NUTRIDIX

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : NUTRIDIX
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 860.954.479

Publication

05/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 30.06.2013, NGL 31.01.2014 14023-0592-029
15/01/2014
ÿþit

Rechtsvorm : NV

Zetel POLDERSTRAAT 3 8600 DIKSMUIDE

(volledig adres)

Ondenueve akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Bij vonnis dd. 11.december 2013 van de Rechtbank van Koophandel te Veurne is de beslissing dd. 04.11.2013 van de vereffenaar tot verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar de Koninklijkelaan 60 2600 Berchem gehomologeerd,

De vereffenaar

Mr Erik Greeve

Op de laatsi+: biz ,tan 1 uik B yeaneiden Recto . Nadrn en hoedanigheid van de instsurrienterande notaris, hetzll van de persa(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam vin handtekening.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffe van de akte

C?nefernerninganr : 0860.954.479

Denarra¬ rig

(voie) . NUTRIDIX

(verkort) "

-Bijlagen bit -het-Belgisch-Staatsblad ÿÿ 15f61/26t4 - Ainneates itü Meiiitéü"r lïëtgë

21/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 15.11.2012, NGL 15.02.2013 13039-0435-034
04/01/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD TER GRUME

SBCSTBANS VAN H+rJQPHAND)&;I.

2 2 DEC. 2011

Griffie

VEURNE -

"

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : (verkort) :

0860.954.479

` NUTRIDIX

Voor- d I 05" iu~iiva iu

behoude

aan het

Betgisct

Staatsbla





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 8600 Diksmuide, Polderstraat 3

(volledig adres)

Onderwerp akte : GOEDKEURING JAARREKENING - ONTBINDING - IN

VEREFFENINGSTELLING - BENOEMING VEREFFENAAR

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door WIM TAELMAN, geassocieerd notaris te Deerlijk,; vervangende zijn ambtgenote ELISABETH DESIMPEL, geassocieerd notaris, zaakvoerder van de burgerlijke: vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Thérèse Dufaux: - Nathalie Desimpel  Elisabeth Desimpel  Ronny Van Eeckhout, geassocieerde notarissen', met zetel te 8790: Waregem, Zuiderlaan 71, wettelijk belet, in datum van negenentwintig november tweeduizend en elf, dragende volgende melding van registratie: "Geregistreerd te Kortrijk le kantoor, de 5 december 2011. zes bladen. Één: renvooien. Boek 954. Blad 05. Vak 01. Ontvangen: vijfentwintig euro (25 euro) de E.A. Inspecteur (getekend) L. Vanheuverzwijn.";

dat de vennoten van de naamloze vennootschap 'NUTRIDIX' waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd: is te 8600 Diksmuide, Polderstraat 3, met ondememingsnummer BTW BE 0860.954.479  RPR Veurne, in: buitengewone algemene vergadering bijeengekomen zijn en dal de vergadering met eenparigheid van:

" stemmen, volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT.

De algemene vergadering heeft kennis genomen van de jaarrekening afgesloten op dertig juni tweeduizend:

en elf.

" De algemene vergadering heeft besloten deze jaarrekening goed te keuren.

TWEEDE BESLUIT.

De voorzitter heeft het verslag voorgelegd van het bestuursorgaan waarbij de voorgestelde ontbinding van: de vennootschap wordt toegelicht.

Tevens werd de staat van activa en passiva van de vennootschap voorgelegd, die afgesloten werd op dertig: september tweeduizend en elf.

De vergadering onderzocht vervolgens het verslag opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 1300, Bedrijfsrevisoren',' kantoorhoudende te 9820 Merelbeke, Guldensporenpark 100 (blok K), vertegenwoordigd door mevrouw Veerle Catry, bedrijfsrevisor, aangesteld door het bestuursorgaan, over de samenvattende staat van actief en passief, gevoegd bij zijn verslag.

Het verslag is opgesteld op achtentwintig november tweeduizend en elf.

De besluiten van voormeld verslag luiden letterlijk als volgt :

"Besluit

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van de vennootschap NV NUTRIDIX met zetel te 8600 Diksmuide,' Polderstraat 3, een boekhoudkundige staat afgesloten op 30 september 2011 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 805.366,31 EUR' en een netto-passief (negatief eigen vermogen) van -3.059.713,50 EUR. In toepassing van artikel 181 van het. Wetboek van vennootschappen werd de boekhoudkundige staat opgesteld in discontinuïteit.

Op grond van de controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele' normen, kunnen wij, onder voorbehoud nopens de juistheid van de voorraadwaarde (137.433,66 EUR) gezien wij de opdracht pas na balansdatum hebben gekregen en aldus de inventaris niet fysisch konden vaststellen, bevestigen dat de boekhoudkundige staat afgesloten op 30 september 2011 de toestand van de vennootschap.

" volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar(s) en onder het voorbehoud dat wij ons niet kunnen uitspreken, over het al dan niet bestaan van latente passiva.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad Luik B - Vervolg

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen ontbinding van de NV NUTRIDIX en mag niet voor andere doeleinden warden gebruikt. Roeselare, 28 november 2011

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Veerle CATRY

(getekend)"

De aandeelhouders hebben inzage genomen in voormelde verslagen en staat van aktief en passief en ontslaan de voorzitter van de voorlezing ervan.

De vergadering heeft vastgesteld dat er op de verslagen geen opmerkingen worden gemaakt door de aandeelhouders. Zij hebben besloten zich aan te sluiten bij de conclusies die erin vervat zijn.

Een exemplaar van voormelde verslagen werd samen met een uittreksel van huidig proces-verbaal en het verslag van de vereffenaar, waarvan sprake hierna, neergelegd op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.

DERDE BESLUIT.

De vergadering heeft beslist de vennootschap vroegtijdig te ontbinden met ingang vanaf heden en spreekt haar vereffening uit, te rekenen vanaf heden.

De vennootschap zal enkel nog bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening.

Alle stukken uitgaande van een ontbonden vennootschap vermelden dat zij in vereffening is.

(artikel 183 §1 van het Wetboek van vennootschappen)

VIERDE BESLUIT.

Gelet op de ontbinding en in vereffeningstelling van de vennootschap, heeft de vergadering het einde vastgesteld van het mandaat van de bestuurders, te weten: de voornoemde vennootschappen 1) `De ;Speyebeek', 2) 'Aluclaeys', 3) `Tassaeri' en 4) `H & H Capital Management' en van de commissaris BDO Bedrijfsrevisoren.

De vergadering heeft décharge verleend aan de bestuurders tot dertig juni tweeduizend en elf.

VIJFDE BESLUIT.

De vergadering heeft beslist het aantal vereffenaars vast te stellen op één.

De vergadering heeft beslist tot vereffenaar te benoemen :

De heer Greeve Erik Christiaan Antoon, advocaat, geboren te Wilrijk op twee oktober negentienhonderd 'zesenvijftig (nationaal nummer 56.10.02-323.87), wonende te 2600 Antwerpen, Cogels-Osylei 16, en kantoorhoudende te Antwerpen (Berchem), Koninklijkelaan 60;

Die zijn mandaat heeft aanvaard bij brief, welke brief in het dossier van notaris Elisabeth Desimpel bewaard zal blijven.

Overeenkomstig de gewijzigde wettelijke bepalingen inzake vereffening van vennootschappen, treedt de vereffenaar pas in functie, na bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming van de vereffenaar door de algemene vergadering.

Het mandaat van de vereffenaar wordt bezoldigd uitgeoefend. De vergadering heeft beslist de vereffenaar voor de uitoefening van zijn mandaat te vergoeden. De tarieven van het K.B. houdende vaststelling van de regels en barema's tot vergoeding van de kosten en het ereloon van de curatoren de dato 10 augustus 1998 zijn van toepassing met een minimum van tweehonderd euro (¬ 200) per gewerkt uur voor de vereffenaar en zijn medewerkers. De premie beroepsverzekering voor uitoefening van het mandaat wordt eveneens ten laste genomen door de invereffeninggestelde vennootschap. De vereffenaar kan periodiek en zonder voorafgaandelijke machtiging en/of goedkeuring door de algemene vergadering provisies nemen en tussentijds facturen tot beloop van de door hem op dat ogenblik uitgevoerde prestaties.

ZESDE BESLUIT.

De vergadering heeft beslist dat de vereffenaar de meest uitgebreide macht zal hebben voor de uitvoering van zijn opdracht, en namelijk voor deze voorzien bij artikel 186 en volgende van het Wetboek van ;Vennootschappen, zonder de machtiging te moeten verkrijgen van een nieuwe algemene vergadering in de ;gevallen waarin deze voorzien is door de wet.

In het bijzonder zal hij de macht hebben aile zakelijke rechten, voorrechten en ontbindende vorderingen te laten gelden of eraan te verzaken, opheffing te verlenen voor of na de betaling, van alle inschrijvingen vans voorrechten of hypotheken, overschrijvingen, beslag of bevel, verzet en beletsel, en de hypotheekbewaarders) vrij te stellen van de verplichting ambtshalve inschrijving te nemen.

Hij zal lasthebbers mogen aanstellen en ze algemene of bijzondere machten toekennen die hij passend zal oordelen. Hij wordt ervan ontslagen inventaris te maken en zal zich mogen beroepen op boeken en bescheiden ;van de vennootschap.

Hij wordt tevens gemachtigd over te gaan tot het uitkeren aan de vennoten van tussentijdse liquidatieuitkeringen en/of uitkeringen aan de schuldeisers.

De vereffenaar zal onder meer mogen vervreemden, verkopen, afstaan en overdragen aile roerende enl !onroerende goederen van de vennootschap, zelfs uit de hand, voor de tegenwaarde en onder de voorwaarden die hij zal goedvinden.

ZEVENDE BESLUIT.

De vergadering heeft een bijzondere volmacht gegeven aan de vereffenaar, de heer Eric Greeve, voornoemd, am het verzoekschrift tot bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van zijn benoeming tot ;de vereffenaar door de algemene vergadering, te ondertekenen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Wim Taelman.













Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte akte buitengewone algemene vergadering d.d. 29/11/2011.

- kopie vonnis tot benoeming vereffenaar.

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 29.11.2011, NGL 16.12.2011 11638-0315-043
15/07/2011
ÿþ MW 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

flh1IUhl" ~Iu1oe~V~VI RI~III

sea*

b

s.

Ondernemingsnr : 0860954479

Benaming

(voluit) : NUTRIDIX

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : POLDERSTRAAT 3 - 8600 DIKSMUIDE

Onderwerp akte : BENOEMING BESTUURDER

Uit de notulen van de algemene vergadering van aandeelhouders, gehouden op 16 juni 2011, blijkt dat H&H CAPITAL MANAGEMENT BVBA, Kapitteldreef 46 bus a, 9830 Sint Martens Latem, RPR 0470.551.057, vast vertegenwoordigd door Herman Wielfaert, Kapitteldreef 46 bus a, 9830 Sint Martens Latem, met onmiddellijke ingang tot bijkomende bestuurder wordt benoemd, en dit voor een periode van zes jaar.

De Speyebeek NV

Bestuurder

Vast vertegenwoordigd door

Christophe Desimpel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 16.06.2011, NGL 24.06.2011 11211-0209-042
10/06/2011
ÿþVoorbehouden I 111111 U 11111 llIl 111111111111111 III III

aan het *11087099*

Belgisch Staatsblad

Mod 2.1

ï. -11 .(~7: - +~~ C;= ---.r,,~E T

-~.:'~.IJFI-'i~'Id_. { C~'I~.. i~4JÜ'.~t1~iJd'.J

3 0 MEI 2011

V~:Griffiel,



Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 0860.954.479

Benaming

(voluit) : `NUTRIDIX '

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 8600 Diksmuide, Polderstraat 3

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING  KAPITAALVERHOGING-STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Meester HENK DEKIERE, notaris met standplaats

Oostrozebeke, vervangende zijn ambtsgenoot, Meester RONNY VAN EECKHOUT, geassocieerde notaris,

zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid 'Thérèse Dufaux - Nathalie Desimpel  Elisabeth Desimpel-Ronny Van Eeckhout,

geassocieerde notarissen', met zetel te 8790 Waregem, Zuiderlaan 71, wettelijk belet, in datum van achttien

mei tweeduizend en elf. Dat de vennoten van de naamloze vennootschap 'NUTRIDIX' waarvan de

maatschappelijke zetel gevestigd is te 8600 Diksmuide, Polderstraat 3, in buitengewone algemene vergadering

bijeengekomen zijn en dat de vergadering met eenparigheid van stemmen, volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT.

De vergadering heeft beslist het boekjaar te wijzigen van `één januari tot en met eenendertig december van

ieder jaar' naar 'één juli van elk jaar tot en met dertig juni van het daaropvolgend jaar.

TWEEDE BESLUIT.

De vergadering heeft beslist huidig boekjaar te verkorten tot dertig juni tweeduizend en elf.

DERDE BESLUIT.

De vergadering heeft beslist artikel 29 van de statuten te vervangen door de volgende tekst :

'Het boekjaar begint op één juli van elk jaar en loopt tot met dertig juni van het daaropvolgend jaar.'

VIERDE BESLUIT.

De vergadering heeft beslist de datum van de jaarvergadering te wijzigen van 'de tweede woensdag van de

maand mei om veertien (14.00) uur' naar 'de derde donderdag van de maand november van elk jaar om

veertien uur (14.00) uur'.

VIJFDE BESLUIT.

De vergadering heeft bepaald dat de eerstvolgende jaarvergadering zal plaats hebben op derde donderdag

van de maand november tweeduizend en elf, om veertien (14.00) uur.

ZESDE BESLUIT.

De vergadering heeft beslist het eerste lid van artikel 21 van de statuten te wijzigen als volgt :

`De jaarvergadering der aandeelhouders zal verplichtend gehouden worden in de zetel van de

vennootschap, ieder jaar de derde donderdag van de maand november om veertien (14.00) uur.'

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering heeft de nodige machten verleend aan het bestuursorgaan om de genomen besluiten ten

uitvoer te brengen.

ACHTSTE BESLUIT.

De vergadering heeft kennis genomen van de gecoördineerde tekst van de statuten.

Na rondvraag heeft de vergadering beslist de gecoördineerde tekst van de statuten goed te keuren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Henk Dekiere.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte akte buitengewone algemene vergadering d.d. 18/05/2011.

- coördinatie van de statuten.

Op de laatste biz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

26/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 26.06.2010, NGL 16.07.2010 10318-0324-043
07/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 31.07.2009 09533-0255-039
25/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 14.05.2008, NGL 18.07.2008 08441-0297-041
29/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 09.05.2007, NGL 23.08.2007 07606-0398-042
29/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 22.06.2005, NGL 27.06.2005 05344-4424-025
11/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 30.06.2015, NGL 30.12.2015 15712-0138-020

Coordonnées
NUTRIDIX

Adresse
KONINKLIJKELAAN 60 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande