OZ AHI

Société en commandite simple


Dénomination : OZ AHI
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 629.753.593

Publication

13/05/2015
ÿþMod Word 11.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

(* f-d uari koapbandv& Antwerpen

iai I .; z:

b

`^'~

il

~. :\



f.4 MEI 2015

afdeling Antwerpen Griffie

Ondernemingsnr : s2. 9" l.53 . 593--."

Benaming

(voluit) : OZ AH1

(verkort) :

Rechtsvorm : 2~;c~v0:x Cvr,n nci i'~cuAc: Yu4 oha P

Zetel : gi f 4.6Lanuaû sc.skell tke_8 S2,k 1.020 Aniv c n (volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uittreksel uit de oprichtingsakte van de "bZ AHI" dd 24/04/2015

De ondertekenden:

1) GUNES BELGIN, geboren te BERINGEN op 20/08/1977

NN 77.08.20-036-67 woonachtig te 2610 ANYTWERPEN, Bist 30.

2) ALP BAYRAM, geboren te KAMAN (TURKIJE) op 02/02/1967 NN 75.10.15-395-24 woonachtig te 2610 ANYTWERPEN, Bist 30.

richten een gewone commanditaire vennootschap op, beheerst door de volgende regels:

ART. 1 NAAM EN RECHTSVORM VAN HET VENNOOTSCHAP

Op 24/02/2015 wordt een handelsvennootschap opgericht onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap. Zijn naam luidt bZ AHI.

ART. 2 HOOFDZETEL VAN HET VENNOOTSCHAP

Sint Bemardsesteenweg 322 - 2020Antwerpen

De zetel kan -zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad bij besluit van de raad van bestuur.

De zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door de bestuurders ondertekende verklaring, samen met een afschrift ter bekendmaking in de bijsagen tot het Belgisch Staatsblad.

Bij beslissing van de raad van bestuur mag de vennootschap bedrijfszetels vestigen op andere plaatsen in België en in het buitenland.

ART. 3 DOEL VAN HET VENNOOTSCHAP

"De vennootschap heeft tot doet, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, ais

tussenpersoon of als vertegenwoordiger, alle verrichtingen, die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

OGroot- en kleinhandel, import en export van auto-onderdelen, nieuwe en occasie personenwagens,: bestelwagens, bussen en vrachtwagens; garagehouder, hersteller; herstellen van koetswerken van voertuigen.

Op de laatste blz, van t.u¬ k B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

0De exploitatie van taxi's, de verhuur van personenauto's met chauffeur, overig vervoer van personen te

land, goederenvervoer over de weg en verhuisdiensten.

C0Het slopen van gebouwen en andere bouwwerken; het ruimen van bouwterreinen; het grondverzet; het

proefboren en boren; algemene bouwonderneming; het optrekken van de ruwbouw van gebouwen en de structuur van civieltechnische werken, inclusief het gieten van gewapend beton en het uitvoeren van

metselwerken; de algemene coördinatie van de werkzaamheden op de bouwwerf; het bouwen van individuele huizen; het optrekken van andere residentiële gebouwen en van kantoorgebouwen; het optrekken van gebouwen voor industrieel of commercieel gebruik of voor landbouwdoeleinden; de dakbedekking en bouw van dakconstructies; de gespecialiseerde bouwwerkzaamheden ten behoeve van diverse bouwwerken, waarvoor specifieke ervaring of een speciale uitrusting nodig is; de elektrische installatie in gebouwen en andere bouwwerken; isolatiewerkzaamheden; de installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie; de installatie in gebouwen en andere bouwwerken van waterleidingen, artikelen en apparaten voor sanitair gebruik, sprinklerinstallaties, gasaansluitingen en leidingen voor diverse gassen; de overige bouwinstallatie; het stukadoors-, plafonneer-, cementeer- en aile andere pleisterwerk, het schrijnwerk van hout of van kunstwerk; het metaalschrijnwerk; het plaatsen van vloer- en wandtegels en mozaïek; het plaatsen van aile andere wanden vloerbekledingen, inbegrepen van hout of andere materialen; het plaatsen van behang; het schilderen; het glaszetten; de overige werkzaamheden in verband met afwerking van gebouwen.

DDe onderneming voor: het bouwen, herstellen en onderhouden van wegen; grondwerken; het optrekken van gebouwen, fabrieksschouwen, nijverheidsovens en andere soortgelijke werken; het bouwen van stellingen; het invoegen en reinigen van gevels; het uitvoeren van diverse land- en tuinbouwwerken en van werken in verband met de veeteelt voor rekening van derden; het optrekken van niet-metalen uiteenneembare paviljoenen en barakken; het steenhouwen; het bewerken, polijsten en plaatsen van marmer voor gebouwen; het vervaardigen en plaatsen van sierschouwen of andere versieringen van marmer of steen; het plaatsen van ramen, deuren en algemene schrijnwerkerij; het reinigen en ontsmetten van woongelegenheden, lokalen, meubels, stoffering en allerhande voorwerpen; het schoorsteenvegen; het aanleggen van speelpleinen, sportvelden, parken en tuinen; het snijden en snoeien van bomen. Het plaatsen van keukens en timmerwerk.

0De groothandel in bloemen en planten; tuinbouwbedrijf, aannemer tuinwerk; de uitbating van restaurants, pita- en fast-food-zaken, snackbars, frituren, drankgelegenheden, spijshuizen, verbruikerssalons en dergelijke; de aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, markthandel, in- en export, conditionering, fabricatie, assemblage van aile consumptiegoederen, halffabricaten en grondstoffen, meer in het bijzonder van alle voedingsmiddelen, zuivelproducten, vlees, vleeswaren, kip en gevogelte, vis, visconserven, producten van de brood-, banket- en suikerbakkerij, schoeisel, textielwaren en kleding, huishoudartikelen, meubileringartikelen, onderhoud en huishoudelijke uitrusting, kunst- en siervoorwerpen, fantasieartikelen, verlichtingsartikelen, radio-elektrisch materiaal, en tabak; de klein- en groothandel in schoeisel en lederwaren; de uitbating van een brood- en banketbakkerij; de tussenpersoon in de handel; het verschaffen van arbeidskrachten aan handels- en nijverheidsondernemingen; kapper en kapsalon; telecommunicatie; koerierdienst; de groot- en kleinhandel in horecamaterialen.

El Het tijdelijk ter beschikking stellen van interim personeel bij werkgevers, alle activiteiten in verband met het personeel, de werkgelegenheid en de arbeidsbemiddeling; de coaching, de rekrutering en de selectie van personeel; elke activiteit die een rechtstreeks, onrechtstreeks of toebehorende band heeft met wat voorafgaat, zoals de organisatie van nabijheiddiensten, de outplacement, de vorming, de professionele begeleiding, de onderaanbesteding activiteiten in verschillende diensten, en zo voort,

iDDe uitbating van een solarium, sauna, relax- en wellnesscentrum, schoonheidssalons, bodystyling en powerplate; het verlenen van verzorgingsmassages, van advies op het gebied van de schoonheidszorgen en de gezichtsverzorging; het verstrekken van dieetadvies, huidverzorging en epileren, diensten van manicure en pedicure; handelsbemiddeling in parfums, cosmetica, toiletartikelen en reinigingsmiddelen; de groot- en kleinhandel in parfumerieën en cosmetica.

QVertaaldiensten en tolken. Administratiekantoor, secretariaatswerkzaamheden, behandeling van post, en in het algemeen alle activiteiten in verband met administratieve en zakelijke dienstverlening en bijstand aan derden. Adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer, administratieve en sociale organisatie; Public relations bureau. Het domiciliëren van bedrijven; het ter beschikking stellen van een aangepaste bedrijfsruimte, aanbieden van een gemeenschappelijk dienstenpakket; advies en begeleiding door manager. Het verlenen van hulp en bijstand aan en het begeleiden van personen en bedrijven in het kader van emigratie, immigratie en integratie. Het organiseren van colloquia, seminaries, studiedagen en uitgeven van studies en rapporten, cursussen en adviezen met betrekking tot voorgaande.

De vennootschap mag alle financiële verhandelingen doen, ook geld kenen en ontlenen, roerende en onroerende goederen aankopen en verkopen, door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of om het even welke wijze deelnemen aan alle andere ondernemingen, verenigingen, vennootschappen, zowel in België ais in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in enig verband met het hare staat, gewonen en solidaire borgstellingen tekenen, in één woord, zij mag alle doen wat voor het maatschappelijk doel nuttig of voordelig geoordeeld wordt.".

ART. 4 DUUR VAN HET VENNOOTSCHAP

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur, Zij verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf heden.

.o

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

ART. 5 MAATSCHAPPELIJKE KAPITAAL

Het maatschappelijke kapitaal is vastgesteld op vier duizend euro (¬ 3.000,00) vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder nominale waarde.

De verdeling is als volgt bepaald:

De oprichter sub 1) GUNES BELGIN heeft ingetekend op 10 aandelen en

betaalde hierop 300,00 ¬ , optredend als stille vennoot

De oprichter sub 2) ALP BAYRAM heeft ingetekend op 90 aandelen en

betaalde hierop 2.744,44 ¬ , optredend beherend vennoot

Bij verhoging van het maatschappelijk kapitaal moeten de aandelen, waarop in geld wordt ingeschreven, eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal, door hun aandelen vertegenwoordigd.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving, De termijn wordt bepaald door de algemene vergadering.

De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend, worden aangekondigd in een bericht, dat bij aangetekende brief ter kennis van de aandeelhouders wordt gebracht.

Op aandelen, waarop niet werd ingeschreven zoals hierboven is bepaald, kan slechts worden ingeschreven door de andere vennoten, behoudens instemming van de beherende vennoot.

ART. 6 AANDELEN

Alle rechten, verbonden aan met vruchtgebruik bezwaarde aandelen zullen, ten opzichte van de vennootschap, door de vruchtgebruiker worden uitgeoefend tenzij anders bepaald.

ART. 7 OVERDRACHT VAN AANDELEN EN VOORKEURRECHT

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden afgestaan onder levenden, noch overgedragen worden wegens overlijden, tenzij met uitdrukkelijke goedkeuring van de beherende vennoot.

ART. 8 AANSPRAKELIJKHEID

De beherende vennoot is onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor de schulden van de vennootschap.

De stille vennoot staat voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot het bedrag da hij beloofd heeft te zullen inbrengen. Hij kan door derden wcrden verplicht de hem uitgekeerde rente en dividenden terug te betalen, indien ze niet genomen zijn uit de werkelijke winst van de vennootschap, en is er in dat geval sprake van bedrog, kwade, trouw of grove nalatigheid van de zaakvoerder, dan kan de stille vennoot hem vervolgen tot betaling van wat hij heeft moeten teruggeven.

Een stille vennoot is ten aanzien van derden aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap, waaraan hij heeft meegewerkt met overtreding van de verbodsbepaling van het vorige artikel.

Hij is ook voor de verbintenissen waaraan hij niet heeft meegewerkt, hoofdelijk aansprakelijk jegens derden, indien hij er een gewoonte van gemaakt heeft de zaken van de vennootschap waar te nemen of indien zijn naam in de firma voorkomt,

ART., 9 BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen. De zaakvoerders mogen belangen hebben, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks, in bedrijven die een gelijkaardig doel nastreven.

~. º%

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ingeval van overlijden van één van de zaakvoerders, indien er meer dan één is, zal het bestuur waargenomen worden door de overige zaakvoerders tot de eerstvolgende vergadering, waarbij tot de vervanging van de overleden zaakvoerder zal worden overgegaan.

Ingeval van overlijden van de enige zaakvoerder, of indien hij aan zijn ambt wenst te verzaken zullen de vennoten binnen de maand in algemene vergadering dienen bijeen te komen teneinde in zijn vervanging te voorzien, dit op bijeenroeping door de vennoot, die de meeste aandelen bezit. Een stille vennoot mag geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens een volmacht.

Adviezen en raadgevingen, daden van controle en toezicht, alsmede machtigingen aan zaakvoerders gegeven voor handelingen die buiten hun bevoegdheid liggen, verbinden de stille vennoot niet.

ART. 10 BEVOEGDHEID VAN DE ZAAKVOERDERS

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijke doel, met als uitzondering van die handelingen, waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtsbehandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zij; bekendmaking van de statuten is hiertoe geen voldoende bewijs.

Derhalve worden aile akten, die de vennootschap verbinden, alsmede alle volmachten betreffende deze akten, geldig ondertekend door de zaakvoerders, afzonderlijk handelend.

ART. 11 ALGEMENE VERGADERING

De jaarrekening wordt gehouden op 31 mei van ieder jaar om 20.00 uur, op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in België door de zaakvoerders vast te stellen en in de oproepingsbrieven aangeduid. Indien deze dag een feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De bijeenroepingbrieven voor elke algemene vergadering bevatten de agenda. Zij worden aangetekend verzonden tenminste veertien dagen voor de datum van de vergadering. De algemene vergadering mag verder worden bijeengeroepen door de zaakvoerder telkens het belang van de vennootschap dit vereist. Elke vennoot mag zich laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, die zelf vennoot is. Elk aandeel heeft één stem.

Welke ook het op de algemene vergadering vertegenwoordigde kapitaal mag zijn, de besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen is de stem van de beherende vennoot doorslaggevend. De algemene vergadering zal verder beraadslagen en besluiten volgens de regels voorzien in het wetboek vennootschapsrecht. De notulen van de algemene vergadering zullen worden ondertekend door alle aanwezige vennoten. De regelmatig genomen besluiten van de algemene vergadering zijn bindend voor alle vennoten, ook voor de onbekwame, de afwezigen en degenen die tegenstemden.

ART. 12 MAATSCHAPPELIJK BOEKJAAR JAARREKENING

Het maatschappelijke boekjaar begint op één januari en eindigend op eenendertig december van ieder jaar. Op het einde van het boekjaar wordt door de zaakvoeders een inventaris opgesteld waarin worden opgenomen alle roerende en onroerende goederen en waarden van de vennootschap, alle activa en passiva.

In deze inventaris zal worden overgegaan tot het opstellen van de jaarrekening en de toelichting. Deze jaarrekening dient niet te worden gepubliceerd.

ART. 13 WINSTVERDELING

Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van aile kosten en delgingen, maakt de nettowinst uit van de vennootschap. De algemene vergadering zal met gewone meerderheid van stemmen besluiten over de aanwending van de winst voor zover deze niet in strijd zijn met de bepaling van het huishoudelijk reglement,

ART. 14 ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap is ontbonden door het faillissement, kennelijk onvermogen, ontzetting, onder gerechtelijk raadsman te stellen van een zaakvoerder of van een vennoot, door het overlijden ervan, of door een beslissing van de beherende vennoot.

ART. 15 VEREFFENING VAN DE VENNOOTSCHAP

Ingeval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening gedaan worden door de in functie zijnde zaakvoerders, Na betaling van de schulden van de vennootschap zal het batig saldo onder de vennoten verdeeld warden in verhouding tot het aantal aandelen dat zij bezitten en in overeenstemming met de bepalingen hieromtrent van het huishoudelijk reglement.

ART. 16 ALGEMENE BEPALING

Alle clausules van de statuten, die naar inhoud wettelijke voorschriften hernemen, worden aldaar ten informatieve titel aan de aandeelhouders en de zaakvoerders opgenomen, zonder het karakter te krijgen van statutaire voorschriften.

ART. 16 ALGEMENE BEPALING

Alle clausules van de statuten, die naar inhoud wettelijke voorschriften hernemen, worden aldaar ten informatieve titel aan de aandeelhouders en de zaakvoerders opgenomen, zonder het karakter te krijgen van statutaire voorschriften.

ART. 17 OVERGANGS- EN BEPALINGEN

EERSTE BOEKJAAR

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het Jaar 2016,

Het eerste maatschappelijke boekjaar loopt vanaf heden tot 31 december 2015,

ART. 18 BENOEMINGVERGANGS- EN BEPALINGEN

Nadat de vennootschap aldus opgericht hebben de aandeelhouders, in hun hoedanigheid van de algemene vergadering besloten tot zaakvoerder en beherend vennoot, voor onbepaalde duur, aan te stellen vanaf heden, ALP BAYRAM, geboren te KAMAN (TURKIJE) op 02/02/1967 NN 75.10.15-395-24 woonachtig te 2610 ANYTWERPEN, Bist 30 , die verklaart deze functie te aanvaarden.

Aldus opgemaakt te Antwerpen in 5 exemplaren waarvan elke verschijner erkent één exemplaar te hebben ontvangen.

Eenvormig verklaard op 24/0412015 te Antwerpen

ALP BAYRAM

ZAAKVOERDER - BEHEREND VENNOOT

Voor-belóuderf aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Coordonnées
OZ AHI

Adresse
SINT BERNARDSESTEENWEG 322 2020 ANTWERPEN 2

Code postal : 2020
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande