inbreng in natura definitief is.

VI. V RSLAGEN VAN DE BEDRIJFSREVISOR EN DE ZAAKVOERDER

Omtrent de hiervoor omschreven inbreng in natura hebben de heer Alex De Bruyn, bedrijfsrevisor, te Edegem, en de zaakvoerder ieder hun verslag opgesteld bij toepassing van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen.

De leden van de vergadering ontslaan met eenparigheid de voorzitter lezing te geven van deze rapporten aangezien zij bevestigen een exemplaar ervan te hebben ontvangen en de inhoud wel te kennen.

Het verslag van de bedrijfsrevisor en dat van de zaakvoerders wordt samen met een uitgifte van deze akte neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden letterlijk als volgt

6. Besluit

De inbreng in nature tot kapitaalsverhoging in de Bvba North Sea Marine, Zeevaartstraat 2 te 2000 Antwerpen bestaat uit een in aanbouw zijnde casco rnotorduwboot voor een waarde van E' 360.000,00 ingebracht door de Bvba Invest Company Cloostermans, met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Zeevaartstraat 2 en een roerpropellerinstallatie Veth-Z-Driev voor een waarde van E 200.000 ingebracht door de NV Logistic Barge Operations, met maatschappelijke zetel te 2170 Merksem, Minister Delbekelaan 5.

Na het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden ben ik van oordeel dat:

ª% De verrichting werd nagezien overeenkomstig de nonnen uitgevaardigd door het Instituut der Bedriffsrevisoren inzake inbreng in nature

" De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid

" De door partijen weerhouden waarderingsmethoden redelijk zijn en op gepaste wijze zijn toegepast voor het bepalen van het aantal tegen de inbreng uit te geven aandelen

ª% De door partijen toegepaste waarderingsmethoden leiden tot inbrengwaarden die tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen.

De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng bestaat voor de Bvba Invest Company Cloostennans uit 112.142 nieuw uit te geven aandelen, gelijk aan de bestaande aandelen, zonder vermelding van nominale waarde van de Bvba North Sea Marine.

Als bijkomende vergoeding wordt aan de Bvba Invest Company Cloostermans een vordering ten bedrage van e 200.000,00 in de vorm van rekening courant op de Bvba North Sea Marine toebedeeld,

De ale tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng bestaat voor de NV Logistic Barge Operations uit 140.178 nieuw uit te geven aandelen gelijk aan de bestaande aandelen, zonder vermelding van nominale waarde van de Bvba North Sea Marine.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

A mod 11.1





Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

ik wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de'

rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, of met andere woorden dat mijn verslag geen" faimess opinion"

is.

Opgemaakt te Edegem op 31 full 2014

(getekend)

De Bruyn Alex

Bederevisor."

2I TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met tweehonderdduizend euro (200,000,00E) om het te brengen

van negenhonderd zestigduizend euro (960.000,00E) op één miljoen honderd zestigduizend euro

(1.160.000,00E), door het bijmaken van honderd veertigduizend honderd achtenzeventig (140.178) aandelen,

van hetzelfde type als de thans bestaande, die gelijke rechten genieten als de thans bestaande, die deelnemen

in het resultaat vanaf de inbreng, en die zullen worden afbetaald door nagemelde inbreng in nature.

INBRENG IN NATURA

1.INBRENGER

Is hier tussengekomen'. de naamloze vennootschap 'LOGISTICS BARGE OPERATORS' in het kort `L.B.O.',

met zetel te 2930 Brasschaat, Donksesteenweg 126. BTW BE (0)462.317.737 RPR Antwerpen.

Hier vertegenwoordigd door twee bestuurders, met name:

- de heer Jan HELLEBOSCH, wonende te 2930 Brasschaat, Donksesteenweg 126 (ID 591-5307056-44 RR 641006 223-41);

- mevrouw Klara HELLEBOSCH, wonende te 2930 Brasschaat, Donksesteenweg 126 (ID 591-6220667-

04

RR 630718 222-28 beiden daartoe aangesteld op één en twintig april tweeduizend en twaalf, bekendgemaakt in

de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van tweeëntwintig augustus daarna, onder nummer 20120822-12144736,

11.BESCHRLIVING VAN DE GOEDEREN

Worden ingebracht navolgende goederen-:

Twee Veth-Z-Driev roerpropellerinstallaties type VZ-550.

HI. EIGENDOMSRECHTEN

De hiervoor beschreven goederen horen de inbrenger toe om deze te hebben aangekocht van de firma Veth

Proulsion te Papendrecht (Nederland) en Veth Motoren Papendrecht (Nederland) bij facturen van respectievelijk

achtentwintig mei tweeduizend en acht en acht maart tweeduizend en elf.

IV. VOORWAARDEN VAN DE INBRENG

1.11voothecaire toestand

Vooreerst bevestigt en waarborgt de inbrenger hoofdelijk en ondeelbaar met zijn rechtverkrijgenden, dat de ingebrachte goederen niet zijn bezwaard met enige hypotheek, in- en/of overschrijving en niet met inpandgeving is bezwaard.

2.Staat

De vennootschap ontvangt de goederen in de feitelijke toestand en gelegenheid waarin deze zich bevinden, zonder dal zij enige klacht of vordering kan doen gelden wegens onjuistheid of wegens onnauwkeurigheid in de beschrijving en gesteldheid van deze goederen.

Alle verrichtingen sindsdien door de inbrenger gesteld met betrekking tot de ingebrachte goederen worden geacht te zijn gedaan ten bate van en voor risico van de vennootschap, die deze goederen ontvangt in de staat en de gelegenheid waarin ze zich bevonden op gezegde datum.

S. Genot en lasten

De vennootschap verwerft het genot van de goederen vanaf heden en dit dcor ongestoorde inbezitneming. Zij neemt aile belastingen en taksen die op de ingebrachte goederen drukken voor haar rekening vanaf zelfde datum.

4. Verzekeringen

De vennootschap is gehouden voor de nog te verlopen tijd aile verzekeringscontracten die bestaan met betrekking tot de ingebrachte goederen verder te zetten, en er de premies van te betalen vanaf de eerstvolgende vervaldag.

V. WAARDERING VAN DE GOEDEREN

De comparanten, die verklaren volkomen kennis te hebben van de aard, de omvang, de wezenlijkheid en de bijzondere voorwaarden van de hierboven beschreven inbreng in natura bevestigen daarover geen verdere beschrijving te verlangen.

Zonder dat hen daaromtrent enige nadere verrechtvaarcliging dient te worden gegeven, stellen zij de waarde van deze goederen vast op tweehonderd euro (200.000,00e).

VI. VERGOEDINGEN

In vergoeding voor de inbreng van het v.00rschreven goed die als inbreng in nature wordt beschouwd, worden

aan de inbrenger honderd veertigduizend honderd achtenzeventig (140.178) nieuwe aandelen toegekend.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

mod11.1

Voorbehouden Totaal: honderl veertigduizend honderd achtenzeventig (140.178) aandelen, wat de totaliteit omvat van de uitgegeven aandelen, die integraal worden afbetaald door de inbreng in nature.

aan het Belgisch Staatsblad Zodat door deze inbreng en toekenning van aandelen de plaatsing en afbetaling van het kapitaal door inbreng in natura definitief is.

VI. VERSLAGEN VAN DE BEDRIJFSREVISOR EN DE ZAAKVOERDER

Omtrent de hiervoor omschreven inbreng in nature hebben de heer Alex De Bruyn, bedrijfsrevisor, te Edegem, en de zaakvoerder ieder hun verslag opgesteld bij toepassing van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen.

De leden van de vergadering ontslaan met eenparigheid de voorzitter lezing te geven van deze rapporten aangezien zij bevestigen een exemplaar ervan te hebben ontvangen en de inhoud wel te kennen.

Het verslag van de bedrijfsrevisor en dat van de zaakvoerder wordt samen met een uitgifte van deze akte neergelegd ter griffie van de reohtbank van koophandel.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden letterlijk ais volgt:

6. Besluit

De inbreng in natura tot kapitaalsverhoging in de Bvba North Sea Marine, Zeevaartstraat 2 te 2000 Antwerpen bestaat uit een in aanbouw zijnde casco motorduwboot voor een waarde van ¬ 360.000,00 ingebracht door de Bvba lnvest Company Cloostermans, met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Zeevaartstraat 2 en een reerpropelletinstallatie Veth-Z-Driev voor een waarde van ¬ 200,000 ingebracht door de NV Logistic Barge Operations, met maatschappelijke zetel te 2170 Mencsem, Minister Delbekelaan

Na het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden ben ik van oordeel dat:

El De verrichting werd nagezien overeenkomstig de nonnen uitgevaardigd door het Instituut der Becinffsrevisoren inzake inbreng in nature

O De beschniving van de inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid

" De door partijen weerhouden waarderingsmethoden redelijk zijn en op gepaste wijze zijn toegepast voor het bepalen van het aantal tegen de inbreng uit te geven aandelen

O De door partijen toegepaste waarderingsmethoden leiden tot inbrengwaarrien die tenminste

overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen.

De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng bestaat voor de Bvba lnvest Company

Cloostemians uit 112.142 nieuw uit te geven aandelen, gelijk aan de bestaande aandelen, zonder vermelding

van nominale waarde van de Bvba North Sea Marine.

Als bijkomende vergoeding wordt aan de Bvba Invest Company Cloostemians een vordering ten bedrage van E"

200.000,00 in de vain] van rekening courant op cie Bvba North Sea Marine toebedeeld.

De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng bestaat voor de NV Logistic Barge Operations uit

140,178 nieuw uit te geven aandelen gelijk aan de bestaande aandelen, zonder vermelding van nominale

waarde van de Bvba North Sea Marine.

ik wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de

rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, of met andere woorden dat mijn verslag geen "faimess opinion"

is.

Opgemaakt te Edegem op 31 full 2014

(getekend)

De Bruyn Alex

Bedriffsrevisor."

31 DERDE BESLISSING

De vergadering beslist de instrumenterende notaris te belasten met de neertegging van de nieuwe tekst van de

statuten op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL - NOTARIS PETER TIMMERMANS.

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD:

- expeditie van de akte

-verslag bedrijfsrevisor

- verslag zaakvoerder

- lijst van de oprichtings- en wijzigende akten

- tekst van de gecoördineerde statuten





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

29/08/2014
ÿþ~oa wom 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Antweroen

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

I AUG. 2014

ui

IJ141!gilli

afdeling Antwerpen

Urttne

North Sea Marine

Ondernemingsar : 0893505404 Benaming

(voluit) :

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Zeevaartstraat 2 - 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

De vennootschap deelt het ontslag mee van Lake JR Ralph als zaakvoerder vanaf 20-07-2094.

Ondergetekend,

Jimmy Cloostermans v U von

Zaakvoerder Jj P

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/10/2014
ÿþ ModWord 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11 II





Rechtbank van koophandel

Antwerpen

08 OKT. 2014

ardelirGeifflerpen

Ondernemingsnr : 0893.505.404

Benaming

(voluit) : North Sea Marine

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Zeevaartstraat 2 - 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte Benoeming zaakvoerder

De vennootschap deelt mee de benoeming tot zaakvoerder van de heer LAKE Jr. Ralph Harry vanaf 1 september 2014.

Jimmy Cloostermans

Vaste Vertegenwoordiger Je bvba

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden; Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 08.06.2012, NGL 29.08.2012 12503-0308-012
23/09/2011
ÿþ mod 2.1



~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~--_--_

111111111 I I" III 11111 1111F Uh

*11143803+

Vo beho Belg Belg Staat

-" .:!" v W ~ , ~ " 55~+.~Îr<Fii ~1~~ lvis .6e, a.: s.7 . -

. - ..J:r " .ü..~,d: Y~ F ~~ ~ ~

Griffie 13 SEP. 2011

"

Ondernemingsnr : 0893.505.404

Benaming : NORTH SEA MARINE

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zeevaartstraat 2

2000 Antwerpen

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING: WIJZIGING DOEL - COÖRDINATIE STATUTEN

;: Uit een akte verleden voor notaris Peter Timmermans te Antwerpen op acht september tweeduizend en elf;= en aangeboden ter registratie,

BLIJKT DAT: - De vergadering beslist het doel van de vennootschap uit te breiden door volgende tekst eraan toe te voegen:

"Het varen met, de exploitatie of de verhuring van professionele binnenvaartschepen, kusters, sleepboten, duwbakken, containerschepen, werkschepen enzovoorts, dit alles in de meest brede zin genomen.

Het optreden als onderaannemer of als hoofdaannemer voor baggerwerken of andere infrastructuurwerken;, verbonden aan de binnenvaart of zeevaart.

Investeren of deelnemen aan investeringen verbonden aan de scheepvaart, in de ruimste zin genomen. t`l

Adviesverlening gerelateerd aan de beroepsvaart sector, in de breedste zin genomen.

; Verlenen van managementdiensten en consultancy diensten: onder meer diensten en consultancy op het

; vlak van dagelijks bestuur, algemeen management, business planning, management, commercieel beleid,ij

sales, marketing, administratie, fiscaliteit, financieel beleid, organisatie, enzovoorts.

De activiteiten van een holding maatschappij.

Optreden als tussenpersoon in de handel of diensten.

E. Vennootschap is bevoegd alle roerende en onroerende goederen die nodig of nuttig zijn om haar doel te bereiken, te huren of in eigendom te houden of te verwerven of in deel te nemen op basis van gesplitste ij eigendom.

De vennootschap mag kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen door haar.; goederen in pand of hypotheek te geven, inclusief de handelszaak. De vennootschap mag zich ten voordelej van derden borgstellen onder elke vorm en onder meer door het verlenen van aval, hypothecair verband op' haar onroerende goederen, in pandgeving van haar roerende goederen en in het algemeen daartoe elke vorm!

van persoonlijke of zakelijkheid zekerheid stellen.;]

De verrichtingen die door de wet van 6 april 1995 zijn voorbehouden aan de beleggingsondememingen, de:; bemiddelaars en de beleggingsadviseurs zijn de vennootschap verboden.

De vennootschap mag tevens alle handelingen verrichten van commerciële, industriële, financiële, roerende'; en onroerende aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel of die van aard zouden:j zijn de verwezenlijking, de uitbreiding of de ontwikkeling ervan te bevorderen. Zij mag door middel van inbreng, fusie, onderschrijvingen of op elke andere wijze deelnemen in ondernemingen of vennootschappen met een,; gelijkaardig of verwant doel. Zij kan ook functies van bestuurder, commissaris of vereffenaar van zulke; vennootschappen uitoefenen.»

-De vergadering beslist de instrumenterende notaris te belasten met de neerlegging van de nieuwe tekst; van de statuten op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL - NOTARIS PETER TIMMERMANS.

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD:

- expeditie van de akte + aangehecht twee volmachten

- [ijst van de oprichtings- en wijzigende akten

- tekst van de gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2011- Annexes du Moniteur belge

22/09/2011
ÿþ mod 2.1



t. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



beh.

aar

Bel Staa

iiiII~IIIII111V1 ju IN





Ondernemingsnr : 0893.505.404

f?sergefegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel re Antwerpen, 4p

Griffie .12 SEP. 2011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/09/2011- Annexes du Moniteur belge Benaming : NORTH SEA MARINE

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zeevaartstraat 2

2000 Antwerpen

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING: KAPITAALVERHOGING INBRENG IN NATURA KAPITAALVERHOGINGEN DOOR INBRENG IN GELD  COORDINATIE STATUTEN

Uit een akte verleden voor notaris Peter Timmermans te Antwerpen op vijf september tweeduizend en elf enii aangeboden ter registratie,

BLIJKT DAT:

- Naar aanleiding van het opstellen op dertig juni tweeduizend en elf van een tussentijdse balans, is gebleken; dat op zelfde datum het netto vermogen van de vennootschap negatief was en het maatschappelijk kapitaal; volledig is verloren gegaan. Bij toepassing van artikelen 332 & 333 van het Wetboek van Vennootschappen;; heeft de zaakvoerder een verslag opgesteld en hierbij voorstellen geformuleerd voor het nemen van i maatregelen strekkende tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. De vergadering beslist de!! activiteiten van de vennootschap voort te zetten en over te gaan tot uitvoering van de voorgestelde;;

maatregelen. " - De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met driehonderd vijftigduizend (350.000,00) euro om het te! brengen van vijftigduizend (50.000,00) euro op vierhonderdduizend (400.000,00) euro door het bijmaken van;; driehonderd vijftigduizend (350.000) aandelen, van hetzelfde type als de thans bestaande, die gelijke rechten;! genieten als de thans bestaande, die deelnemen in het resultaat vanaf de inbreng, en die zullen worden:: afbetaald in natura door inbreng van een schuldvordering ter waarde van driehonderd vijftigduizend: i (350.000,00) euro.

- De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met tweehonderd éénentwintigduizend zevenhonderd vijftig;, (221.750,00) euro om het te brengen van vierhonderdduizend (400.000,00) euro op zeshonderd!' éénentwintigduizend zevenhonderd vijftig (621.750,00) euro door het bijmaken van tweehonderd`; i éénentwintigduizend zevenhonderd vijftig (221.750) aandelen, van hetzelfde type als de thans bestaande, die; gelijke rechten genieten als de thans bestaande, die deelnemen in het resultaat vanaf de inbreng, en die zullen!; worden afbetaald in natura door inbreng van een schuldvordering ter waarde van tweehonderd:! éénentwintigduizend zevenhonderd vijftig (221.750,00) euro.

- De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met vijfenzeventigduizend (75.000,00) euro om het te brengen; van zeshonderd éénentwintigduizend zevenhonderd vijftig (621.750,00) euro op zeshonderd zesennegentigduizend zevenhonderd vijftig (696.750,00) euro door het bijmaken van vijfenzeventigduizend:! (75.000) aandelen, van hetzelfde type als de thans bestaande, die gelijke rechten genieten als de thans;i bestaande, die deelnemen in het resultaat vanaf de inbreng, en die zullen worden afbetaald in natura door; inbreng van een schuldvordering ter waarde van vijfenzeventigduizend (75.000,00) euro.

- De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met vijfenzeventigduizend (75.000,00) euro om het!; te brengen van zeshonderd zesennegentigduizend zevenhonderd vijftig (696.750,00) euro op! zevenhonderd éénenzeventigduizend zevenhonderd vijftig (771.750,00) euro door het bijmaken van vijfenzeventigduizend (75.000) aandelen, van hetzelfde type als de thans bestaande, die gelijke=; rechten genieten als de thans bestaande, die deelnemen in het resultaat vanaf de inbreng, en zullen worden afbetaald in natura door inbreng van een schuldvordering ter waarde van;; vijfenzeventigduizend (75.000,00) euro.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod2.9

- De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met vijfentwintigduizend (25.000,00) euro om het te brengen van zevenhonderd éénenzeventigduizend zevenhonderd vijftig (771.750,00) op zevenhonderd zesennegentigduizend (796.750,00) euro, door het bijmaken van vijfentwintigduizend (25.000) aandelen, van hetzelfde type als de thans bestaande, die gelijke rechten genieten als de thans bestaande, die deelnemen in het resultaat vanaf heden en waarop zal worden ingetekend in geld tot beloop van honderd procent.

- De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met drieduizend tweehonderd vijftig (3.250,00) euro om het te brengen van zevenhonderd zesennegentigduizend (796.750,00) euro op achthonderdduizend (800.000,00) euro, door het bijmaken van drieduizend tweehonderd vijftig (3.250) aandelen, van hetzelfde type als de thans bestaande, die gelijke rechten genieten als de thans bestaande, die deelnemen in het resultaat vanaf heden en waarop zal worden ingetekend in geld tot beloop van honderd procent.

- De vergadering beslist de instrumenterende notaris te belasten met de neerlegging van de nieuwe tekst van de statuten op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL - NOTARIS PETER TIMMERMANS.

TEGELIJK 1-11ERMEE NEERGELEGD:

- expeditie van de akte + aangehecht twee volmachten

- lijst van de oprichtings- en wijzigende akten

- tekst van de gecoördineerde statuten

- verslag bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

12/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 10.06.2011, NGL 10.08.2011 11389-0541-010
20/04/2011
ÿþ Mod 2.0

Lut In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vc behc aar Bel! Staa Illitl1111111111111111111111 RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

08 -04- WU

Hmiemé

Ondernemingsnr : 0893.505.404

Benaming

(voluit) : North Sea Marine

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Heksenheide 29, 3511 Kuringen

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder blijkt dat vanaf 22 maart 2011 de maatschappeijke zetel wordt: overgebracht van Heksenheide 29 te 3511 Kuringen naar de Zeevaartstraat 2 te 2000 Antwerpen.

Jimmy Cloostermans

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.05.2010, NGL 10.05.2010 10118-0514-010
20/06/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
27/04/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
03/05/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
NORTH SEA MARINE

Adresse
ZEEVAARTSTRAAT 2 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande