ONDER DEN TOREN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ONDER DEN TOREN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 506.989.405

Publication

22/12/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

18-12-2014

Griffie

*14312916*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0506989405

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Onder den Toren

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden voor Julie De Herdt, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  DE HERDT & MAES , geassocieerde notarissen, met zetel te Hove, Leliestraat 41, op 12 december 2014, eerstdaags te registreren, dat een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht door 1. de heer RYSSENS Manolie, geboren te Antwerpen op 5 januari 1984, ongehuwd, wonende te 2170 Antwerpen (Merksem), Kasterveldenstraat 33, 2. de heer VAN AEKEN Jerdy Dirk Jeanine, geboren te Antwerpen (Wilrijk) op 28 juni 1986, ongehuwd, wonende te 2170 Antwerpen (Merksem), Maantjessteenweg 216 bus 1.

De statuten luiden als volgt:

Naam: Onder den Toren

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2170 Merksem, Bredabaan 388.

Doel:

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, zowel in eigen naam en voor eigen rekening, als voor rekening van derden, en in zover de vennootschap over de vereiste machtigingen of vergunningen beschikt:

-de verkoop van dranken voor, in het algemeen, consumptie ter plaatse, eventueel in combinatie met enigerlei vorm van amusement door: cafés, nachtclubs, bierhallen, enzovoort;

-de regelmatige exploitatie van discotheken, dancings en privéclubs, die hun omzet verwezenlijken door de verkoop van dranken, ook indien entreekaarten worden verkocht die recht geven op consumpties;

-verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in cafetaria s;

-verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in snelbuffetten zoals snackbars, sandwichbars en hamburgerrestaurants;

-de café-restaurants (tavernen);

-restaurant van het traditionele type;

-het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels;

-het organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, receptie enzovoort; -de exploitatie van gokautomaten en dergelijke, waarbij de winst onder de vorm van speciën uitgekeerd wordt;

-de exploitatie van al dan niet automatische spelen waarbij in beginsel geen winst onder de vorm van speciën uitgekeerd wordt;

De vennootschap kan binnen de perken van haar maatschappelijk doel zowel in België als in het buitenland alle burgerrechtelijke, commerciële, industriële, financiële, intellectuele, organisatorische, roerende of onroerende verrichtingen doen. Zij kan bij wijze van inbreng, overdracht, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op andere wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks,

Onderwerp akte :

Bredabaan 388 2170 Antwerpen

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

zich interesseren of deelnemen in vennootschappen, ondernemingen of verenigingen met eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel of die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen of de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen te bezorgen of de afzet van haar producten in de hand te werken, zelfs met hen te fusioneren.

De vennootschap mag zich voor deze vennootschappen, ondernemingen of verenigingen, borg stellen of aval verlenen, voorschotten of kredieten toestaan of andere waarborgen verstrekken. De vennootschap mag zich voor haar zaakvoerders, aandeelhouders of derden borg stellen of aval verlenen, voorschotten of kredieten toestaan, hypothecaire en andere waarborgen verstrekken. Voorafgaande opsomming is enkel verklarend en niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd.

Duur: onbepaalde duur

Maatschappelijk kapitaal en samenstelling: 18.600,00 EUR vertegenwoordigd door 100 aandelen met elk een fractiewaarde van honderdzesentachtig euro (¬ 186,00) per aandeel.

Op het ganse kapitaal werd ingeschreven in geld door de oprichters en het kapitaal werd volledig volstort.

Een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00¬ ) werd gestort of overgeschreven door de inschrijvers op naam van de vennootschap in oprichting bij ING kantoor te Merksem , zoals blijkt uit het bewijsstuk met rekening nummer BE53 3631 4199 9653 afgeleverd op 8 december 2014.

Deze deponering werd bevestigd door de notaris, zoals blijkt uit het bewijs van die deponering dat aan de instrumenterende notaris overhandigd werd.

Boekjaar: van 1 januari tot en met 31 december

Reserves: Van de netto-winst wordt ieder jaar ten minste één twintigste afgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Die voorafneming is niet meer verplicht wanneer de wettelijke reserve één tiende van het geplaatste kapitaal bereikt heeft. Wanneer ze later onder dat tiende van het geplaatste kapitaal zou dalen, moeten de voorafnemingen hernomen worden.

Winstverdeling: Over de aanwending van het overblijvende saldo beslist de algemene vergadering, eventueel onder de beperkingen die gesteld worden in het wetboek van vennootschappen.

Verdeling overblijvende saldo na vereffening: Na aanzuivering van alle schulden en lasten van de vennootschap, of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt het saldo van het vennootschapsvermogen gelijkelijk verdeeld over alle volledig afbetaalde aandelen. Indien er aandelen bestaan die niet volledig volgestort werden, brengen de vereffenaars vooraf de gelijkheid tot stand, hetzij door opvraging van de niet gestorte delen, hetzij door een voorafgaandelijke uitkering op de volgestorte aandelen.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al of niet vennoten. Tot statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd: voornoemde heer RYSSENS Manolie, geboren te Antwerpen op 5 januari 1984, wonende te 2170 Antwerpen (Merksem), Kasterveldenstraat 33.

De statutair zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De zaakvoerders zijn bevoegd voor alle verrichtingen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap en hebben daartoe alle machten, met uitzondering van de machten die door de wet of door de statuten enkel aan de algemene vergadering worden toegekend. De opdracht van de zaakvoerders is bezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap jegens derden en ook in rechte, als eiser en als verweerder. Hij mag alle akten tekenen, ook die waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent.(art.14)

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen zijn geoorloofd.

Jaarvergadering: Ieder jaar wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni om achttien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag zou zijn, dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur. De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats die in de oproepingen wordt aangeduid. Op elke vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden. Elk aandeel geeft recht op één stem. De houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven en van obligaties mogen de algemene vergadering bijwonen, doch slechts met raadgevende stem. Onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordiging voor onbekwamen, mag een vennoot zich op een algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een persoon die zelf vennoot moet zijn en die in het bezit is van een bijzondere schriftelijke volmacht die de agenda van de vergadering bevat. Rechtspersonen mogen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

vertegenwoordigd worden door personen die geen vennoten moeten zijn.

OVERGANGSBEPALINGEN  BESLISSINGEN

A)Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte ter griffie van

de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen tot en met 31 december 2015.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

B) De vergadering beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op twee.

Naast de statutair zaakvoerder, benoemd zoals hoger vermeld, wordt tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur benoemd: voornoemde heer VAN AEKEN Jerdy, geboren te Antwerpen (Wilrijk) op 28 juni 1986, wonende te 2170 Merksem (Antwerpen), Maantjessteenweg 216 bus 1. De zaakvoerders kunnen individueel handelend rechtsgeldig de vennootschap verbinden zonder kwantitatieve beperking. De opdracht van de zaakvoerders is bezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Zij hebben hun opdracht aanvaard en medegedeeld dat niets zich hiertegen verzet.

C) Aan de heer Lucien Ceulemans, accountant en belastingconsulent, lid van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, wonende te 2000 Antwerpen, Lange Gasthuisstraat 16, wordt, met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht verleend teneinde via een ondernemingsloket het nodige te doen voor het vervullen van alle mogelijke formaliteiten bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, alsmede bij de BTW Administratie en Federale Overheidsdienst Financiën, welke formaliteiten naar aanleiding van de oprichting van deze besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid dienen te worden vervuld, alsmede voor het aanbrengen later van eventuele wijzigingen van de gegevens aangaande de vennootschap, bij gezegde instanties, alsook om bij de diensten van de Post, bij alle vervoer of besteldiensten, bij welkdanige ondernemingen en particulieren, in ontvangst te nemen, te lichten of op te vorderen, alsook af te geven of te verzenden al of niet aangetekende, al of niet verzekerde brieven, kaarten, pakketten, postliggende stukken en alle zendingen of stukken, dit alles met of zonder geldwaarden.

D) De vergadering verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het

wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sinds 1 december laatstleden. Deze overneming zal slechts effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

(get.) Julie De Herdt, geassocieerd notaris te Hove.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte vóór registratie overeenkomstig artikel 173, 1° bis W. Reg.

27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 26.06.2016, NGL 22.07.2016 16342-0469-011
17/10/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
ONDER DEN TOREN

Adresse
BREDABAAN 388 2170 MERKSEM

Code postal : 2170
Localité : Merksem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande