OMER CONSULT & SUPPORT

Société en commandite simple


Dénomination : OMER CONSULT & SUPPORT
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 567.947.272

Publication

21/11/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*14311072*

Neergelegd

19-11-2014

Griffie

0567947272

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

OMER Consult & Support

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Jan Van Ermengem te Meerhout op 17 november 2014 welke spoedig zal worden neergelegd ter registratie dat door de heer Omer Vranckx en een stille vennoot een gewone commanditaire vennootschap werd opgericht die de volgende kenmerken vertoont:

Artikel 1: Naam: Er wordt een gewone commanditaire vennootschap opgericht onder de benaming  OMER Consult & Support .

Artikel 2: Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2230 Herselt, Limberg 44. De zetel kan op om het even welke plaats binnen het Vlaams en Hoofdstedelijk gewest worden gevestigd door een besluit van de zaakvoerder.

Artikel 3: Doel: De vennootschap heeft tot doel in België en het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden: Elke vorm van ondersteuning en advies aan accountants, boekhouders, starters, zelfstandigen en KMO s; Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatie, n.e. g. (63990); Overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer; adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering (70220); Diverse administratieve activiteiten ten behoeve van kantoren (82110); Fotokopiëren, documentvoorbereiding en andere gespecialiseerde ondersteunende activiteiten ten behoeve van kantoren (82190); Overige zakelijke dienstverlening, n.e.g.

(82990); Sport- en recreatieonderwijs (85510); Overige vormen van onderwijs (85599); Overige onderwijsondersteunende dienstverlening (85609); De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn. De vennootschap mag daarenboven samenwerken met, belangen nemen in, hetzij door deelneming, inbreng, of elke andere wijze, rechtsreeks of onrechtreeks, in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie. Het doel van de vennootschap dient bovendien in zijn meest ruime betekenis geïnterpreteerd te worden en bovendien is het bestuur bevoegd om de aard en de reikwijdte van het maatschappelijk doel te interpreteren. Artikel 4: Duur: De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur. Zij kan slechts door de wil van de vennoten ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen volgens de regels die gelden voor de wijziging van de statuten.

Artikel 5: Kapitaal  Aandelen: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt duizend euro (¬ 1.000,00) en

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Limberg 44

2230 Herselt

Oprichting

Gewone commanditaire vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

wordt vertegenwoordigd door tien (10) aandelen, elk met een fractiewaarde van een tiende van het maatschappelijk kapitaal. Het kapitaal wordt ingebracht als volgt : door de heer Vranckx ten belope van negenhonderd euro; door de stille vennoot ten belope van honderd euro;

Als vergoeding voor hun respectieve inbreng worden aan de vennoten volgende aandelen toegekend : aan de heer Vranckx: negen (9) aandelen; aan de stille vennoot: één (1) aandeel. Artikel 6: Beherende en stille vennoten: De heer Omer Vranckx is hoofdelijk aansprakelijke vennoot en worden beherende vennoten genoemd. .. is stille vennote. Zij draagt niet verder bij in de schulden en verliezen van de vennootschap dan tot beloop van hetgeen zij beloofd heeft in de vennootschap in te brengen. De machten van de stille vennoten bestaan in : de controle van de vennootschap; het benoemen en ontslaan van de zaakvoerder(s); de goedkeuring omtrent de vervreemding der financiële vaste activa; het stemrecht in de algemene vergadering.

Artikel 7: Bestuur van de vennootschap: De vennootschap wordt bestuurd door één (of meerdere) zaakvoerder(s). Wordt(en) tot die hoedanigheid benoemd voor de ganse duur van de vennootschap en als statutaire zaakvoerders), de heer Omer Vranckx, voormeld . Zijn mandaat kan niet zonder wettige reden herroepen worden zolang de vennootschap duurt.

De zaakvoerder, en in geval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen. Voor alle vervreemdingen van onroerende goederen van de vennootschap en het aangaan van leningen, is evenwel het eenparig akkoord van alle vennoten vereist.

Artikel 8: Overdracht van aandelen: Een vennoot kan zijn aandelen in de vennootschap niet overdragen onder levenden aan een medevennoot of aan een derde, zonder het voorafgaand en geschreven akkoord van alle andere vennoten.

Artikel 9: Overlijden: Het overlijden van een vennoot geeft geen aanleiding tot ontbinding van de vennootschap. Bij overlijden zullen de aandelen van de overleden vennoot toekomen aan zijn erfgenamen, indien alle andere vennoten hiermede hun akkoord betuigen. Indien zij niet als vennoten worden toegelaten, hebben zij enkel recht een vergoeding in geld op te eisen, die overeenstemt met de waarde van het aandeel van de overledene. De erfgenamen mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken, noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren.

Artikel 10: Boekjaar: Het boekjaar gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op 31 december 2015.

Artikel 11: Winstverdeling: De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen. Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. De vennoten mogen evenwel bij eenvoudige meerderheid beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten. Zij zullen eveneens bij eenvoudige meerderheid mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren, geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij boven op de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Artikel 12: Verliezen: De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten. Nochtans zal de bijdrage in de verliezen van de stille vennoten nooit hun inbreng mogen overtreffen.

Artikel 13: Jaarvergadering  Bijzondere algemene vergaderingen: De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand juni om twaalf uur dertig ten maatschappelijke zetel. Iedere vennoot kan steeds een buitengewone algemene vergadering van de vennoten bijeenroepen. Daartoe moet hij al de medevennoten uitnodigen per aangetekende brief, die ten laatste acht dagen vóór de vergadering bij de post afgegeven moet zijn. Deze brief moet de dagorde vermelden. Alle beslissingen van de algemene vergadering vereisen de instemming van alle vennoten, tenzij anders bepaald werd in onderhavige statuten.

Artikel 14: Ontbinding  Vereffening: In geval van ontbinding, benoemt de algemene vergadering bij gewone meerderheid de vereffenaars die al dan niet vennoten kunnen zijn. Zij bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening. Worden er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar. Hij heeft de bevoegdheden die het Wetboek van Vennootschappen aan vereffenaars toekent, tenzij de algemene vergadering daar bij gewone meerderheid anders over beslist. Het saldo na sluiting van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten volgens de verhouding van ieders aandelenbezit.

Notaris Jan Van Ermengem

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de akte

Coordonnées
OMER CONSULT & SUPPORT

Adresse
LIMBERG 44 2230 HERSELT

Code postal : 2230
Localité : HERSELT
Commune : HERSELT
Province : Anvers
Région : Région flamande