ODESCO

Divers


Dénomination : ODESCO
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 844.903.652

Publication

10/01/2014
ÿþ Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

SMURF

11eargafegd fer griffie van de ReEhtbnnft var iïca;lendeí to Anfwerpen..op

31 BEC EU

Griffie

Ondernemingsnr : 0844.903.652

Benaming

(voluit) : ODESCO

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een vennootschap onder firma

Zetel : Prins Albertlei 22 te 2600 Antwerpen - Berchem

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Kapitaalvermindering

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de vennoten d.d, 24 december 2013:

1. Kapitaalvermindering

De Vergadering beslist, met eenparigheid van stemmen, om het kapitaal van de vennootschap te verminderen met een bedrag van 1.250,000,00EUR (één miljoen tweehonderd vijftig duizend euro) om het te brengen van 1.500.000,00EUR (één miljoen vijfhonderd duizend euro) op 250.000,00EUR (tweehonderd vijftigduizend euro). De kapitaalvermindering heeft plaats zonder vernietiging van deelbewijzen, doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de deelbewijzen.. De kapitaalvermindering wordt' gerealiseerd door terugbetaling in geld op ieder van de 100 deelbewijzen.

Het aandelenbezit van de Vennootschap blijft ongewijzigd na de kapitaalvermindering.

2.Statutenwijziging

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met wat voorafgaat, beslist de Vergadering met eenparigheid van stemmen om de eerste paragraaf van artikel 5 van de statuten te wijzigen en te vervangen door volgende tekst

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op TWEEHONDERD VIJFTIGDUIZEND EURO (250.000,00EUR) en wordt vertegenwoordigd door honderd (100) deelbewijzen zonder nominale waarde die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen."

Voor eensluidend uittreksel; August VERDONCK, zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

13/04/2012
ÿþmod 11.1

i. l,JJ ' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoude aan het Belgisct

Staatsbh

rechtbank

van Koophandel te Antwerpen, op

Z APR. 70I1

Griffie

Ondernemingsnr : r;

Benaming (voluit) : ODESCO

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap in de rechtsvorm van een Vennootschap onder Firma

Zetel : Prins Albertlei 22

2600 Antwerpen-Berchem

Onderwerp akte : Oprichting - Benoemingen - Overgangsbepalingen

Uit een akte verseden voor notaris Eric De Bie te Antwerpen-Ekeren op 22 maart 2012 blijkt dat eenj vennootschap werd opgericht met de volgende kenmerken

1. Rechtsvorm en naam

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap in de rechtsvorm van een vennootschap onder

firma en draagt de naam "ODESCO".

2. Zetel

De zetel is gevestigd 2600 Antwerpen-Berchem, Prins Albertlei 22

3. Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden.

4. Vennoten

1. De heer VERDONCK Auqust Lodewiik Alfons, geboren te Antwerpen op twintig december: negentienhonderd zesenveertig wonende te 2600 Antwerpen-Berchem, Prins Albertlei 22, die heeft! ingeschreven op vijftig (50) deelbewijzen;

2. Mevrouw WESE Christiane Ghislena, geboren te Opbrakel op dertien januari negentienhonderd vijfenveertig, wonende te 2600 Antwerpen-Berchem, Prins Albertlei 22, die heeft ingeschreven op vijftig (50) deelbewijzen.

5. Kapitaal en volstorting

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ÉÉN MILJOEN VIJFHONDERD-DUIZEND EURO NUL EUROCENT (¬ 1.500.000,00) en wordt vertegenwoordigd door honderd (100) deelbewijzen,; die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal werd volledige volgestort.

6. Samenstelling kapitaal

Het kapitaal werd volledig onderschreven en volgestort in natura door inbreng van volgende` onroerend goed :

STAD ANTWERPEN (elfde afdeling)

Een building bestaande uit vijf appartementen en vijf garages op en met grond en aile verdere, aanhorigheden, gestaan en gelegen te 2000 Antwerpen, Cockerillkaai 23/24 (hoek vormend met; de Wapenstraat), ten kadaster gekend volgens titel en thans gekadastreerd wijk L nummer 3968/B/2, voor een oppervlakte van honderd en negen vierkante meter (109 m2)

7. Boeklaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk kalenderjaar,

8. Reserves en winstverdeling

De gezamenlijke vennoten bepalen ieder boekjaar met eenparigheid van stemmen vrij de; bestemming die moet worden gegeven aan het resultaat van het boekjaar,

Bij gebreke van unanimiteit wordt de winst van het boekjaar integraal gereserveerd.

De verdeling van het uitgekeerde deel van de winst tussen de vennoten onderling gebeurt naar' evenredigheid van hun deelneming in het kapitaal, voor wat betreft de kapitaalvertegenwoordigende; aandelen. Het aan de niet-kapitaalvertegenwoordigende aandelen verbonden recht op deelneming': in de winst wordt vastgelegd bij hun uitgifte, bij gebreke waarvan dit aandeel geacht wordt gelijk teï; zijn aan dat van de vennoot met de kleinste deelneming in het kapitaal.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan hat Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Het batig orne-àatief saldo dat bij de -afsluiting van de vereffening overblijft zal worden verdeeld respectievelijk omgeslagen tussen de vennoten naar evenredigheid van hun deelneming in het

kapitaal, voor wat betreft de kapitaalvertegenwoordigende aandelen. Het aan de niet-

kapitaalvertegenwoordigende aandelen verbonden recht op deelneming in het batig saldo respectievelijk hun verplichting tot bijdrage in het negatief saldo wordt vastgelegd bij hun uitgifte, bij gebreke waarvan dit aandeel geacht wordt gelijk te zijn aan dat van de vennoot met de kleinste deelneming in het kapitaal.

9. Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door de vennoten gezamenlijk handelend. De gezamenlijk handelende vennoten beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te', verrichten die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap. De vennootschap wordt in rechte en in alle akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris is vereist, geldig vertegenwoordigd door de gezamenlijk handelende vennoten.

Onverminderd deze algemene bestuursbevoegdheid en vertegenwoordigingsmacht van de gezamenlijk handelende vennoten, kunnen de vennoten de bestuursbevoegdheid en vertegenwoordigingsmacht met eenparigheid van stemmen geheel of gedeeltelijk delegeren aan één of meer zaakvoerders, waarvan zij de bevoegdheden (inclusief of zij alleen dan wel gezamenlijk handelen) en de bezoldiging bepalen in het benoemingsbesluit, onverminderd latere wijzigingen. Bij gedeeltelijke delegatie van de bestuursbevoegdheid en vertegenwoordigingsmacht zijn de opgelegde beperkingen tegenwerpelijk aan derden, mits zij zijn bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De zaakvoerders kunnen zowel natuurlijke als rechtspersonen zijn, en dienen niet de hoedanigheid van vennoot te bezitten. Zij worden benoemd door de vennoten met eenparigheid van stemmen voor een door de vennoten te bepalen duur, en zij kunnen op elk ogenblik worden ontslagen. Zowel de gezamenlijk handelende vennoten als, binnen de grenzen van de hun toegekende bevoegdheid, de zaakvoerder(s), kunnen lasthebbers aanstellen voor bepaalde handelingen of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen.

De vennootschap is niet gebonden door doeloverschrijdende handelingen indien haar doel werd bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

.10. Commissaris

Uit een te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap tijdens het eerste boekjaar zal kwalificeren ais een "kleine vennootschap" zoals gedefinieerd in artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen, zodat krachtens artikel 141 van het Wetboek van Vennootschappen geen commissaris moet worden benoemd.

11. Doel

De vennootschap heeft tot doel :

het beheer van deelnemingen in gelijk welke vorm in aile ondernemingen van gelijk welke vorm; het verwerven of valoriseren van deze deelnemingen, dit alles voor eigen rekening of voor derden;

het aanhouden en beheren van een portefeuille van waarden van welke aard ook voor eigen rekening of voor derden;

het verwerven, aanhouden en beheren van onroerende goederen of rechten op onroerende goederen voor eigen rekening of voor derden;

- het handelen in om het even welk beleggingsinstrument in de meest ruime zin;

het bemiddelen bij aan- of verkoop en of verhuur van roerende goederen, onroerende goederen, deelnemingen en of financiële en of beleggingsinstrumenten en bij het afsluiten van financieringen;

- het inhuren en verhuren van alle roerende en onroerende goederen;

- ontlenen en uitlenen van gelden, effecten en waarden;

- het uitoefenen van bestuurders-mandaten;

- het stellen van borgen voor derden (inbegrepen aandeelhouders);

- het uitgeven van obligaties binnen de beperkingen van de wet.

indien bovenstaande opsomming één of meer gereglementeerde activiteiten zou omvatten waarvoor de vennootschap thans niet over de vereiste toelating beschikt, dan zal de vennootschap zich volledig onthouden van deze activiteiten (en hiervoor geen inschrijving in het handelsregister vragen) zolang zij niet over de vereiste toelatingen beschikt.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn op enige manier bij te dragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

4

mod 11.1

De vennootschap mag het bestuur waarnemen van aile rechtspersonen, en mag alle ieningen, ongeacht hun vorm en duur, aan deze laatsten toestaan en kan alle soorten waarborgen, zowel zakelijke als persoonlijke, verstrekken voor verbintenissen van derden.

Zij mag bij wijze van inbreng, overdracht, fusie of op enige andere wijze een belang verwerven in alle bestaande of op te richten rechtspersonen waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of waarvan het maatschappelijk doel van aard is om op enige manier de verwezenlijking van haar eigen doel te bevorderen.

Deze opsomming is exemplatief en niet beperkend,

12. Benoemingen en overgangsbepalingen

a) De volgende personen werd aangesteld als zaakvoerder :

- de heer VERDONCK August, voornoemd, die aanvaardt;

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd (behoudens andersluidende beslissing van de vennoten) en de duur ervan is niet beperkt.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, inclusief alle daden van beschikking, en vertegenwoordigt de vennootschap bij alle handelingen in en buiten rechte, inclusief deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar zoals een hypotheekbewaarder of een notaris is vereist.

b) Het eerste boekjaar eindigt op éénendertig december tweeduizend dertien.

Ontledend uittreksel opgemaakt door notaris Eric De Bie te Antwerpen-Ekeren op 26 maart 2012. Bii[aae : volledig afschrift.

.,_. ... _

Op de laatste blz. van Luie vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan h tt

Belgisch

Staatsblad

\/;,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
ODESCO

Adresse
PRINS ALBERTLEI 22 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande