ONE WAY TO PARADISE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ONE WAY TO PARADISE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 500.827.430

Publication

20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 15.12.2014, NGL 15.01.2015 15015-0480-012
27/11/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I 111(11 llii (tilt (11(1 11111 1(1(1 1(111 (liii 1I1 (LII

*12191428*

NEERGELEGD

15 -II- 2OIZ

GRIFFIE FreeLTBANK van eM Cl ~I.EN ItOO9'HAN ~

Ondernemingsnr : Benaming

(voluít) : (verkort)

ONE WAY TO PARADISE

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2861 SINT-KATELIJNE-WAVER (ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER), Boekweitlaan 24

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2012 - Annexes du Moniteur belge (volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING:

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris André Costa te Onze-Lieve-Vrouw-Waver (Sint-Katelijne-Waver) op veertien november tweeduizend en twaalf, dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door.

De heer VANBECELAERE Lue Geert Cornelius, wonende te 2861 Sint-Katelijne-Waver (Onze-Lieve-Vrouw-Waver), Boekweitlaan 24;

ALS VOLGT:

1) Naam: " ONE WAY TO PARADISE ";

2) Maatschappelijke zetel: 2861 Sint-Katelijne-Waver (Onze-Lieve-Vrouw-Waver), Boekweitlaan 24 ;

3) Duur: onbepaald vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van koophandel ;

4) Doel: de vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, alle verrichtingen te doen die betrekking hebben op:

Alle consultancydiensten aan software en hardware bedrijven, zoals onder andere het schrijven van lastenboeken, het geven van adviezen in verband met de implementatie van diverse pakketten, alle adviezen van en leveren van projectmanagement.

Het ontwerpen, beveiligen, onderhouden en ter beschikking stellen en verhuren van softwaretoepassingen en websites in de breedst mogelijke betekenis van het woord, evenals de aankoop en verkoop, de huur en verhuur, de invoer en uitvoer van aile mogelijke hardware en software in dit verband.

Het verstrekken van adviezen aan ondernemingen, vennootschappen, natuurlijke- en rechtspersonen op het vlak van IT, bedrijfsstrategle, kwaliteit, productie, marketing, logistiek, organisatie, planning, administratieve, financiële opvolging, projectmanagement, het begeleiden van outsourcing en de ontwikkeling zowel van software als hardware, alsook het voorbereiden en geven van trainingen, seminaries, lessen en het organiseren van evenementen in de ruimste zin van het woord. Het aan- en verkopen van allerhande goederen en de installatie ervan. De vennootschap kan deze verrichtingen stellen zowel in eigen naam als voor rekening van derden, zowel alleen als in samenwerking met derden.

Het verrichten van aile activiteiten, in de ruimste zin, van burgerlijke, commerciële, financiële, administratieve of technische aard, voor haar eigen rekening en voor rekening van derden en die direct of indirect verband houden met informatieverwerking, onderzoeksactiviteiten en het uitvoeren van diensten zoals consulenten, consulenten-analisten en experts met betrekking tot de planning, de analyse en de programmering op het vlak van het beheer, de technologie, de administratie, de zaken, de economie, de financiën, de boekhouding, het sociale en het fiscale beleid en de handel; op zich nemen van gedeeltelijke of volledige realisaties' betreffende de voornoemde activiteiten en uitvoeren van werkzaamheden en service bureau evenals selecteren, opleiders en ter beschikking stellen van personeel.

i-let verrichten van werken en het verstrekken van diensten van intellectuele aard, betreffende in het bijzonder het bijstaan van ondernemingen in hun bedrijfsvoering, het opvolgen, uitbouwen en uitwerken van het commercieel beleid van deze ondernemingen, het opstellen van voorstellen en adviezen op het vlak van hun aankoop- en verkooppolitiek, waaronder het onderhouden van rechtstreekse en onrechtstreekse contacten met de leveranciers of afnemers.

-Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het gebied van management en beheer van ondernemingen.

Het uitvoeren van alle opdrachten van management, consultancy en participatie onder de vorm van organisatiestudies, expertises, raadgevingen op alle gebied bij ondernemingen.











Op de laatste blz. van Luis, B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de p©rscto)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

4

Voorbehouden aan het f Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het geven van opleidingen, sessies en consultancy in bedrijven en managementscholen, alsook het presteren van alle mogelijke diensten aan ondernemingen met betrekking tot hun operationeel, commercieel en administratief beleid.

De vennootschap kan direct of indirect een belang nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen met een identiek, analoog of verwant doel of die van aard zijn om de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap mag tevens alle elektronisch en infomiaticamaterieel, met inbegrip van bureaus voor gebruik van valutahandelaars in het algemeen, centrale verwerkingseenheden, randapparatuur en alle andere inrichtingen invoeren, uitvoeren, kopen, verkopen, verdelen, huren en verhuren, produceren, monteren en onderhouden.

Het bevorderen van de inrichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering.

Het beheer van roerende en onroerende goederen, het nemen van participaties, deelnemingen of belangen op welke wijze dan ook in andere ondernemingen, de vennootschap mag onroerende goederen verwerven, laten bouwen, opschikken, uitrusten, ombouwen, verkopen, huren, verhuren of anderszins ter beschikking stellen. Ze mag zakelijke rechten nemen of toestaan op onroerende goederen,

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden voor depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten in andere rechtspersonen, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden, de functie van vereffenaar van vennootschappen,. Zij mag aan alle onderaannemingen, verenigingen of vennootschappen deelnemen die een gelijkaardig of bijkomend doel nastreven of die nuttig zijn tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijke doel. Zij mag tevens de activiteit van het verwerven, in portefeuille houden en verkopen van participaties doen, in gelijk welke vennootschap, al dan niet middels het uitoefenen van een bestuursopdracht.

Deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap mag aile verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

5) Kapitaal: het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00-EUR) en is volledig geplaatst. Het is verdeeld in honderdzesentachtig (186) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde; ieder aandeel hebbende een fractiewaarde van éénlhonderdzesentachtigste (1/186ste) van het maatschappelijk kapitaal of vermogen.

6) Inbreng : geschiedde door geldelijke inbreng tot beloop van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00-EUR), zodat op ieder aandeel een storting geschiedde tot beloop van twee/derde van hun waarde.

7) Bestuur: door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. De zaakvoerders worden benoemd of ontslagen bij besluit van de algemene vergadering, genomen met eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten.

ledere zaakvoerder afzonderlijk vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

8) Jaarvergadering: wordt gehouden op de eerste maandag van de maand december om zeventien uur, Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerst volgende werkdag. De vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats aangewezen in de oproeping.

De eerste jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend en veertien,

Er zijn geen statutaire bepalingen inzake de voorwaarden voor toelating tot de algemene vergaderingen en de uitoefening van het stemrecht, zodat de wet en de gebruiken ter zake van toepassing zijn.

9) Boekjaar: begint op één juli van ieder jaar en eindigt op dertig juni van het daarop volgende jaar.

Het eerste boekjaar vangt aan op veertien november tweeduizend en twaalf en eindigt op dertig juni twee-

duizend veertien .

10) Aanleggen reserves - winstverdeling - verdeling na vereffening:

Het batig saldo, dat de resultatenrekening aanwijst nadat aile lasten, de algemene onkosten, de nodige waardeverminderingen, de voorzieningen en de afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste éénitwintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over de aanwending en in voorkomend geval uitbetaling van het saldo wordt beslist bij besluit van de algemene vergadering.

Er zijn geen bijzondere statutaire bepalingen inzake de verdeling na vereffening, zodat de wet en de gebruiken ter zake van toepassing zijn en ieder aandeel een gelijk deel heeft in het overblijvend saldo na de vereffening.

11) Benoeming: tot gewone zaakvoerder werd aangesteld voor onbepaalde duur de heer VANBECELAERE Luc Geert Cornelius, voornoemd, die zijn aanstelling aanvaardde.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd cie rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

12) Bijzondere lasthebber. tot bijzondere lasthebber met recht tot indeplaatsstelling werd aangesteld mevrouw Nadine Ringoot van de naamloze vennootschap "Accountancy Noeth - Ringoot", met zetel te 2880 Bomem, Puursesteenweg 390 AB, en met bijkantoor te 2800 Mechelen, De Regenboog 11, evenals de andere bestuurders en aangestelden van deze accountancy-vennootschap, om in naam en voor rekening van de vennootschap "One way to paradise" alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen te verrichten en te vervullen, alsmede bij de Administratie van de BTW en de Administraties voor directe en indirecte belastingen, en tevens te dien einde ook alle stukken en akten te doen opstellen en te ondertekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, alsook aile formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling, en in het algemeen alle formaliteiten te vervullen in verband met publicaties in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

' VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, enkel bestemd voor neerlegging ter griffie van de Rechtbank van koophandel. DE NOTARIS.

Tegelijk neergelegd: expeditie en twee ontledende uittreksels van de oprichtingsakte,

ti

Voorbehouden aan het Be3gisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B verroerden " Recto ' Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de persoto)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 14.12.2015, NGL 14.01.2016 16014-0029-012
06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 31.12.2016, NGL 31.01.2017 17030-0322-012

Coordonnées
ONE WAY TO PARADISE

Adresse
BOEKWEITLAAN 24 2861 O.L.V.-WAVER

Code postal : 2861
Localité : Onze-Lieve-Vrouw-Waver
Commune : SINT-KATELIJNE-WAVER
Province : Anvers
Région : Région flamande