NS DEVELOPMENT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : NS DEVELOPMENT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 418.951.215

Publication

13/08/2014
ÿþ Idod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoudei aan het Belgisch

Staatsblai

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

' Ondernemingsnr 0418.951.215

Benaming

(voluit) : NS Development

(verkort) :

Rechtsvorm Naamloze vennootschap

Zetel Terbekehofdreef 43A - 2610 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte: Neerlegging overeenkomstig art. 556 W. Venn.

Neerlegging van de schriftelijke aandeelhoudersbesluiten d.d. 28 juli 2014 overeenkomstig artikel 556 van het Wetboek van Vennootschappen.

Uittreksel uit de unanieme schriftelijke besluitvorming van aandeelhouders van 28 juli 2014 ;

Rekening houdend met het voorgaande, besluiten de Aandeelhouders bij eenparigheid op onherroepelijke wijze aan te stellen en stellen de Aandeelhouders hierbij op onherroepelijke wijze aan, Thibaut Willems, Nathalie Van Landuyt, Michaël de Bruyn, Audrey Zegers, Pierre De Pauw, of enige andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, als bijzonder gevolmachtigden om te handelen in naam en voor rekening van de Vennootschap teneinde:

(i) alle formaliteiten te vervullen die noodzakelijk, vereist of nuttig zijn onder artikel 666 W. Venn. (hierin begrepen, zonder beperking, het neerleggen van onderhavige notulen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van RPR Antwerpen, het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het overgaan tot de nodige formaliteiten voor publicatie van de beslissingen van de Vennootschap in, de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad,

(ii) alle verklaringen af te leggen en alle aktes, uittreksels of andere documenten (welke dan ook) met betrekking tot het voorgaande goed te keuren en te ondertekenen, en

(iii) in het algemeen alle handelingen te stellen en dingen te doen die complementair, noodzakelijk, vereist of nuttig zijn voor het uitvoeren van onderhavige volmacht;

elk met het recht om afzonderlijk te handelen en om één of meerdere personen aan te stellen als ondergevolmachtigden voor de Vennootschap voor het uitvoeren van één of meer machten toegekend aan de gevolmachtigden krachtens deze volmacht en om een dergelijke aanstelling te beëindigen. De rechten, machten en machtigingen van de gevolmachtigden van de Vennootschap om eender welk recht en macht hierdoor toegekend uit te vceren zullen aanvangen en in werking treden vanaf heden en zullen van kracht blijven gedurende een periode van drie (3) maanden vanaf heden. Deze volmacht is onherroepelijk en is onderworpen aan het Belgische recht.

Nathalie Van Landuyt

Lasthebber

I I1 IIIIRIÏ,1111111111111

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op 1J 4 AUG. 2014

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

31/07/2014
ÿþVoor-

behoude

aan het

Belg iseL

Staatsbla

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

1Il iI 1l IIl Ill

RecnIbank van koophandel Antwerpen

2 2 !Ki 20%

afdeling Antwerpen

Ondernemingsnr : 0418.951.216

Benaming

(voluit) : NS Development

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: Terbekehofdreef 43 A

2610 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte: Bevestiging einde mandaat bestuurder en gedelegeerd bestuurder Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur d.d. 1 juli 2014:

1. Aanpassing inschrijving KBO - bevestiging einde mandaat bestuurder en gedelegeerd bestuurder - volmacht

De raad van bestuur stelt vast dat de ontbonden vennootschap (door middel van fusie met FNG Group NV) GMAD Venture NV, voorheen met maatschappelijke zetel te Zilverberklaan 28, 2820 Bonheiden en ingeschreven in het rechtspersonenregister (Mechelen) onder het nummer 0819.145.501, vast vertegenwoordigd door de heer Emmanuel Bracke, tot op heden nog steeds vermeld staat in de Kruispuntbank van Ondernemingen als bestuurder van de Vennootschap. Echter werd GMAD Venture NV op 1 juni 2010 ontbonden ten gevolge van een fusie door overneming door de vennootschap FNG Group NV. Bijgevolg bestaat deze vennootschap niet meer en is zij aldus geen bestuurder meer van de Vennootschap. Teneinde haar mandaat te kunnen schrappen in de Kruispuntbank van Ondernemingen, vereist de Kruispuntbank van. Ondernemingen dat het einde van haar mandaat wordt gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad,, hoewel dit automatisch werd beëindigd op 1 juni 2010.

Daarnaast staat de vennootschap Pas de Mots BVBA, met maatschappelijke zetel te Anne Frankstraat 1, 9150 Kruibeke, ingeschreven in het rechtspersonenregister (Dendermonde) onder het nummer 0863.412.143, vast vertegenwoordigd door de heer Patrick Desrumaux, nog ingeschreven in de Kruispùntbank van Ondernemingen als gedelegeerd bestuurder van de Vennootschap hoewel haar mandaat ais bestuurder een einde nam op 3 februari 2011. Teneinde haar mandaat te kunnen schrappen, vereist de Kruispuntbank voor Ondernemingen dat het einde van haar mandaat wordt gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad.

Aldus verklaart en bevestigt de raad van bestuur dat (i) het mandaat van de ontbonden vennootschap GMAD Venture NV, voorheen met maatschappelijke zetel te Zilverberklaan 2B, 2820 Bonheiden en ingeschreven in het rechtspersonenregister (Mechelen) onder het nummer 0819.145.501, vast vertegenwoordigd door de heer Emmanuel Bracke, als bestuurder van de Vennootschap automatisch een einde heeft genomen op 1 juni 2010 ingevolge de ontbinding door fusie door overneming van deze vennootschap, en (ii) het mandaat van de vennootschap Pas de Mots BVBA, met maatschappelijke zetel te Anne Frankstraat 1, 9150 Kruibeke, ingeschreven in het rechtspersonenregister (Dendermonde) onder het nummer 0863.412.143, vast vertegenwoordigd door de heer Patrick Desrumaux, als gedelegeerd bestuurder een einde heeft genomen op 3 februari 2011.

De registers van de Kruispuntbank van Ondernemingen moeten dan ook in die zin worden aangepast.

De raad van bestuur beslist om volmacht te geven aan Mr. Virginie Ciers, Mr. Karolien Boghe en/of enig ander advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, ieder alleen handelend en met macht van indeplaatsstelling, teneinde alle normalerwijs noodzakelijke of neige formaliteiten te kunnen vervullen met betrekking tot de beslissingen van de Vennootschap, met inbegrip van met ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij. ' de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het neerleggen van alle stukken bij de bevoegde griffie en het overgaan tot de nodige formaliteiten voor publicatie van de beslissingen van de Vennootschap in de

_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De lasthebber kan daartoe, in naam van de Vennootschap, aile verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, meer algemeen, het noodzakelijke doen.

Virginie Ciers Lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

04/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 25.10.2013, NGL 30.10.2013 13643-0024-039
11/02/2013
ÿþ modli.1

_

1Luik B j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

X130 5009* 111 11

V beh aa Bel Stan

tleergeFegd ter griffie van deledtba* van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 3 O JAN, 2U13

Ondernemingsnr : 0418.951.215

Benaming (voluit) : DEVO

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Terbekehofdreef 43 A

2610 Antwerpen (Wilrijk)

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering van de partieel gesplitste vennootschap - Partiële splitsing door oprichting van een nieuwe vennootschap - Statutenwijziging

Uit het proces-verbaal verleden voor geassocieerd notaris Christophe Blindeman te Gent op vijfentwintig januari; tweeduizend dertien, te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders is; bijeengekomen en volgende te publiceren beslissingen met eenparigheid van stemmen heeft genomen:

PARTIELE SPLITSING

De vergadering beslist, overeenkomstig voormeld splitsingsvoorstel, en onder de wettelijke voorwaarden en; modaliteiten, over te gaan tot de goedkeuring van het voorstel tot partiële splitsing van de vennootschap door; inbreng in de op te richten naamloze vennootschap "FNG INTERNATIONAL", waarvan de maatschappelijke; zetel zal gevestigd zijn te 2610 Antwerpen (Wilrijk), Terbekehofdreef 43A, hierna ook genoemd "de! ;; inbrenggenietende vennootschap", van het deel van haar actief en passief vermogen, dat verband houdt met de ;; activiteit "sales en distributie", volgens de verdeling voorzien in het splitsingsvoorstel en de daarin vermelde splitsingsbalans.

;; Deze overdracht heeft plaats op basis van een staat van activa en passiva van de partieel gesplitste vennootschap op 30 september 2012, Alle handelingen van de partieel gesplitste vennootschap vanaf 1 januari 2013 met betrekking tot het: overgedragen vermogen worden vanuit boekhoudkundig standpunt beschouwd als zijnde gedaan voor rekening: van de inbrenggenietende vennootschap,

Ingevolge de overdracht van een deel van het vermogen van de partieel gesplitste vennootschap naar de; vennootschap "FNG INTERNATIONAL", op te richten inbrenggenietende vennootschap, door inbreng in natura,: zal het maatschappelijk kapitaal van deze laatste vierhonderddrieënveertigduizend negenhonderdvierendertig; euro (¬ 443.934,00) bedragen, volledig samengesteld uit geplaatst kapitaal.

Als vergoeding voor de inbreng in de op te richten inbrenggenietende vennootschap  die zich realiseert in het; ;; kader van de overdracht van een deel van het vermogen van de partieel gesplitste vennootschap  en; ;; overeenkomstig artikel 756 van het Wetboek van vennootschappen, zullen honderdveertig (140) aandelen,; ;; zonder nominale waarde, worden uitgegeven door de op te richten inbrenggenietende vennootschap, die zullen; ;; warden toegekend aan de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap "DEVO".

;; Deze honderdveertig (140) aandelen zullen rechtstreeks worden toebedeeld aan de aandeelhouders van de; ;; partieel te splitsen vennootschap "DEVO", in verhouding van één aandeel van de partieel te splitsen;

vennootschap voor één aandeel van de op te richten vennootschap. Er zal geen enkele opleg in geld betaald=

worden,

Het aantal uit te geven aandelen en de ruilverhouding werden op zuiver conventionele wijze bepaald.

;: De honderdveertig (140) aandelen van de inbrenggenietende vennootschap zullen volledig volgestort zijn en; zullen zij deelnemen in de winst vanaf de oprichting van de inbrenggenietende vennootschap.

Beschrijving van het overgedragen vermogen

De vergadering verzoekt de ondergetekende notaris te notuleren dat het overgedragen vermogen ingevolge de! partiële splitsing alle welkdanige actief- en passietbestanddelen omvat, al dan niet uitgedrukt, ontstaan dan wel, nog te ontstaan, al dan niet contentieus, van welke aard ook, contractueel dan wel extracontractueel, die, verband houden met de activiteit "sales en distributie", waaronder de vergunningen, het geheel van contracten,; 1: directe verbintenissen en verplichtingen, noodzakelijk voor de uitoefening van de activiteiten, van de partieel: ;; gesplitste vennootschap, zoals beschreven ln het splitsingsvoorstel, opgemaakt overeenkomstig artikel 743 van; het Wetboek van vennootschappen en in het controleverslag van de commissaris overeenkomstig de artikelen; ; 742 en 444 van het Wetboek van vennootschappen, waarvan hierboven sprake,

De vergadering ontslaat de ondergetekende notaris er in deze akte verdere toelichting van te geven.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Indien er, om welke reden ook, een tegenstrijdigheld bestaat tussen het splitsingsvoorstel enerzijds en het

verslag van de commissaris anderzijds, krijgt het verslag van de commissaris voorrang.

Overeenkomstig het splitsingsvoorstel bevat de voormelde overdracht geen onroerende goederen.

Voorwaarden en lasten van de overdracht

Deze partiële splitsing wordt gedaan en is aanvaard onder de volgende bedingen en voorwaarden:

1. De actief- en passiefbestanddelen van de ingebrachte bestanddelen, inclusief de financiële rekeningen, worden ingevolge de partiële splitsing overdragen in de staat waarin zij zich bevinden. De algemene vergadering verklaart volledig op de hoogte te zijn van het overgedragen vermogen en ontslaat de ondergetekende notaris er hier een meer uitvoerige beschrijving van te geven.

2. Alle rechten en verplichtingen, alsook de handelingen van de partieel gesplitste vennootschap, zoals blijkt uit het splitsingsvoorstel, worden vanuit boekhoudkundig standpunt beschouwd als zijnde gedaan voor rekening van de inbrenggenietende vennootschap, vanaf 1 januari 2013.

3. Elk vermogensbestanddeel van de partieel gesplitste vennootschap waarover het splitsingsvoorstel geen uitsluitsel geeft, hetzij omdat de gedane toewijzing voor interpretatie vatbaar zou zijn, hetzij omdat het vermogensbestanddelen betreffen die bij onachtzaamheid of bij onwetendheid niet opgenomen waren in de opgave van de toegescheiden vermogens, zal worden beschouwd als zijnde toegewezen aan de partieel gesplitste vennootschap.

4. De inbrenggenietende vennootschap vrijwaart de partieel gesplitste vennootschap tegen alle vorderingen en elK verhaal met betrekking tot de overgedragen bestanddelen.

5. De inbrenggenietende vennootschap treedt in alle rechten en verplichtingen van de partieel gesplitste vennootschap met betrekking tot de overgedragen vermogensbestanddelen en zal, meer bepaald alle akkoorden en verbintenissen moeten naleven en uitvoeren die de partieel gesplitste vennootschap heeft aangegaan, op zulke wijze dat de partieel gesplitste vennootschap uit dien hoofde niet meer verontrust wordt.

6. De op te richten inbrenggenietende vennootschap zal alle lasten en belastingen van welke aard ook, gelegd of te leggen op de overgedragen goederen dienen te betalen, vanaf 1 januari 2013.

7. De overdracht omvat tevens de archieven en boekhoudkundige documenten van de partieel gesplitste vennootschap met betrekking tot de overgedragen bedrijfstak.

8. Alle kosten, lasten en belastingen, van welke aard ook, die voortspruiten uit deze akte zijn ten laste van de partieel gesplitste vennootschap.

BOEKHOUDKUNDIGE VERWERKING VAN HET OVERGEDRAGEN VERMOGEN

De vergadering verzoekt de ondergetekende notaris te notuleren dat de netto boekhoudkundige waarde van het overgedragen actief- en passiefvermogen van de partieel gesplitste vennootschap vierenveertig miljoen achttienduizend vierhonderdzeventien euro (¬ 44.018.417,00) bedragende, hetzij een netto eigen vermogen van vier miljoen negenhonderdachtendertigduizend tweehonderdeenenzeventig euro (¬ 4.938.271,00) boekhoudkundig zal verwerkt worden in de op te richten inbrenggenietende vennootschap volgens het principe van de continuïteit voorzien door het Koninklijk besluit van 3 december 1993 (Belgisch Staatsblad van 23 december daarna) en geaffecteerd zal worden zoals vastgesteld in de splitsingsbalans opgenomen in het voormeld splitsingsvoorstel.

KAPITAALVERMINDERING

Ingevolge de partiële splitsing beslist de vergadering het maatschappelijk kapitaal te verminderen tot beloop van vierhonderddrieënveertigduizend negenhonderdvierendertig euro (¬ 443.934,00) om het te brengen van vierhonderdvijfenvijftigduizend euro (¬ 455.000,00) op elfduizend zesenzestig euro (¬ 11.066,00).

Deze kapitaalvermindering komt tot stand door afname en overdracht, in het kader van de voormelde partiële splitsing, van gezegd bedrag naar de rekening "kapitaal" van de op te richten inbrenggenietende vennootschap, en dit zonder vermindering van het aantal aandelen.

KAPITAALVERHOGING DOOR INCORPORATIE VAN BESCHIKBARE RESERVES

De vergadering besluit het kapitaal te verhogen tot beloop van vijftigduizend vierhonderdvierendertig euro (¬ 50.434,00) om het kapitaal te brengen van elfduizend zesenzestig euro (¬ 11.066,00) naar eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00) door incorporatie van de beschikbare reserves zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

WIJZIGING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE BENAMING

De vergadering beslist de maatschappelijke benaming van de vennootschap, met ingang vanaf heden, te wijzigen in "NS Development".

WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de hiervoor genomen beslissingen, beslist de vergadering om de statuten aan te passen als volgt:

- artikel 1: de tekst van dit artikel integraal te vervangen door volgende tekst:

"De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een naamloze vennootschap heeft met als naam: "NS Development".

- artikel 5: de eerste alinea van dit artikel te vervangen door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00)."

MACHTIGING

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bofidi Gent", met maatschappelijke zetel te 9051 Gent, Kortrijksesteenweg 1126A, 0420.017.819, RPR Gent, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lastheb bers, alleen handelend en met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, om alle formaliteiten te vervullen bij het ondememingsioket en de BTW-administratie.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

yoot behouden aan het Belgi§ch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

i mod 11,1



eivoor

behouden

aan het

Belgisch StaatsTilad



Geassocieerd notaris Christophe Blindeman

Samen hiermee neergelegd:

- de expeditie van het proces-verbaal, inbegrepen een onderhandse volmacht en het overzicht van de lopende kredietovereenkomsten bij ING België;

- de gecoördineerde statuten





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/12/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



dv t,aclitbae

0~

Káe~ii~i~delteAntwerPé~i ~~~~~

van e.

Griffie

flellE110111

17F1 Ondernemingsnr : 0418.951.215

Benaming

(voluit) : DEVO

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : TERBEKEHOFDREEF 43A  2610 WILRIJK

(volledig adres)

Onderwerp akte : SPLITSINGSVOORSTEL

Neerlegging van het splitsingsvoorstel in toepassing van de artikelen 677 en 743 van het wetboek van vennootschappen met afsplitsing naar een nieuw op te richten naamloze vennootschap « FNG International »

1. INLEIDING

De raad van bestuur van DEVO NV heeft op 10 december 2012 het besluit genomen om het volgende splitsingsvoorstel voor te leggen aan haar algemene vergadering van aandeelhouders, in overeenstemming met de artikelen 742 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, teneinde het besluit tot een met splitsing gelijkgestelde verrichting van DEVO NV goed te keuren.

2. OMSCHRIJVING VAN DE SPLITSING

De raad van bestuur van voornoemde vennootschap heeft het initiatief genomen om een met splitsing gelijkgestelde verrichting in de zin van artikel 677 W. Venn. (hierna "partiële splitsing" genaamd) tot stand te brengen, waarbij een deel van het vermogen van NV DEVO op een nieuw op te richten vennootschap zal overgaan. Ten gevolge van deze partiële splitsing zullen de aandeelhouders van NV DEVO aandelen verwerven in de nieuw op te richten vennootschap.

De aandeelhouders van DEVO NV zijn op heden FNG GROUP NV (99,29%) en Dieter Penninckx (0,71%).

Voor boekhoudkundige en belastingdoeleinden zal de partiële splitsing in werking treden vanaf 1 januari 2013.

De voormelde raad van bestuur verbindt er zich toe om alles te doen wat in haar macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de partiële splitsing. Hierna zet zij het fusievoorstel uiteen dat ter goedkeuring aan de algemene vergadering van aandeelhouders zal worden voorgelegd.

De verrichting is mutatis mutandis onderworpen aan de bepalingen van boek XI, titel Il, hoofdstuk 3, afdeling Il W. Venn.

3. MOTIVERING VAN DE FUSIE

DEVO NV is een vennootschap in de kinder- en dameskledingsector die alle functies van een onderneming in zich groepeert: deze vennootschap staat in zowel voor het ontwerp, de aankoop, de distributie en de verkoop van kleding.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Vanuit economisch oogpunt

De volledige waardeketen ("value chain") situeert zich binnen één entiteit (DEVO NV). Deze waardeketen bestaat uit: het merk ("brand identity"), productontwikkeling ("styling"), aankoop ("purchasing"), logistiek ("logistics"), verkoop en marketing ("sales & marketing").

Het is de bedoeling om een aantal functies die momenteel verricht worden door DEVO NV af te splitsen in een andere vennootschap. Zo wordt het mogelijk vcor de afzonderlijke vennootschappen om zich meer te toe te leggen op die specifieke activiteiten zodat er een grote mate van specialisatie zal ontstaan, kunnen er kosten bespaard worden en kan er bijkomende waarde gecreëerd worden. In casu zullen de activiteiten die betrekking hebben op "sales en distributie" afgezonderd warden van de andere activiteiten (voornamelijk "productontwikkeling en logistiek") in een nieuw op te richten vennootschap. Deze nieuwe vennootschap zal zich dus uitsluitend kunnen toeleggen op de activiteiten van "sales en distributie" wat een hoge mate van efficiënte zal bevorderen. Deze afsplitsing is ook extreem belangrijk vcor de verdere groei van de groep en meer bepaald voor de verdere internationalisering, De afgeslankte vennootschap na de afsplitsing zal dan gemakkelijker kunnen instaan voor de "aankoop" en "styling" voor de ganse FNG groep.

Vanuit juridisch oogpunt

Met het oog op de verdere groei van de groep, de verdere internationalisering en het verder aantrekken van investeerders (op de internationale markten) is het heel belangrijk dat de risico's van bepaalde functies zoals "aankoop en styling" versus "sales en distributie» afgezonderd worden van de ander activiteiten. Deze doelstelling kan bereikt worden door deze afsplitsing.

4. MODALITEITEN VAN DE PARTIELE SPLITSING

4.1. Identiteit van de te splitsen vennootschap (art. 743, lid 2, 1° W. Venn.)

4.1.1.NV DEVO (partieel te splitsen vennootschap)

De NV DEVO, is een Naamloze Vennootschap met maatschappelijke zetel te 2610 Antwerpen, Terbekehofdreef43A, met ondernemingsnummer 0418.951.215 (RPR Antwerpen) en BTW identificatienummer BTW BE 0418.951.215.

DEVO NV werd opgericht bij akte verleden voor notaris De Baecker Fernand te Antwerpen op 1 december 1978, zoals gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 22 december 1978, onder het nummer 2538-3.

De statuten werden voor het laatst gewijzigd op 11 juli 2012 voor notaris Pierre Moulin te Destelbergen, zoals gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 10 augustus 2012 onder het nummer 12140164.

Het maatschappelijk doel van de vennootschap zoals bepaald in artikel 3 van haar statuten wordt hierna letterlijk weergegeven:

"De vennootschap heeft tot doel:

De groot en kleinhandel ïn aile textielproducten, jeansbroeken, toiletartikelen, aerosol- en onderhoudsproducten, geschenkartikelen en lederartikelen.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, ais tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op een andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij kan de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen."

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 455.000 EUR, vertegenwoordigd door 140 aandelen gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

4.1.2.De nieuw op te richten vennootschap

De nieuw op te richten vennootschap FNG INTERNATIONAL wordt een Naamloze Vennootschap met maatschappelijke zetel te 2610 Antwerpen, Terbekehofdreef 43A,

De vennootschap zal het volgende maatschappelijk doel hebben

"De vennootschap heeft tot doel.

De groot en kleinhandel in alle textielproducten, jeansbroeken, toiletartikelen, aerosol- en onderhoudsproducten, geschenkartikelen en lederartikelen.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger,

Zij kan deelnemen of zich op een andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van liet handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor aile derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij kan de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Het aanhouden van licenties van productmerken in het algemeen en in het bijzonder van textiel, kleding, schoeiselen, artikelen van leer, bont en bontwaren, kledingaccessoires, handschoenen, dassen en ceinturen, paraplu's en schoeisel, de organisatie van verkoop en marketing van de producten van deze merken en het uitbouwen van agentuur- en importeursnetwerken voor deze merken, zowel in België als in het buitenland;

De invoer, de groot- en kleinhandel en handelsbemiddeling in textiel, kleding, schoeisel en artikelen van leer, bont en bontwaren, in kledingaccessoires, zoals handschoenen, dassen en ceinturen, paraplu's en in .schoeisel.

Alles wat rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking heeft op het oordeelkundig beheer van roerende en onroerend patrimonium, zoals onder meer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten of ombouwen;

Het waarnemen van functies of mandaten van bestuurder, beheerder, directeur, commissaris of vereffenaar in andere vennootschappen, verengingen of instellingen;

Het verstrekken van leningen, voorschotten, kredieten en zekerheden aan of voor derden, zowel aandeelhouders, bestuurders als loutere derden en het intekenen op alle financiële instrumenten;

Het nemen van belangen, hetzij door aankoop, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, ongeachte hun doel. Zij mag voor eigen rekening optreden als beleggingsvennootschap of holding;

Het verlenen van diensten en adviezen aan personen en bedrijven op vlak van organisatie en in commerciële aangelegenheden, met betrekking tot management, marketing, bedrijfsbeheer, Investeringspolitiek;

Deze opsomming is niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd. De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met voormelde activiteiten en die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het meest geschikt zal achten."

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

4.1.3.De bestaande vennootschap NV DEVO na de partiële splitsing De NV DEVO haar doel blijft behouden.

4.2. Ruilverhouding van de aandelen en, in voorkomend geval, het bedrag van de opleg (art. 743, lid 2, 2° W. Venn.)

Aan de aandeelhouders van NV DEVO worden in vergoeding voor de overgang van een deel van het vermogen van NV DEVO op de nieuw op te richten vennootschap NV FNG INTERNATIONAL, de aandelen uitgereikt, uitgegeven door de nieuw op te richten vennootschap NV FNG INTERNATIONAL.

Het maatschappelijk kapitaal van NV DEVO bedraagt vôér de partiële splitsing 455.000,00 EURO, vertegenwoordigd door 140 aandelen zonder vermelding van de nominale waarde, die elk één honderd veertigste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Aan de aandeelhouders van NV DEVO wordt per aandeel NV DEVO één aandeel in de nieuw op te richten vennootschap NV FNG INTERNATIONAL uitgereikt. Het totale aantal aandelen in de nieuw op te richten vennootschap NV FNG INTERNATIONAL dat zal worden uitgereikt zal dus 140 bedragen.

4.3. Wijze waarop de aandelen in de verkrijgende vennootschap worden uitgereikt (art. 743, lid 2, 3° W. Venn.)

De houders van aandelen NV DEVO zullen naar aanleiding van de partiële splitsing automatisch aandelen in de nieuw op te richten vennootschap NV FNG INTERNATIONAL op naam ontvangen, in overeenstemming met de voorvermelde ruilverhouding.

Ten laatste op de eerste bankwerkdag na de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders die de partiële splitsing zal goedkeuren, zullen de bestuurders van de nieuw op te richten vennootschap NV FNG INTERNATIONAL de aandelenregisters van deze vennootschap en daarin de identiteit van de aandeelhouders en het aantal aan hun uitgereikte aandelen inschrijven, bij voorlegging van het aandelenregister van de vennootschap NV DEVO. Daarbij zal worden uitgegaan van het aandeelhouderschap van NV DEVO zoals het uit het aandelenbezit van die vennootschap zal blijken op datum van de partiële splitsing.

4.4. Datum vanaf welke deze aandelen recht geven te delen in de winst, alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht (Art. 743, lid 2, 4° W. Venn.)

De nieuw uitgegeven aandelen nemen deel in het bedrijfsresultaat van de nieuw op te richten vennootschap FNG INTERNATIONAL NV en zijn dividendgerechtïgd vanaf de datum waarop de partiële splitsing boekhoudkundig in voege treedt ingevolge punt 4.5 hieronder.

Er werden geen bijzondere regelingen uitgewerkt betreffende dit recht.

4.5. Datum vanaf dewelke de handelingen van de partieel te splitsen vennootschap vanuit boekhoudkundig standpunt zullen worden geacht te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschappen (Art. 743, lid 2, 5° W. Venn.)

De activiteiten van NV DEVO m.b.t. het over te dragen deel van haar vermogen, zullen vanuit boekhoudkundig standpunt geacht worden te zijn verricht voor rekening van de nieuw op te richten vennootschap FNG INTERNATIONAL NV vanaf 1 januari 2013.

t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

4.6. De rechten die de verkrijgende vennootschap toekent aan de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap die bijzondere rechten hebben en aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen (Art. 743, lid 2, 6° W. Venn.)

Geen van de aandeelhouders van DEVO NV heeft bijzondere rechten. DEVO NV heeft geen andere effecten dan aandelen uitgegeven.

4.7. De bezoldiging die wordt toegekend aan de commissarissen, de bedrijfsrevisoren of externe accountants voor het opstellen van het in artikel 746 bedoelde verslag (Art. 743, lid 2, 7° W. Venn.)

Gezien alle aandeelhouders akkoord gaan met voorgestelde verrichting, is er geen verslag van de revisor vereist specifiek in het kader van de partiële splitsing (art. 746, lid 6 W. Venn),

De voorgenomen partiële splitsing gaat echter gepaard met de oprichting van een nieuwe vennootschap waarbij bepaalde activa en passiva worden ingebracht. Deze inbreng in natura vereist wel een verslag van de revisor.

4.8. Bijzondere voordelen voor de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de partiële splitsing deelnemen (Art. 743, lid 2, 8° W. Venn.)

Geen bijzondere voordelen zullen worden toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die bij de partiële splitsing betrokken zijn.

4.9. Nauwkeurige beschrijving en verdeling van de delen van de activa en passiva van het vermogen die zullen overgaan op de verkrijgende vennootschap (Art. 743, lid 2, 9° W. Venn.)

4.9.1.Nieuw op te richten vennootschap FNG INTERNATIONAL NV

De delen van de activa en passiva van het vermogen van NV DEVO die zullen overgaan op de nieuw op te richten vennootschap FNG INTERNATIONAL NV ingevolge de partiële splitsing van NV DEVO zijn alle activa en passiva die verband houden met de sales en distributie.

Het betreft volgende activa en passiva:

NV DEVO (oud) NV DEVO FNG

(nieuw) INTERNATIONAL

NV (afgesplitst)

ACTIEF

Immateriële vaste activa 1.559.723,00 1.559.723,00

Materiële vaste activa 739.343,00 28.216,00 711.127,00

Financiële vaste activa 90.455,00 90.455,00

Voorraad 8.610.155,00 8.610.155,00

Vorderingen op ten hoogste 1 jaar 30.692.960,00 30.692.960,00

Liquide middelen 2.572.073,00 250.000,00 2.322.073,00

Overlopende rekeningen 31.924,00 31.924,00





Totaal actief 44.296.633,00 278.216,00 44.018.417,00



PASSIEF NV DEVO (oud) NV DEVO FNG

(nieuw) INTERNATIONAL

NV (aesplitst)

Eigen vermogen 5.061.371,00 123.100,00 4.938.271,00

- Geplaatst kapitaal 455.000,00 11.066,00 443.934,00

ti 1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

- Wettelijke reserves 45.500,00 1.107,00 44.393,00

- Onbeschikbare reserves 117.543,00 2.859,00 114.684,00

- Belastingvrije reserves 9.420,00 229,00 9.191,00

- Beschikbare reserves 4.333.738,00 105.402,00 4.228.336,00

- Overgedragen verlies -556.147,00 -13.526,00 -542.621,00

- Winst van het boekjaar 656.317,00 15.963,00 640.354,00



Schulden

- Schulden + 1jaar 2.520.334,00 2.520.334,00

- Schulden - ljaar 36.705.792,00 155.116,00 36.550.676,00



Overlopende rekeningen 9.136,00 9.136,00





Totaal passief 44.296.633,00 278.216,00 44.018.417,00



De hierboven vermelde elementen in de tabel worden ingebracht in de nieuw op te richten vennootschap NV FNG INTERNATIONAL (verkrijgende vennootschap) per datum van de splitsingsakte,

4.9.2.NV DEVO

Alle activa en passiva die in het huidige voorstel niet uitdrukkelijk zijn toegekend aan de nieuw op te richten vennootschap FNG INTERNATIONAL NV blijven behouden in NV DEVO. Ook zullen alle aansprakelijkheden van NV DEVO voor de periode tot en met 31 december 2012, blijven bestaan in laatstgenoemde partieel te splitsen vennootschap na de partiële splitsing

4.10. De verdeling onder de aandeelhouders van de partieel te splitsen

vennootschap van de aandelen in de verkrijgende vennootschappen alsmede het criterium waarop de verdeling is gebaseerd (Art. 743, lid 2,10° W. Venn.)

Alle aandelen van de nieuw op te richten vennootschap FNG INTERNATIONAL NV die zullen worden uitgegeven ter gelegenheid van de overgang van activa en passiva tengevolge van de partiële splitsing van DEVO NV, zullen worden toegekend aan de aandeelhouders van DEVO NV.

De toekenning van aandelen van de nieuw op te richten vennootschap FNG INTERNATIONAL NV aan de aandeelhouders van DEVO NV is gebaseerd op het percentage dat de aandelen, in het bezit van elke aandeelhouder, vertegenwoordigen in het kapitaal van DEVO NV voordat de partiële splitsing wordt doorgevoerd. Elke aandeelhouder van DEVO NV zal een aantal aandelen in de nieuw op te richten vennootschap FNG INTERNATIONAL NV krijgen, die een zelfde percentage vertegenwoordigen in het kapitaal van de nieuw op te richten vennootschap FNG INTERNATIONAL NV als in DEVO NV,

5. WIJZIGING AAN DE STATUTEN VAN DEVO NV

Ingevolge de kapitaalsvermindering zullen de statuten van DEVO NV worden aangepast. Daarnaast zal er overgegaan worden tot een kapitaalsverhoging door incorporatie van beschikbare reserves in kapitaal, opdat de vennootschap, na de partiële splitsing kan voldoen aan de vereiste van het wettelijk minimumkapitaal.

Bovendien zal de naam van DEVO NV gewijzigd worden in NS Development NV,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

6. SLOTBEPALINGEN

6.1 Pro fisco

De verrichting word fiscaal neutraal gerealiseerd in overeenstemming met artikel 211 van het Wetboek van inkomstenbelastingen, de artikelen 117 en 120 van het Wetboek der registratierechten en de artikelen 11 en 18§3 van het BTW Wetboek.

6.2 Goedkeuring door de algemene vergadering van aandeelhouders

Dit voorstel zal worden voorgelegd aan de algemene vergadering van aandeelhouders van DEVO NV, ten vroegste zes weken na de publicatie van dit fusievoorstel in het Betgisch Staatsblad,

6.3 Ter beschikking stelling van stukken overeenkomstig artikel 748 §2 W. Venn.

ledere aandeelhouder van DEVO NV zal overeenkomstig art. 748 §2 van het Wetboek van Vennootschappen, uiterlijk één maand vôôr de datum van de algemene vergadering van aandeelhouders van DEVO NV die over het fusievoorstel moet besluiten, kennis kunnen nemen op de zetel van de vennootschappen van volgende stukken:

1. het splitsingsvoorstel;

2. in voorkomend geval de in de artikelen 745 en 746 bedoelde verslagen;

3. de jaarrekeningen over de laatste drie boekjaren van elk van de vennootschappen die bij de splitsing betrokken is, in casu DEVO NV;

4, de verstagen van de bestuurders, van de leden van de directieraad, van de leden van de raad van toezicht of van de zaakvoerders en de verslagen van de commissarissen over de laatste drie boekjaren;

5. in voorkomend geval, indien de laatste jaarrekening betrekking heeft op een boekjaar dat meer dan zes maanden voor de datum van het splitsingsvoorstel is afgesloten : tussentijdse cijfers omtrent de stand van het vermogen die niet meer dan drie maanden voor de datum van dat voorstel zijn vastgesteld en die overeenkomstig het tweede tot het vierde lid zijn opgesteld.

De stukken hierboven vermeld onder 2. en 5, zullen in casu niet ter beschikking moeten worden gesteld overeenkomstig artikel 748 van het Wetboek van Vennootschappen aangezien in casu de aandelen van de nieuw op te richten vennootschap worden uitgegeven aan de vennoten van de gesplitste vennootschap (DEVO NV)) evenredig aan hun rechten in het kapitaal van deze vennootschap (art. 748 §2 laatste lid Wetboek van Vennootschappen).

Overeenkomstig artikel 749 Wetboek van Vennootschappen wordt er op gewezen dat de hierboven stukken niet ter beschikking moeten worden gesteld overeenkomstig artikel 748 van het Wetboek van Vennootschappen, indien alle aandeelhouders daarvan expliciet hebben afgezien in de algemene vergadering. In dat geval wordt de afstand van dat recht vastgesteld bij een uitdrukkelijke stemming in de algemene vergadering die over de deelneming aan de splitsing moet besluiten. Dit zal voorgesteld worden in de agenda van de algemene vergadering.

a. Kosten

De totale kost van de voorgenomen operatie zal ten laste worden genomen van de bestaande vennootschap NV DEVO.

b. De Algemene Vergadering

De streefdatum voor de goedkeuring van onderhavig voorstel door de Atgemene Vergadering van de Aandeelhouders van NV DEVO is januari 2013, of de datum van enige andere Algemene Vergadering van Aandeelhouders met dezelfde agenda,

., t , 4

4 r

4- c. Neerlegging

De bestuurders verlenen bijzondere volmacht voor onbepaalde tijd aan de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA Bofidi Gent, met zetel te -- 9051, Kortrijksesteenweg 1126A, of aan één van haar lasthebbers, met name de heer Bartel Decroos, wonende te Pieter Colpaertsteeg 26 te 9000 Gent, mevrouw Lindsey Schamp, wonende te Goudberg 49 te 8530 Harelbeke en mevrouw Tiffany Sipli, wonende te Kerkstraat 21, 9090 Melle, elk bevoegd om alleen op te treden en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om aile mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende de registratie, de neerleggingen en/of publicaties die verband houden met de oprichting, met beslissingen van de bestuurder(s) en van de algemene vergadering, alsook om de formaliteiten te vervullen met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de Ondernemingsloketten, de Belasting over de Toegevoegde Waarde, een Sociaal Verzekeringsfonds, een Sociaal Secretariaat en het voeren van alle procedures m.b.t. de registratie als aannemer,

Tegelijk hiermee neergelegd: Splitsingsvoorstel d.d. 10/12/2012

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/12/2012 - Annexes du Moniteur belge De heer Dieter Penninckx

Gedelegeerd bestuurder

10/08/2012
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11 *iaiaoies*

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antiverpan, op

Griffie 1 AUG. 2012

Ondernemingsnr : BE04418.951.215

Benaming (voluit) : DEVO

(verkort)

R©Chfcvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Terbekehofdreef 43A

2610 Antwerpen (Wilrijk)

Onderwerp akte :NV: wijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Pierre MOULIN, geassocieerd

notaris, te Destelbergen, op 11 juli 2012, dat de buitengewone algemene vergadering van de

aandeelhouders van de naamloze vennootschap "DEVO" volgende beslissingen heeft genomen :

I)De vergadering beslist dat het huidig lopend boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op

,E

1 augustus 2011 uitzonderlijk niet zal eindigen op 31 juli 2012, doch verlengd wordt tot 31 maart

2013.

De vergadering beslist bovendien dat in het vervolg het boekjaar zal aanvangen op I april

;; van ieder jaar en eindigen op 31 maart van het daaropvolgende jaar.

2)De vergadering beslist ingevolge de beslissing genomen bij de behandeling van het eerste

punt van de agenda de datum van de jaarvergadering te verplaatsen naar de eerste maandag van de

maand september om elf uur. De eerstkomende jaarvergadering op deze nieuwe datum zal aldus

gehouden worden in het jaar 2013.

3)De vergadering beslist de statuten van de vennootschap aan te passen ingevolge de

hierboven genomen beslissingen, als volgt:

- artikel 16: de eerste zin van dit artikel wordt geschrapt en vervangen door de volgende

nieuwe tekst : "De jaarvergadering wordt van rechtswege gehouden op de eerste maandag van de

maand september, om elf uur."

- artikel 21: de tekst van dat artikel wordt vervangen door volgende tekst: "Het

maatschappelijk boekjaar vangt aan op één april van ieder jaar en eindigt eenendertig maart van het

daaropvolgende jaar."

4) De vergadering keurt de gecoördineerde tekst van de statuten goed.

V OR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd:

expeditie proces-verbaal

volmacht

coördinatie der statuten.

F!

F;

FF

,t

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

30/01/2012 : ME. - JAARREKENING 31.07.2011, GGK 27.12.2011, NGL 25.01.2012 12014-0413-036
31/03/2011
ÿþMa 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ateelter

~[~7!1

,g N~i

ï71 ~ Y6il de Rechilike

,~ ~--" ~`w~~~~~1 ~

21. MARI 2011

Griffie

ICI U

ItIII~ IIIIIIIIfl~VI

" iioaaea~"

i Ondernemingsnr : 0418.951.215

Benaming

(voluit) : DEVO

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : TERBEKEHOFDREEF 43A - 2610 WILRIJK

Onderwerp akte : BENOEMING COMMISSARIS - ONTSLAG/BENOEMING BESTUURDER

De Algemene Vergadering d.d. 10/01/2011, gehouden op de maatschappelijke zetel, heeft met eenparigheid van stemmen beslist om BVBA WF&Co Bedrijfsrevisoren, vast vertegenwoordigd door mevrouw Van Vlaenderen Ann, met maatschappelijke zetel te 9051 Gent, Kortrijksesteenweg 1126 en ondernemingsnummer 0423.109.644 te benoemen tot commissaris voor de boekjaren eindigend op 31/07/2010, 31/07/2011 en 31/07/2012.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering d.d. 0310212011, gehouden op de maatschappelijke zetel, blijkt dat met eenparigheid van stemmen werd beslist:

- Het ontslag van Pas De Mots BVBA, vast vertegenwoordigd door de heer Patrick Desrumaux als: bestuurder te aanvaarden met onmiddellijke ingang. De beslissing over de kwijting zal worden geagendeerd op de eerstvolgende jaarvergadering.

- De naamloze vennootschap M.A.D. Collections met maatschappelijke zetel te 2820 Bonheiden -Zilverberklaan 2B en ondememingsnummer 0862.015.343, vast vertegenwoordigd door mevrouw Tine De Ryck, timet adres te 2820 Bonheiden - Zilverberklaan 2B te benoemen als bestuurder met onmiddellijke ingang. Het mandaat zal een einde nemen na de Algemene Vergadering van het jaar 2017. Zij aanvaardt het mandaat.









De heer Dieter Penninckx

Gedelegeerd bestuurder







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/02/2011 : ME. - JAARREKENING 31.07.2010, GGK 10.01.2011, NGL 31.01.2011 11018-0394-036
20/01/2010 : ME. - JAARREKENING 31.05.2009, GGK 21.12.2009, NGL 30.12.2009 09914-0309-038
24/04/2015
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

23/12/2008 : ME. - JAARREKENING 31.05.2008, GGK 03.11.2008, NGL 17.12.2008 08857-0376-042
05/02/2008 : ME. - JAARREKENING 31.05.2007, GGK 05.11.2007, NGL 30.01.2008 08020-0348-040
22/12/2006 : ME. - JAARREKENING 31.05.2006, GGK 06.11.2006, NGL 21.12.2006 06923-3581-026
19/06/2015
ÿþ41

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsbiac

Mal word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Il iLlIntip III

Ondernemingsnr _ 0418.951.215

Benaming

(voluit) : NS DEVELOPMENT

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : TERBEKEHOFDREEF 43A  2610 WILRIJK

(volledig adres)

Onderwerp akte : ZETELVERPLAATSING

Uit het verslag van de Raad van Bestuur d.d, 15/05/2015, blijkt dat de bestuurders beslissen de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Bautersemstraat 68A te 2800 Mechelen met Ingang vanaf 05/06/2015.

De heer Dieter Penninckx

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/01/2006 : AN215517
06/07/2015
ÿþrpq , Mod Word 11.1

A ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IMnu111111191111011111 095 29*

.77j .71 LJ

2 5 `Os- 2015

Griffie

-

Ondernemingsnr : 0418.951.215

Benaming

(voluit) : NS Development

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Bautersemstraat 68A - 2800 Mechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging overeenkomstig art. 556 W. Venn.

Neerlegging van de schriftelijke aandeelhoudersbesluiten d.d. 17 juni 2015 overeenkomstig artikel 556 van het Wetboek van Vennootschappen.

Uittreksel uit de unanieme schriftelijke besluiten van de aandeelhouders van 17 juni 2015 :

Rekening houdend met het voorgaande, besluiten de Aandeelhouders bij eenparigheid op onherroepelijke wijze aan te stellen en stellen de Aandeelhouders hierbij op onherroepelijke wijze aan, Thibaut Willems, Nathalie Van Landuyt, Michaël de Bruyn, Audrey Zegers, Pierre De Pauw, of enige andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, als bijzonder gevolmachtigden om te handelen in naam en voor rekening van de Vennootschap teneinde:

(i) alle formaliteiten te vervullen die noodzakelijk, vereist of nuttig zijn onder artikel 556 W. Venn. (hierin begrepen, zonder beperking, het neerleggen van onderhavige notulen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van RPR Antwerpen, het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het overgaan tot de nodige formaliteiten voor publicatie van de beslissingen van de Vennootschap in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad,

(ii) alle verklaringen af te leggen en alle aktes, uittreksels of andere documenten (welke dan ook) met betrekking tot het voorgaande goed te keuren en te ondertekenen, en

(iii) in het algemeen alle handelingen te stellen en dingen te doen die complementair, noodzakelijk, vereist of nuttig zijn voor het uitvoeren van onderhavige volmacht;

elk met het recht om afzonderlijk te handelen en om één of meerdere personen aan te stellen als ondergevolmachtigden voor de Vennootschap voor het uitvoeren van één of meer machten toegekend aan de gevolmachtigden krachtens deze volmacht en om een dergelijke aanstelling te beëindigen. De rechten, machten en machtigingen van de gevolmachtigden van de Vennootschap om eender welk recht en macht hierdoor toegekend uit te voeren zullen aanvangen en in werking treden vanaf heden en zullen van kracht blijven gedurende een periode van drie (3) maanden vanaf heden. Deze volmacht is onherroepelijk en is onderworpen aan het Belgische recht.

Nathalie Van Landuyt

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

12/01/2005 : AN215517
15/04/2004 : AN215517
09/03/2004 : AN215517
07/01/2004 : AN215517
24/03/2003 : AN215517
10/01/2003 : AN215517
14/02/2001 : AN215517
27/01/2001 : AN215517
24/12/1999 : AN215517
25/12/1998 : AN215517
07/02/1998 : AN215517
10/01/1998 : AN215517
01/01/1997 : AN215517
01/01/1996 : AN215517
08/02/1995 : AN215517
01/01/1995 : AN215517
01/01/1993 : AN215517
01/01/1992 : AN215517
14/08/1991 : AN215517

Coordonnées
NS DEVELOPMENT

Adresse
BAUTERSEMSTRAAT 68A 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande