OPTIPLUS BELGIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : OPTIPLUS BELGIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 501.860.380

Publication

04/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 31.07.2014 14369-0227-018
18/02/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In da hiilanan hii haf Rc lnicrh Cfaafchlad hairand fa makan knnia na neerlegging ter griffie van de akte

NEFPGE~

---- - -N" -w--

0 6 12. 2014

`~ ~~3J r~ Ë ~~! i i ~~ Fv. ikE ~ ~ V e t~t

~~~+

AN(Jkt~

i i 90A51 0

E

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernerningsnr : 0501.860.380

Benaming

(voluit) : OPTIPLUS BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvoren : BVBA

Zetel : Schaliënftoevedreef 20T, 2800 Mechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag en benoeming zaakvoerder

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering, gehouden op de maatschappelijke zetel op 9 augustus 2013, blijkt dat met onmiddellijke ingang werd ontslagen als zaakvoerder van de vennootschap

de BV WMA Enterprise met zetel te Langeloërweg 56, 9331 VB Norg (Nederland), met als vast; vertegenwoordiger de heer Wouter W.J. Willemsen, wonende op hetzelfde adres. Er wordt geen kwijting; verleend voor zijn beheer.

Benoeming nieuwe zaakvoerder

Wordt met ingang van 09 augustus 2013 benoemd tot niet-statutair zaakvoerder voor de duur van de vennootschap : de BV K. Rozema Oostwold Beheer, met zetel te Ericalaan 18 te 9828 PI-1 Oostwold (Nederland), ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nr 02081359 en met als vast vertegenwoordiger de heer Komelis Rozema, wonende op hetzelfde adres.

Deze beide besluiten worden aangenomen met eenparigheid van stemmen.

K. Rozema Oostwold Beheer BV

zaakvoerder

Komelis Rozema

vast vertegenwoordiger

C,p du I ratste hlz. Aran Luik B vermelden : Recto : Naam en haedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persa(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/12/2012
ÿþ(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Schaliënhoevedreef 20T

2800 Mechelen

Onderwerp akte :Oprichting

Uittreksel uit een akte verleden voor Eline GOOVAERTS, notaris te Mechelen op 7 december 2012, vóár registratie uitgereikt met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel t Oprichter

1.De B.V. BOLLEJONGENS (ingeschreven in het handelsregister van de kamer van koophandel Noord-! Nederland onder nummer 02054217), met zetel te 9351 ND Leek (Nederland), Molenwieck 3A.

Hier vertegenwoordigd door de B.V. WMA Enterprise met zetel te Langeloërweg 56, 9331 VB Norg (Nederland) ingeschreven in het handelsregister bij de Kamer van Koophandel Noord-Nederland onder nummer 02041692; hier vertegenwoordigd door haar enig directeur de heer Wouter Willem Johannes Willemsen, geboren te Nijkerk op achttien mei negentienhonderd drieënvijftig, rijbewijsnummer 4802669807 afgegeven te Roden op tien juni tweeduizend elf, wonende Lang eloërweg 56, 9331 VB Norg (Nederland), die de vennootschap in en buiten rechte alleen kan vertegenwoordigen;

2.0e B,V, POCKET HOLDING (ingeschreven in het Handelsregister van de Kamers Van Koophandel onder nummer 34225517) met zetel te 1101 GC Amsterdam Zuidoost (Nederland), Keienbergweg 44.

Hier vertegenwoordigd door haar bestuurders :

e. de B.V. Puzzle met zetel te 1018 XH Amsterdam (Nederland), Nieuwe Prinsengracht 8-2, (ingeschreven in het Handelsregister van de Kamers van Koophandel, dossiemummer 33182620); hier vertegenwoordigd door haar enig bestuurder de heer Jan Jaap Bloemer, wonende te 1018 XH Amsterdam (Nederland), Nieuwe Prinsengracht 8-2, geboren te Bussum op één en dertig januari negentienhonderd twee en zeventig, gehuwd, houder van paspoort met nummer NMH76RR10, afgegeven te Amsterdam op zeventien oktober tweeduizend: acht, die de vennootschap in en buiten rechte alleen kan vertegenwoordigen;

b. De B.V. Herenmarkt Holding met zetel te 1272 RL Huizen (Nederland), Nieuwe Blaricummerweg 36 (ingeschreven in het Handelsregister van de Kamers van Koophandel, dossiemummer 33295378) hier vertegenwoordigd door haar enig bestuurder de heer Bart Eugène Slootman, wonende te 1272 RL Huizen; (Nederland), Nieuwe Blaricummerweg 36, geboren te 's-Gravenland op drie februari negentienhonderd zes en zestig, thans ongehuwd en niet als partner geregistreerd; houder van identiteitskaart met nummer 155513006,; afgegeven te Huizen op één maart tweeduizend elf, die de vennootschap in en buiten rechte alleen kan: vertegenwoordigen;

2.a) Rechtsvorm: handelsvennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

b) Naam :"Optiplus Belgium""

3. Zetel : 2800 Mechelen, Schaliënhoevedreef 20 T;

4. Doel

1. de import, export, groothandel en productie van producten die direct of indirect gerelateerd zijn aan het zien

2.Onder het doel der vennootschap is mede begrepen, het deelnemen in -, het zich op andere wijze interesseren bij-, het financieren van  en het voeren van het bestuur over andere vennootschappen en ondernemingen, het verkrijgen, vervreemden, beheren en exploiteren van registergoederen en roerende zaken, het ter leen opnemen of ter leen verstrekken van gelden, al dan niet onder hypothecair verband, het vestigen van beperkte rechten op vermogensrechten en roerende zaken, alsmede het stellen van garanties en/of verstrekken van zekerheden, een en ander ook voor schulden door een ander dan de vennootschap, aangegaan, met name die waarmee de vennootschap in een groep verbonden.

3.De vennootschap kan leningen verstrekken.

Dit alles in de meest ruime zin.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

All

vc

behr aar Belt Staa

mod 111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~.-w....R.

t1121110111!

Ondernemingsnr : 5b ' (~ Q j O Benaming (volwet) : Optiplus Belgium

-NEERGELEGD

10 -12- 2012

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANRgiet MECHELEN

111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

h

5. Duur

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur.

6, Geplaatst kapitaal :

18.600 EUR dat volledig geplaatst is. Het is verdeeld in 100 aandelen zonder nominale waarde die ieder 111005 van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volledig gestort tbv 6.200 ¬ zoals blijkt uit een attest van deponering van het gestorte kapitaal afgeleverd door KBC.

7. Boekjaar

Begint op één januari en eindigt eenendertig december van hetzelfde jaar Het eerste boekjaar loopt tot eenendertig december tweeduizend dertien

8, Winstverdeling en reserves- Liquidatiesaldo :

Van de nettowinst van het boekjaar wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds. deze voorafneming is niet meer verplicht van zodra het reservefonds het tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Over het saldo wordt beslist door de gewone algemene vergadering. De zaakvoerders bepalen datum en plaats van betaling van de dividenden.

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering de wijze van vereffening bepalen overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Het uitkeerbaar saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in vehouding tot hun aandelenbezit, daarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

g. Gewone algemene vergadering ; te houden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats op de 30 vrijdag van juni om 15.00 uur.

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden ïn het jaar 2014.Er zijn geen bijzondere voorwaarden voor toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht.

10. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een gewone niet statutair zaakvoerder, al dan niet vennoot.

Tot gewone niet statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap werd benoemd:

De B.V. WMA Enterprise met zetel te Langeloërweg 56, 9331 VB Norg (Nederland) ingeschreven in het handelsregister bij de Kamer van Koophandel Noord-Nederland onder nummer 02041692; met als vast vertegenwoordiger de heer Wouter Willem Johannes Willemsen, geboren te Nijkerk op achttien mei negentienhonderd drieënvijftig, rijbewijsnummer 4802669807 afgegeven te Roden op tien juni tweeduizend elf, wonende Langeloërweg 56, 9331 VB Norg (Nederland), die de vennootschap in en buiten rechte alleen kan vertegenwoordigen.

Het mandaat van de zaakvoerder wordt niet bezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt beslist.

Niet aanstelling commissaris

De oprichters verzoeken mij notaris, nog te acteren dat zij, op grond van te goeder trouw verrichte schattingen, tot het besluit gekomen zijn dat de vennootschap vrijgesteld is van de verplichting een commissaris te benoemen en dat zij ook geen commissaris wenst te benoemen.

Overneming van verbintenissen

a) De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 W.Venn. de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van één augustus tweeduizend en twaalf.

VVmacht

Volmacht wordt gegeven aan BVBA .!S VAN MOERE met zetel te 2800 Mechelen, Frans Halsvest 2 bus 101 en haar aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling te doen van de formaliteiten bij rechtspersonen register en bij de Administratie van BTW, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de KBO te verzekeren.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Getekend notaris Eline Goovaerts

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van oprichtingsakte, volmacht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

,l ehot n'

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

25/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 21.08.2015, NGL 24.08.2015 15448-0016-015

Coordonnées
OPTIPLUS BELGIUM

Adresse
SCHALIENHOEVEDREEF 20T 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande