NOTARIELE BESTUURSVENNOOTSCHAP CELIS ERIK

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NOTARIELE BESTUURSVENNOOTSCHAP CELIS ERIK
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.831.153

Publication

14/01/2014
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

snr (i`ic ven '}L Rechtbank

~1! tü10j1+1~3f, J'I t~ A!}?VJerpBI1, 0

Gri~fie PU , J~N, ~~1~

et Belgis" el- taatsblad -14/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0849.831,1 53

Benaming (voluit) : NOTARIELE BESTUURSVENNOOTSCHAP CELIS ERIK

(verkorf) :



Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Begijnenvest 8, derde verdieping

(volledig adres) 2000 Antwerpen

Onderweri(en) akte : KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

Uittreksel afgeleverd váár registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van vennoten verleden voor Johan Kiebooms, geassocieerd notaris te Antwerpen, vervangende Erik Celfis, geassocieerd notaris te Antwerpen, wettelijk belet ratione personae, op 24 december 2013, blijkt onder meer het volgende:

1. Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap werd verhoogd met tachtigduizend euro (¬ 80.000,00) door inbreng in geld tegen uitgifte van achtduizend (8.000) nieuwe aandelen.

De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door Bank J. Van Breda & C°.

Dientengevolge is het kapitaal van de vennootschap vastgesteld op honderdduizend euro (¬ 100.000,00).

De vergadering verzocht de instrumenterende notaris te akteren dat de wettelijke voorwaarden met , betrekking tot de plaatsing en de storting van het kapitaal Lift hoofde van deze kapitaalverhoging zijn nageleefd. Wiiziging van artikel 5 van de statuten

Artikel 5 van de statuten van de vennootschap werd dienovereenkomstig gewijzigd en luidt voortaan als volgt:

"Artikel 5: Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderdduizend euro (¬ 100.000,00).

Het is vertegenwoordigd door tienduizend (10.000) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde."

2. Een aanvullende regeling betreffende dividenduitkering in geval van niet volledig volgestorte aandelen

werd toegevoegd en op het einde van de laatste alinea In artikel 10 van de statuten werd volgende tekst

toegevoegd:

"Indien de aandelen niet allemaal in gelijke mate volgestort zijn, zal voor de berekening van het dividend

per aandeel steeds rekening moeten worden gehouden met de op het betreffende aandeel gedane volstorting

('pro rata liberationis') op datum van de beslissing tot dividenduitkering."

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Johan Kiebooms

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte, gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luit: 0 vermelden : ftceto : Naam en hoedenigheld van de 'instrumenterende notaris. hetzij van de perso(oetlen} bevoegd cie rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verte " 1vaarr, en hendtei,eninn

23/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 03.05.2013, NGL 18.07.2013 13322-0561-008
05/11/2012
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

weed''~~1 f~r ,~~~ van .><' ~ - ~

~~ ~r~°,4+~~~,'~~firba,~~,

2 3 Off. 2O1Z

Griffie

*12180014+

be

a

B Su

0849e83 .1 5 3

Ondernemingsnr :



Benaming (voluit) : NOTARIELE BESTUURSVENNOOTSCHAP CELIS ERIK

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Begijnenvest 8, derde verdieping

(volledig adres) 2000 Antwerpen

Onclerwerp(en) akte : OPRICHTING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel afgeleverd v6ór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Johan Kiebooms, geassocieerd notaris te Antwerpen, vervangende Erik Celis, geassocieerd notaris te Antwerpen, wettelijk belet ratione personae, op 22 oktober 2012, dat:

1, Rechtsvorm - naam: burgerlijke vennootschap met handelsvennootschap die de '

rechtsvorm aanneemt van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als naam: "NOTARIELE BESTUURSVENNOOTSCHAP CELIS ERIK",

2. Zetel: 2000 Antwerpen, Begijnenvest 8, derde verdieping.

3, Oprichter:

De heer CELIS Erik Anna Regnier, notaris, geboren te Antwerpen op 15 maart 1960, wonende te 2000 Antwerpen, Kasteelpleinstraat 59.

4. Kapitaal: 20.000,00 euro.

5. Gestorte bedraq: 12.400,00 euro.

6. Samenstelling; in geld.

7. Boeklaar: 01/04 tot 31/03. Het 1ste boekjaar eindigt op 31 maart 2013.

8. Verdeling van de winst: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel.

9. Verdeling vereffeningsaldo: Het liquidatiesaldo bij ontbinding en vereffening van de vennootschap wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen, desgevallend rekening houdend met hun volstorting indien niet alle aandelen in gelijke mate volgestort zijn.

10. Externe vertegenwoordiging: Het bestuursorgaan heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd

Het bestuursorgaan vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder; alle stukken die de vennootschap verbinden, worden ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen.

11. Niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar: de heer CELIS Erik, voornoemd.

12. Commissarissen: geen.

13. Doel:

Op ce laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de persolo}naen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De vennootschap heeft tot doel het bestuur als zaakvoerder of bestuurder van een professionele notarisvennootschap, met uitsluiting van enige activiteit buiten de professionele notarisvennootschap waarvan zij zaakvoerder of bestuurder is.

Zij mag tevens haar roerend en onroerend vermogen rationeel en doelmatig beheren. Binnen de perken van dat beheer, zal de vennootschap voôr eigen rekening in de vorm van beleggingen alle roerende en onroerende goederen kunnen verwerven, vervreemden, huren en verhuren, met persoonlijke en zakelijke rechten bezwaren, op voorwaarde dat het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt.

Behoudens de wettelijk of deontologisch voorziene beperkingen mag de vennootschap alle handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel en onder meer het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, daaronder onder meer begrepen aile verrichtingen met betrekking tot ; onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen, het aankopen en verkopen zowel in voile eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, huren en verhuren van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met het voorgaande in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

14. Gewone algemene vergadering:

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de eerste vrijdag van de maand mei om achttien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende vrijdag, zelfde uur.

De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap.

De notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die erom verzoeken; afschriften voor derden worden ondertekend door een zaakvoerder.

15, Volmacht(en): Nihil.

16. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door Bank J, Van Breda & C°.

17. Bijzondere volmachten:

Er werd aan de heer VAN OSSELAER Geert Germaan Omer, medewerker van de geassocieerde notarissen Celfis, Celis & Liesse te Antwerpen, geboren te Gent op 28 april 1967, wonende te 9250 Waasmunster, Lindenlaan 15, met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR UITTREKSEL (ondertekend)

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte

Sto~ iw-hnuen aan het Fse ta¢'sch Sta uzsbia d

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op dc tste bb van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. bettaa van de perse¬ o In{en}

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derder te vertegermxcordigen

Verso - Naam en handtekening

02/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 08.05.2015, NGL 27.05.2015 15133-0095-011

Coordonnées
NOTARIELE BESTUURSVENNOOTSCHAP CELIS ERIK

Adresse
BEGIJNENVEST 8 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande