ONDERWIJS KINDSHEID JESU SCHOTEN

Association sans but lucratif


Dénomination : ONDERWIJS KINDSHEID JESU SCHOTEN
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 864.255.251

Publication

29/04/2013
ÿþ Moo 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 18. 04, 2013

Ondernemingsnr : 864.255.251

Benaming

(voluit) : Onderwijs Kindsheid Jesu Schoten

(verkort) :

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Alice Nahonlei 65, 2900 Schoten

Onderwerp akte : uitwerking besluit tot statutenwijziging

Uit een akte, verleden voor meester Erik VAN TRICHT, geassocieerde notaris te Merksem, op eenendertig augustus tweeduizend en twaalf, met de melding: "Geregistreerd zes bladen geen renvooiene te Antwerpen, elfde kantoor der registratie op 07 sep. 2012. Boek 287 blad 7 vak 19. Ontvangen vijfentwintig euro (¬ 25). De Eerstaanwezend Inspecteur wn (Getekend) H.Huberland", blijkt dat er een vergadering is gehouden van de raad van bestuur van de vereniging zonder winstoogmerk Onderwijs Kindsheid Jesu Schoten, gevestigd te 2900 Schoten, Alice Nahonlei 65,

met ondememingsnummer 864.255.251 en ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen.

Tijdens deze vergadering werd onder meer vastgesteld dat in de algemene vergadering van de leden van de vereniging zonder winstoogmerk Onderwijs Kindsheid Jesu, gehouden op 23 mei 2012 de nieuwe statuten (opdat deze gelijklopend zou zijn met deze van de vereniging zonder winstoogmerk Katholiek Vlaams Onderwijs) werden besproken en dat in deze vergadering werd overgegaan tot de formele verrichtingen voor de toetreding, met name:

- instemming met de toetreding van de vereniging zonder winstoogmerk Onderwijs Kindsheid Jesu Schoten tot de vereniging zonder winstoogmerk Katholiek Vlaams Onderwijs;

- aanvaarding van nieuwe leden (de vereniging zonder winstoogmerk Katholiek Vlaams Onderwijs en al de leden van deze vereniging) en de vaststelling van het vrijwillig ontslag van de vroegere leden van de vereniging;

- benoeming van de nieuwe leden van de raad van bestuur en vaststelling van het vrijwillig ontslag van de vroegere leden van de raad van bestuur.

Sedert deze algemene vergadering is de raad van bestuur samengesteld uit de volgende leden:

de heer Gunter Lemmens,

mevrouw Lutgarde van Os,

de heer Ruud van Henten(ook genaamd Rut van Henten), de heer Frank Galle,

de heer Georges Vanoirbeek en

de vereniging zonder winstoogmerk Katholiek Vlaams Onderwijs, te vertegenwoordigen door de heer Patrick de Keulenaer en een ander aan te duiden bestuurslid, zijnde mevrouw Leysen Marie-Thérèse).

Daar er geen termijn voorzien werd, zijn deze bestuurders, in toepassing van artikel 18 van de statuten, benoemd voor 6 jaar en zal hun mandaat dus eindigen op 23 mei 2018.

De raad van bestuur heeft mij, notaris verzocht om akte te verlenen van de in de algemene vergadering van de leden van 23 mei 2012 goedgekeurde statuten, waarin onder meer letterlijk het volgende is opgenomen:

Titel I.- Benaming, zetel, doel, duur

Artikel 1

De vereniging zonder winstoogmerk draagt de naam "Onderwijs Kindsheid Jesu Schoten" en ze heeft haar maatschappelijke zetel in het gerechtelijk arrondissement Anwerpen, met name te 2900 Schoten, Alice Nahonlei 65.

Artikel 2.

§1. De vereniging heeft tot doel, in samenwerking met en onder leiding van de vereniging zonder winstoogmerk "Katholiek Vlaams Onderwijs" christelijk onderwijs en christelijke opvoeding te verstrekken en te bevorderen, overeenkomstig de doelstelling en de pedagogische opties van de stichters van de vereniging zonder winstoogmerk "Katholiek Vlaams Onderwijs.

§2. Het confessioneel katholiek karakter van dit doel in overeenstemming met de richtlijnen van de bevoegde kerkelijke overheid, Is een essentiële voorwaarde van onderhavige maatschappelijke overeenkomst.

De school Kindsheid Jesu Schoten en haar internaat besteedt tevens een bijzondere aandacht aan elk kind en het kansarme kind in het bijzonder, zoals omschreven in het opvoedingsconcept 'Werken aan Menswording'

*1306679

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

F MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2013 - Annexes du Moniteur belge van de vereniging zonder winstoog-merk "Serviamus", netwerk van schoolbesturen van de scholen Zusters

Kindpheid Jesu."

Artikel 3.

Om haar doel te bereiken mag de vereniging het geheel van het onderwijs en de para-scolaire activiteiten

zoals in deze vereniging ondergebracht bij de oprichting op 19 maart 2004 en door deze vereniging sedert dan

uitgebouwd, behouden en voortzetten.

Verder mag de vereniging schenkingen en legaten ontvangen en alle roerende en onroerende goederen, die

zij voor de verwezenlijking van haar doel nodig heeft, bezitten en verkrijgen, ook onder bezwarende titel, en er

alle eigendomsrechten en andere zakelijke rechten op uitoefenen. Zij mag alle andere middelen aanwenden die

de verwezenlijking van haar doel bevorderen.

Artikel 4,

De vereniging bestaat voor onbepaalde duur.

De vereniging kan te allen tijde ontbonden worden.

Titel il, Leden

Artikel 5,

Het aantal leden van de vereniging is niet beperkt. Het minimum aantal leden is vast-gesteld op 3.

Artikel 6,

De leden zijn tot geen bijdrage verplicht.

Artikel 7.

Over de aanvaarding van nieuwe leden wordt soeverein beslist door de algemene vergadering,

Kunnen enkel lid zijn van de vereniging:

1.De vereniging zonder winstoogmerk "Katholiek Vlaams Onderwijs", met zetel te 2000 Antwerpen,

Maarschalk Gerardstraat 18, vertegenwoordigd door een daartoe aangeduid mandataris;

2.AIle personen die behoren tot de algemene vergadering van de vereniging zonder winstoogmerk

"Katholiek Vlaams Onderwijs".

Verzoeken om toelating tot het lidmaatschap dienen uitsluitend schriftelijk aan de raad van bestuur gericht,

onder vermelding van:

" Voor wat betreft natuurlijke personen: naam, voornaam, woonplaats, geboorte-datum en  plaats;

" Voor wat betreft rechtspersonen: naam, zetel, rechtsvorm.

De raad van bestuur dient een algemene vergadering bijeen te roepen uiterlijk 3 maanden nadat het verzoek hem heeft bereikt.

De algemene vergadering beslist soeverein omtrent de al dan niet toelating tot het lid-maatschap en geeft hieromtrent schriftelijk bericht aan de verzoeker,

Tegen haar beslissing staat geen beroep open.

Artikel 9.

Het ontslag, de schorsing en de uitsluiting van de leden gebeurt overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Het lid dat ontslag neemt of uitgesloten wordt moet zijn verplich-tingen blijven nakomen tot het einde van het lopende kwartaal, evenals het geschorste lid totdat de schoring ongedaan gemaakt wordt of het desbetreffende lid ontslag neemt of uitgesloten wordt.

Een lid dat ontslag neemt dient de voorzitter van de raad van bestuur hiervan schriftelijk in kennis te stellen.

Het lidmaatschap eindigt automatisch indien het lid niet meer de hoedanigheid heeft zoals vermeld In artikel 7, tweede lid van de statuten, of door het overlijden van het lid, of ingeval van een lid-rechtspersoon, door haar ontbinding, fusie, splitsing offaillisse-ment.

In geval van betwisting beslist de algemene vergadering op de wijze zoals voorzien bij uitsluiting.

Titel III. Bestuur

Artikel 11.

De vereniging wordt beheerd door een raad van bestuur samengesteld uit:

1.De vereniging zonder winstoogmerk "Katholiek Vlaams Onderwijs" voornoemd, vertegenwoordigd door één of twee van haar bestuurders, daartoe speciaal aangeduid door haar raad van bestuur;

2.Minstens drie (3) leden, benoemd door de algemene vergadering. De bestuurders moten geen lid zijn van de vereniging.

Zij worden benoemd voor de algemene vergadering voor een termijn van ten hoogste tien jaar en zijn te allen tijde door haar herroepbaar. De uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Artikel 12.

De bestuurders oefenen hun mandaat kosteloos uit, tenzij de algemene vergadering anders zou bepalen. Artikel 14.

a.De raad van bestuur kiest uit zijn leden een secretaris en een penningmeester.

De voorzitter of de secretaris roepen de raad bijeen. De voorzitter zit de vergadering voor. ln geval van zijn afwezigheid wordt hij vervangen door de oudste aanwezige ondervoorzitter of, bij gebrek aan ondervoorzitter, door de oudste aanwezige bestuurder.

b.De raad kan slechts geldig beslissen indien tenminste de helft van de bestuurders aanwezig is. Indien dit quorum niet is bereikt, kan een nieuwe raad worden bij-eengeroepen met dezelfde agenda, die geldig zal beraadslagen en beslissen indien ten minste twee bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn, De beslissen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen en mits tot deze meerderheid behoort de vereniging zonder winstoogmerk "Katholiek Vlaams Onderwijs", in de persoon van de door haar raad van bestuur aangeduide vertegenwoordiger(s) bij toepassing van artikel 11, eerste lid van de statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

MDa7 2.2

Is dit niet het geval, dan kan de voorzitter de zaak voor definitieve beslissing verwijzen naar de algemene vergpdering,+bij toepassing van artikel 17.1. van de statuten,

c.ledere bestuurder kan op een schriftelijke wijze volmacht geven aan een andere bestuurder om hem op een vergadering van de raad van bestuur te vertegenwoordigen. Geen enkel bestuurder zal meer dan één collega mogen vertegenwoordigen.

d.Van elke vergadering worden notulen opgemaakt, die ondertekend worden door de secretaris en ingeschreven in een daartoe bestemd register. De uittreksel die moeten worden overgelegd en al de andere akte, worden geldig ondertekend door de secretaris of een bestuurder.

Artikel 15,

a.De raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte. Hij is bevoegd voor aile aangelegenheden, met uitzondering van deze die door de wet of de statuten uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. De raad kan zelfs daden beschikking stellen met inbegrip van, onder meer, het vervreemden, zelfs om niet, van roerende of onroerende goederen, het hypothekeren, het lenen en uitlenen, aile handels- en bankverrichtingen, het opheffen van hypotheken.

b.Ten aanzien van derden of in rechte is de vereniging slechts geldig verbonden door de gezamenlijke

handtekening van twee bestuurders. Bestuurders die namens de raad van bestuur optreden, moeten ten

aanzien van derden niet doen blijven van enig besluit of van enige machtiging.

c.De raad van bestuur kan derden tot zijn bijzondere lasthebbers aanstellen die handelen binnen de perken

van hun mandaat.

Titel IV.- Algemene vergadering

Artikel 16.

De algemene vergadering is samengesteld uit alle leden.

Een lid kan zich door een andere lid laten vertegenwoordigen. Elk lid kan evenwel slechts één ander lid

vertegenwoordigen.

Elk lid beschikt over één stem op de algemene vergadering.

Bestuurders die geen lid zijn van de vereniging kunnen, met raadgevende stem, de zittingen bijwonen.

Artikel 17.

De algemene vergadering is uitsluitend bevoegd voor:

a.Het wijzigen van de statuten;

b.Het benoemen en afzetten van haar voorzitter, haar ondervoorzitters en van de bestuurders, evenals het

benoemen en afzetten van de voorzitter en onder-voorzitter(s) van de raad van bestuur;

c.De benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een

bezoldiging wordt toegekend;

d.De kwijting aan de bestuurders en de commissarissen;

e.Het goedkeuren van de begrotingen en rekeningen;

filet vrijwillig ontbinden van de vereniging;

g.Het benoemen en uitsluiten van een lid;

h.Het goedkeuren van huishoudelijke reglementen;

i.Het aanstellen en ontslaan van de directeurs en onderdirecteurs van de onder-wijsinstellingen;

j.De uitgifte van obligatieleningen;

k.Alle andere aangelegenheden bepaald in een huishoudelijk reglement, zoals voorzien onder punt i;

I.Alle zaken voorgelegd door de voorzitter van de raad van bestuur bij toepassing van artikel 14 b. van de

statuten;

m.De omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk

n.Alle gevallen waarin deze statuten dat vereisen.

De beslissingen over al deze punten worden genomen met de door de wet of de statuten vereiste

meerderheid waartoe, ingevolge artikel 2 van de statuten, de vereniging zonder winstoogmerk "Katholiek

Vlaams Onderwijs" moet behoren.

Artikel 18.

a.De algemene vergadering wordt door de raad van bestuur bijeengeroepen telkens als het doel of het

belang van de vereniging zulks vereist en moet worden bijeengeroepen telkens wanneer een vijfde (1/5) van de

leden erom vraagt. Zij moet ten minste éénmaal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de

rekeningen van het afgelopen jaar en de begrotingen van het volgend jaar, op een door de raad van bestuur te

bepalen plaats en datum, die voor dertig juni van dat jaar valt.

b.Alle leden worden minstens 8 dagen voor de algemene vergadering bij gewone brief uitgenodigd op de

algemene vergadering. De uitnodiging wordt ondertekend door de voorzitter of de secretaris. Ze vermeldt dag,

uur en plaats van de algemene vergadering.

c.De oproeping bevat de agenda, die wordt vastgelegd door de voorzitter van de raad van bestuur. Elk

voorstel ondertekend door één twintigste (1120) van de leden moet op de agenda worden geplaatst.

De algemene vergadering kan op geldige wijze een beslissing nemen over punten die niet op de agenda

vermeld staan op voorwaarde dat alle leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, met uitzondering van het

wijzigen van de statuten en het uitsluiten van een lid. Voor de goedkeuring van de toegevoegde punten is een

meerderheid van twee derde (2/3) vereist.

Artikel 19.

MOD 2.2

"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

iº%=- e Luik B - Vervolg





a.Tenzij anders door de wet of de statuten is voorgeschreven, beraadslaagt de algemene vergadering geldig

en gaat ,zet geldig tot de stemming over, wanneer ten minste de helft van de leden aanwezig of

vertegenwoordigd is.

Onder hetzelfde voorbehoud worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van de aanwezige

en vertegenwoordigde leden, onthoudingen en ongeldige stemmen niet meegerekend.

Niet-deelneming aan de stemming door een aanwezig of vertegenwoordigd lid wordt met een onthouding

gelijkgesteld. Bij staking van stemmen is de stem va de voorzitter doorslaggevend.

b.ln geval van uitsluiting van een lid of van ontbinding van de vereniging, zal de in de wet voorgeschreven

procedure worden nageleefd.

c.De statuten kunnen gewijzigd worden door de algemene vergadering, daartoe bijeengeroepen door de

raad van bestuur of door één vijfde van de leden, met opgave van de verlangde wijzigingen.

Voorstellen tot wijziging moeten tenminste 10 dagen vooraf aan de leden worden bekend gemaakt.

Titel V.- Inzagerecht leden

Artikel 21.

Op de zetel van de vereniging wordt door de raad van bestuur een register van de leden gehouden

overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Inzoverre wettelijk geregeld kunnen alle !eden op de zetel van de vereniging het register van de leden

raadplegen, alsmede alle notulen en beslissingen van de algemene vergadering, van de raad van bestuur en

van de personen, al dan niet met een bestuursfunctie, die bij de vereniging of voor rekening ervan een mandaat

bekleden evenals alle boekhoudkundige stukken van de vereniging.

Tite! VI.- Begrotingen  rekeningen  controle

Artikel 22.

a.Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december.

b.De raad van bestuur bereidt de rekeningen en begrotingen voor en legt ze ter goedkeuring voor aan de

algemene vergadering. Na goedkeuring van de jaarrekening en begroting spreekt de algemene vergadering

zich bij afzonderlijke stemming, uit over de kwijting aan de bestuurders en desgevallend, de commissaris.

c.De raad van bestuur draagt er zorg voor dat de jaarrekening en de overige in de VZW-wet vermelde

stukken binnen de dertig dagen na goedkeuring worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van

koophandel, of indien de wet dit vereist, bij de Nationale Bank van België.

Titel VII.- Ontbinding - vereffening

Artikel 24.

Behoudens de gevallen van gerechtelijke ontbinding en van ontbinding van rechtswege, kan slechts de

algemene vergadering tot ontbinding besluiten, op de wijze zoals bepaald in de wet.

Artikel 27.

Voor alles wat in deze statuten niet uitdrukkelijk is geregeld, zijn de wet van 27 juni 1921 of de wetgeving die

deze wet zou vervangen, de algemene wettelijke bepalingen, het huishoudelijk reglement en de gebruiken

terzake van toepassing.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

VOOR LETTERLIJK UITTREKSEL

meester Erik Van Tricht, geassocieerd notaris te Merksem-Antwerpen

Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift van de akte + attest



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/03/2013
ÿþ MOD 2.2

Luik B ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

Ondernemingsnr : 864.255.251

Benaming :

(voluit) : Onderwijs Kindsheid Jesu Schoten

(verkort) :

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Alice Nahonlei 65, 2900 Schoten

Onderwerp akte : Ontslag bestuurders - benoeming bestuurders - ledenlijst

Het blijkt uit het proces-verbaal van algemene vergadering van de vereniging zonder winstoogmerk Onderwijs Kindsheid Jesu Schoten, gevestigd te 2900 Schoten, Alice Nahonlei 65, met ondernemingsnummer 864.255.251 en ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen, gehouden op 23 mei 2012:

-dat de raad van bestuur zijn ontslag heeft ingediend.

Hierdoor kan het ontslag vastgesteld worden van de volgende bestuurders:

De heer DEKELVER Luc (R.R.-nummer 50.07.30-115.84), geboren te Niel, wonende te 2900 Schoten,

Zilverstraat 9;

De heer GALLE Frank (R.R.-nummer 59.09.05-549.21), geboren te Terneuzen (NL), wonende te 2900

Schoten, Hanekamdreef 1;

De heer VANDEN ABEELE Dirk (R.R.-nummer 63.04.07-485.74), geboren te Wilrijk, wonende te 2900,

Schoten, Grote Singel 74;

De heer VAN HENTEN Ruud (R.R.-nummer 62.04,16-589.67), geboren te Leidschendam (NL), wonende te

2900 Schoten, Goudvinkendreef 6;

Mevrouw VAN OS Lut (R.R.-nummer 66.05.05-480.15), geboren te Wilrijk, wonende te 2900 Schoten,

Nerviërslei 38;

De heer LEMMENS Gunter (R.R,-nummer 62.10.26-337,61), geboren te Schoten, wonende te 2900

Schoten, Wezelsebaan 230.

- Dat de volmachten verleend aan de heer DEKELVER Luc, voornoemd, en de heer VANDEN ABEELE, voornoemd, om als gemachtigden afzonderlijk de handtekening te plaatsen in de zaken van dagelijks beheer,, werden ingetrokken.

-Dat de raad van bestuur opnieuw werd samengesteld.

Hierdoor kon de benoeming vastgesteld worden van de volgende bestuurders

De heer LEMMENS Gunter (R.R.-nummer 62,10.26-337.61), geboren te Schoten, wonende te 2900 Schoten, Wezelsebaan 230, met de functie van voorzitter;

Mevrouw VAN OS Lut (R.R.-nummer 66.05.05-480.15), geboren te Wilrijk, wonende te 2900 Schoten, Nerviërslei 38, met de functie van penningmeester;

De heer VAN HENTEN Ruud (R.R.-nummer 62.04.16-589.67), geboren te Leidschendam (NL), wonende te 2900 Schoten, Goudvinkendreef 6;

De heer GALLE Frank (R.R.-nummer 59.09.05-549.21), geboren te Terneuzen (NL), wonende te 2900 Schoten, Hanekamdreef 1, met de functie van secretaris;

De heer VANOIRBEEK Georges (R.R.-nummer 61,03.31-143.35), geboren te Zepperen, wonende te 3800 Sint-Truiden, d'Oyestraat 19;

De vereniging zonder winstoogmerk "KATHOLIEK VLAAMS ONDERWIJS" in het kort "KVO", met, maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Maarschalk Gérardstraat 18, met ondernemingsnummer, 456.024.912, opgericht op 19 maart 2004.

Vertegenwoordigd door de heer DE KEULENAER Patrick Frans N [R.R. 58,10.25-431.10], geboren te: Deurre, wonende te 2018 Antwerpen, Montebellostraat 21 , en mevrouw LEYSEN Marie Thérèse A [R.R.; 48.07.20-200.63], geboren te Mortsel, wonende te 2930 Brasschaat, Ter Borcht 38.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

11111111111,1111,110

RECHTBANK KOOPHANDEL

0 7 MAART 2013

ANCiriffiERPENJ

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

iVoore`.r *behouden aan'het Belgisch Staatsblad

M0D 2.2

Luik B - Vervolg

Zij zijn allen benoemd of herbenoemd voor de maximum duur die de statuten voorzien, met name 10 jaar en 'dus tot 24 mei 2022, behoudens vervroegd ontslag of herbenoeming.

-Dat ál dè leden van de vereniging hun ontslag hebben aangeboden, onder voorbehoud van aanvaarding van de nieuwe leden van de vereniging

-Dat de volgende nieuwe leden van de vereniging zijn aanvaard (waardoor het ontslag van de oude leden effectief is geworden): de vereniging zonder winstoogmerk KATHOLIEK VLAAMS ONDERWIJS, in het kort KVO, voornoemd, alsook alle leden van deze vereniging, zoals blijkt uit de op 21 mei 2012 door deze vereniging opgestelde ledenlijst, overeenkomstig artikel 20 van de statuten ondertekend door de secretaris of een bestuurder, met name mevrouw LEYSEN, voornoemd,

Waarvan uittreksel, opgemaakt op 10 december 2012, volgens de statuten te ondertekenen door 2 bestuurders die gezamenlijk optreden, met name

Gu.n ir Le.ry)rYr e.n5 , bestuurder

fIr'0.hk rSCtLle. bestuurder

Tegelijk hiermee neergelegd:

-ledenlijst vzw Katholiek Vlaams Onderwijs dd 21 mei 2012

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ONDERWIJS KINDSHEID JESU SCHOTEN

Adresse
ALICE NAHONLEI 65 2900 SCHOTEN

Code postal : 2900
Localité : SCHOTEN
Commune : SCHOTEN
Province : Anvers
Région : Région flamande