OINK-OINK

Divers


Dénomination : OINK-OINK
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 556.755.056

Publication

31/07/2014
ÿþlé> MOD 2,2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

11(111 11

ociltiadnit \rail nièll-rIttailuut

Antwelperl

2 2 JULI 201it

afderrgAntwerpen

tinme



556-755-056-

"OINK-OINK"

Ondememingsnr : Benaming

(voluit):



(verkort) :

Rechtsvorm: Private stichting

Zetel: 2920 Kalmthout, Lijsterbeslaan 16

Onderwerp akte Oprichting

Het jaar tweeduizend veertien, op acht juli,

Voor mij, Marc DEMAEGHT, notaris met standplaats te Laakdal (Veerle), optredende voerde BV ovv BVBA "Notaris Marc Demaeght", met zetel te Laakdal, Veeriedorp 30, ondernemingsnummer 0827.869.759, BTVV BE-0827.869.759  RPR Turnhout,

15 GEKOMEN:

De heer HAENDLER Hellmuth Adolf Roland, geboren te Kiel (Duitsland) op 7 februari 1933, rijksregister nummer 33.02.07-283.20, echtgenoot van mevrouw Mahnhardt Marita Herta Johanna, wonende te 2920 Kalmthout,(Heide) Lijsterbeslaan 16.

Gehuwd onder het Duitse recht, zonder huwelijkscontract.

Hierna genoemd "de stichter".

Die mij, notaris, heeft verzocht de authentieke akte te verlijden tot oprichting van een private stichting, zoals hierna volgt.

De stichter verklaart daartoe een inbreng te doen in de stichting van duizend Euro (1000 EUR) zoals blijkt uit een bankstuk afgeleverd door de bank de dato 4 juli 2014 op rekeningnummer BE24 9731 1783 6038, stuk dat is overhandigd aan ondergetekende notaris.

De stichter verklaart wel te hebben overwogen dat de stichting met de voornoemde middelen en deze die er in de toekomst aan toegevoegd worden, leefbaar is.

De stichter verklaart dat het de uitdrukkelijke bedoeling is dat de inbrengen die hij ter gelegenheid van de oprichting of nadien verricht of zal verrichten, door hemzelf of zijn rechthebbenden in nature of in waarde naar vrije keuze, zullen kunnen worden teruggenomen indien de stichting haar doel heeft verwe-zenlijkt of redelijkerwijs niet meer kan verwezenlijken, één en ander onverminderd de mogelijkheid tot terugname van inbrengen die door de stichter of door derden werden gedaan onder de ontbindende voorwaarde van terugname bij ontbinding van de stichting, om welke reden ook.

STATUTEN

NAAM ZETEL - DOEL - ACTIVITEITEN  DUUR

ARTIKEL 1: Naam.

De private stichting draagt als naam "OINK-OINK"

Aile akten, facturen, aankondigingen, bekend-makingen en andere stukken die uitgaan van een stichting moeten de naam ervan vermelden, onmiddellijk vooraf-gegaan of gevolgd door de woorden "private stichting" alsook het adres ervan. De naam van de stichting kan worden gewijzigd volgens de regels van de statutenwijziging. De stichting mag voor het voeren van haar activiteiten en zonder noodzaak tot statutenwijziging, één of meerdere handelsnamen aannemen.

ARTIKEL 2: Zetel.

De zetel van de stichting is gevestigd te 2920 Kalmthout, Lijsterbeslaan 16 en de zetel kan naar goeddunken van en met eenvoudige meerderheid binnen de raad van bestuur verplaatst worden naar elke andere plaats in België, mits inachtneming van de taalwetgeving.

ARTIKEL 3: Doel Activiteiten.

De stichting heeft tot doel het beheren, behar-tigen, het waarborgen, het verbeteren, het promoten en het vrijwaren van de samenhorigheid en het familiaal vermogen van de famille Haencller, zoals bepaald door de stichter, het materieel en geestelijk welzijn van de familieleden en de personen die de stichter nauw aan het hart liggen, wezen zij bloedverwanten, levensgezellen of niet.

Ten slotte heeft de stichting tot taak het onder-steunen van goede werken dewelke door de stichter' aangeduid zullen worden, waarbij de vorm en frequentie van deze ondersteuning te bepalen is door het bestuur van de stichting. De stichting mag, om dit doel te bereiken onder meer volgende handelingen stellen: definitief,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

of tijdelijk verwerven, vervreemden, bezit-ten, houden, bewaren, beleggen of beheren, telkens in de ruimste zin van het woord, van tegoeden, van vermogens-rechtelijke en andere belangen, van aandelen, winstbe-wijzen, obligaties, warrants, deelbewijzen, waarde-papieren, certificaten of andere effecten in de ruimste zin van het woord, uitgegeven door welk danige binnen- of buitenlandse vennootschap of andere rechtspersoon.

De stichting heeft tot doel aile rechten, inbegrepen de stemrechten, verbonden aan voormelde effecten, uit te oefenen conform de toepasselijke wettelijke, statutaire en conventionele bepalingen, evenals effecten in zakelijke of persoonlijke zekerheid te geven of te nemen en zakelijke of persoonlijke rechten erop te vestigen of toe te staan.

De stichting heeft tot doel het uitgeven en beheren van certificaten die recht geven op inkomsten of andere vruchten van de door de stichting verworven, gehouden, bewaarde of beheerde effecten (certificering van effecten).

Om dit doel te verwezenlijken mag de stichting, in België zowel als in het buitenland, aile burgerlijke, roerende, onroerende en financiële handelingen en activiteiten stellen en verrichten die zij daartoe rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk nodig of nuttig acht en kan zij eveneens economische activiteiten voeren doch in zoverre dergelijke economische activiteiten ondergeschikt zijn aan het in de vorige alinea vermelde oogmerk. Zo mag zij, bij vagie van voorbeeld, ook hetgeen hierna volgt.

De stichting kan participeren in of samenwerken met andere stichtingen, met andere natuurlijke personen of rechtspersonen, die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze in de hand werken.

Zij mag deelnemen aan de activiteiten van andere stichtingen, organisaties, rechts- en natuurlijke personen, instellingen of initiatieven, in de ruimste zin van het woord, met hetzelfde, gelijkaardige of verwante doelstellingen en dit door inbreng, fusie, splitsing, borgstelling, terbeschikkingstelling van tegoeden, of anderszins.

Zij mag garanties, zakelijke of persoonlijke zekerheden, liquide of andere middelen, fondsen, andere materiële of immateriële activa, arbeid of know-how, in de ruimste zin van het woord, verschaffen aan derden voor haar eigen verplichtingen of ter verwezenlijking van haar oogmerk.

Zij mag optreden als bestuurder of adviseur van natuurlijke personen of rechtspersonen in de ruimste zin van het woord.

Zij mag overgaan tot het uitgeven van leningen of obligatieleningen zoals de vigerende wetgeving het toelaat en voorziet.

Zij mag overgaan tot het organiseren van opleidingen, seminaries, reizen, prijsuitreikingen en concours, optredens, lezingen, uiteenzettingen in de ruimste zin van het woord.

Zij mag onroerende goederen in eigen beheer kopen, verkopen, ter beschikking stellen, huren, verhuren en verbouwen.

Zij mag in het algemeen aile handelingen stellen die met het voorgaande in de ruimste zin verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn.

Het doel kan niet worden gewijzigd dan volgens de regels vereist voor een statutenwijziging zoals hierna verder bepaald.

ARTIKEL 4: Duur,

De stichting bestaat vanaf heden en voor een onbepaalde duur. De stichting houdt op te bestaan van zodra haar doel is verwezenlijkt, haar duurtijd is verstreken, zij haar doel redelijkerwijs niet meer kan verwezenlijken of tot haar ontbinding met vereffening wordt besloten bij besluit van de raad van bestuur. De raad van bestuur kan te allen tijde besluiten de stich-ting nog slechts te laten voortbestaan voor een door haar vastgestelde bepaalde duur. De beslissingen worden genomen met dezelfde meerderheden als deze vereist voor een statutenwijziging.

BESTUUR EN VERTEGENVVOORD1GING

ARTIKEL 5: Benoeming en ambtsbeëindiging.

De stichting wordt bestuurd door een raad van bestuur, bestaande uit ten minste drie bestuurders. De bestuurders moeten steeds door minstens één bestuurder van de categorie "A" worden voorgedragen of, bij ontstentenis daarvan, door een meerderheid van de leden van de raad van bestuur.

Zolang de raad van bestuur minstens drie leden telt, dient niet in vervanging te worden voorzien bij het wegvallen van een bestuurder.

De bestuurders worden benoemd door de raad van bestuur volgens de regels van beraadslaging zoals hierna verder bepaald. Bij de benoeming worden telkens ook de modaliteiten van benoeming, waaronder de duur van het mandaat, bepaald. De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurders kunnen te allen tijde worden ontslagen door de raad van bestuur volgens de regels van beraadslaging zoals hierna verder bepaald. In voorko-mend geval, worden zij eerst gehoord.

De bestuurder waarvan de termijn van zijn mandaat verstreken is, blijft in functie tot zolang de stichter of de raad van bestuur, am welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

Elke benoeming en ambtsbeëindiging moet worden openbaar gemaakt door neerlegging van het besluit in het stichtingsdossier op de griffie van de rechtbank en bekendmaking In de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. ARTIKEL 6: Samenstelling van de Raad van bestuur - Vergaderingen.

De raad van bestuur telt bestuurders van de categorie "A" en bestuurders van de categorie "B".

Bestuurders van de categorie "A' hebben bij elke stemming een niet-overdraagbaar vetorecht, derwijze dat bij uitoefening ervan en zelfs al is een gewone of bijzondere meerderheid voorhanden, het vetorecht elke meerderheid doorbreekt en de beslissing niet tot stand komt. Net vetorecht wordt door de bestuurder naar eigen goeddunken, zonder beperking of verantwoordingsplicht uitgeoefend.

Bestuurders van de categorie "B" beschikken niet over een vetorecht en nemen deel aan de stemmingen met elk één stem.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

De raad van bestuur kan uit zijn leden een voorzitter en een secretaris benoemen. Bij afwezigheid van de voorzitter, wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren van de aanwezige bestuurders. Wanneer een rechtspersoon is aangewezen als bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers, een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon en dit conform artikel 61, §2 van het Wetboek van Vennootschappen.

De raad van bestuur komt samen telkens wanneer het belang van de stichting dit vereist en in ieder geval minstens één maal per jaar, alsook op verzoek van één bestuurder.

De raad wordt samengeroepen door middel van een uitnodiging die dient toe te komen ten minste drie dagen voor de vergadering en die de agenda bevat. De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of e-mail. De vergaderingen worden gehouden op de plaats zoals vermeld in de oproepingsbrief ledere bestuurder kan, hetzij schriftelijk, hetzij per telegram, telex of telefax volmacht geven aan een andere bestuurder om hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen. Elke bestuurder mag meerdere van zijn collega's vertegen-woordigen en mag, benevens zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen.

Onverminderd het bepaalde inzake het vetorecht en behoudens overmacht, kan de raad slechts besluiten indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd is en alsdan worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen, tenzij de wet of de statuten andere meerderheden zouden voorzien.

Bij onthouding van één of meerdere bestuurders, worden de besluiten genomen met de meerderheid van de andere bestuurders. Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit, doorslaggevend. Eén en ander wederom onverminderd het bepaalde inzake het vetorecht.

Bij dringende noodzakelijkheid kan tot schrifte-lijke besluitvorming binnen de raad worden overgegaan.

Er worden notulen opgemaakt die worden bijgehouden op de zetel van de stichting en die worden ondertekend door de voorzitter en de secretaris of in elk geval door minstens twee bestuurders.

ARTIKEL 7: Bevoegdheid.

De raad van bestuur is bevoegd alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de stichting.

Hij kan met name en onder meer:

* alle overeenkomsten sluiten, met inbegrip van minnelijke schikkingen, compromissen, scheidsrechter-lijke bedingen, dadingen, verkrijging en vervreemding van roerende en onroerende goederen, huur en verhuur zonder beperking van duur;

* schenkingen en legaten aannemen, met goedkeuring van de regering, indien vereist.

* aile inkomsten ontvangen en beheren, fondsen beleggen, leningen aangaan met of zonder hypotheek of andere zakelijke zekerheden, opheffing verlenen van hypotheek of andere zakelijke rechten;

* afstand doen van alle rechten, rechtsvorderingen, hypotheken of andere zakelijke zekerheden, met of zonder kwitantie, van alle inschrijvingen, overschrijvingen, randmeldingen, verzet en beslag;

* alle rechtsvorderingen instellen en voeren, als eiser of verweerder;

* personeel benoemen en ontslaan, aile diensten instellen en organiseren, de arbeidsvoorwaarden bepalen;

* adviseurs en experts, onder meer voor het toezicht op de boekhouding, benoemen buiten de raad;

* een huishoudelijk reglement opstellen, dat evenwel met deze statuten niet in strijd mag komen.

Deze opsomming houdt geen beperking in.

De leden van de raad van bestuur oefenen hun ambt in college uit.

De leden van de raad van bestuur kunnen overeen-komen de taken onderling te verdelen. Deze verdeling

kan niet aan derden worden tegengeworpen, zelfs indien zij is bekendgemaakt.

De raad mag een directiecomité, een adviesraad of een ander orgaan samenstellen waarvan de leden

gekozen worden binnen of buiten de raad en waarvan de benaming, de zetel, de samenstelling, de

bevoegdheden en de werkingsmodaliteiten door de raad worden vastgesteld.

De raad mag het dagelijkse bestuur van de stich-ting, het bestuur van één of meerdere sectoren van haar

activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad, delegeren aan hetzij één of meer bestuurders,

directeurs of volmachtdragers.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen

eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keuze toekennen.

ARTIKEL 8: Vertegenwoordiging.

De stichting wordt ten aanzien van derden, In en buiten rechte, en met inbegrip van de akten en

handelingen waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig

vertegenwoordigd door:

" Eén bestuurder van de categorie "A", ofwel;

.Eén afgevaardigd-bestuurder, ofwel;

-De meerderheid van de bestuurders naargelang de meerderheden die voor de kwestieuze handeling of

akte krachtens de wet of de statuten vereist zijn.

Binnen het kader van het dagelijkse bestuur, is de stichting tevens geldig vertegenwoordigd door een

gevolmachtigde tot dit bestuur. De stichting is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden

door bijzonder gevolmachtigden.

ARTIKEL 8bis: Boekjaar.

Het boekjaar loopt van één januari tot en met éénendertig december.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

M002.2

ARTIKEL 9: Bezoldiging.

De bestuurders oefenen hun ambt onbezoldigd uit, tenzij de raad van bestuur tot een bezoldiging zou besluiten als vergoeding voor het geleverde werk doch zonder zelf enig rechtstreeks vermogensvoordeel uit de stichting te mogen haren zolang de hoedanigheid van bestuurder geldt.

ARTIKEL 10: Belangenconflicten.

De bestuurder die rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan de bestuurders voorgelegde verrichting, moet dit mededelen aan de andere bestuurders voor de raad van bestuur een besluit neemt. Zijn verklaring, alsook de rechtvaardigings-g ronden betreffende voornoemd strijdig belang moeten worden opgenomen in de notulen van de raad van bestuur die de beslissing moet nemen. Ingeval de private stichting een of meer commissarissen heeft benoemd, moet de betrokken bestuurder tevens die commissarissen van het strijdig belang op de hoogte brengen.

De bestuurder met een strijdig belang zal na zijn mededeling en verklaring de vergadering verlaten en niet deelnemen aan de beraadslaging of de stemming omtrent de beslissing of verrichting waarover het strijdig belang handelt. De raad van bestuur zetelt alsdan rechtsgeldig met de nog aanwezige e vertegenwoordigde leden.

Indien de meerderheid van de bestuurders een tegenstrijdig belang hebben, kan de raad van bestuur rechtsgeldig beslissen met een quorum van de helft van de bestuursleden die nog kunnen zetelen.

Wanneer aile bestuurders een tegenstrijdig belang hebben, dan stellen deze de stichters of hun rechthebbenden daarvan in kennis en kan de beslissing slechts worden genomen of mag de verrichting slechts worden gedaan voor rekening van de stichting door een lasthebber ad hoc, die voor die verrichting in het bijzonder werd aangesteld.

STATUTENWIJZIGING

ARTIKEL 11: Statutenwijziging.

Alle statutaire bepalingen van de stichting kunnen worden gewijzigd door de raad van bestuur, op een vergadering waarop minstens aile bestuurders van de categorie 'A" aanwezig of vertegenwoordigd zijn en bij unanimiteit onder hen. Deze bepaling geldt ook indien er maar één bestuurder van de categorie "A" voorhanden is. Zijn er geen bestuurders van de categorie "A" voorhanden, dan gebeurt de besluitvorming op een vergadering waarop aile bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn en met unanimiteit onder hen.

Behalve indien de wet het anders bepaalt, gebeurt de statutenwijziging bil onderhandse akte die wordt bekendgemaakt in het stichtingsdossier dat ter griffe wordt gehouden en door publicatie in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad indien de Wet dit laatste verplicht.

De wet bepaalt thans dat elke wijziging van de gegevens vermeld in artikel 28, 3' en 50 tot 80 van de wet van 27 juni 19211 bij authentieke akte worden vastgesteld.

ONTBINDING EN VEREFFENING

ARTIKEL 12.

De raad van bestuur kan beslissen over de ontbin-ding van de private stichting op de wijze voorge-schreven voor een statutenwijziging.

De ontbinding moet worden uitgesproken door de rechtbank van eerste aanleg op verzoek van een stichter, zijn rechthebbenden, van één of meer bestuurders of door het openbaar ministerie voor de redenen opgesomd door de wet.

ARTIKEL 13.

In geval van ontbinding moet het actief, na aanzuivering van het passief, worden overgedragen aan de private stichting, rechtspersoon met belangeloos of sociaal oogmerk of de natuurlijke persoon die hetzelfde of een gelijkaardig doel nastreeft als deze private stichting of een doel dat daar nauw bij aansluit.

De bestemming van het actief mag in geen geval de rechten van de schuldeisers van de private stichting schaden. Hun vordering verjaart na vijf jaar vanaf de bekendmaking van de beslissing betreffende de bestemming van het actief.

In geval van gerechtelijke ontbinding beslist de rechtbank over de bestemming op voorstel van de vereffenaar die daarbij maximaal rekening zal moeten houden met de wil van de stichter zoals uitgedrukt in huidige akte of in latere akten of documenten die van de stichter uitgaan.

In geval van vrijwillige ontbinding treedt de raad van bestuur of de door deze aangewezen bestuurder of derde op als vereffenaar.

Over de bestemming beslist de vereffenaar, die daarbij maximaal rekening zal moeten houden met de wil van de stichter zoals uitgedrukt in huidige akte of in latere akten of documenten die van de stichter uitgaan.

De stichter of zijn rechthebbenden hebben evenwel het recht, wanneer het belangeloos doel van de stichting is verwezenlijkt of dit redelijkerwijs niet meer kan worden verwezenlijkt, de goederen terug te nemen, die de stichter aan de verwezenlijking van dat doel heeft besteed, dan wel een bedrag gelijk aan de waarde van deze goederen (op datum van ontbinding). Dit geldt eveneens voor de goederen die bij zaakvervanging of door wederbelegging in de plaats zijn gekomen.

De stichter is geen vergoeding verschuldigd voor de meerwaarde, gerealiseerd door de stichting op de destijds door hem ingebrachte goederen.

ARTIKEL 14.

Voor alles waarin deze statuten niet voorzien, is de wet van zevenentwintig juni negentienhonderd éénen-twintig, gewijzigd door de wet van twee mei tweeduizend twee van overeenkomstige toepassing.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN.

Wettigheidscontrole.

Luik B - Vervolg

MOD 22

Voor. behouden aan het Belgisch Staats bled

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2014 - Annexes du Moniteur belg

Ondergetekende notaris bevestigt na onderzoek dat de bepalingen van titel Il van de Wet op Verenigingen ,

en Stichtingen werden nageleefd.

Benoeming eerste bestuurders.

Worden benoemd tot bestuurder van de categorie "A voor onbepaalde duur,

- De stichter, de heer HAENDLER Hellmuth Adolf Roland, voornoemd;

Mevrouw MAHNHARDT Marita Herta Johanna, geboren te Kiel (Duitsland) op 13 uU 1935, rijksregister

nUrnmer 35.07.13-286.11, wonende te 2920 Kalmthout (Heide), Lijsterbeslaan 16;

Wordt benoemd tot bestuurder van de categorie "B" voor onbepaalde duur:

- Mevrouw HAENDLER Astrid, geboren te Kiel (Duitsland) op 1 juli 1963, rijksregister nummer 63.07.01-

3$0.89, wonende te 2920 Kalmthout (Heide), Lijsterbeslaan 16.

- Mevrouw HAENDLER Doris, geboren te Kiel (Duitsland) op 31 december 1966, rijksregister nummer

66.12.31-306.40, wonende te 9000 Gent, Fluweelstraat 32.

Mevrouw Mahnhardt aanvaardt bij deze voor zichzelf en voor haar dochters.

Boekjaar.

Het eerste boekjaar van de private stichting loopt van de datum van oprichting van de stichting tot en met

éenendertig december tweeduizend vijftien.

Volgens het gayal voert de private stichting een vereenvoudigde boekhouding of een ondernemingsboek-

houding overeenkomstig het Wetboek van Economisch Recht.

Volgens het geval wordt de controle door de raad van bestuur of door één of meer commissarissen 

bedrijfsrevisoren gevoerd. De commissaris wordt benoemd door de raad van bestuur, en kan door hem worden

ontslagen.

Bij het einde van elk boekjaar sluit de penning-meester de rekeningen van het afgelopen jaar af, en maakt

de begroting voor het daaropvolgende jaar op en legt een en ander ter goedkeuring aan de raad voor binnen

zes maanden na het einde van het boekjaar.

Binnen de dertig dagen nadat ze zijn opgemaakt, legt de raad de rekening volgens het geval neer op de

griffie van de rechtbank van koophandel of bij de Nationale Bank van België, indien de private stichting een

ondernemingsboekhouding voert.

Verbintenissen aangegaan voor de stichting in oprichting.

De stichting verklaart de verbintenissen aangegaan in haar naam of voor haar rekening over te nemen en te

bekrachtigen vanaf één ianuari tweeduizend veertien.

Volmacht.

De stichter geeft bij deze bijzondere volmacht aan de notaris, evenals aan zijn of haar bedienden,

aangestelden of lasthebbers, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, aile nuttige en noodzakelijke

formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de stichting bij de bevoegde diensten.

Recht op geschriften.

Ondergetekende notaris verklaart dat het recht op geschriften voor deze akte vijftig euro (¬ 50,00) bedraagt.

Slotverklaringen.

De instrumenterende notaris bevestigt dat de identiteit van de natuurlijke personen hem werd aange-toond

on de hand van hoger vermelde bewijskrachtige identiteitsbewijzen.

Partijen bevestigen dat ondergetekende notaris hen heeft gewezen op het recht dat iedere partij de vrije

keuze heeft een andere notaris aan te wijzen of zich te laten bijstaan door een raadsman, in het bijzonder

wanneer tegenstrijdige belangen of onevenwichtige beding en worden vastgesteld.

Zij verklaren deze akte evenwichtig te Vinden evenals aile rechten en plichten die eruit voortvloeien en

verklaren deze ultdrukkeiijk te aanvaarden.

WAARVAN AKTE.

Na integrale voorlezing en toelichting heeft de comparante met mij, notaris, ondertekend, te Laakdal

(Veer(e), in het kantoor van de notaris.

Volgen de handtekeningen

"Notaris Marc Demaeght" BV ovv BVBA Veeriedorp 30, 2431 LAAKDAL (Veule)

Ondernemingsnummer 0827.869.759

BTW BE0827.869.759-RPR Turnhout

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: BL o: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)r(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
OINK-OINK

Adresse
LIJSTERBESLAAN 16 2920 KALMTHOUT

Code postal : 2920
Localité : KALMTHOUT
Commune : KALMTHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande