ONDERLINGE DIENST VOOR WONINGBOUW

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ONDERLINGE DIENST VOOR WONINGBOUW
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 808.609.123

Publication

03/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.05.2014, NGL 30.09.2014 14619-0380-008
04/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 03.08.2012, NGL 30.08.2012 12494-0149-008
02/08/2011
ÿþ Mad 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





hLi -. .,: . é L ._. i.." :.i.." :.~

.

O1t ïft'F=i!ï 1-1',Cr31e.~ !`K \.`~.: !

C~ t~~r I : ~~

e~r~. ~S9U

K007.-':-..ti:I0EL -.. ,,_, r?OUT

 .~. Griffie 4 - `,.,ÎEier



1Ii ui iiiuiiiui n i0 u i u u

" 11119758*

V

beh

aa

Bel Sta

V

Ondernemingsnr : 0808.609.123

Benaming

(voluit) : ONDERLINGE DIENST VOOR WONINGBOUW afgekort O.V.D.W.

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Broekzijstraat 87 te 2275 Lille

Onderwerp akte : Fusie door oventiming - kapitaalverhoging - statutenwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Luc Mortelmans te Antwerpen-Deurne op 28' juni 2011, "Geregistreerd acht bladen geen renvooien te Antwerpen, zevende kantoor der registratie op 4 juli 2011, boek 154 blad 90 vak 9. Ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 EUR). De ontvanger ai (getekend) W. Wuytack", blijkt dat de; buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte', aansprakelijkheid "ONDERLINGE DIENST VOOR WONINGBOUW", afgekort "O.V.D.W." onder meer besloten heeft wat volgt:

1) Tussenkomst gevolmachtigde A153 bvba: is alhier tussengekomen: de heer OLDHOFF Nico Johan, van Nederlandse nationaliteit, wonende te 2275 Lille, Broekzijstraat 87, in zijn hoedanigheid van gevolmachtigde van de overgenomen vennootschap A153, hiertoe aangesteld ingevolge besluit genomen op de buitengewone algemene vergadering gehouden voor ondergetekende notaris Luc Mortelmans op heden voor deze, die samen; met alle vennoten van onderhavige vennootschap verklaart tijdig in kennis en in het bezit gesteld te zijn van,

" volgende stukken: verslag van de zaakvoerders aangaande de voorgenomen fusie en het verslag van de! bedrijfsrevisor aangaande het fusievoorstel.

2) Fusievoorstel en verslagen: De vergadering vat de lezing, het onderzoek en de bespreking aan van het fusievoorstel, van de in de artikelen 694 en 695 van het Wetboek vennootschappen vermelde verslagen, van alle bijhorende stukken en van alle wettelijk verplicht ter beschikking te stellen stukken in het kader van de fusie.

a) Fusievoorstel

De voorzitter neemt het fusievoorstel door, opgesteld door de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid A153, overgenomen vennootschap en door de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Onderlinge Dienst voor Woningbouw, overnemende vennootschap op acht maart tweeduizend en elf overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen. Dit fusievoorstel geeft een omstandige verantwoording en beschrijving van de voorgestelde. fusie door overneming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid A153, reet: maatschappelijke zetel te 2275 Lille, Broekzijstraat 87, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Turnhout onder nummer 0808.611.004 en door de BVBA Onderlinge Dienst voor Woningbouw.

De vergadering stelt vast dat gemeld fusievoorstel alle door het Wetboek van vennootschappen vereiste, vermeldingen bevat en dat op het fusievoorstel geen opmerkingen worden gemaakt door de vennoten. Bijgevolg sluit de vergadering zich aan bij de besluiten erin vervat en keurt zij gemeld fusievoorstel goed.

b) Verslag van de zaakvoerders "

De vergadering onderzoekt het omstandig schriftelijk verslag van de zaakvoerders van A153 en van de: zaakvoerders van onderhavige vennootschap over de voorgenomen fusie en voormeld fusievoorstel, opgesteld' overeenkomstig artikel 694 van het Wetboek van vennootschappen.

c) Verslag van de bedrijfsrevisor

In opdracht van de overnemende vennootschap werd er door de bedrijfsrevisor een bijzonder verslag opgesteld aangaande onderhavige fusie.

De vergadering onderzoekt voormeld verslag in opdracht van de overnemende vennootschap opgesteld door de bedrijfsrevisor, te weten: de heer Frank Vandelanotte, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te kantoor: houdende te 8520 Kuurre, Bloemenhof 24, aangaande voormeld fusievoorstel. De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden letterlijk als volgt:

"VII. Besluit

Ondergetekende Frank Vandelanotte, bedrijfsrevisor, aangesteld door de bestuursorganen van de BVBA "ONDERLINGE DIENST VOOR WONINGBOUW" en de BVBA "A153" om krachtens artikel 695 van het Wetboek van vennootschapsrecht verslag uit te brengen over het fusievoorstel, bevestigt op basis van de' controles uitgevoerd overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren dat:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2011- Annexes du Moniteur belge

a) het fusievoorstel alle informatie omvat voorschreven in artikel 693 van het Wetboek van vennootschappenrecht; de beschrijving van de beoogde verrichting beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

b) de door de bestuursorganen voorgestelde ruilverhouding van zevenhonderd zevenenzeventig (777) nieuwe aandelen BVBA 'ONDERLINGE DIENST VOOR WONINGBOUW voor achthonderd zeventig (870) bestaande aandelen BVBA 'A153" redelijk is. In totaal worden voor de achthonderd zeventig (870) bestaande aandelen BVBA A153, zevenhonderd zevenenzeventig (777) nieuwe aandelen BVBA ONDERLINGE DIENST VOOR WONINGBOUW gecreëerd van dezelfde aard en met dezelfde rechten als de bestaande aandelen.

c) de waarderingsmethode waarvoor de bestuursorganen opteerden en beschreven in de respectieve fusieverslagen relevant zijn en passen binnen het kader van de voorgenomen fusieverrichting;

d) er geen bijzondere moeilijkheden bij de waardering te vermelden zijn.

Kuurne, 6 mei 2011

(getekend)

Frank Vandetanotte, Bedrijfsrevisor".

Na lezing, onderzoek en bespreking van voormelde verslagen stelt de vergadering vast dat er geen

opmerkingen worden gemaakt ten aanzien van zowel het verslag van de zaakvoerders als ten aanzien van het

verslag van de bedrijfsrevisor. Bijgevolg sluit de vergadering zich aan bij de besluiten erin vervat.

d) Jaarrekening, jaarverslagen en verslagen commissaris  tussentijdse cijfers

Op basis van alle voorgelegde stukken en op basis van de ter zake afgelegde verklaringen bevestigt de

vergadering dat er zich geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in de activa en de passiva van het

vermogen van alle bij de fusie betrokken vennootschappen sinds de datum van het opstellen van het

fusievoorstel en datum van huidige algemene vergadering. Bijgevolg is er geen reden om tussentijdse cijfers

voor te leggen.

3) Ter beschikking stelling stukken: De vergadering bevestigt en alle aandeelhouders, aanwezig en/of vertegenwoordigd als gemeld, erkennen uitdrukkelijk uiterlijk één maand voor heden kopie van het fusievoorstel, kopie van het verslag van de zaakvoerders en kopie van het verslag van de bedrijsrevisor ontvangen te hebben en overeenkomstig artikel 697 van het Wetboek van vennootschappen minstens één maand voor heden in de mogelijkheid te zijn gesteld kennis te nemen van volgende stukken: het fusievoorstel, de in de artikelen 694 en 695 van het Wetboek vennootschappen vermelde verslagen, de jaarrekening van de laatste 3 boekjaren van de ovememende en de overgenomen vennootschap, de jaarverslagen van de raad van bestuur en desgevallend de verslagen van de commissaris van de laatste drie boekjaren van zowel de overnemende als de overgenomen vennootschap, desgevallend tussentijdse cijfers. De aandeelhouders erkennen kosteloos en op eenvoudig verzoek kopie te hebben (kunnen) verkrijgen van hierboven gemelde documenten.

4) Beschrijving overgedragen patrimonium:

a) Tussenkomst

Is alhier tussengekomen de heer Nico Oldhoff, voornoemd, handelend in zijn hoedanigheid van gevolmachtigde van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid A153, overgenomen vennootschap, met maatschappelijke zetel te 2275 Lille, Broekzijstraat 87, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Turnhout onder nummer 0808.611.004, hiertoe aangesteld ingevolge beslissing van de buitengewone algemene vergadering gehouden voor ondergetekende notaris Luc Mortelmans op heden voor deze. Die, na lezing te hebben gekregen van al het voorgaande, verklaart dat het vermogen van de overgenomen vennootschap geen onroerende goederen bevat. Voor verdere details met betrekking tot (de waarde van) het overgedragen vermogen wordt verwezen naar de op eenendertig december tweeduizend en tien afgesloten jaarrekening. Verder verklaart voornoemde heer Nico Oldhoff, dat er zich in het vermogen van de overgenomen vennootschap sedert het opstellen van het fusievoorstel tot op heden geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

b) Algemene voorwaarden van de overdracht

1. De goederen worden overgedragen in de staat waarin ze zich thans bevinden. De overnemende vennootschap verklaart volledig kennis te hebben van de overgedragen goederen en rechten en dienaangaande geen verdere omstandige beschrijving te vereisen.

2. Voorschreven overdracht is verricht op basis van de boekhoudkundige cijfers, afgesloten op eenendertig december tweeduizend en tien, eronder verstaan dat aile handelingen gedaan vanaf één januari tweeduizend en elf door de overgenomen vennootschap omtrent de overgedragen goederen zullen beschouwd worden als zijnde verricht voor rekening van de overnemende vennootschap. Onderhavige vennootschap bekomt aldus vanaf heden de eigendom en het genot van de overgedragen goederen. Boekhoudkundig en fiscaal gezien zal de overdracht van het vermogen gerekend worden vanaf één januari tweeduizend en elf.

3. De overdracht ingevolge onderhavige fusie omvat het geheel van de activa en de passiva, rechten en verplichtingen, niets uitgezonderd noch voorbehouden, deel uitmakende van het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid A153, voornoemd, overgenomen vennootschap. De overnemende vennootschap wordt in de plaats gesteld in alle rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap.

4. In het algemeen omvat de overdracht alle rechten, schuldvorderingen, gerechtelijke en buitengerechtelijke rechtsvorderingen, administratieve verhaalmiddelen, persoonlijke, zakelijke, of andere waarborgen, waarvan de overgenomen vennootschap geniet of om enigerlei reden titularis van is, ten overstaan van derden de administraties inbegrepen.

5. Huidige overdracht gebeurt op last van de overnemende vennootschap om:

1

i Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2011- Annexes du Moniteur belge -de geheelheid der schulden van de overgenomen vennootschap tegenover derden te dragen; alle verplichtingen en verbintenissen van de overgenomen vennootschap uit te voeren;

-alle akkoorden of verbintenissen na te leven die de overgenomen vennootschap zou hebben afgesloten tegenover derden of tegenover haar personeel, haar bestuur, haar bedienden, werklieden, evenals alle andere akkoorden of verbintenissen die haar op gelijk welke wijze verplichten;

-alle belastingen, taksen, contributies, premies en verzekeringsbijdragen, in het algemeen alle gewone en buitengewone lasten die de overgedragen goederen bezwaren of zullen bezwaren, te dragen.

5) Fusie - kapitaalverhoging:

a) Aanvaarding nieuwe aandeelhouders

De vergadering stelt vast dat alle nieuwe aandeelhouders aan alle voorwaarden voldoen om de vennoot fe worden van onderhavige overnemende vennootschap. Bijgevolg besluit de vergadering unaniem om de nieuwe aandeelhouders te aanvaarden als vennoten van onderhavige vennootschap.

b) Besluit tot fusie

De vergadering stelt vast dat er bij geen enkele van de bij de fusie betrokken vennootschappen zich belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in de activa en de passiva van het vermogen sinds de datum van opstelling van het fusievoorstel en datum van huidige algemene vergadering.

De vergadering besluit, overeenkomstig het fusievoorstel, tot fusie door overname van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid A153, met maatschappelijke zetel te 2275 Lille, Broekzijstraat 87, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Turnhout, onder nummer 0808.611.004, door onderhavige besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Onderlinge Dienst voor Woningbouw. Ingevolge onderhavig besluit tot fusie door overname wordt de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid A153 ontbonden zonder verdere vereffening en wordt haar volledig vermogen, zijnde alle activa en alle passiva, niets uitgezonderd noch voorbehouden, overgedragen aan onderhavige vennootschap op basis van de toestand afgesloten op éénendertig december tweeduizend en tien en dit om en mits de toekenning aan en de verdeling onder de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap van zevenhonderd zevenenzeventig (777) nieuwe en tevens volledig volstorte aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Onderlinge Dienst voor Woningbouw overnemende vennootschap, zonder vermelding van nominale waarde en zonder betaling van een uitgiftepremie. Deze nieuwe aandelen zijn uit te geven ingevolge hierna gemelde kapitaalverhoging en dit overeenkomstig de voorwaarden aldaar vermeld en de voorwaarden vervat in het fusievoorstel.

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de bij de fusie betrokken vennootschappen.

Alle handelingen door de overgenomen vennootschap verricht sedert één januari tweeduizend en elf zullen worden beschouwd als gedaan voor rekening van de overnemende vennootschap, op last van deze laatste om alle schulden te betalen en al haar verplichtingen en verbintenissen na te komen, alle kosten, belastingen en hoegenaamde lasten voortspruitende uit de fusie te betalen en te dragen en haar te vrijwaren van alle vorderingen. Allerhande licenties, octrooien, handelsnamen en merken zijn in de overdracht van het vermogen van de overgenomen vennootschap begrepen en maken ervan integraal deel uit.

c) Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap worden vanaf één januari tweeduizend en elf

boekhoudkundig en fiscaal geacht verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

d) Tussenkomst

ls alhier tussengekomen de heer Nico Oldhoff, voornoemd, handelend in zijn hoedanigheid van gevolmachtigde van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid A153, overgenomen vennootschap, hiertoe aangesteld als hiervoor gemeld.

Die, na lezing te hebben gekregen van al het voorgaande, verklaart dat de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid A153, RPR Turnhout 0808.311.004, gehouden voor ondergetekende notaris Luc Mortelmans op heden voor deze, onder opschortende voorwaarde van goedkeuring van de fusie door de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van onderhavige vennootschap besloten heeft tot ontbinding zonder verdere vereffening en overdracht van haar volledige vermogen ingevolge fusie aan onderhavige vennootschap Onderlinge Dienst voor Woningbouw. Voornoemde heer Nico Oldhoff stelt vast dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Onderlinge Dienst voor woningbouw besloten heeft tot fusie. In zijn hoedanigheid van lasthebber van de overgenomen vennootschap A153 stelt hij dan ook vast dat de opschortende voorwaarde verwezenlijkt is en draagt hij vervolgens het volledige vermogen van de overgenomen vennootschap A153, niets uitgezonderd noch voorbehouden, over aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Onderlinge Dienst voor Woningbouw.

e) Doelswijziging

De vergadering stelt vast dat doelstellingen van de overgenomen vennootschap A153 volledig gelijklopend al dan niet identiek zijn met de doelstellingen van de overnemende vennootschap. Bovendien hebben zowel de overgenomen en de overnemende vennootschap zich in het verleden gericht op grondwerken en het oprichten van allerhande constructies. Daar de vennootschap zich in de toekomst hier verder wenst op te richten en daar deze doestellingen reeds vervat zijn in het de huidige tekst van het maatschappelijk doel, besluit de vergadering dat er niet dient te worden overgegaan tot doeiswijziging.

f) Kapitaalverhoging

Ingevolge voormeld besluit tot fusie besluit de vergadering het maatschappelijk kapitaal te verhogen overeenkomstig het fusievoorstel en dit met driehonderd en negenduizend honderd tweeënvijftig euro tweeënvijftig cent (¬ 309.152,52) om het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap ingevolge onderhavige

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2011- Annexes du Moniteur belge

fusie te brengen van vijfhonderd tweeëndertigduizend vijfhonderd vierenzeventig euro vijfenvijftig cent (¬ 532.574,55) op achthonderd eenenveertigduizend zevenhonderd zevenentwintig euro acht cent (¬ 841.727,08), mits creatie van zevenhonderd zevenenzeventig nieuwe aandelen, zonder vermelding van nominale waarde en zonder betaling van een uitgiftepremie. Deze nieuwe aandelen zullen van hetzelfde type zijn en zullen dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande aandelen van de overnemende vennootschap. Zij zullen delen in de winst vanaf vanaf één januari tweeduizend en elf.

g) Ruilverhouding - toekenning aan en verdeling van de nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap

De vergadering besluit voormelde zevenhonderd zevenenzeventig (777) nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap Onderlinge Dienst voor Woningbouw worden toegekend aan en verdeeld onder de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap voor achthonderd zeventig aandelen van de overgenomen vennootschap en dit tegen een ruilverhouding van nul komma achthonderd drieënnegentig (0,893) nieuwe aandelen voor één aandeel van de overgenomen vennootschap. Overeenkomstig het fusievoorstel zullen de nieuwe aandelen verdeeld worden ten verzoeke van en onder verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap Onderlinge Dienst voor Woningbouw en dit vanaf heden. De nieuwe uitgereikte aandelen zullen vermeld worden in een register van aandelen dat zal worden gehouden overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen en van de inschrijving in dit register zullen certificaten worden afgegeven aan de vennoten. Het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap wordt gemachtigd dienaangaande al het nodige te doen en alle nodige stukken te ondertekenen.

6) Statutenwijziging: De vergadering besluit de oude tekst van de statuten af te schaffen en integraal te vervangen door hierna gemelde nieuwe tekst, teneinde de statuten alzo in overeenstemming te brengen met voormelde besluiten en met het Wetboek van vennootschappen. Vervolgens besluit de vergadering de tekst van de statuten ondermeer als volgt vast te stellen:

-Naam en rechtsvorm: De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "ONDERLINGE DIENST VOOR WONINGBOUW', afgekort "O.D.V.W.". -Zetel: gevestigd te 2275 Lille, Broekzijstraat 87.

-Duur: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

-Doel: De vennootschap heeft tot doel:

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, of in deelneming met derden, zelf of door bemiddeling van elke andere natuurlijke of rechtspersoon, in België of in het buitenland:

Het ondernemen van alle openbare en private werken, grand en bouwwerken, transformaties, afbraak en alle werken die op enigerlei wijze betrekking hebben op deze werkzaamheden.

De koop, de verkoop, de huur en de verhuring van aile materieel, bouwstoffen, producten of voorraden noodzakelijk of nuttig tot het verwezenlijken van het maatschappelijke doel ofwel rechtstreeks ofwel indirect verband houdend met één of andere vorm van dit doel:

Alle verrichtingen die verband houden met de bouw, de uitrusting, de verhuring en de verkoop van eengezinswoningen en andere onroerende goederen en verder alle technische studies van projecten, het voorbereiden der contracten van aannemingen, de programmatie, de leiding en het toezicht der werken.

Alle handels-, nijverheids- of financiële verrichtingen en verzekeringsverrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het bouwen, verkrijgen, veranderen, vervreemden, huren, verhuren, of in de meest algemene zin, uitbaten van eengezinswoningen en van alle onroerende goederen of rechten daarop.

Het uitvoeren van alle boekhoudkundige opdrachten voor eigen rekening of voor rekening van derden, en het verlenen van administratief dienstbetoon in verband met het beheer, de boekhouding en de fiscaliteit van ondernemingen.

Het optreden ais makelaar bij alle onroerende en roerende verhandelingen, zowel bij aan- als verkoop, financiering en verzekering

Studie-, organistatie-, en raadgevend bureau inzake financiële, handels-, fiscale, publicitaire en sociale zaken, als tevens inzake het beheer van beleggingen en patrimonia.

De vennootschap mag zich interesseren door deelneming of op gelijk welke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, of verenigingen, waarvan het doel gelijkaardig of gelijksoortig is, verband houdt met of eenvoudig nuttig is tot de verwezenlijking van het geheel of een deel van haar maatschappelijk doel, en dit in de ruimste zin.

-Kapitaal: Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achthonderd eenenveertigduizend zevenhonderd zevenentwintig komma nul acht (841.727,08) en wordt vertegenwoordigd door 2.277 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde. De aandelen zijn genummerd van 1 tot 2.277.

-Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de algemene vergadering en is steeds door haar afzetbaar. De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij hetzij alleen hetzij gezamenlijk of als college optreden, zoals bepaald door de algemene vergadering.

-Jaarvergadering: Ieder jaar wordt deze gehouden op de laatste woensdag van de maand mei om veertien (14.00) uur. Indien dit een wettelijke feestdag is, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

-Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

i

à ' " ~

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2011- Annexes du Moniteur belge

-Verdeling van de winst: Na de wettelijk verplichte voorafname voor de samenstelling van het reservefonds, wordt het overschot van de winst ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt. De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerder. Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen worden de dividenden die niet worden opgevraagd binnen de 5 jaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap.

-Verdeling van vereffeningsaldo: Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort. Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

7) Vaststeling fusie: De vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris bij akte vast te stellen dat de wettelijke voorwaarden in verband met de fusie werden nageleefd, dat het volledige vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid A153 werd overgedragen aan onderhavige vennootschap Onderlinge Dienst voor Woningbouw en dat bijgevolg de fusie door overneming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid A153 door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Onderlinge Dienst voor Woningbouw werd verwezenlijkt.

Bijgevolg heeft de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid A153, met maatschappelijke zetel te 22275 Lille, Broekzijstraat 87, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Turnhout onder nummer 0808.611.004 opgehouden te bestaan, werd het volledige vermogen, niets uitgezonderd noch voorbehouden, overgedragen naar de overnemende vennootschap Onderlinge Dienst voor Woningbouw, werd het doel van de overnemende vennootschap gelet op het voorgaande behouden en werd het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap verhoogd tot achthonderd eenenveertigduizend zevenhonderd zevenentwintig euro acht cent (¬ 841.727,08), vertegenwoordigd door tweeduizend tweehonderd zevenenzeventig (2.277) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, elk vertegenwoordigend één/tweeduizend tweehonderd zevenenzeventigste van het totale maatschappelijke kapitaal.

Het archief van de overgenomen vennootschap A153, omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren, wordt vanaf heden bewaard door de overnemende vennootschap Onderlinge Dienst voor Woningbouw.

8) Aanstelling lasthebber: De vergadering stelt de heer Nico Oldhoff, voornoemd, aan als bijzondere lasthebber teneinde alle administratieve formaliteiten met betrekking tot onderhavige fusie te vervullen. Dienaangaande worden hem alle machten verleend om aile nodige en nuttige documenten te ondertekenen en alle nodige en nuttige handelinge te stellen.

9) Machten:

Om deze wijziging te kunnen publiceren wordt hierbij mandaat verleend, ieder afzonderlijk handelend aan mevrouw Van Buynder Chantal Maria Arthur te 2600 Antwerpen (Berchem), Cogels - Osylei 77 en aan Mevrouw Van de Water Veronique Godelieve Jan te 2630 Aartselaar Léon Gilliotlaan 74, om met recht van indeplaatsstelling, om als speciale volmachthebber namens de vennootschap op te treden bij de diensten van de Kruispuntbank van ondernemingen inclusief ondememingsloket en de administratie van de B.T.W. om aldaar alle nodige formaliteiten te vervullen van deze, vroegere en latere wijzigingen, inschrijvingen en schrapping van de vennootschap.

Voor ontledend uitreksel

Luc Mortelmans

notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

-uitgifte der akte dd. 28 juni 2011

-gecoördineerde versie van de statuten

-verslag van de zaakvoerders

-verslag bedrijfsrevisor

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 25.05.2011, NGL 23.06.2011 11205-0263-011
28/03/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter '

NEERGELEGD

GRIFFIE A~CNi w 4K VAN

1flhIMI11IIII1IIYI~

*04~AI6967*

bi

É St

1 6 »ART 2011

OOPHANDEL TURNHOUT

De griffier,

Gllf

Ondernemingsnr : 0808609123

Benaming

(voluit) : ONDERLINGE DIENST VOOR WONINGBOUW in 't kort O.D.V.W.

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Broekzijstraat 87 - 2275 LILLE

Onderwerp akte : NEERLEGGING FUSIEVOORSTEL

Fusievoorstel bij fusie door overneming volgens verslagen van de zaakoverders dd. 08 maart 2011

tussen Onderlinge Dienst voor Woningbouw in 't kort O.D.V.W. Besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid RPR Tumhout 0808609123;

en

A153 Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid RPR Turnhout 0808611004.

Om deze aanduiding te kunnen publiceren wordt hierbij mandaat verleend, ieder afzonderlijk handelend aan, Mevrouw Van Buynder Chantal Maria Arthur te 2600 Antwerpen (Berchem), Cogels - Osylei 77 , aan Mevrouw Van de Water Veronique Godelieve Jan te 2630 Aartselaar Léon Gilliotlaan 74 met recht van indeplaatsstelling om als speciale volmachthebber namens de vennootschap op te treden bij de diensten van de Kruispuntbank van ondernemingen inclusief ondernemingsloket om aldaar alle formaliteiten te vervullen van deze, vroegere en latere wijzigingen, inschrijvingen en schrapping van de vennootschap, tevens om alle formaliteiten te vervullen bij de BTW administratie.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 27.05.2015, NGL 20.08.2015 15441-0495-008

Coordonnées
ONDERLINGE DIENST VOOR WONINGBOUW

Adresse
BROEKZIJSTRAAT 87 2275 LILLE

Code postal : 2275
Localité : LILLE
Commune : LILLE
Province : Anvers
Région : Région flamande