NR USED TRUCKS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NR USED TRUCKS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 874.007.612

Publication

25/04/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V beh

aa

Be! Staz

Fr""r"*?eri..7%

jr 211K

Griffie

memollulJ1 8

Ondernemingsnr 0874.007.612

Benaming (voluit) : NR USED TRUCKS

(verkort) :

Rechtsvorm es loten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Autolei 207

2160 VVommelgem

Onderwerp akte Kapitaalverhoging wijziging aan de statuten

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Michaël Michoel, te Antwerpen (Deurne), op 27 maart 2014, neergelegd ter registratie.

dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de enige vennoot (hierna "de vergadering")il ; van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NR USED TRUCKS", waarvan de zetel gevestigd is te B-2160 Wommelgem, Autolei 207, met ondernemingsnummer BTW BE 0874.007.612 RPI:ti Antwerpen.

(...Wordt weggelaten...)

VERSLAGEN

Overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen, heeft de door het bestuursorgaan ; aangestelde bedrijfsrevisor, zijnde de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MOORE STEPHENS VERSCHELDEN, BEDRIJFSREVISOREN°", burgerlijke vennootschap met handelsvorm, gevestigd te B1020 Brussel, Buro & Designcenter, Esplanade 1 bus 96, met ondernemingsnummer 0453.925.059 RPR Brussel, vertegenwoordigd door de heer Marc Marissen, bedrijfsrevisor, op 21 maart 2014, het verslag : opgemaakt met betrekking tot de beschrijving van de inbreng in nature verricht in het kader van de in punt 3. E van de agenda voorgestelde kapitaalverhoging, over de toegepaste methoden van waardering, de waardebepalingen waartoe deze methoden leiden en de als tegenprestatie van de inbreng verstrekte werkelijke vergoeding.

Dit verslag bevat de hierna letterlijk overgenomen conclusies:

"Ondergetekende, Verscheiden - Walkiers & Co, Bedrijfsrevisoren BV CVBA, kantoorhoudend te 2000i: Antwerpen, Schaliënstraat 3 (RPR 0453.925.059), vertegenwoordigd door de heer Marc Marissen,i beciriffsrevisor, werd aangesteld op 20 december 2013 door de zaakvoerder van de BVBA NR USED TRUCKS, met maatschappelijke zetel te 2160 Wommelgem, Autolei 207, ingeschreven in het rechtspersonenregisteri; , met ondernemingsnummer 0874.007.612, gekend op de Rechtbank te Antwerpen, met als opdracht,i overeenkomstig artikel 313 §1 W. Venn., het verslag op te maken over de beschrijving van de inbreng in natura, de toegepaste methoden van waardering en de ais tegenprestatie verstrekte vergoeding, bij de kapitaalverhoging in voornoemde vennootschap.

De inbreng in natura omvat een vordering op de vennootschap ten belope van ¬ 90.500,00, ontstaan nage aanleiding van een beslissing van de algemene vergadering tot uitkering van een dividend met het oog op haar onmiddellijke inbreng in het kapitaal ln het kader van de tijdelijke (overgangs)maatregel ingevoerd door de Programmawet van 28 juni 2013.

Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van het in te brengen bestanddeel en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen die als vergoeding van de Inbreng in natura worden gegeven.,

-1De inbreng wordt niet vergoed door nieuwe aandelen, doch het kapitaal wordt verhoogd mits evenredige: qverhoging van de fractiewaarde per aandeel,

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge



Itrela

mod 11.1

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Becirerevisoren inzake de inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van het in te brengen bestanddeel en voor de bepaling van het cantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

- de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van natiwkeurigheld en duidelijkheid;

- de voor de inbreng in natura door partijen toegepaste waarderingsmethode bedrijfseconomisch verantwoord is, doch niet leidt tot een inbrengwaarde die tenminste overeenstemt met het aantal en de fractiewaarde van de als tegen de inbreng in natura uit te geven aandelen, gelet op het feit dat er geen nieuwe aandelen warden uitgegeven;

- de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Onze opdracht bestaat er niet in uitspraak te doen over de rechtmatigheid en billijkheid van dé verrichting.

Dit verslag werd opgemaakt ingevolge artikel 313 §1 W. Venn. en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Antwerpen, 21 maart 20.14

Verscheiden Walkiers & Co, Bedrijfsrevisoren BV CVBA

vertegenwoordigd door

Marc Marissen

Bedrijfsrevisor"

Overeenkomstig zelfde artikel 313, heeft het bestuursorgaan, op 21 maart 2014, een verslag opgemaakt over het belang voor de vennootschap van zowel de inbreng als de voorgestelde kapitaalverhoging.

(... Wordt weggelaten ...)

En dat volgende besluiten werden genomen:

EERSTE BESLUIT: BESLUIT TOT ONMIDDELLIJKE AANWENDING NErro-DIVIDEND VOOR KAPITAALVERHOGING De vergadering neemt kennis van het besluit dat door de algemene vergadering werd genomen om over te gaan tot de uitkering van reeds op 31 maart 2013 bestaande belaste reserves met toepassing van de heffing van 10 procent roerende voorheffing overeenkomstig de programmawet van 28 juni 2013 (artlkel 537 WIB92) en dit met het oog om de aldus verworven dividenden onmiddellijk aan te wenden voor het verhogen van het maatschappelijk kapitaal.

Het bedrag van de uitkering werd bepaald op het bruto-dividend (het dividend nog te verminderen met de roerende voorheffing van tien ten honderd) ten bedrage van honderdduizend vijfhonderdvijfenvijftig euro zesenvijftig cent (E 100.555,56) overeenkomende met een netto-dividend (te weten gemeld dividend onder aftrek van de roerende voorheffing van tien ten honderd) van negentigduizend vijfhonderd euro 90.500,00).

Om te voldoen aan de vereisten van artikel 537 WIB92 besluit de vergadering het aldus uitgekeerde nettodividend onmiddellijk aan te wenden tot verhoging van het kapitaal van de vennootschap onder de vorm van een Inbreng in natura van de gecreëerde rekening courant.

TWEEDE BESLUIT: KAPITAALVERHOGING IN NATURA  INBRENG VASTSTELLING

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verhogen met negentigduizend vijfhonderd euro 90.500,00), om het van achttienduizend zeshonderd euro 18.600,00) op honderdennegenduizend honderd euro (E 109.100,00) te brengen, zonder creatie van nieuwe aandelen.

Op deze kapitaalverhoging zal door de enige vennoot worden ingeschreven, door de inbreng in natura van het verkregen netto-dividend, te weten thans een schuldvordering in rekening-courant op de vennootschap, uitgekeerd met toepassing van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelasting.

INBRENG / INSCHRIJVING EN VOLSTORTING

Na voorlezing te hebben aanhoord van al het voorgaande, verklaart de enige vennoot volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap en in te schrijven op de kapitaalverhoging in verhouding tot zijn huldig aandeel in het kapitaal te weten voor de totaliteit van negentigduizend vijfhonderd euro (¬ 90,500,00), door inbreng van de credit rekening-courant op zijn naam in voormelde vennootschap zoals beschreven ln het verslag van de bedrijfsrevisor en die op heden nog opeisbaar is en openstaat voor tenminste hetzelfde bedrag.

Ingevolge onderhavige inbreng wordt het netto-bedrag van voorschreven dividendenuitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

De enige vennoot verklaart en de vergadering erkent dat het bedrag van de kapitaalverhoging volledig geplaatst en volstort is zoals voormeld.

VASTSTELLING VAN DE VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast en verzoekt de notaris bij akte vast te leggen dat de kapitaalverhoging daadwerkelijk verwezenlijkt is en dat het kapitaal aldus op honderdennegenduizend honderd euro (¬ 109.100,00) is gebracht, verdeeld over honderd zesentachtig (186) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

béhouden aan het Belgis*éh Staatsblad

Voor-

behouden' aan let Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

........ .....

DERDE BESLUIT : WIJZIGINGEN AAN DE STATUTEN

Als gevolg van de besluiten die voorafgaan, besluit de vergadering de statuten te wijzigen als volgt:

Artikel 5 wordt vervangen door de volgende tekst:

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt honderdennegenduizend honderd euro (C 109.100,00). Het is verdeeld ln honderd zesentachtig gelijke aandelen die elk één/honderdzesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

VIERDE BESLUIT MACHTIGING

De vergadering besluit alle machten te verlenen aan de zaakvoerder voor de uitvoering van de genomen besluiten, en aan ondergetekende notaris of zijn vennoot om de gecoördineerde statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen, overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Michaël Michoel

Tegelijk hiermee neergelegd k expeditie van de akte statutenwijziging, lijst publicatiedata, gecoördineerde tekst van de statuten, verslag bedrijfsrevisor en verslag zaakvoerder conform artikel 313, $ 1 W. Venn.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

31/12/2012
ÿþ mod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffe van de akte

NonaIt;ld !el% van ilt

Rechtbank van KnOptre.';l r, Antlrrarpen op

I~eGGirt" ii~~®r"

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr : 6E0874.007,612

Benaming (voluit) : NORTRUCKS

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Autolei 207

2160 Wommelgem

Onderwerp akte :BVBA: wijziging naam

Er blijkt uit een akte verleden voor Eric Michoel te Antwerpen-Deurne op 22 november 2012, "Geregistreerd

één bladen één renvooien te Antwerpen, zevende kantoor der registratie op 27 NOV 2012. Boek 168 blad 61

vak 17. Ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 EUR). De Ontvanger, (getekend) W, WUYTACK.", dat werd

gehouden de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid "NORTRUCKS", waarvan de zetel gevestigd is te 2160 Wommelgem, Autolei

207, met ondernemingsnummer BTW BE 0874.007.612, rechtspersonenregister Antwerpen 0874.007.612;

waarop volgende besluiten werden genomen:

EERSTE BESLUIT: Wijziging van de naam.

De vergadering beslist de naam van de vennootschap met ingang van heden te wijzigen in "NR USED"

TRUCKS".

TWEEDE BESLUIT :Aanpassing der statuten

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de genomen beslissing.

Artikel 1 van de statuten zal voortaan luiden als volgt:

"Artikel 1.  Soort naam van de vennootschap

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, en handelt

onder de naam "NR USED TRUCKS".

DERDE BESLUIT: Volmacht

Volmacht wordt verleend aan notaris Eric Michoel teneinde de lijst van publicatiedata en gecoördineerde

tekst der statuten op te stellen en neer te leggen op de griffie van de rechtbank van koophandel te

Antwerpen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Eric Michoel

notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte statutenwijziging, lijst publicatiedata, gecoördineerde

tekst van de statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 13.11.2012 12637-0148-012
10/02/2012
ÿþmod 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergole,r.jd ter ç)rifiie 1ic.n de Rechtbank Iran Kocjzhantief te Antwerpen, op  ,1

Griffie

*12035159*

0

Ondernemingsnr : 0874.007.612

Benaming (voluit) : Norautos

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Autolei 207

2160 Wommelgem

Onderwerp akte : WIJZIGING NAAM - AANPASSING STATUTEN - ONTSLAG ZAAKVOERDER ..

Er blijkt uit een akte verleden voor Eric Michoel te Antwerpen-Deurne op 13 januari 2012, "geregistreerd twee bladen geen renvooien te Antwerpen, zevende kantoor der registratie op 17 JAN 2012. Boek 159 blad 61 vak 20. Ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 EUR); de Ontvanger, ai. (getekend) J. MARTENS.", dat werd . gehouden de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NORAUTOS", met zetel te 2160 Wommelgem, Autolei 207, BTW BE 0874.007.612 - RPR Antwerpen; en dat volgende besluiten werden genomen:

EERSTE BESLUIT : Wiiziging van de naam.

De vergadering beslist de naam van de vennootschap met ingang van heden te wijzigen in "NORTRUCKS". TWEEDE BESLUIT : Wijziging van artikel 24 van de statuten

De vergadering beslist volgende tekst toe te voegen aan artikel 24, na de laatste zin van dit artikel:

"Een vereffenaar treedt pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van zijn benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. Een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel dient samen met de akte houdende de benoeming van vereffenaar te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

24.3 Na haar ontbinding blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening. ledere wijziging van de naam van de vennootschap is vanaf haar in vereffeningstelling verboden. Een beslissing tot verplaatsing van de zetel van de vennootschap kan niet worden uitgevoerd dan na homologatie van .de beslissing door de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar de vennootschap haar zetel heeft. 24.4  Verdeling netto actief: Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, wordt het netto actief verdeeld tussen de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld."

DERDE BESLUIT : Aanpassing der statuten

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen.

1. Artikel 1 van de statuten zal voortaan luiden ais volgt:

"Artikel 1.  Soort en naam van de vennootschap

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, en handelt

onder de naam "NORTRUCKS",

2. Artikel 24 van de statuten zal voortaan luiden als volgt:

"Artikel 24. 

24.1. Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering, waarin gestemd wordt volgens de regels voor de statutenwijziging, tenzij ingevolge aanmerkelijke verliezen, het netto-actief is gedaald tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal : dan legt de wet op om te beslissen over bijzonder te nemen maatregelen of over de ontbinding van de vennootschap waartoe dan kan besloten worden met bijzondere meerderheden.

Op de laatste blz, van Lurk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Voor-,, behouden aan.het B&gisch Staatsblad

Bijlagen bij let Belgiscli Sr tslilád =10702/2012 - Annéiés dü 1VYóniteur belge

mod 11.1

24.2.In geval van ontbinding van de vennootschap heeft de algemene vergadering van de vennoten de meest uitgebreide bevoegdheid om vereffenaars te benoemen en hun macht en bezoldiging vast te stellen. Bij gebrek aan benoeming treden de zaakvoerders dle op dat ogenblik in functie zijn samen op.

Een vereffenaar treedt pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van zijn benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. Een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel dient samen met de akte houdende de benoeming van vereffenaar te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank von koophandel.

24.3 Na haar ontbinding blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening. Iedere wijziging van de naam van de vennootschap is vanaf haar in vereffeningstelling verboden. Een beslissing tot verplaatsing van de zetel van de vennootschap kan niet worden uitgevoerd don na homologatie van de beslissing door de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar de vennootschap haar zetel heeft. 24.4  Verdeling netto actief: Na aanzuivering van aile schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, wordt het netto actief verdeeld tussen de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld."

VIERDE BESLUIT: Ontslag en kwiiting zaakvoerder

De vergadering neemt kennis van het feit dat de heer JAARORE Rachid , wonend te 2160 Wommelgem, Autolei 264, zijn ontslag als zaakvoerder heeft aangeboden op 1 maart 2011.

De vergadering verleent de heer Jaarore Rachid, op zijn verzoek, ontslag als zaakvoerder, en dit met ingang vanaf 1 maart 2011,

De heer Jaarore Rachid bekomt kwijting voor het door hem gevoerde bestuur.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Eric Michoel

notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte statutenwijziging, lijst publicatiedata, gecoördineerde tekst van de statuten.

--------------

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/02/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 02.02.2012 12022-0598-011
03/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 31.08.2010 10480-0165-011
02/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 31.08.2009 09670-0252-011
06/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 17.05.2008, NGL 05.08.2008 08530-0176-011
26/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 19.05.2007, NGL 20.07.2007 07428-0243-010
19/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 07.10.2015 15644-0131-012

Coordonnées
NR USED TRUCKS

Adresse
AUTOLEI 207 2160 WOMMELGEM

Code postal : 2160
Localité : WOMMELGEM
Commune : WOMMELGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande