ONSITEGALLERY

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : ONSITEGALLERY
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 503.948.355

Publication

20/02/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter ,griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 0 8 FEB, 2013

*130305 1R

iu

V

I

Ondernemingsnr : o 5® 3" 94 8 " 3 5 5

Benaming

(voluit) : ONSITEGALLERY

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : Gardenialaan 11, 2950 Kapellen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

ontledend uittreksel uit de oprichtingsakte van 1 februari 2013

Naam van de vennootschap

ONSITEGALLERY

Rechtsvorm van de vennootschap

Vennootschap onder firma

Zetel van de vennootschap

Gardenialaan 11, 2950 Kapellen

Identiteit van de hoofdelijk aansprakelijke vennoten en oprichters

-Xavier SPEELEVELD, Gardenialaan 11, 2950 Kapellen

-Joost THURMAN, Charleslei 27, 2930 Brasschaat

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 10.000,00 euro wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen op naam. Het kapitaal is volledig volstort door Xavier Speeleveld voor 5.000,00 euro en door Joost Thurman voor 5.000,00 euro.

Boekjaar

Het boekjaar loopt vanaf 1 januari tot 31 december. Het eerste boekjaar loopt vanaf datum van verkrijging van rechtspersoonlijkheid tot 31 december 2013.

Verdeling van de winst

De zuivere winst blijkt uit de balans na aftrek van de algemene kasten en van de afschrijvingen, waarover de

vennoten alleen_kunnen beslissen. De_winsten worden_ gelijk.verdeeid onder.de_vennoten,.in.een, verhouding

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Y

van 50150. De vennoten mogen bij unanimiteit van stemmen beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten. Zij zullen eveneens, bij unanimiteit van stemmen, mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij bovenop de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Bestuur

Iedere vennoot beschikt over de maatschappelijke handtekening, maar hij zal er enkel gebruik mogen van maken voor de zaken die het doel van de vennootschap uitmaken. Nochtans mogen de verbintenissen boven 5000¬ enkel worden aangegaan mits de handtekening van twee vennoten.

Onverminderd de rechten van derden, en enkel wat de onderlingen betrekkingen van de vennoten betreft, wordt er overeengekomen dat de heer Xavier Speeleveld en de heer Joost Thurman beiden het algemeen bestuur van de vennootschap zullen waarnemen en de hoedanigdheid hebben van zaakvoerder.

Commissarissen

Gelet op de te goeder trouw gemaakte vooruitzichten en de wettelijke bepalingen ter zake, wordt beslist thans geen commissaris te benoemen,

Doel

De vennootschap heeft tot doel: handel in kunstwerken in eigen naam of voor rekening van derden.

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitsattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke wijze -- rechtstreeks of zijdelings  deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard. Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan, en ze kan zich voor derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Volmacht

Volmacht wordt gegeven aan Van Looy accountants, Burgerlijke vennootschap o.v.v. CVBA, gevestigd Laar 222 te 2180 Ekeren, vertegenwoordigd door haar bestuurder Erik Van Looy, om het belastingsdossier en het BTW-dossier van de vennootschap te behandelen alsook alle formaliteiten ivm het ondememingsloket (aanvraag ondernemingsnr., wijzigingen en doorhalingen) te vervullen.

Voor uittreksel,

Erik Van Looy, gevolmachtigd accountant

tegelijk neergelegd: oprichtingsakte dd. 01/02/2013

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aart het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van ruik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ONSITEGALLERY

Adresse
GARDENIALAAN 11 2950 KAPELLEN(ANTW)

Code postal : 2950
Localité : KAPELLEN
Commune : KAPELLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande