OXIDENS

Société en commandite simple


Dénomination : OXIDENS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 835.458.723

Publication

26/04/2011
ÿþ Moe 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor 1.

-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Neergelegd ter griffie van de Rtetb'tbint* 1~ kephandel te Antwerpen, op

Griffie 13 APR. 2011

" 11063017'

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : Nerviërslei 40 - 2900 Schoten

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een onderhandse akte dd. 01/04/2011 blijkt dat werd overgegaan tot oprichting van een Gewone Commanditaire Vennootschap.

- Rechtsvorm en naam: De vennootschap heeft de vorm van een "Gewone Commanditaire Vennootschap" onder de naam "Oxidens".

- Maatschappelijke zetel: Nerviërslei 40 - 2900 Schoten

- Duur: De vennootschap werd opgericht vanaf 01/04/2011 en voor onbepaalde duur.

- Oprichter: De heer Didier Westen, wonende te 2900 Schoten, Nerviërslei 40, werkend vennoot.

- Maatschappelijk kapitaal: Het geheel geplaatst kapitaal bedraagt 1.000 (duizend) Euro. Het is volledig volstort en verdeeld in duizend aandelen zonder nominale waarde.

- Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

- Algemene vergadering: 20 februari om 11.00 uur.

- Winstverdeling: Het le bestemmen winstsaldo" of het "te verwerken verliessaldo", zoals dit wordt bepaald door het geldende boekhoudrecht, wordt verdeeld door de algemene vergadering, doch steeds met inachtname van het geldend vennootschapsrecht en boekhoudrecht.

- Overgangsbepalingen:

1. Eerste boekjaar.

1 april 2011 tot 31 december 2011.

2. Eerste jaarvergadering:

20 februari 2012.

3. Zaakvoerder: de heer Didier Westen wordt benoemd ais zaakvoerder. Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig zijn of nuttig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap.

4. Commissaris:

Er werd geen commissaris benoemd.

- De oprichters verklaren dat zij alle verbintenissen en overeenkomsten door een van hen aangegaan sinds 1 augustus 2010 in naam van de vennootschap in oprichting en vooraleer deze rechtspersoonlijkheid verkreeg, voor rekening van de vennootschap overnemen. Deze overname heeft slechts uitwerking vanaf het verkrijgen door onderhavige vennootschap van rechtspersoonlijkheid.

Zij verklaren en erkennen van deze verbintenissen en overeenkomsten op de hoogte te zijn en verlenen aan de zaakvoerder alle nodige machten om alle formaliteiten te vervullen en alle akten te tekenen die noodzakelijk zouden blijken voor het op zich nemen door de vennootschap van deze verbintenissen en overeenkomsten.

- Volmacht

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : Oxidens

835-458 72,3 _

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

"le

De zaakvoerder verleent bijzondere volmacht, met recht van in de plaatsstelling en voor onbepaalde tijd, aan de BVBA De Blay J. & C°, met zetel te 1852 Beigem, G. De Donderstraat 35, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Jos De Blay, evenals aan de aangestelde van de BVBA De Blay J. & C°, mevrouw Greet De Blay. Zij kunnen afzonderlijk optreden, teneinde alle nodige documenten in te vullen, aan te vragen, in te dienen en te ondertekenen met het oog op de registratie van deze overeenkomst, de aanvraag van de nodige vergunningen en attesten, de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen, de Ondememingsloketten, de aanvraag, wijziging en stopzetting van een BTW-nummer en de aansluiting, wijziging of stopzetting bij een sociaal verzekeringsfonds.

Tesamen hiermee neergelegd

- geregistreerd exemplaar oprichtingsakte

De heer Didier Westen

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor" behouden 4 aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
OXIDENS

Adresse
NERVIERSLEI 40 2900 SCHOTEN

Code postal : 2900
Localité : SCHOTEN
Commune : SCHOTEN
Province : Anvers
Région : Région flamande