P + O CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : P + O CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 820.299.603

Publication

23/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 06.05.2013, NGL 16.05.2013 13124-0049-012
05/07/2012
ÿþ I' , mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





tl(Il lit1 1ll III tl Ili lI 1tliull tl

*iai2eaa~*

~

ter griffie.vall~ da ga-14

Neéig~y~e:~°

yaA gdephnndel feAnftisterps:ie, rey

2 6 JUNI 7n12

Griffie

Ondernemingsnr : 0820.299.603

Benaming (voluit) : P 1. O CONSULTING

(verkort)

Rechtsvorm : vennootschap onderfirma

Zetel : Achterstraat 113/5

2980 Zoersel

Onderwerp akte ; OMZETTING- STATUTEN - MANDATEN

Uit een akte verleden voor Filip Holvoet, geassocieerd notaris te Antwerpen, op achttien juni tweeduizend en twaalf, "geregistreerd vijf bladen geen renvooien te Antwerpen, negende kantoor der registratie op tweeëntwintig juni tweeduizend en twaalf, boek 232 blad 07 vak 20, ontvangen: vijfentwintig euro, getekend de eerstaanwezend inspecteur ai. C, Van Elsen.";

BLIJKT dat de vergadering ondermeer beslist heeft

- de vennootschap om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Overeenkomstig het wetboek van vennootschappen, volgt een letterlijke weergave van de akte, met; betrekking tot de beslissing genomen inzake de omzetting, waarna een beknopt uittreksel volgt uit de akte met; betrekking tot de statuten van de vennootschap en de benoemingen.

OMZETTING - STATUTEN - MANDATEN

Op achttien juni tweeduizend en twaalf.

Voor mij, Filin Holvoet, geassocieerd notaris te Antwerpen, in mijn kantoor, werd gehouden de' buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap onder firma " P + OI CONSULTING ", met maatschappelijke zetel te 2980 Zoersel, Achterstraat 113/5, BTW BE 0820.299.603, rechtspersonenregister 0820.299.603.

Opgericht bij onderhandse akte van 21 oktober 2009, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad 'van 16 november daarna onder nummer 09160706.

De statuten van de vennootschap werden tot op heden niet gewijzigd.

Opening vergadering - samenstelling bureau

De vergadering wordt geopend om 11 uur onder voorzitterschap van de heer Paul Peeters.

Deze duidt aan ais secretaris, mevrouw Omara Rodriguez, die tevens de taak van stemopnemer vervult. Deelnemersliist

Zijn aanwezig of vertegenwoordigd de nagemelde aandeelhouders, die verklaren het hierna opgegeven aantal aandelen te bezitten:

1, De heer PEETERS, Paul Jan Joanna geboren te Mortsel op achtentwintig juli negentienhonderd drieënvijftig, identiteitskaart nummer 591-5032232-71, wonende te 2960 Brecht, Beukenlei 1 / 3V, houder van vijftig (50) aandelen.

2. Zijn echtgenote, met hem wonende mevrouw RODRIGUEZ CARMENATE, Omara, geboren te' MATANZAS (Cuba) op dertien oktober negentienhonderd vierenzestig, identiteitskaart nummer 5909728652.65, houdster van vijftig (50) aandelen.

SAMEN ; honderd (100) aandelen wat de totaliteit omvat van de bestaande aandelen. (..,)

De vergadering besluit om redenen uiteengezet in de nagemelde verslagen de vennootschap om te zetten;; in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

A. Verslagen

De vergadering ontslaat met eenparigheid de voorzitter van het voorlezen van het rapport van de zaakvoerder dat het voorste! tot omzetting toelicht en van het verslag van coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VANDELANOTTE bedrijfsrevisoren, met zetel te 2100 Antwerpen-Deurne, Herentalsebaan 71-75, betreffende de vermogenstoestand van de vennootschap afgesloten op eenendertig maart tweeduizend en twaalf, vermits elke aandeelhouder erkent een afschrift te hebben ontvangen van deze verslagen en bevestigt er kennis van te hebben genomen.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luidt als volgt

"3. BESLUIT

Co /an 'ta;11-1 :;, 1 asaan;çhe"sd 11,rrurri2rtLrer[fe .-tabrs otir3cíotn;snl

3dr'z'en '13i1

W

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

voo

behou aan I-Belgh

Staatst

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 maart 2012 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap is gebleken dat het netto-actief " overgewaardeerd is met 19. 877,31-EUR. Het netto-actief volgens deze staat bedraagt 62.067,21-EUR en is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van 18.550 EUR, ook indien rekening wordt gehouden met de overwaardering van het netto-actief ten belope van 19.877,31-EUR.

Antwerpen, 3 juni 2012

De Eedrijfsrevisor

CVI3A VANDEL4NOTTE BEDRIJFSREVISOREN

Vertegenwoordigd door Eddy Cobere .

B. Voorwaarden van de omzetting.

De vergadering beslist de vennootschap om te zetten van een vennootschap onder firma in besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met behoud van de rechtspersoonlijkheid, zonder dat activiteit en doel van de vennootschap gewijzigd worden. De vergadering neemt evenwel kennis van het feit dat in de doelsornschrijving destijds een materiële fout is geslopen, daar er twee maal wordt verwezen naar "de vereniging" in plaats van "de vennootschap". De vergadering besluit dit recht te zetten.

Behoudens de kapitaalsverhoging blijven kapitaal en reserves dezelfde evenals alle activa en passiva, afschrijvingen, meerwaarden en waardeverminderingen aangezien de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid de boekhouding die door de vennootschap onder firma werd gehouden zal voortzetten. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het inschrijvingsnummer in de Kruispuntbank voor Ondernemingen van de vennootschap onder firma en zo mogelijk dit van de BTW. Vermits de omzetting geschiedt op basis van een staat van activa en passiva afgesloten op eenendertig maart tweeduizend en twaalf laatstieden worden aile verrichtingen sedertdien door de vennootschap onder firma gesteld geacht te zijn gedaan namens de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die ze voor zoveel als nodig bekrachtigt en ze voor haar rekening neemt. (...)

Stemming

Alle voorgaande besluiten worden met eenparigheid van stemmen genomen. (...)

Kosten

(De vergadering neemt kennis van het bedrag der kosten die tengevolge van de omzetting ten laste van de

vennootschap vallen en die ongeveer duizend honderdtachtig euro (¬ 1.180,00) belopen.

SIo

Hierna wordt de vergadering geheven om 11 u30.

Bevestiging identiteit

Ondergetekende notaris bevestigt dat de identiteit van de comparanten hem werd aangetoond aan de hand

van hogergemelde bewijskrachtige identiteitsbewijzen.

WAARVAN PROCES-VERBAAL

Opgemaakt en verleden te Antwerpen op plaats en datum als gemeld.

Na integrale voorlezing en toelichting hebben de comparanten met mij, notaris deze akte ondertekend.

Uit de omzettingsakte blijkt verder dat:

L de aandeelhouders de personen zijn, vermeld in het hiervoor weergegeven letterlijk uittreksel.

2. de naam van de vennootschap luidt : P + O CONSULTING.

3. Het doel vin de vennootschap als volgt omschreven is:

"De vennootschap heeft tot doel op te treden als adviesbureau en als management consultingbureau.

Hiervoor zal zij zich toe leggen op het rekruteren, opleiden, bijscholen, motiveren en trainen van nieuwe en bestaande verkoopsagenten voor het promoten en verkopen van design materialen in de meest uitgebreide vormen voor binnenbouwinrichting en  afwerking van zowel industriële als private inrichtingen.

Zl legt contacten met architecten en studiebureaus, onderhoudt deze en houdt tevens controle over nieuwe en bestaande projecten.

De vennootschap mag alle verrichtingen in verband met binnenbouwafwerking, en voornamelijk het plaatsen van valse plafonds, wanden en panelen, zowel voor industrieel als niet-industrieel gebruik, zowel in eigen opdracht als in opdracht voor derden, evenals in onderaanneming, alsmede de aankoop, de verkoop, de huur, de verhuur de in-, uit- en doorvoer en de fabricage van alle materialen betreffende de binnenbouwafwerking. Dit alles in de breedste zin van het woord.

De vennootschap kan zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden goederen voor binnenbouwafwerking ontwerpen, maken, verkopen en herstellen. Zij mag hiertoe goederen aankopen in binnen- en buitenland, deze transfonneren om ze in een andere vorm te verkopen in detail of in het groot.

De vennootschap mag tussenkomen in alle handelingen welke in verband staan met de aan- en verkoop in binnen- en buitenland van de hoger vermelde goederen en hiervoor commissie ontvangen,

De vennootschap mag diensten verlenen van bemiddeling, daarbij de vertegenwoordiging van bovenvermelde goederen in klein- en groothandel zowel in binnen- als in buitenland.

Activiteiten voor dewelke de vennootschap niet zelf over de vereiste activiteitsattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming mogen gegeven worden.

Om haar doel te bereiken mag de vennootschap alle onroerende goederen, bebouwd of onbebouwd, kopen, verkopen, huren, verhuren, beheren, bebouwen, afbreken, verbouwen, verbeteren en verkavelen.

Zij is gemachtigd alle voorwerpen of roerende goederen, betrekking hebbende tot haar activiteiten te verhandelen.

CG .~ ~ ^i'i i~`~ ' ~1C-~Y~gId;;R ~^?C~f3 ~âGrrl =r fl aC r ~~?I ~ ~ i ,:T'?fl :rBf;G~? ~`Oi^r'û 4".aLF: '!3n ~~e

~= c tSi' b{- ~! l" ~ a 'g d .n ~ ^atr : a i (

b?'.aG-gd de ¢C^73Cef5oc`1 191c.7v'rs '!Ln defC2R Sa lfai?vag3!1f:N?ord1Q?,Ii

mod 11.1

De vennootschap zal bevoegd zijn alle handelingen, zonder uitzondering, te verrichten die noodzakelijk, nuttig of zelfs maar bevorderlijk zijn om het maatschappelijk doel te bereiken of uit te breiden.

Zij zal zelfs mogen deelnemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde of een gelijkaardig doel en dit door inbreng, versmelting of hoe dan ook, zowel in binnen- als in buitenland."

4. De zetel van de verplaatst werd naar 2960 Brecht, Beukenlei 1 I V3.

g. Zij bestaat voor onbepaalde duur.

6, Het kapitaal verhoogd werd met zestienduizend honderd euro (¬ 16.100,00) om het te brengen van tweeduizend vijfhonderd euro (¬ 2.500,00) op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) door incorporatie van overgedragen winsten voor een bedrag van zestienduizend honderd euro (¬ 16,100,00) af te nemen van de overgedragen winsten ten bedrage van zelfde som, zoals blijkt uit de samenstelling van het eigen vermogen op eenendertig maart tweeduizend en twaalf zoals weergegeven in het verslag van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VANDELANOTTE bedrijfsrevisoren, gevestigd te 2100 Antwerpen-Deurre, Herentalsebaan 71-75.

7. Het boekjaar samenvalt met het kalenderjaar,

8. Jaarlijks op de eerste maandag van de maand mei om 20 uur wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping,

Is deze dag een wettelijke feestdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgende werkdag,

9. Het ontslag als zaakvoerder aanvaard werd van de heer PEETERS, Paul Jan Joanna, wonende te 2960 Brecht, Beukenlel 1 / 3V.

Als statutair zaakvoerder aangesteld werd : de heer PEETERS, Paul, voormeld, De opdracht geldt voor onbepaalde duur en neemt een aanvang op 18 juni 2012.

Krachtens artikel 7.2 der statuten is aan hem volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte. Hij oefent deze bevoegdheid individueel uit.

Als plaatsvervangende zaakvoerder aangesteld werd: mevrouw RODRIGUEZ CARMENATE, Omare, wonende te 2960 Brecht, Beukenlei 1 13V.

Zij volgt van rechtswege de voormelde statutaire zaakvoerder op ingeval van diens ontslag of overlijden en vervangt hem als "lasthebber ad hoc" ingeval van tegenstrijdigheid van belangen tussen de statutaire zaakvoerder en de vennootschap of ingeval de statutaire zaakvoerder in de onmogelijkheid verkeert zijn opdracht uit te oefenen.

10.Geen commissaris werd benoemd,

11. Als bijzondere gevolmachtigde aangesteld werd: de naamloze vennootschap c.b.k., met zetel te 2100 Antwerpen-Deurne, Unitaslaan 29, alsook haar aangestelden, aan wie de macht verleend wordt, met recht van substitutie, om alle verrichtingen te stellen en documenten te ondertekenen teneinde de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en haar registratie als BTW-belastingplichtige, te verbeteren en te wijzigen,

VOOR DEELS LETTERLIJK DEELS ONTLEDEND UITTREKSEL

ANTON VAN BAEL - GEASSOCIËERD NOTARIS,-

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD :

expeditie van de akte met de statuten erin vervat

verslag van de zaakvoerder

- verslag van de bedrijfsrevisor

lijst van de oprichtings- en wijzigende akten.

~ ti2 } 1 yy i?~ Luik. _'r.;rfi: ic~ai5 i~a r~aatln ail ~~ fllrn w~ I l ppvrafl ~ ° ^i~ J~rl ti QafsG~ ~^f 9~?

~ á~~ il^ bi- rwh~ ~~~~.~ ~ ~~~ E1Îr ,iÎill~1~ V~Î~4 I~~ Ilri ~r'J C~w~i `~~ 1

24/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 04.05.2015, NGL 19.08.2015 15441-0319-011

Coordonnées
P + O CONSULTING

Adresse
ACHTERSTRAAT 113, BUS 5 2980 ZOERSEL

Code postal : 2980
Localité : ZOERSEL
Commune : ZOERSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande