OCTOPIN

Société en commandite simple


Dénomination : OCTOPIN
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 849.602.412

Publication

10/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 03.06.2014, NGL 01.07.2014 14275-0190-011
08/10/2013
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MOU

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel 1e Antwerpen, op

2 T SEP. 21113

Griffie

-





Ondememingsnr : 0849.602.412 Benaming (voluit) : Octopirn

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2013 - Annexes du Moniteur belge (verkort) :

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Lange Klarenstraat 19

2000 Antwerpen

Onderwerp akte :OMZETTING - STATUTEN - MANDATEN

Uit een akte verleden voor Anton Van Bael, geassocieerd notaris te Antwerpen op dertig augustus tweeduizend dertien. Geregistreerd negen bladen vier renvooien te Antwerpen, negende kantoor der registratie

' op drie september tweeduizend dertien, boek 238 blad 31 vak 12, ontvangen: vijftig euro, getekend de eerstaanwezend inspecteur a.i. Geerts E.

BLIJKT dat de vergadering ondermeer beslist heeft

- de bestaande honderd (100) deelbewijzen om te ruilen in vijfduizend (5.000) nieuwe deelbewijzen, met allen dezelfde rechten, waarbij in ruil voor één (1) bestaand deelbewijs vijftig (50) nieuwe deelbewijzen verkregen werden.

- het kapitaal te verhogen met een bedrag van tweeënveertigduizend negenhonderd zevenendertig euro dertien cent (¬ 42.937,13) om het te brengen van duizend euro (¬ 1.000,00) op drieënveertigduizend negenhonderd zevenendertig euro dertien cent (¬ 43.937,13) door inbreng in natura van een schuldvordering, met creatie van honderd vijftig (150) deelbewijzen, met dezelfde rechten en plichten als de bestaande deelbewijzen.

- het kapitaal te verhogen met een bedrag van vijftigduizend euro (¬ 50.000,00) om het te brengen van drieënveertigduizend negenhonderd zevenendertig euro dertien cent (¬ 43.937,13) op drieënnegentigduizend negenhonderd zevenendertig euro dertien cent (¬ 93.937,13) door inbreng in natura van een schuldvordering, met creatie van tweehonderd eenenzeventig (271) deelbewijzen, met dezelfde rechten en plichten als de bestaande deelbewijzen.

- de vennootschap om te zetten in een naamloze vennootschap.

Overeenkomstig in het wetboek van vennootschappen bepaalde, volgt een letterlijke weergave van de akte, met betrekking tot de beslissing genomen inzake de omzetting, waarna een beknopt uittreksel volgt uit de akte met betrekking tot de statuten van de vennootschap en de benoemingen.

OMZETTING - STATUTEN - MANDATEN

Op dertig augustus tweeduizend dertien.

Voor mij, Anton VAN BAEL, geassocieerd notaris te Antwerpen, in mijn kantoor, werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de gewone commanditaire vennootschap "OCTOPlN", met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Lange Klarenstraat 19, BTW BE0849.602.412, rechtspersonenregister Antwerpen 0849.602.412.

Opgericht bij akte verleden voor geassocieerd notaris Filip Holvoet te Antwerpen op twaalf oktober tweeduizend en twaalf, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vierentwintig oktober daarna onder nummer 20121024-0175428.

De statuten van de vennootschap werden tot op heden niet gewijzigd.

Opening vergadering - samenstelling bureau

De vergadering wordt geopend om negen uur onder voorzitterschap van de heer Frédérique Joos, nagemeld.

Deze laatste vervult tevens de taak van secretaris. Gezien het gering aantal aanwezigen op de vergadering, wordt niet overgegaan tot de aanstelling van stemopnemers.

Deelnemerslijst

Zijn aanwezig of vertegenwoordigd de nagemelde vennoten, die verklaren het hierna opgegeven aantal aandelen te bezitten:

1. De naamloze vennootschap idealabs Accelerator", met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Lange Klarenstraat 19, rechtspersonenregister Antwerpen 0849.439.094, houdster van tien (10) deelbewijzen;











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

2. De heer NÜY TEN, Wouter Jerome, geboren te leper op veertien mei negentienhonderd drie5nnegentig, identiteitskaart nummer 591-7200640-44, wonende te 8904 leper-Boezinge, Dekemelelaan 26, houder van negentig (90) deelbewijzen,

SAMEN : honderd (100) deelbewijzen wat de totaliteit omvat van de bestaande deelbewijzen. (...)

De vergadering besluit om redenen uiteengezet in de nagemelde verslagen de vennootschap om te zetten in een naamloze vennootschap.

A. Verslagen

De vergadering ontslaat met eenparigheid de voorzitter van het voorlezen van het rapport van de beherende vennoot dat het voorstel tot omzetting toelicht en van het verslag van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `VMB Bedrijfsrevisoren', met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen,

Entrepotkaai 3, vertegenwoordigd door de heer Luc Martens, bedrijfsrevisor, betreffende de vermogenstoestand van de vennootschap afgesloten op dertig juni tweeduizend dertien, vermits elke vennoot erkent een afschrift te hebben ontvangen van deze verslagen en bevestigt er kennis van te hebben genomen.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt :

"Besluit

De bijgevoegde staat vloeit zonder toevoeging, noch weglating voort uit de boekhouding van de

= vennootschap en is voorgesteld overeenkomstig de structuur van de jaarrekeningen. De gebruikte

= waarderingsregels stemmen overeen met de boekhoudreglementering.

Onderhavig verslag werd opgesteld voor het gebruik van de aandeelhouders van de vennootschap in het kader van de geplande wijziging van de rechtsvorm en kan derhalve voor geen enkel ander doel worden gebruikt.

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 juni 2013 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige materiële overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Het netto-actief volgens deze staaf per 30 juni 2013 van -99.563,78 EUR is kleiner dan het minimumkapitaal vereist voor de oprichting van een naamloze vennootschap. Het verschil met het voorgeschreven minimumkapitaal bedraagt 181.083,78 EUR.

De geplande kapitaalverhogingen bedragen 92.937,13 EUR, waardoor het eigen vermogen na kapitaalverhoging negatief blijft ten bedrage van 6.626, 65 EUR. Bijgevolg is artikel 785 van het Wetboek Vennootschappen van toepassing, waardoor onder ander= het bestuursorgaan van de om te zetten vennootschap hoofdelijk gehouden is tot betaling van het verschil tussen het netto actief van de vennootschap na omzetting en het voorgeschreven minimumkapitaal van 61.500, 00 EUR. Bovendien, zelfs rekening houdend met de geplande kapitaalverhogingen, zijn de artikelen 633 en 634 van het Wetboek van Vennootschappen van toepassing en kan elke belanghebbende partij de ontbinding van de vennootschap vorderen.

Wij wijzen tevens op artikel 786 van het Wetboek Vennootschappen, waarin wordt bepaald dat de beherende vennoot van de vennootschap bij de omzetting hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk is voor de verbintenissen van de vennootschap die dagtekenen van voor het tijdstip vanaf het welk de akte van omzetting aan derden kan worden tegengeworpen".

B. Voorwaarden van de omzetting.

De vergadering beslist de vennootschap om te zetten van een gewone commanditaire vennootschap in een naamloze vennootschap met behoud van de rechtspersoonlijkheid, zonder dat activiteit en doel van de vennootschap gewijzigd worden,

Onverminderd de kapitaalverhoging blijven kapitaal en reserves dezelfde evenals alle activa en passiva, afschrijvingen, meerwaarden en waardeverminderingen aangezien de naamloze vennootschap de boekhouding die door de gewone commanditaire vennootschap werd gehouden, zal voortzetten.

De bestaande vijfduizend vierhonderd eenentwintig (5.421) deelbewijzen worden omgeruild in een zelfde aantal kapitaalaandelen, zonder onderscheid van rechten, in volgende verhouding

- De heer Wouter Nuytten, voormeld, houder van vierduizend vijfhonderd (4.500)

deelbewijzen verkrijgt hiervoor in ruil hiervoor een zelfde aantal aandelen;

ldealabs Accelerator NV, houdster van zeshonderd vijftig (650) deelbewijzen verkrijgt in ruil

hiervoor een zelfde aantal aandelen;

iMinds VZW, houdster van tweehonderd eenenzeventig (271) deelbewijzen, verkrijgt in ruil

hiervoor een zelfde aantal aandelen;

De naamloze vennootschap behoudt het inschrijvingsnummer in de Kruispuntbank voor Ondernemingen

van de gewone commanditaire vennootschap en zo mogelijk dit van de MW.

Vermits de omzetting geschiedt op basis van een staat van activa en passiva afgesloten op dertig juni

laatstleden worden alle verrichtingen sedertdien door de gewone commanditaire vennootschap gesteld geacht

te zijn gedaan namens de naamloze vennootschap die ze voor zoveel als nodig bekrachtigt en ze voor haar

rekening neemt. (...)

Stemming

Alle voorgaande besluiten worden met eenparigheid van stemmen genomen. (...)

Kosten

De vergadering neemt kennis van het bedrag der kosten die tengevolge van de omzetting ten laste van de

vennootschap vallen en die ongeveer tweeduizend driehonderd achtentachtig euro tweeëntachtig cent

(2.388,82) belopen.

Slot

Hierna wordt de vergadering geheven om negen uur dertig.

Bevestiging identiteit

Op de laatste bit. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Ondergetekende notaris bevestigt dat de identiteitWvari de comparanten hem werd aangetoond aan de hand

van hogergemelde bewijskrachtige identiteitsbewijzen,

Slotbepalingen

De comparanten erkennen dat ondergetekende notaris er hen heeft op gewezen dat elke partij de vrije

keuze heeft om een andere notaris aan te wijzen of zich te laten bijstaan door een raadsman, in het bijzonder

wanneer tegenstrijdige belangen of onevenwichtige bedingen in de overeenkomst worden vastgesteld.

Comparanten bevestigen bovendien dat ondergetekende notaris hen heeft gewezen op de tussen hen

bestaande tegenstrijdigheid van belangen, en hen heeft ingelicht over de rechten, plichten en lasten die uit deze '

akte voortvloeien en hen op onpartijdige manier raad heeft gegeven.

Zij stellen vast dat de bedingen van de overeenkomst evenwichtig zijn en aanvaarden alle rechten en

plichten die eruit voortvloeien.

Recht op geschriften

Het recht op geschriften betaald op aangifte van ondergetekende notaris bedraagt vijfennegentig euro (ê

95,00).

WAARVAN PROCES-VERBAAL

Opgemaakt en verleden te Antwerpen op plaats en datum als gemeld.

Na integrale voorlezing en toelichting hebben de comparanten, vertegenwoordigd zoals gezegd, met mij,

notaris, deze akte ondertekend.

Uit de omzettingsakte blijkt verder dat:

I, de aandeelhouders de personen zijn, vermeld in het hiervoor weergegeven letterlijk uittreksel.

2, de naam van de vennootschap ongewijzigd werd en luidt "OCTOPIN".

3. het doel van de vennootschap als volgt omschreven is:

"De vennootschap heeft tot doel:

1) Het onderzoeken, ontwikkelen, ontwerpen, van producten en diensten waaronder begrepen maar niet beperkt tot een online marketingplatform;

2) Het te koop aanbieden, zowel in België als daarbuiten, van voornoemde producten en diensten evenals alle andere producten en diensten die de vennootschap hiermee in verband heeft ontworpen;

3) Het samenwerken met andere natuurlijke of rechtspersonen teneinde de ontwikkelingen en ° distributie van haar producten en diensten te bevorderen;

4) Het aanbieden en aannemen van diensten gerelateerd aan de ontwikkeling of verkoop van haar producten en gerelateerde diensten;

Deze opsomming is geenszins limitatief.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van de eigen verbintenissen, als tot waarborg van verbintenissen derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan ik het algemeen alle commerciële, financiële, industriële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van ' aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

4.De vennootschap gevestigd blijft te 2000 Antwerpen, Lange Klarenstraat 19.,

5. zij bestaat voor onbepaalde duur.

6. het geplaatste kapitaal van de vennootschap drieënnegentigduizend negenhonderd zevenendertig euro dertien cent (¬ 93.937,13) bedraagt.

7. omtrent het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en van het saldo na vereffening, de statuten volgende bijzondere bepalingen bevatten;

"De algemene vergadering beschikt op voorstel van de raad van bestuur over de bestemming van het resultaat. De winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden besteed met inachtneming van de wettelijke voorschriften met betrekking tot het aanleggen van de wettelijke reserve en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komende bedrag, conform de toepasselijke wettelijke bepalingen.

De raad van bestuur bepaalt het tijdstip en de wijze van betaling der dividenden.

Na de voorgeschreven voorafnemingen ten bate van de wettelijke reserve, zal, ingeval het kapitaal gedeeltelijk is afgelost, aan de niet afgeloste aandelen een dividend toegekend worden ten bedrage van het dubbele van wat zal toegekend worden aan zowel de afgeloste als de niet afgeloste aandelen, dit alles omgerekend per aandeel en voor zover de algemene vergadering niet besluit de winst te reserveren.

Aan de raad wordt de bevoegdheid verleend, met inachtneming van de wettelijke voorschriften, interimdividenden uit te keren.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto actief, ln geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

In zoverre het aantal aandelen zonder stemrecht niet meer dan één/derde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigt, geven deze aandelen een preferent recht op de verdeling van het saldb dat overblijft na vereffening, waarvan het bedrag niet lager mag zijn dan dat toegewezen aan de houders van aandelen met stemrecht.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld."

8. het boekjaar samenvalt met het kalenderjaar

9. de gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste dinsdag van de maand juni om veertien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, dan wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

" Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Omtrent de voorwaarden voor de toelating totYdë vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht de statuten volgende bijzondere bepalingen bevatten :

"De raad van bestuur en iedere commissaris afzonderlijk kunnen zowel een gewone algemene vergadering (jaarvergadering) als een bijzondere of eert buitengewone algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de baf deze státuten bepaalde dag.

De raad van bestuur en de commissarissen zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone vergadering bijeen te roepen wanneer een of meer aandeelhouders die alleen of gezamenlijk éérr/vijfde van het maatschapppljk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

Zowel de jaarlijkse als de buitengewone of de bijzondere algemene vergadering wordt gehouden na oproeping door de raad van bestuur of door het college van commissarissen.

Deze oproepingen bevatten de agenda en worden gedaan in de vormen en binnen de termijnen vereist door het Wetboek van vennootschappenm.

De oproepingsberichten tot de jaarvergadering dienen verplichtte vermelden, onder de punten die op de agenda voorkomen, de bespreking van de verslagen opgesteld door de bestuurders en de commissarissen, de bespreking en de goedkeuring van de jaarrekening, de kwijting aan de bestuurders en commissarissen de herbenoeming en vervanging van de uittredende of ontbrekende bestuurders en commissarissen.

De vervulling van de formaliteiten voor de bijeenroeping van de vergadering is evenwel niet vereist, wanneer de houders van aile aandelen aanwezig of rechtsgeldig vertegenwoordigd zijn op de vergadering en met eenparigheid van stemmen de agenda vaststellen waarover zij ter vergadering zullen beraadslagen en besluiten.

Elk aandeel geeft rechtop één stem onverminderd de wettelijke beperkingen van het stemrecht verbonden aan aandelen.

Nochtans is de uitoefening van het stemrecht geschorst voor wat de niet volgestorte aandelen betreft, zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn.

De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen; onverminderd de strengere aanwezigheids- en meerderheidsvereisten door de wet opgelegd in bijzondere gevallen."

10. geen commissaris werd benoemd.

11. het ontslag ais beherend vennoot aanvaard werd van : de heer Wouter Nuytten, voormeld, drie bestuurders aangesteld werden met name

* de heer Wouter Nuytten, voormeld;

* de naamloze vennootschap ldealaas Accelerator, voormeid, welke in dit mandaat vast vertegenwoordigd zal worden door de heer Nicolas Vereffen, wonende te 2000 Antwerpen, Beeldhouwersstraat 32.

* de vereniging zonder winstoogmerk 'iMinds', met maatschappelijke zetel te 9050 Ledeberg (Gent), Gaston Crommenlaan 8, bus 102, ondememingsnummer (RPR Gent) 0866.386.380 welke in dit mandaat vast vertegenwoordigd zal worden door de heer Wim De Waele, wonende te 9000 Gent, Nederpolder 5, bus 101.

Zij kunnen overeenkomstig de bepalingen van de statuten met minstens twee van hen optreden namens de ; vennootschap in rechte en jegens derden,

De hiervoor toegekende opdrachten gelden voor een duur van zes jaar, Zij gaan in op 30 augustus 2013 en vervallen van rechtswege op de gewone jaarlijkse algemene vergadering van 2019.

- ais bijzondere gevolmachtigde aangesteld werd : de heer Jeroen Brai en de heer Frédérique Joos, beiden advocaat bij AMBOS NBGO advocaten, kantoor houdende te 2018 Antwerpen, Generaal Lemanstraat 27, alsook hun aangestelden aan wie de macht verleend wordt, met recht van substitutie, om alle verrichtingen te stellen en documenten te ondertekenen teneinde de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en haar registratie ais BTW-belastingplichtige, te verbeteren en te wijzigen.

° EERSTE RAAD VAN BESTUUR

De bestuurders in raad verenigd hebben unaniem besloten:

- als voorzitter van de raad aan te stellen : de heer Wouter Nuytten, voormeld.

- ais gedelegeerd bestuurder te benoemen : de heer Wouter Nuytten, voormeld, aan wie in deze

hoedanigheid volledige individuele bevoegdheid is verleend om namens de vennootschap op te treden in rechte

en jegens derden.

VOOR DEELS LETTERLIJK DEELS ONTLEDEND UITTREKSEL

' ANTON VAN BAEL GEASSOCIEERD NOTARIS

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD:

- expeditie van de akte met de tekst van de statuten erin vervat en drie volmachten aangehecht

verslag van de beherende vennoot

- verslag van de bedrijfsrevisor

- lijst van de oprichtings- en wijzigende akten.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/10/2012
ÿþ4

~~

i ~' ~~:

.I~

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

»Ma4agd tar gefie van de *chtbatrk van KaopYtand& te euetpea

op pe Griffier

Griffie

" izvsaaa*

,,_._.

andernerrtingsnr

Berrarrtirag (vsaluit) : OCtOpiri

bet,

RUT

Bei. Stag

(verkort)

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Lange Klarenstraat 19

2000 Antwerpen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2012 - Annexes du Moniteur belge Onderwerp akte ;OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Filip Holvoet, geassocieerd notaris te Antwerpen, op twaalf oktober tweeduizend en

twaalf, neergelegd ter registratie op het negende registratiekantoor te Antwerpen; BLIJKT DAT :

I. 1. een gewone commanditaire vennootschap werd opgericht met de naam: "Octopin";

2. de zetel van de vennootschap gevestigd is te 2000 Antwerpen, Lange Klarenstraat 19.

3. de vennootschap bestaat voor onbepaalde duur te rekenen vanaf twaalf oktober tweeduizend en twaalf.

4. de hoofdelijk aansprakelijke vennoot is de heer NUYTTEN, Wouter Jerome, wonende te 8904 leper-

Boezinge, Dekemelelaan 26.

5.het ingebrachte vennootschapsvermogen bedraagt duizend euro (1.000 EUR),

,; 6. het boekjaar samenvalt met het kalenderjaar. Het eerste boekjaar eindigt op eenendertig december tweeduizend dertien en begint op twaalf oktober tweeduizend en twaalf.

7. omtrent het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en van het saldo na vereffening, de statuten volgende bijzondere bepalingen bevatten:

"Op het einde van het boekjaar worden de rekeningen afgesloten en worden deze ter goedkeuring voorgelegd aan de vergadering van de vennoten, die daarover unaniem beslist evenals over de kwijting te verlenen aan de beherende vennoten bij eenparigheid,

Behoudens andersluidende afspraken tussen de vennoten, wordt het batig resultaat van het boekjaar tussen de vennoten verdeeld in verhouding tot de respectieve inbrengen in het vermogen van de vennootschap zoals die blijken uit het aantal aan de vennoten in vergoeding voor deze inbreng toegekende bewijzen van deelgerechtigdheid.

De algemene vergadering kan bij besluit genomen bij eenparigheid voor een welbepaald jaar, het batig ;`. resultaat van het boekjaar volgens een andere verdeelsleutel verdelen, of geheel of ten dele reserveren. Het nadelig saldo van de resultatenrekening vormt het verlies van de vennootschap.

Het netto-provenu van de vereffening, na de aanzuivering van aile schulden van de vennootschap of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen wordt door de vereffenaars verdeeld onder de vennoten in verhouding tot de respectieve inbrengen in het vermogen van de vennootschap zoals die blijken uit het aantal aan de vennoten in vergoeding voor deze inbreng toegekende bewijzen van deelgerechtigdheid,"

8. de beherende vennoot werd benoemd tot zaakvoerder van de vennootschap en dit voor de duur van de vennootschap,

De beherende vennoot vertegenwoordigt individueel handelend de vennootschap en treedt namens haar op ;: in en buiten rechte.

9, als bijzondere gevolmachtigden aangesteld werden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om aile formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook aile stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op , het kantoor te 2018 Antwerpen, Lange Lozanastraat 270:

Mevrouw Sofie Stevens;

De heer Francis van der Haert;

De heer Luc Eberhardt.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ANTON VAN BAEL GEASSOCIËERD NOTARIS.-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ien aanzien van derden le vertegenwoordigen

`Verso . Naam en handtekening

.;

11/06/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
17/02/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
OCTOPIN

Adresse
LANGE KLARENSTRAAT 19 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande