NUCON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NUCON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 810.037.201

Publication

16/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 06.05.2013, NGL 07.05.2013 13116-0054-008
26/01/2015
ÿþAri

req..4É.~~~

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r.e

~,w,t -,-;. 4" L5 ~ . i >P_ [~" .'" " 4'{'y~~ ~~À~ei~~:.-~ +,~~ ~;~~3~xxé ~t?..n. ~~c~.~~iiiiiku, 1:r~~~n~ a l 4 JAN. 2015

Aerwso,?D'iv.i.

â1b3ÉGJï" ~tspa i7 tu

f.. r,i"

y,.d.,,....~,...~~..~....,,..~.

150 321

Ondernemingsnr : 0810.037.201

Benaming (voluit) : Nucon

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zavelstraat 34

2400 Mol

Onderwerp akte : BVBA: ontbinding

;; Er blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Van Ermengem, geassocieerde notaris te Meerhout op 29 december 2014, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap; i; met beperkte aansprakelijkheid "NUCON" onder meer volgende beslissingen heeft genomen: Eerste besluit: Verslagen. Verslag van het bestuursorgaan De algemene vergadering neemt kennis van het; verslag van het bestuursorgaan de dato 19 december 2014, opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het; Wetboek van vennootschappen over het voorstel tot ontbinding van de vennootschap en waarbij een staat van; activa en passiva is gevoegd, afgestoten op 16 december 2014.Verslag van de revisor De algemene vergadering neemt kennis van het verslag van de bedrijfsrevisor, opgemaakt overeenkomstig artikel 181 van; het Wetboek van vennootschappen, opgemaakt door BB&B Bedrijfsrevisoren bv-bvba, vertegenwoordigd door; de heer Frank Bloemen, bedrijfsrevisor; De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

i; "VI. BESLUITEN Uit de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke; professionele normen met betrekking tot de staat van activa en passiva afgesloten per 16 december 2014, opgesteld door het bestuursorgaan in het kader van de procedure tot vroegtijdige ontbinding en; invereffeningstelling van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid «NUCON», verklaart; ondergetekende, de heer Frank Bloemen, bedrijfsrevisor, optredend als permanent vertegenwoordiger van het, bedrijfsrevisorenkantoor «BB&B Bedrijfsrevisoren», met maatschappelijke zetel te 3020 Heront, Residentie Edelweiss, Half Daghmaet 11 bus 1, dat:

De staat van activa en passiva per 16 december 2014, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, en die een balanstotaal opgeeft van 833,34 EUR en afstuit met een eigen vermogen van 833,34 EUR, de; toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze weergeeft, dit in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan gerealiseerd zullen worden door het bestuursorgaan of een; vereffenaar.

Op grand van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnonnen van het !BR, hebben wij; vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag; werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

ln deze staat geen rekening wordt gehouden met de latente verplichtingen inzake fiscale en sociale; wetgeving (bv, eventuele navorderingen ingevolge controle BTW, RSZ, vennootschapsbelasting, e.d.).; Bigevolg dienen wij voor deze elementen een voorbehoud te maken.

Deze staat is opgesteld conform de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van de wet van 17 juli; 1975 met betrekking tot de boekhouding en de jaarrekening van de onderneming, inzonderheid wat betreft; het niet verder zetten van de activiteit van de onderneming, zoals verder omschreven in artikel 28, §2 van; het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van vennootschappen, onder; voorbehoud van wat hierboven werd gesteld.

Dit verslag werd opgesteld door ondergetekende bedrijfsrevisor en is bestemd voor de Buitengewone Algemene Vergadering van de BVBA «NUCON» en kan enkel gebruikt worden voor de doeleinden van de geplandee. vereffening die het voorwerp uitmaakt van dit verslag.

Opgemaakt ter goeder trouw, Herent 19 december2014, BB&B Bedrijfsrevisoren, Burg. Venn. o.v.v.e, BVBA Vertegenwoordigd door Frank BLOEMEN getekend'.

Notariële wettigheidsverklarinq Na onderzoek bevestigt ondergetekende notaris dat aile formaliteiten, voorzien; door de wet, werden nageleefd. Overeenkomstig artikel 181, § 4 van het Wetboek van Vennootschappen,; bevestigt hij eveneens het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe; onderhavige vennootschap gehouden is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

o.

mod 11.1

Kennisname van voormelde verslagen De voorzitter wordt ontslagen van het voorlezen van voormelde verslagen. De aanwezige vennoten erkennen een afschrift van voormelde verslagen te hebben ontvangen en er kennis te hebben van genomen.

Tweede besluit: Beslissing tot voortijdige ontbinding van de vennootschap.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat de besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid "Nucon" gevestigd te Mol, Zavelstraat 34 wordt ontbonden en dit vanaf heden,

Derde besluit: Vaststelling van de vereffening "de facto" van gemelde vennootschap

Gemelde vennootschap werd vóór haar ontbinding reeds feitelijk vereffend door de zaakvoerder de heer Nico Nuyts. Hij verklaart dat er sinds het opmaken van de voormelde staat van activa en passiva er geen schulden ten aanzien van derden meer ontstaan zijn, of dat in voorkomend geval alle schulden voor heden betaald werden, Hij zal overeenkomstig artikel 185 van het Wetboek van Vennootschappen verantwoordelijk zijn, zowel jegens derden als jegens de vennoten, voor de vervulling van zijn taak en aansprakelijk zijn voor de tekortkomingen. De heer Nuyts beslist tot de overdracht van alle rechten en verplichtingen van de vennootschap aan de vennoten, die zulks aanvaarden, Hierdoor wordt het maatschappelijk vermogen overgedragen aan de vennoten die verklaren zich te beschouwen als persoonlijk gehouden tot betaling van het mogelijke passief, waaronder eventuele belastingschulden en tot uitvoering van alle verbintenissen van de vennootschap.

Vierde besluit: Verzaking aan termijnen.

Er wordt verzaakt aan de termijn en de formaliteiten voorzien in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen en alle vennoten bevestigen voldoende kennis te hebben van alle rekeningen, stukken en documenten in verband met de vereffening.

Vijfde besluit: Sluiting van de vereffening

Gezien er geen schulden aan derden zijn dewelke niet betaald of geconsigneerd zijn, er geen vereffenaar dient te worden aangesteld, alle vennoten op de vergadering aanwezig zijn of geldig vertegenwoordigd zijn, en alle besluiten met eenparigheid van stemmen worden genomen, zoals voorzien in artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen, wordt beslist om over te gaan tot de afsluiting van de vereffening. De vereffening wordt als beëindigd beschouwd en wordt hierbij afgesloten. De vennootschap houdt op te bestaan met ingang van heden.

Zesde besluit: Bewaring boeken en bescheiden;

De boeken en bescheiden van gemelde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Nucon " zullen gedurende vijf jaar neergelegd en bewaard worden te Mol Zavelstraat 34.

Zevende besluit: Volmacht voor het vervullen van de administratieve formaliteiten;

De algemene vergadering en het bestuursorgaan geven bij deze bijzondere volmacht aan de heer Michel Thijs, kantoorhoudende te Meerhout, Roosterputstraat 37, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle mogelijke administratieve formaliteiten te vervullen die voorvloeien uit de op heden genomen besluiten.

Notaris Jan Van Ermengem

Tegelijk hierbij neergelegd uitgifte van de akte.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

10/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 05.05.2012, NGL 07.05.2012 12109-0035-008
25/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.05.2011, NGL 19.05.2011 11117-0493-008

Coordonnées
NUCON

Adresse
ZAVELSTRAAT 34 2400 MOL

Code postal : 2400
Localité : MOL
Commune : MOL
Province : Anvers
Région : Région flamande