OCEAN CROWN LOGISTICS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : OCEAN CROWN LOGISTICS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 598.786.245

Publication

20/02/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

18-02-2015

Griffie

*15303241*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0598786245

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

OCEAN CROWN LOGISTICS

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden op 18 februari 2015 voor Domien DE LELIE, notaris, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " Notaris Domien DE LELIE", met zetel te Antwerpen-Borgerhout, Stenenbrug 105, ondernemingsnummer 0874.419.960, rechtspersonenregister Antwerpen.

BLIJKT DAT :

1° De heer AMIN Mohamed, geboren te Ijarmaoues (Marokko) op 16 juni 1982, wonende te 2018 Antwerpen, Copernicuslaan 30 bus 34, rijksregister nummer 82.06.16-309.05, van Belgische nationaliteit;

2° De heer DAYEKH Alie, geboren te Antwerpen op 20 februari 1983, wonende te 2610 Antwerpen-Wilrijk, Gaspar Verreyckenstraat 19, rijksregister nummer 83.02.20-215.69, van Belgische nationaliteit;

3° de heer EL MOUSSAOUI Tijani, geboren te Beni Abdellah (Marokko) op 5 juni 1971, wonende te 2100 Antwerpen-Deurne, Boterlaarbaan 298, rijksregister nummer 71.06.05-341.72, van Belgische nationaliteit.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht voor onbepaalde duur, onder de benaming OCEAN CROWN LOGISTICS met zetel te 2600 Antwerpen-Berchem, Uitbreidingstraat 536 en met een maatschappelijk kapitaal van achttienduizend vijfhonderd vijftig Euro (¬ 18.550,00), volstort ten belope van ¬ 6.200,00. Het is volledig geplaatst en verdeeld in 100 aandelen zonder nominale waarde. Het kapitaal is samengesteld door inbreng in geld.

De zetel kan worden gevestigd in om het even welke plaats in het Vlaamse of Brusselse gewest bij besluit van de zaakvoerder. Het is de vennootschap toegelaten bijhuizen of filialen te openen. De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in samenwerking met derden:

-de activiteiten van vervoercommissionairs;

-de expeditie van goederen;

-het organiseren en uitvoeren van vervoersopdrachten over de weg, over water of door de lucht; -de organisatie van individuele en gegroepeerde zendingen (inclusief ophaling, levering en groepering van de zendingen);

-de activiteiten van vervoersmakelaars voor zee-en luchtvaart;

-het opstellen van vervoersdocumenten;

-het bezorgen van expresvracht;

-de vervoersbemiddeling;

-de ondersteunende diensten voor de vrachtbehandeling, zoals het tijdelijk verpakken om de goederen tijdens de doorvoer te beschermen.

-trading, handel , recycling, ...

Zij mag alle brevetten, vergunningen of merken die betrekking hebben op haar maatschappelijk doel aankopen, exploiteren en afstaan. De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of

Onderwerp akte :

Uitbreidingstraat 536 Bus 6 2600 Antwerpen

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Zij mag de opdracht van bestuurder uitoefenen in andere vennootschappen.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap wordt bestuurd door :

1°-voornoemde heer DAYEKH Alie;

2°-voornoemde heer EL MOUSSAOUI Tijani.

zaakvoerders aan wie volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid is toegekend om alleen-handelend namens de vennootschap op te treden in en buiten recht. De opdracht die onbezoldigd is, geldt voor onbepaalde duur.

Er wordt geen commissaris benoemd.

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één juli en eindigt op dertig juni van het volgend jaar. De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de laatste maandag van de maand december om 20.00 uur op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping.

De statuten bevatten geen voorwaarden voor de toelating op de algemene vergadering.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. Deze wordt na afhouding ten bate van de wettelijke reserve, als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen, tenware de algemene vergadering besluit de winst geheel of ten dele te reserveren of er een andere bestemming aan te geven.

Bijzondere volmacht

De vergadering machtigt de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "YLN CONSULTANTS", met maatschappelijke zetel te 2600 Antwerpen (Berchem), Hilda Ramstraat 62, ondernemingsnummer 0877.616.111. en hun aangestelden en gevolmachtigden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, en die elk afzonderlijk kunnen handelen, om inschrijving te bekomen van de vennootschap bij de KBO, een Ondernemingsloket aan te duiden en de hierboven genomen besluiten ter kennis te brengen van wie het behoort, onder meer van de belastingsdiensten en andere overheidsinstellingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Opgemaakt voor registratie ter neerlegging op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

De Notaris, Domien DE LELIE.

Coordonnées
OCEAN CROWN LOGISTICS

Adresse
UITBREIDINGSTRAAT 536, BUS 6 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande