OC-EVENTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : OC-EVENTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 555.769.220

Publication

09/07/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar.

' studie, organisatie en raadgevend bureau inzake juridische, financiële, handels,

bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen.

' het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op het gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, import en export, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden- en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

' het voeren van activiteiten zoals opleiding, onderzoek, advies, dienstverlening, assistentie en training inzake hogervermelde aangelegenheden evenals op het vlak van management, consulting en opleiding, personeelspolitiek, aanwerving en selectie van personeel, coaching, bedrijfsorganisatie en algemeen bedrijfsbeleid evenals financieel beheer.

h. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met netrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur- en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevroderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in verband met haar doel.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal bedraagt 30.000,00 euro en is verdeeld in 300 aandelen zonder aanduiding van waarde, onderschreven door:

- de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid RAIL CONNECT SERVICES, met maatschappelijke zetel te 1820 Steenokkerzeel (Melsbroek), Sellaerstraat 2A, voor 270 aandelen, volgestort ten belope van 27.000,00 euro;

- de heer RIETVELD Michel, wonende te 1820 Steenokkerzeel, Mutsaardweg 10, voor 30 aandelen, volgestort ten belope van 3.000,00 euro;

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Desalniettemin kunnen de statuten bepalen dat de vennootschap vertegenwoordigd wordt door een of meer speciaal aangewezen zaakvoerders of door meerdere zaakvoerders gezamenlijk.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, ook jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van mei om 19 uur, en voor de eerste maal in 2016. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting tot 31 december 2015.

Als eerste zaakvoerder wordt benoemd voor onbepaalde duur de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid RAIL CONNECT SERVICES, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0845.671.833, met maatschappelijke zetel te 1820 Steenokkerzeel (Melsbroek), Sellaerstraat 2A, met een onbezoldigd mandaat.

De zaakvoerder verklaart te aanvaarden onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet.

Tot vaste vertegenwoordiger van de BVBA Rail Connect Services wordt benoemd: de heer RIETVELD Michel, ingeschreven in het rijksregister onder nummer 691030-15972, wonende te 1820 Steenokkerzeel, Mutsaardweg 10.

Er wordt een bijzondere volmacht verleend aan de Heer Eric Verhulst, Boekhouder, wonende te 2630 Aartselaar, Helststraat 8 om alle formaliteiten te vervullen voor inschrijving in de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de Belastingen en de Belastingen over de toegevoegde waarde.

--- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL ---

(getekend) Luc VAN PELT, geassocieerde notaris te Antwerpen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van de akte oprichting.

Staatsblad

28/01/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
OC-EVENTS

Adresse
ANTWERPSESTEENWEG 1 2840 RUMST

Code postal : 2840
Localité : RUMST
Commune : RUMST
Province : Anvers
Région : Région flamande