ORCA PARTICIPATIONS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ORCA PARTICIPATIONS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 810.560.011

Publication

19/08/2011
ÿþ M<od 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- llU II Il Kil 1 fl11 MII Ill I

behoude *11127778*

aan het

Belgiscl

5taatsblé



Cdeerge"egd tser griffie van dg Reciaaak ve ?k:er;i~~1e? .~ riri~~^~erpen

" ~ql~

_ ~

~` - --

Griffier°rn3trc

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING  PROCES-VERBAAL VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Uit een akte verleden op 27/06/2011 voor Meester Caroline De Cort, geassocieerd notaris met standplaats te Antwerpen-Wilrijk, geregistreerd zes bladen geen renvooien te Antwerpen, zevende kantoor der Registratie op 01 juli 2011 boek 158 blad 6 vak 8, ontvangen vijfentwintig euro (25 EU R), de ontvanger a.i. W. Wuytack, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "ORCA PARTICIPATIONS", gevestigd te 2018 Antwerpen, Bosmanslei 34, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen met ondernemingsnummer 0810.560.011, met eenparigheid van stemmen volgende besluiten heeft genomen:

Eerste beslissing: kennisname van documenten en verslapen

I. De vergadering neemt kennis en gaat over tot de bespreking van het fusievoorstel waarvan de enige aandeelhouder, vertegenwoordigd als gezegd, verklaart dat het op de maatschappelijke zetel ter beschikking was sedert meer dan één maand en waarvan de aandeelhouder kosteloos een afschrift E kon bekomen.

Het fusievoorstel werd opgesteld op 31 maart 2011 door de raden van bestuur van de naamloze vennootschappen "ORCA CONSULTANCY BELGIUM" en "ORCA PARTICIPATIONS", beiden gevestigd te Antwerpen, Bosmanslei 34 en werd neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen op 11 mei 2011 en de neerlegging werd bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 23 mei daarna onder nummer 0077049.

II. De enige aandeelhouder bevestigt uiterlijk één maand voor heden een afschrift ontvangen te hebben van het fusievoorstel in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen.

De enige aandeelhouder erkent tevens dat hij de mogelijkheid heeft gehad om één maand voor heden in de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de volgende stukken en documenten, in toepassing van het Wetboek van vennootschappen, te weten:

- de fusievoorstellen;

de jaarrekening over de laatste drie boekjaren van elk van de vennootschappen die bij de

fusie betrokken is;

- de jaarverslagen over de laatste drie boekjaren.

III. De vergadering verklaart de inhoud van de bovengemelde documenten, verslagen en stukken te kennen en zij ontslaat de voorzitter van de voorlezing ervan.

Tweede beslissing: Verrichting gelijkgesteld met fusie door opslorping  ontbinding zonder vereffening  overgang onder algemene titel van het vermogen

!. Fusie door overneming door de naamloze vennootschap "ORCA CONSULTANCY BELGIUM" te Antwerpen, Bosmanslei 34 en vermogensovergang

De vergadering keurt, het fusievoorstel goed zoals het werd opgemaakt op 31 maart 2011 door de raden van bestuur van de naamloze vennootschappen "ORCA CONSULTANCY BELGIUM" en "ORCA PARTICIPATIONS" en dat werd neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen op 11 mei 2011, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 23 mei daarna onder nummer 0077049.

I De vergadering betuigt bijgevolg haar instemming met de verrichting waarbij de naamloze vennootschap "ORCA CONSULTANCY BELGIUM", gevestigd te 2018 Antwerpen, Bosmanslei 34, hierna genoemd "de overnemende vennootschap", de naamloze vennootschap "ORCA PARTICIPATIONS", gevestigd te 2018 Antwerpen, Bosmanslei 34, hierna genoemd "de overgenomen vennootschap", bij wijze van geruisloze fusie overneemt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : Benaming : (voluit): Rechtsvorm : Zetel :

0810.560.011

ORCA PARTICIPATIONS Naamloze vennootschap Bosmanslei 34  2018 Antwerpen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

rDoor deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap en wordt op voorwaarde dat de algemene vergadering van de overnemende vennootschap tot eenzelfde besluit komt, de overgenomen vennootschap ontbonden zonder vereffening.

i ll. Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden vanaf 1 januari 2011 geacht

boekhoudkundig verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

!!!. Bevoorrechte aandelen of effecten

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan

bijzondere rechten werden toegekend.

IV. Bezoldiging bedrijfsrevisoren

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de bedrijfsrevisoren van de betrokken

vennootschappen.

V. Bijzondere voordelen voor bestuurders

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden voor de bestuursorganen van

de fuserende vennootschappen.

V!. Eigendomsovergang  algemene voorwaarden van de overgang

De vergadering keurt de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap goed.

De overgang van het geheel vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam, de merken en logo's van de overgenomen vennootschap te gebruiken, haar cliënteel, van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom: alle immateriële bestanddelen eigen aan en verbonden met de algemeenheid. Derde beslissing: Machten tot uitvoer

De vergadering verleent alle machten aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen beslissingen.

Vermits alle aandelen op naam zijn, worden alle machten verleend aan de bestuurders van de overnemende vennootschap om op alle bladzijden van het register van aandelen van de vennootschap "vernietigd te vermelden.

Vierde beslissing: volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht met de macht om afzonderlijk te handelen, aan de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COONE & PARTNERS ACCOUNTANTS", rechtspersonenregister Antwerpen 0471.695.459, met zetel te Antwerpen, Plantinkaai 10, om, de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de BTW, alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig is voor de uitvoering van deze opdracht.

voor ontledend uittreksel, samen hiermee neergelegd uitgifte van de akte,

Geassocieerd Notaris ThierryRaes

~Uoor- , behouden aan het -Beijis Ti Staatsblad

08/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 30.06.2011 11257-0303-010
23/05/2011
ÿþ"

.

Mod 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Rijlagen Staatsblad - 23/05/2011- Annexes du Moniteur belge

1111 i si i iii A ii H i nm ~

" 11077069*

#sesplagd ter vien de tablai VU tleOnaei ié everpte

Op

Do enfle

Griffie

Ondememingsnr : 0810.560.011

Benaming ORCA PARTICIPATIONS

(voluit) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Bosmanslei 34, 2018 Antwerpen 1, België

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

Neerlegging fusievoorstel van ORCA PARTICIPATIONS NV, met maatschappelijke zetel te Bosmanslei 34, 2018 Antwerpen (BE 0810.560.011) met ORCA CONSULTANCY BELGIUM NV, met maatschappelijke zetel te Bosmanslei 34, 2018 Antwerpen (BE 0874.814.294).

Ramesh DUSORUTH Barbara EYCKMANS

Gedelegeerd bestuurder Bestuurder

15/03/2011
ÿþ Mod 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



vc Het r"` ~~ ~,:; : ~~~f¬ tti ef-al de

be hc Rechtbank vari .. ~.:~º%~~:erpen

aal Op 0 3 hlAi1111 2011

Bel! De Griffier,

Staa Griffie





" 11040639"

Ondememingsnr : 0810.560.011

Benaming ORCA PARTICIPATIONS

(voluit) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Bosmanslei 34, 2018 Antwerpen 1, België

Onderwerp akte : Uittreksel uit akte benoeming bestuurder; Uittreksel uit akte ontslag bestuurder

Uittreksel uit het verslag van de Algemene Vergadering van 25 januari 2011 van de NV Orca Participations

De Algemene Vergadering van de NV Orca Participations aanvaardt met onmiddellijke ingang het ontslag van de heer Vincent Mast als bestuurder en verleent hierbij volledige decharge voor de handelingen en taken gesteld in de periode tot 25 januari 2011.

De Algemene Vergadering van de NV Orca Participations aanvaardt met onmiddellijke ingang het ontslag van de heer David Shorthouse als bestuurder en verleerit hierbij volledige decharge voor de handelingen en taken gesteld in de periode tot 25 januari 2011.

De Algemene Vergadering van de NV Orca Participations benoemt met onmiddellijke ingang mevrouw Barbara Eyckmans als bestuurder.

De Algemene Vergadering van de NV Orca Participations benoemt met onmiddellijke ingang de heer Ramesh Dusoruth als gedelegeerd bestuurder.

Ramesh Dusoruth Barbara Eyckmans

Gedelegeerd bestuurder Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van I

Coordonnées
ORCA PARTICIPATIONS

Adresse
BOSMANSLEI 34 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande