NOTARIËLE BESTUURSVENNOOTSCHAP DE FERM LUC

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NOTARIËLE BESTUURSVENNOOTSCHAP DE FERM LUC
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 897.189.424

Publication

31/01/2013
ÿþ mal wort[ 11.1

'1 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



ius

SNI

Voor-

behoudei aan het Belgisch

staatsbl a

~ t

Neergelegd te, ~iá~~~iL~'  ~

v~nl~~~ ~ ~

~~:

jAij.

Griffie

Ondernemingsnr : 0897.189424

Benaming

(voluit) : Notariële bestuursvennootschap De Ferm Luc (verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Ringlaan 15, 210 Antwerpen-Merksem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding Vereffening - Ontslag en kwijting zaakvoerder - machtiging

Uit een akte verleden voor notaris Jacques Van Roosbroeck ter standplaats Antwerpen, district Merksem op éénentwintig december tweeduizend en twaalf, geregistreerd op het elfde kantoor der registratie te Antwerpen op 21 december onder boek 287 blad 93 vak 18, blijkt dat met betrekking tot de besloten vennootschap met beperkte aan srprakelijkheid "Notariële bestuursvennootschap De Ferm Luc", rechtspersonenregister Antwerpen 0897.189.424, met zetel te 2170 Antwerpen-Merksem, Ringlaan 15, blijkt dat

1) de vergadering heeft kennis genomen dat het verslag van de zaakvoerder opgesteld op 11 december 2012, houdende het voorstel tot ontbinding en waarbij gevoegd een staat van activa en passiva afgesloten op 10 december 2012, werd goedgekeurd en dat het besluit van het verslag van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 'Bedrijfsrevisor Bart Bosman", vertegenwoordigd door de heer Bart Bosman, welk verslag werd opgesteld op 20 december 2011 overeenkomstig de bepalingen van artikel 181 paragraaf 4 van het Wetboek Vennootschappen luidt als volgt

"F. BESLUIT

Ondergetekende, Burg. BVBA Bedrijfsrevisor Bart Bosman vertegenwoordigd door Bart Bosman bedrijfsrevisor, werd op 11 december 2012 aangesteld door de heer Luc De Ferm, zaakvoerder van de Burg.BVBA Notariële bestuursvennootschap De Ferm Lue om in het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht, verslag uit te brengen over de boekhoudkundige staat afgesloten op 10 december 2012 van de Burg. BVBA Notariële bestuursvennootschap De Ferm Luc. Deze boekhoudkundige staat houdt rekening met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap en heeft een balanstotaal van 702.442,77 EUR en een netto-actief van 702.442.77 EUR.

Hij bevestigt op basis van de door hem uitgevoerde en in onderhavig verslag beschreven controlewerkzaamheden, welke werden uitgevoerd overeenkomstig de algemene controlenormen van het Instituut de Bedrijfsrevlsoren, dat naar zijn mening de staat van activa en passiva per 10 december 2012  op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld  volledig, getrouw en juist de toestand van de vennootschap weergeeft op die datum, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar, onder voorbehoud van volledigheid van de fiscale en sociale schulden.

lk heb kennis genomen van het Bijzonder verslag van de zaakvoerder voorgeschreven bij artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de vennoten of derden onontbeerlijk acht.

Deinze , 20 december 2012.

Burg, BVBA Bedrijfsrevisor Bart Bosman

Vertegenwoordigt door

(getekend)

Bart Bosman

Bedrijfsrevisor

2) de vergadering heeft beslist tot de vrijwillige ontbinding en in vereffeningstelling van de vennootschap

3) het ontslag werd aanvaard van de zaakvoerder, de heer Luc De Ferm, rijksregistemummer 67.01.12,393' 79, geboren te Wilrijk op 12 januari 1967, echtgenoot van mevrouw Arm Eerens, wonende te Brasschaat op Miksebeekstraat 80, en dat hem algemene kwijting werd verleend voor de uitoefening van zijn mandaat.

4) besloten werd tot de vereffening van de vennootschap en tot de verdeling van het vermogen van de vennootschap. Dat de vereffening kan beschouwd worden als een eenvoudige vereffening. Dat gelet op het voorgaande de vergadering beslist heeft dat in toepassing van artikel 184 paragraaf 5 van het Wetboek van Vennootschappen ingevoerd door de wet van 19 maart 2012 :

a) dat er geen vereffenaar wordt benoemd,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2013 - Annexes du Moniteur belge



Voor-"behouden aan het Belgisch Staatsblad

b) dat de activa bestanddelen behorend tot de vennootschap bij wijze van overgang onder algemene titel overgaan in het vermogen van de vennoten in verhouding tot het aantal aandelen dat zij in de vennootschap bezitten,

c) dat het totale vermogen van de vennootschap overgaat in het vermogen van de heer Luc De Ferm aangezien hij de enige vennoots is;

d) dat de verefening van de vennootschap wordt gestoten en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " notariële bestuursvennootschap de Ferm Luc" bijgevolg opgehouden heeft te bestaan.

e) dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen bewaard blijven gedurende te minste vijf jaren op het adres te Antwerpen-Merksem, Ringlaan 15.

5) aan de heer De Ferm Luc een bijzondere machtiging werd verleend voor het uitvoeren van aile beslissingen genomen door de vergadering.







VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL NOTARIS Jacques VAN ROOSBROECK

Tegelijk hiermede neergelegd :

-expeditie der akte

-verslag van de zaakvoerder

-verslag van de bedrijfrevisor

Bjfagen bij fiëtilelgisch Staatsblad - 31/01/2013 - Annexes du Moniteur belge



















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.08.2012, NGL 31.08.2012 12483-0154-016
27/06/2012
ÿþ Mod Won 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





be 11111 Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te AntwerpPn8ofil 7,517

B " iaii3zae* Griffie

5t"



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0897.189.424

Benaming

(voluit) : Notaris Luc De Ferm

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met handelsvorm onderd de rechtsvorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2170 Antwerpen-Merksein, Ringlaan 15

(volledig adres)

Onderwerp akte : NAAMSWIJZIGING - WIJZIGING DOEL

Uit een akte verleden op 23 mei 2012 voor notaris Jacques VAN ROOSBROECK, notaris te Antwerpen, distrikt Merksein, vervangende zijn ambtgenoot Meester Luc DE FERM, notaris te Antwerpen, distrikt Merksem, wettelijk belet, blijkt dat betreffende de Burgerlijke Vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Notaris Luc De Ferm", met zetel te 2170 Antwerpen-Merksem, Ringlaan 15:

1/ De naam van de vennootschap gewijzigd werd van "Notaris Luc De Ferm" in "Notariële bestuursvennootschap De Ferm Luc".

2/ Het maatschappelijk doel van de vennootschap aangevuld vervangen werd door volgende doelstelling : "De vennootschap heeft tot doel:

-Het bestuur als zaakvoerder of bestuurder van een professionele notarisvennootschap met rechtspersoonlijkheid, met uitsluiting van enige activiteit buiten de professionele notarisvennootschap waarvan zij zaakvoerder of bestuurder is.

De vennootschap mag tevens haar roerend en onroerend vermogen rationeel en doelmatig beheren. Binnen de perken van dit beheer zal de vennootschap voor eigen rekening in de vorm van beleggingen alle roerende en onroerende goederen kunnen verwerven, vervreemden, huren en verhuren, met persoonlijke en zakelijke rechten bezwaren op voorwaarde dat het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt.".

3/ Artikel één en vier van de statuten gewijzigd werd om deze in overeenstemming te brengen met voorgaande beslissingen, genomen met eenparigheid van stemmen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS JACQUES VAN ROOSBROECK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behnuc~~i

aa~hei,

Belgiscn

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermede neergelegd :

- expeditie der akte

-coördinatie der statuten

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 15.07.2011, NGL 28.07.2011 11339-0430-016
23/03/2011
ÿþhlod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~el~ ~l~ ~I ~e ~ de

~MM~~pe~l

Griffie

ele Qrifl1et,

i1II IIi Ii IIU 1I t III IUII III III tII

" 11044631k

Ondernemingsnr : 0897.189.424

Benaming

(voluit) : Notaris Luc De Ferm

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2170 Antwerpen-Merksem, Ringlaan 15

Onderwerp akte : Kapitaalmindering-aanpassing van de statuten

Uit een akte verleden op acht maart tweeduizend en elf voor Meester Jacques Van Roosbroeck, notaris te Antwerpen-Merksem, vervangende zijn ambtgenoot Meester Luc De Ferm te Antwerpen-Merksem, blijkt dat :

1/ de vergadering beslist heeft het kapitaal te verminderen met zeshonderd dertig duizend euro (630.000,00 Euro) om het te verlagen van zeshonderd vijftig duizend euro (650.000,00 ¬ ) tot twintig duizend euro (20.000,00¬ ), door terugbetaling op ieder aandeel van een bedrag in geld van honderd drieënnegentig euro vijfentachtig cent (afgerond) hetzij in totaal een bedrag van zeshonderd dertig duizend euro (630.000,00¬ )

De vergadering beslist heeft dat deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden op het werkelijk gestort en ingebracht kapitaal.

Deze terugbetaling mag, overeenkomstig artikel 613 en 614 van het wetboek vennootschappen, eerst plaats hebben twee maanden na de bekendmaking van deze notulen in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

2/ de vergadering beslist heeft artikel 5 in overeenstemming te brengen met de voorgaande beslissing en bijgevolg wordt de eerste paragraaf vervangen als volgt:

"Het geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt twintig uizend euro (20.000,00 ¬ ), vertegenwoordigd door drieduizend tweehonderd vijftig gelijke aandelen zonder vermelding van de nominale waarde."

3/ De vergadering de machtiging heeft verleend aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren en inzonderheid om de terugbetaling te doen na het verstrijken van de wettelijke termijn.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL NOTARIS Jacques VAN ROOSBROECK

Tegelijk hiermede neergelegd: - expeditie der akte;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2011- Annexes du Moniteur belge

02/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 29.07.2010 10352-0519-014

Coordonnées
NOTARIËLE BESTUURSVENNOOTSCHAP DE FERM LUC

Adresse
RINGLAAN 15 2170 MERKSEM

Code postal : 2170
Localité : Merksem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande