OPEN UP MEDIA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : OPEN UP MEDIA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 523.932.236

Publication

27/03/2013
ÿþI Pefb : i ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-behoudei aan het Belgisch Staatsbla

Netlrr"'>' , t;Iiii'ie van de

tiec>taank Vt.,.i~~~$; MRT 2013

op

De.arif.#ler,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : ~~ 3 e3 02 23 6

Benaming

Voluit : OPEN UP MEDIA

Verkort :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2000 Antwerpen, Vrijheidsstraat 32 bus 13

Voorwerp akte : OPRICHTING  STATUTEN - BENOEMINGEN

Uit een akte verleden voor Luc Bracke, notaris niet standplaats te Brecht, deelgemeente Sint-Job-in-'t-Goor, op veertien maart tweeduizend dertien, nog te registreren, blijkt dat een vennootschap werd opgericht, waarvan de bekend te maken gegevens tuiden als volgt: Rechtsvorm  Naam -:besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid OPEN UP MEDIA

Zetel -: 2000 Antwerpen, Vrijheidstraat 32 bus 13

Duur -: onbepaald te rekenen vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel

Oprichters -:

1) de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HERBOSCH-VAN REETH CVBA, destijds opgericht onder de naam APLUZ, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen met ondernemingsnummer 0860.241.134, titularis van het BTW-nummer BE-0860.241.134 en met zetel te 2970 Schilde, Blijde Inkomst 8.

De vennootschap werd opgericht onder de benaming APLUZ ingevolge akte verleden voor notaris Benoît Meert te Antwerpen op 27 juni 2003, waarna bij uittreksel gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 8 juli 2003 onder referte 78374.

De statuten werden sedert de oprichting gewijzigd als volgt:

-I op 13 oktober 2003 ingevolge proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering, gesloten door zelfde notaris Meert, waarna bij uittreksel gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 30 oktober 2003 onder referte 113826.

-/ op 5 december 2012 ingevolge proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering, gesloten door notaris-plaatsvervanger Koen Scheurweghs te Brecht, deelgemeente Sint-Job-in-'t-Goor, waarna bij uittreksel gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 10 januari 2013 onder referte 6202.

2) de gewone commanditaire vennootschap SAVANT MEDIA, met zetel te Antwerpen, Vrijheidstraat 32 bus 13, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen met ondernemingsnummer 0889.399.928, titularis van het BTW-num mer BE-0889.399.928, opgericht ais vennootschap onder firma Bizzcreator ingevolge onderhandse akte de dato vierentwintig april tweeduizend en zeven waarna bij uittreksel gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van drieëntwintig mei tweeduizend en zeven onder nummer 07073346.

De statuten werden sedert de oprichting gewijzigd als volgt:

-I bij notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 30 april 2012, waarna bij uittreksel gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vierentwintig januari tweeduizend dertien nadien onder nummer 0014298.

Identiteit der vennoten die hun inbreng non niet hebben volstort en de bedragen van de nog niet volstorte inbreng - nihil

Maatschappeliik kapitaal  Samenstelling  Volstort kapitaal - ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR) verdeeld in honderd (100) aandelen op naam zonder nominale waarde, waarvan bij de oprichting volstort: ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening bij de KBC BANK te Antwerpen, Waalsekaai 4, geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid OPEN UP MEDIA in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 31 januari 2013.

Begin en einde boeklaar - van een januari tot eenendertig december. De oprichters beslissen het eerste boekjaar te laten lopen vanaf de datum waarop onderhavige vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt om het te laten eindigen op eenendertig december tweeduizend dertien.

Reserves - Het batig overschot van de balans, na aftrek van de algemene en uitbatingskosten, evenals van de noodzakelijke provisies en afschrijvingen, vormt de zuivere winst van de vennootschap. Op deze winst wordt vijf procent voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds en dit zolang dit niet een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Winstverdeling - De algemene vergadering besluit op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het saldo. De algemene vergadering kan beslissen dat voormeld overblijvend saldo geheel of gedeeltelijk, zal toegekend worden als tantièmes aan de zaakvoerder(s), zal aangewend worden voor een buitengewoon reservefonds of een provisiefonds, ais dividend zal uitbetaald worden ofwel op het nieuw boekjaar zal overgedragen worden. De betaling van dividenden gebeurt op het tijdstip en op de plaats die door de zaakvoerder(s) wordt aangeduid. Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Verdeling vereffeningsaldo  Na aanzuivering van alle vereffeningskosten, schulden en lasten van de vennootschap, zal het netto-actief vooreerst aangewend worden tot terugbetaling van de op de aandelen gestorte bedragen. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden afbetaald, zullen de vereffenaars het evenwicht herstellen tussen de aandelen, hetzij door bijkomende opvragingen van stortingen, hetzij door gedeeltelijke terugbetalingen. Het overschot van het actief wordt tussen de aandelen verdeeld, bij gelijke delen, voor zover ze allen dezelfde nominale waarde bezitten.

Zaakvoerders  Vertegenwoordigingsmacht - De vennootschap wordt bestuurd door één of meer al dan niet bezoldigde zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering. Onverminderd bijzondere delegatie verleend door de zaakvoerder, vertegenwoordigt iedere zaakvoerder alleen de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of verweerder. Tot eerste gewone zaakvoerders worden benoemd voor onbepaalde duur: 1) De coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Herbosch-Van Reeth, met zetel te Schilde, 's Gravenwezel, Blijde Inkomst 8, RPR Antwerpen 0860.241.134, met als vaste vertegenwoordiger, Wim Van Reeth, wonende te Antwerpen, Mertens en Torfsstraat 21, tot wiens aanstelling beslist werd bij besluit van het bestuursorgaan van voormelde CVBA Herbosch-Van Reeth de dato 15 januari 2013 en 2) De gewone commanditaire vennootschap SAVANT MEDIA, met zetel te Antwerpen, Vrijheidstraat 32, RPR 0889.399.928, met als vaste vertegenwoordiger, Tijs De Boeck, wonende te Antwerpen-Deurne, Mortselsesteenweg 135, tot wiens aanstelling beslist werd bij besluit van het bestuursorgaan van voormelde GCV SAVANT MEDIA de dato 15 januari 2013. Het mandaat is bezoldigd.

Commissarissen - geen

Doel - De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, en dit zowel in binnen- als in buitenland:

- het ontwerpen, ontwikkelen en commercialiseren van websites, digitale applicaties, software, systemen en nieuwe technologische ontwikkelingen,

- het ontwerpen, het uitvoeren en laten uitvoeren van drukwerken of grafische werken,

- opname en verwerking van fotografische beelden, videobeelden  en geluidsgegevens,

- behandelen, afdrukken en vermenigvuldigen van analoge en digitale data en databases,

- verspreiding van gegevens via gegevensdragers, langs elektronische weg of verzending van drukwerk,

- het bedenken, uitwerken en uitvoeren van concepten en het ontwikkelen van twee- en driedimensionale grafische ontwerpen en voorstellingen m.b.t reclame, merken en huisstijlen, standenbouw, productontwikkeling, evenementen, verpakkingen, e.d.,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

- het verlenen van adviezen aan bedrijven inzake marketingstrategieën. Het onderzoek naar de omvang van de markt voor producten en diensten, de ontvangst en de bekendheid ervan met het oog op de verkoopbevordering en de ontwikkeling van nieuwe producten,

- het organiseren van evenementen in de ruimste zin van het woord,

- aankoop, verkoop, verhuur en ondersteuning van alle types computers, randapparatuur en software,

- het aanbieden van consultancy voor alle vermelde doelsbepalingen,

- en het uitbesteden en begeleiden van de activiteiten voor alle vermelde doelsbepalingen.

-Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

-Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen, uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

- De vennootschap mag deelnemen door inbreng, fusie, inschrijving of anderszins in aile bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen met een gelijkaardig of aanverwant voorwerp. Zij kan ook functies van bestuurder, commissaris of vereffenaar van zulke vennootschappen uitoefenen.

- Tenslotte mag zij alle activiteiten uitoefenen die de verwezenlijking van haar maatschappelijk oogmerk kunnen bevorderen en op enigerlei wijze aan zo'n activiteit deel nemen.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële en financiële verrichtingen doen die in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving, of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze ondernemingen, verenigingen, of vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan of andere waarborgen verstrekken. De vennootschap mag aile mandaten en functies in andere vennootschappen waarnemen.

Plaats, dag en uur iaarvergaderinq - één juni om twintig uur op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats die in de oproepingsbrieven wordt bepaald, voor de eerste maal in tweeduizend veertien. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

Voorwaarden uitoefening stemrecht - Het stemrecht verbonden aan aandelen waarvan de eisbare en opgeëiste valstorting niet werden verricht, wordt geschorst. ledere vennoot mag zich bij schriftelijke volmacht laten vertegenwoordigen door een andere stemgerechtigde vennoot. Rechtspersonen en onbekwamen mogen slechts worden vertegenwoordigd door hun wettelijke of statutaire vertegenwoordigers, onverminderd voorafgaande zin.

Volmacht: Worden aangesteld om alle formaliteiten van inschrijving, wijziging of schrapping van inschrijving bij de kruispuntbank der ondernemingen, het ondernemingsloket, de registratiecommissie aannemers, de directe belastingen, douane en accijnzen en de BTW te vervullen en daartoe aile nodige verklaringen af te leggen, kosten te betalen en alle noodzakelijke documenten te ondertekenen: Frank Vonckx, extern-accountant-belastingsconsulent, De Reep 20 Schilde met recht van indeplaatsstelling.

 VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL ---

notaris Luc Bracke

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift.

Coordonnées
OPEN UP MEDIA

Adresse
VRIJHEIDSSTRAAT 32, BUS 13 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande