OPENIX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : OPENIX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 862.757.293

Publication

10/04/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
05/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 30.01.2013, NGL 27.02.2013 13052-0455-014
25/02/2013
ÿþ4 Mod Word 11.{

~l..~il( In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



111111111111,11111111111111111

Neergelegd ter nr(ffie van de Rechtbank

van Koophaas Antwerpen, op

.13 FEU, 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0862.757.293

Benaming

(voluit) ; OPENIX

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

la-ta A

Zetel : Bredabaan 894'tte 2170 Merksem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit een beslissing van de zaakvoerder d.d. 26 december 2012 blijkt dat de zetel van de vennootschap met ingang van 26 december 2012 werd verplaatst naar Lambrechtshaekenlaan 309 -311 te 2170 Merksem.

De zaakvoerder,

An Schellekens.

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/01/2013
ÿþÎ

Y

4

i od Word 11.1

11 -_es In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-behoude

aan het

Belgisch Staatsbfa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

11111§Sell

,7G' mn .1e ~

vaniCoO,íl(~L?ir~`~~r' S, ~: k., .~ nechizha~rk°

- , ..i;C1 t7,

Griffie 1 71'3

Ondernemingsnr : 0862.757.293

Benaming (voluit) : OPENIX

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Bredabaan 8941A - 2170 Merksein (Antwerpen)

Onderwerp(en) akte : Fusie door overneming -- proces verbaal van de overnemende vennootschap

Er blijkt uit een akte verleden voor ADRIENNE SPAEPEN, geassocieerd notaris te Mechelen op zeventien

december tweeduizend en twaalf, dat er is gehouden de buitengewone algemene vergadering van de besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid OPENIX, met zetel te 2170 Antwerpen (Merksem), Bredabaan

8941A.

Ingeschreven in het rechtspersonenregisterte Antwerpen onder nummer 0862.757.293.

AGENDA

1. Kennisneming en bespreking door alle vennoten van het fusievoorstel opgesteld door de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen waarvan hij kosteloos een afschrift kan verkrijgen.

2. Besluit tot fusie, overeenkomstig het voornoemd fusievoorstel, waarbij de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid OPENIX, Overnemende Vennootschap, waarvan de zetel gevestigd is te met zetel te 2170 Antwerpen (Merksem), Bredabaan 894/A, de gewone commanditaire vennootschap OPENIX, Overgenomen Vennootschap, waarvan de zetel gevestigd is te 2880 Bornem, Lindestraat 45, overneemt in het kader van een verrichting gelijkgesteld met fusie door overneming.

3. Machtiging aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen.

4. Volmacht tot vervulling van de formaliteiten.

De algemene vergadering heeft als volgt beslist:

Eerste beslissing: Kennisname van het fusievoorstel

I. De vergadering neemt kennis van en gaat over tot de bespreking van het fusievoorstel waarvan de vennoten, hier vertegenwoordigd zoals voormeld, verklaren dat het fusievoorstel op de maatschappelijke zetel ter beschikking was sedert meer dan één maand en waarvan de vennoten kosteloos een afschrift hebben kunnen verkrijgen.

Het fusievoorstel werd opgesteld op één juli tweeduizend en twaalf door de bestuursorganen van de Overgenomen Vennootschap, enerzijds, en van de Overnemende Vennootschap, anderzijds, in toepassing van artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen; dit fusievoorstel werd neergelegd, (i) in hoofde van de Overgenomen Vennootschap op de griffie van de rechtbank van koophandel te Meohelen op éénendertig juli tweeduizend en twaalf, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op negen augustus daarna, onder nummer 12139679, en (il) in hoofde van de Overnemende Vennootschap op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen op tien augustus tweeduizend en twaalf, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op tweeëntwintig augustus daarna, onder nummer 12144719.

11. a) De vennoten van de Vennootschap verklaren, in hun hoedanigheid van houder van aandelen op naam, een kopie te hebben ontvangen, desgevallend per elektronische post voor die vennoten die er individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk mee hebben ingestemd, van het fusievoorstel in toepassing van artikel 720, §1, tweede lid van het Wetboek van vennootschappen.

b) De vennoten erkennen tevens dat zij de mogelijkheid hebben gehad om één maand voor de datum van deze algemene vergadering in de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de volgende stukken en documenten, in toepassing van artikel 720, §2 van het Wetboek van vennootschappen, te weten:

1' het fusievoorstel;

2° de jaarrekening over de laatste drie boekjaren van elk van de vennootschappen die bij de fusie betrokken is; 3° de verslagen van de bestuursorganen (en de verslagen van de commissaris) over de laatste drie boekjaren; 4° tussentijdse cijfers omtrent de stand van het vermogen die niet meer dan drie maanden voor de datum van dat voorstel zijn vastgesteld en die overeenkomstig het tweede tot het vierde lid van artikel 720, §2 van het Wetboek van vennootschappen zijn opgesteld.

5° het halfjaarlijks financieel verslag als bedoeld in artikel 13 van het koninklijk besluit van 14 november 2007 betreffende de verplichtingen van emittenten van financiële instrumenten die zijn toegelaten tot de verhandeling op een gereglementeerde markt.

Iedere vennoot kon op zijn verzoek, desgevallend per elektronische post voor die vennoten die er individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk mee hebben ingestemd, kosteloos een volledig of desgewenst gedeeltelijk afschrift verkrijgen van de in artikel 720, §2 van het Wetboek van vennootschappen bedoelde stukken, met uitzondering van het fusievoorstel.

Op de laatste blz. van Luits B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

"

Itoor-bèhouden Luik B - VPrvnln

aan het Belgisch Staatsblad De voorzitter verklaart dat deze stukken :

- ter beschikking zijn gebleven op de zetel van de Vennootschap voor raadpleging door de vennoten.

I1L 13e vergadering verklaart de inhoud van de bovengemelde stukken te kennen en zij ontslaat de voorzitter van

de voorlezing van het fusievoorstel. Een kopie van het fusievoorstel wordt "ne varietur" ondertekend door de

voorzitter en door ondergetekende notaris en zal in het dossier van laatstgenoemde bewaard blijven.

Het originele exemplaar blijft door de Vennootschap bewaard.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2013 - Annexes du Moniteur belge Tw ede beslissing: Fusiebesluit - Overgang onder algemene titel van het vermogen

1. Overnem'na bil wiize van met fusie door ovememinn gelijkgestelde verrichting van de Overgenomen Vennootschap en vermogensoverganq

De vergadering keurt het fusievoorstel goed zoals het werd opgemaakt op één juli tweeduizend en twaalf door de bestuursorganen van de Overgenomen Vennootschap en de Overnemende Vennootschap en dat werd neergelegd en bekendgemaakt als voormeld, overeenkomstig artikel 719, in fine van het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering betuigt bijgevolg haar instemming met de verrichting waarbij de Overnemende Vennootschap de Overgenomen Vennootschap bij wijze van met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting overneemt. Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de Overnemende Vennootschap.

Derde beslissing: Machten aan het bestuursorgaan

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen. Vierde beslissing: Volmacht formaliteiten

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de heer HEIRBAUT Filip, wonende te 2800 Mechelen, Galgestraat 15, ON 0895.133.816,

met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de schrapping van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

Voor ontledend uittreksel

Adrienne Spaepen, geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift van de akte

-uittreksel van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/08/2012
ÿþ Modword 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergeler ti . , .

.,._,.

van Koopharrcki

Griffie 1 O AllG. 7012

Ondernemingsnr : 0862757293

Benaming

(voluit) . Openix

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bredabaan 894 A te 2170 Merksem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

FUSIEVOORSTEL

Openix bvba Ope nix commv

Bredabaan 894 A Lindestraat 45

2170 Merksem 2880Bornem

BTW BE 1 RPR 0862.757.293 (Antwerpen) BTW BE i RPR 0873.500.440

FUSIEVOORSTEL BU FUSIE MET 100 %-DOCHTERVENNOOTSCHAP

Het bestuursorgaan van onderstaande vennootschappen heeft op 1 juli 2012 beslist

het onderhavig fusievoorstel, opgesteld overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek

van Vennootschappen voor te [eggen aan zijn buitengewone algemene vergaderingen, en

dit overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 719 tot en met 727 van het Wetboek

van Vennootschappen.

Voor de uitvoering van deze beslissingen, werden volgende personen gemachtigd om

dit fusievoorstel te tekenen in het bestuursorgaan :

voor de overnemende vennootschap : mevrouw An Scheliekens wonende Lindestraat 45

te 2880 Bornet

- voor de overgenomen vennootschap : de heer Nico De Wilde wonende Lindestraat 45

te 2880 Bornem

De bestuursorganen van hierna vermelde vennootschappen hebben het initiatief genomen een fusie tot stand te brengen tussen de vennootschappen die de overdracht van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, aan de overnemende vennootschap tot gevolg heeft, en dit overeenkomstig de beschikking van artikel 682 van het Wetboek van Vennootschappen:

- de overnemende vennootschap Openlx bvba, met maatschappelijke zetel te Bredabaan 894 A - 2170 Merksem, ingeschreven in de Kruispuntbank der Ondernemingen RPR (BTW BE) 0862.757.293 (Antwerpen);

- de overgenomen vennootschap Openlx commv, met maatschappelijke zetel te Lindestraat 45 - 2880 Bornem, ingeschreven in de Kruispuntbank der Ondernemingen RPR

(BTW BE) 0873.500.440 (Mechelen).

Voornoemde bestuursorganen verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de fusie onder de hierna

gedefinieerde voorwaarden en leggen bij deze het volgende fusievoorstel vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de respectievelijke buitengewone

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

algemene vergaderingen.

Voorafgaandelijke opmerking

De aanwezige bestuurders-zaakvoerders verklaren op de hoogte te zijn van de verplichting van elke vennootschap, die bij de fusie betrokken is, het fusievoorstel, zes weken voor de algemene vergadering van elk van de vennootschappen die over de fusie moet besluiten, ter griffie van de Rechtbank van Koophandel neer te leggen (artikel 719 derde lid van het Wetboek van Vennootschappen).

1, Wettelijke vermeldingen

Identificatie van de betrokken vennootschappen (art. 719 1° W.Venn.) 1.1.1 Identificatie van de overnemende vennootschap

Oprichting

Openix bvba, voorheen A.G.C. Center, voorheen R.G. Brandstoffen bvba, werd opgericht

op 8 januari 2004 bij akte verleden voor notaris Dirk Smet, kantoor houdende te

Sint-Gilles-Waas en wordt hierna de overnemende vennootschap genoemd,

De oprichting werd gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van

26 januari 2004 onder het nummer 04013182.

Statutenwijziging

De statuten van de vennootschap werden meermaals gewijzigd en voor het laatst op: 15 mei 2007 bij akte verleden voor notaris Johan Van den Nieuwenhuizen, kantoor houdende te Bornem en gepubliceerd In de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 31 mei 2007 onder het nummer 07077504 voor de wijziging van maatschappelijke naam - wijziging zetel - wijziging doel.

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Bredabaan 894 A - 2170 Merksein

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt sinds de oprichting 18.600,00 EUR. Het is verdeeld in 186 aandelen zonder vermelding van de nominale waarde, die ieder een gelijke waarde vertegenwoordigen. Het kapitaal werd tot op heden volgestort tot 18.600,00 EUR.,

Doel

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening, voor rekening van derden, of

in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van

ondernemingen en inzonderheid:

- de handel, agentuur, leasing, verhuring en vertegenwoordiging van aile

elektronische machines zoals computers, tekst en gegevensverwerkers, gegevens systemen

en hun randapparatuur, alsmede alle materieel, onderdelen, benodigdheden en software;

- het uitwerken en installeren van datanetten, allerhande programmering, systeem analyse;

- installatie, bediening van computers en opleiden van personeel;

- de handel en ontwikkeling van computersystemen;

- het verlenen van consultancy inzake informatietechnologie;

- het bemiddelen bij het tot stand komen van consultancy opdrachten in de meest brede zin;

- het afsluiten en uitvoeren van onderhoudscontracten voor materieel en programma's en

voor alle herstellingen van bedoelde machines en materieel;

- het verhuur van gereedschappen;

- het leggen van kabels en diverse leidingen;

- tussenpersoon in de handel;

het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle

verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en hun onroerende zakelijke

rechten zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting

en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling, de onroerende leasing en, in

het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op

het beheer of het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

- het verwerven en aanhouden van participaties in eender welke vorm, in alle bestaande of

op te richten industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschap--

pen of -ondernemingen, het stimuleren, de planning en coördinatie van de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst ot op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard

Is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

- het waarnemen van alle bestuursopdrachten In andere rechtspersonen, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden, de functie van vereffenaar

- het verlenen van diensten, het onderzoek, de raadgeving, de administratieve en commerciële organisatie In de meest ruime zin, onder meer in financiële, handels-, fiscale en sociale aangelegenheden;

- het ontwikkelen, kopen, verkopen, het in licentie geven van octrooien, exclusieve en andere rechten, know how en andere aanverwante immateriële vaste activa, dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen in pand geven en mag aval verlenen voor aile leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle andere derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door:

mevrouw An Schellekens, zaakvoerder

Rechtspersonenregister

De vennootschap is ingeschreven In het rechtspersonenregisterte Antwerpen onder het

ondernemingsnummer 0862.757.293.

1.1.2. Identificatie van de overgenomen vennootschap

Oprichting

Openix commv werd opgericht op 1 april 2005 bij onderhandse akte en wordt hierna de

overgenomen vennootschap genoemd. De oprichting werd gepubliceerd ln de Bijlagen bij het

Belgisch Staatsblad van 6 met 2005 onder het nummer 05065910.

Statutenwijziging

De statuten van de vennootschap werden niet gewijzigd.

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Lindestraat 45 te Bornem.

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt sinds de oprichting 200,00 EUR. Het is verdeeld in 20 aandelen allen zonder vermelding van waarde. Het kapitaal werd tot op heden volstort tot 200,00 EUR.

Doel

De vennootschap heeft tot doel, en dit zowel in België als in het buitenland, voor eigen

rekening of voor rekening van derden

- verlenen van advies over soorten computers (hardware) en hun configuratie en toepassing

van bijhorende programmatuur (software); analyseren van behoeften en problemen van

gebruiker

- overige advisering in verband met programmatuur en levering van programmatuur

- de kleinhandel in computers en standaardprogrammatuur

i,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

- overige

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks en onrechtstreeks

verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, zo

voor eigen rekening of voor rekening van derden.

Zij kan tevens onroerende goederen kopen of verkopen.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in op gelijk weke wijze, rechtstreeks of

zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen

aangaan, kredieten en leningen geven, Inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles

doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan

te bevorderen.

De vennootschap mag alle bewerkingen doen van commerciële, industriële en financiële, roerende of

onroerende aard die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking en de uitbreiding van haar maatschappelijk doel,

zowel in België als in het buitenland. Commerciële tussenkomst in alles wat betrekking heeft op

bovengenoemde activiteiten. Zij mag tevens de activiteit van het verwerven, in portefeuille houden en verkopen

van participaties in gelijk welke vennootschap, al dan niet middels het uitoefenen van een bestuursopdrachten.

Zij mag het mandaat van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen op zich nemen.

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door:

- de heer Nico De Wilde, beherend vennoot

Rechtsperso ne nregï ster

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregisterte Mechelen onder het

ondernemingsnummer 0873.500.440.

1.2. Boekhoudkundige datum (art. 719 2° W.Venn.)

De verrichtingen van de over te nemen vennootschap zullen boekhoudig worden geacht te zijn

verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 1 juli 2012.

1.3. Bijzondere rechten (art. 719 3° W.Venn.)

Alle aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschap geen aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd. Er bestaan geen andere effecten binnen de over te nemen vennootschap. Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt worden.

1.4. Bijzondere voordelen (art. 719 4°W.Venn.)

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de bestuurders van de overgenomen

vennootschap, noch aan de bestuurders van de overnemende vennootschap.

1.5. Overdracht onroerend goed

De overgenomen vennootschap is geen eigenaar van een onroerend goed, Dit betekent dat

een attest OVAM niet vereist is.

2. Motivering van de fusie

Na analyse van hun bedrijfsactiviteiten zijn Openix bvba en Openix commv ervan overtuigd dat hun kennis, diensten en oplossingen complementair zijn.

De economische en organisatorische werkelijkheid verantwoorden niet langer het bestaan van twee afzonderlijke entiteiten. Door deze geruisloze fusie is de juridische realiteit een weerspiegeling van de economische.

3. Bijkomende vermeldingen

3.1. Samenstelling van het vermogen van de overgenomen vennootschap

De samenstelling van het vermogen van de overgenomen vennootschap zit in bijlage

ingesloten en maakt integraal deel uit van dit fusievoorstel.

3.2. Wijziging van de statuten van de overnemende vennootschap

In het geval van verwezenlijking van de voorgestelde fusie, dienen aan de statuten van de

overnemende vennootschap geen wijzigingen aangebracht te worden.

3.3. Kosten van de fusieverrichting

De kosten van de fusieverrichting zullen worden gedragen als volgt:

- in de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel niet zal warden goedgekeurd, zullen de

hieraan verbonden kosten warden gedragen door de overnemende vennootschap.

"

Vbor-

,béhouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

- In de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel zal worden goedgekeurd, zullen de kosten voortspruitend uit de fusie worden overgedragen door de overnemende vennootschap.

3.4. Verbintenissen

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om ailes te doen wat binnen hun macht ligt om de fusie te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de buitengewone algemene vergadering en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

De ondergetekenden zullen onderling evenals aan de aandeelhouders aile nuttige inrichtingen meedelen op de door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven wijze.

De in dit kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk.

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds ertoe het vertrouwelijk karakter te respecteren.

3.5. Buitengewone algemene vergadering

l-let onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de algemene vergadering van de over te nemen en van de overnemende vennootschap, ten minste zes weken na de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, voorzien bij artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, met dien verstande dat de raden van bestuur alles zullen doen wat binnen hun macht ligt opdat deze goedkeuring voor 15 september 2012 zal gegeven worden.

Onderhavige tekst werd opgesteld op 1 juli 2012, te Merksem, in origineel, elke versie zijnde gelijkwaardig, met de bedoeling neergelegd te worden ter griffie van de rechtbanken van koophandel van Antwerpen en Mechelen overeenkomstig art 719 van het Wetboek van Vennootschap.

Voor de overnemende vennootschap, Voor de overgenomen vennootschap,

An Schellekens, Nico De Wilde,

zaakvoerder. Zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/04/2012
ÿþLuik B

~r.

Moi Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopse na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 2 -03- 2012

GRIFFIE H BANK van

KOOPHANDEL'. e MECHELEN

I~M~I~VWI~VflV~~V~I~NW

*12068165*

voc behot. aan I Belgi Staats

Ondernemingsar : 0862.757.293

Benaming

(voluit) ; OPENIX

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Lindestraat 45 te 2880 Bornem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappefijke zetel en benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit de bijzondere algemene aandeelhoudersvergadering van 15 maart 2012 dewelke gehouden werd op de maatschappelijke zetel.

Ondergetekende, Dhr. Nico De Wilde - zaakvoerder - verklaart hiermee dat :

de bijzondere algemene aandeelhoudersvergadering beslist eensluidend de maatschappelijke zetel te

verplaatsen naar Bredabaan 894 A te 2170 Merksem en dit vanaf 15 maart 2012.

Tevens beslist de algemene aandeelhoudersvergadering niet algemeenheid van stemmen Mevr. An Schellekens wonende te Lindestraat 45 te 2880 Bornem aan te stellen als zaakvoerder dewelke aanvaardt en dit vanaf 1 maart 2012.

Nico De Wilde,

zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij ïièÏBèrgischStaatsblad - 04/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

05/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 07.01.2012, NGL 29.02.2012 12051-0127-013
17/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 15.01.2011, NGL 09.03.2011 11055-0295-012
08/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 10.01.2010, NGL 26.02.2010 10058-0164-013
02/03/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 10.01.2009, NGL 23.02.2009 09056-0187-012
07/02/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 31.12.2007, NGL 31.01.2008 08034-0122-016
29/11/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 24.11.2006, NGL 28.11.2006 06883-0100-013
28/11/2005 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 04.11.2005, NGL 21.11.2005 05864-0576-013
20/11/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
OPENIX

Adresse
LAMBRECHTSHOEKENLAAN 309-311 2170 MERKSEM

Code postal : 2170
Localité : Merksem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande