NOTARIELE BESTUURSVENNOOTSCHAP VAN KERKHOVEN KARL, AFGEKORT : NBV VAN KERKHOVEN KARL

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NOTARIELE BESTUURSVENNOOTSCHAP VAN KERKHOVEN KARL, AFGEKORT : NBV VAN KERKHOVEN KARL
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.763.059

Publication

29/07/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

i 11à1111110 si

t :i~~i ~ ~ !;,~r; ~' ~ ''~+~i r1~u t7~+tlt~f

h."t

Griffie

Ondernemingsnr : 0536.763.059

Benaming (voluit) : NOTARIËLE BESTUURSVENNOOTSCHAP VAN KERKHOVEN KARL

(verkort) : NBV VAN KERKHOVEN KARL

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BESLOTEN

VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel ; VAN DEN NESTLAAN 90

2520 Ranst

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Luc Bracke, te Sint-Job-in-`t-Goor (Brecht), vervangende zijn ambtsgenoot Karl Van Kerkhoven, notaris te Ranst, op één juli tweeduizend dertien: Blijkt dat

- Een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "Notariële bestuursvennootschap Van Kerkhoven Karl ", afgekort "NBV Van Kerkhoven Karl". De zetel is gevestigd te 2520 Ranst (Broechem), Van den Nestlaan 90.

De vennootschap heeft tot doel:

De vennootschap heeft tot doel het bestuur als zaakvoerder of bestuurder van een professionele notarisvennootschap, met uitsluiting van enige activiteit buiten de professionele notarisvennootschap waarvan zij zaakvoerder of bestuurder is.

Zij mag tevens haar roerend en onroerend vermogen rationeel en doelmatig beheren. Binnen de perken van dat beheer, zal de vennootschap voor eigen rekening in de vorm van beleggingen alle roerende en onroerende goederen kunnen verwerven, vervreemden, huren en verhuren, met persoonlijke en zakelijke rechten bezwaren, op voorwaarde dat het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt. Behoudens de wettelijk of deontologisch voorziene beperkingen mag de vennootschap alle handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel en onder meer het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, daaronder onder meer begrepen alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik, en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, huren en verhuren van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van'. roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met het voorgaande in, verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende; goederen te bevorderen.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt 18.600,00 EUR en is verdeeld, in 100 gelijke aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde.

Het gehele kapitaal is in speciën onderschreven en volledig volstort door de enige, vennoot en oprichter, zijnde de heer van Kerkhoven Karl, geboren te Wilrijk op 3. november 1978, rijksregistemummer 78.11.03-379.82, wonende te 2520 Broechem:

_(Ranst), Van _den.Nestlaan_9O --- --- _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Çelgisch Staatsblad

mod 11.1



Een bedrag van 18.600,00 EUR werd gedeponeerd op een bijzondere rekening bij" BELFIUS BANK.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, die tegelijkertijd vennoten moeten zijn van de vennootschap.

Zolang de vennootschap een notariële bestuursvennootschap is, zal de enige vennoot en zaakvoerder notaris of geassocieerd notaris zijn.

Indien de enige vennoot en zaakvoerder niet langer aan deze voorwaarde voldoet kan de vennootschap niet langer haar activiteit als notariële bestuursvennootschap uitoefenen en zal de naam en het doel van de vennootschap dienen te worden gewijzigd.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd tegenover derden op elk van de volgende wijzen :

a) iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder;

b) door een volmachtdrager; wiens volmacht bepaald is wat betreft het voorwerp ervan en slechts betrekking kan hebben op verrichtingen waarvoor een notaris een volmacht mag verlenen.

Zolang de vennootschap de criteria die tot benoeming van een commissaris verplichten, niet overschrijdt, zal de controle over de verrichtingen van de vennootschap uitgeoefend worden door de vennoot. Dit ailes onverminderd bijzondere voorschriften inzake controleregels opgelegd ingevolge notariële reglementen.

De gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op de tweede maandag van de maand juni om twintig uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag gehouden op hetzelfde uur.

De vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats aangewezen in de oproeping.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel.

De vennootschap kan worden ontbonden krachtens een eenparig besluit van aile vennoten.

Wordt de vennootschap ontbonden, dan zal de vereffening geschieden door de zorgen van één of meer vereffenaars; zij worden aangesteld door de algemene vergadering die ook hun machten zal bepalen. Indien er meerdere vereffenaars zijn, vormen zij een college.

De vennootschap in vereffening kan in geen geval de beroepsactiviteiten van de notaris voortzetten.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Nadat de statuten aldus zijn vastgesteld hebben de comparanten-oprichters in uitvoering van de wettelijke en statutaire voorschriften met betrekking tot de oprichting en met het oog op de effectieve inwerkingstelling van de vennootschap volgende beslissingen getroffen:

1, Het eerste boekjaar eindigt op éénendertig december tweeduizend dertien.

2. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend veertien.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

, " Voor-

behouden ' aan het 13elgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

3. De oprichter stelt aan als niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar: de heer Karl Van Kerkhoven, voornoemd, die verklaart zijn opdracht te aanvaarden en bevestigt, op vraag van de notaris, dat hij niet getroffen is door een maatregel die zich hiertegen verzet.

Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering is het mandaat van zaakvoerder onbezoldigd.

4. De oprichter stelt aan als vaste vertegenwoordiger de heer Karl Van Kerkhoven, voornoemd, alhier aanwezig en aanvaardend, teneinde de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notariële bestuursvennootschap Karl Van Kerkhoven" te vertegenwoordigen indien deze wordt benoemd tot zaakvoerder van een vennootschap.

5. Gelet op de te goeder trouw gemaakte vooruitzichten en de wettelijke bepalingen ter zake, wordt beslist thans geen commissaris te benoemen.

6. BIJZONDERE VOLMACHT

Bij deze wordt aan , de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid L. Mertens Accountants & Partners met zetel te 2000 Antwerpen, Indiëstraat 28, vertegenwoordigd door de heer Ludovic Mertens, met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij de administratie van de belasting over de toegevoegde waarde en één of meer erkende ondememingsloketten teneinde daar aile verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap bij de administratie van de belasting over de toegevoegde waarde en de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOLMACHT

De oprichtingsakte werd ondertekend door de heer Koen Jozef Maria SCHEURWEGHS, geboren te Antwerpen op 26 november 1977, wonende te Sint-Job-in-`t-Goor, Noorderveld 25, ingevolge onderhandse volmacht de dato 29 juni 2013, gehecht gebleven aan de oprichtingsakte.

De inhoud van de onderhandse volmacht is gelijk aan de inhoud van de oprichtingsakte.

Voor ontledend uittreksel. Notaris Luc Bracke

Tegelijk hiermede neergelegd:

- afschrift akte

- bankattest

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
NOTARIELE BESTUURSVENNOOTSCHAP VAN KERKHOVEN…

Adresse
VAN DEN NESTLAAN 90 2520 RANST

Code postal : 2520
Localité : RANST
Commune : RANST
Province : Anvers
Région : Région flamande