P & C CONSULTING

Société en commandite simple


Dénomination : P & C CONSULTING
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 818.612.296

Publication

06/08/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Woid 11.1

ra .-4f4

~~rv----

"'4.f4

11 liii~

muu6*uu

10 5068

Ondernemingsnr : 0818.612.296

Benaming

(voluit) : P&C Consulting

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone commanditiare vennootschap

Zetel : Bastijnstraat 8 te 2590 Berlaar

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag - benoeming zaakvoerder

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 31 maart blijkt het ontslag van Mevrouw

Peeters Celeste als zaakvoerder en dit met ingang van 31 maart 2014. De vergadering beslist

om als nieuwe zaakvoerder te benoemen : Truyts Hendrira, Bastijnstraat 8 - 2590 Berlaar en dit met

ingang van 31 maart 2014 voor onbepaalde duur.

Op 31 maart 2014 zijn dan volgende zaakvoerders in functie;

- Peeters Marc

-Truyts Hendrika

Bijzondere volmacht met recht van in de plaatsstelling en met het recht ieder afzonderlijk te handelen wordt verlaand aan

- De Heer Rein Dillen, wonende te Grote Steenweg 78a, 2560 Kessel;

- de Comm. V. Admin+, Kessel-Dorp 22, 2560 Kessel

om alle nuttige en noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen bij de BTW, directe belastingen

, ondernemingsloket sociaal verzekeringsfonds en publicaties Belgisch Staatblad,

Rein Dillen

Gevolmachtigde

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

SGELEGD

MONITEUR BELGE 1 4 JULI 2014

29 -07- 2014 HECHTBANK van KOOPHANDEL

ANTWERPegft@. MECHELEN

BELGISCH

II

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/02/2015
ÿþ~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0818.612.296

Benaming

(voluit) : P&C CONSULTING

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : 2590 Berlaar, Bastijnstraat 8

(volledig adres)

Onderwerp akte BAV

Uittreksel afgeleverd v66r registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, afdeling Mechelen.

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Wim Vanberghen te Oud-Turnhout op negenentwintig december tweeduizend veertien dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten der gewone commanditaire vennootschap "P&C CONSULTING", met zetel te 2590 Berlaar, Bastijnstraat 8, BTW-nummer BE0818.612.296 RPR Antwerpen  afdeling Mechelen, met éénparigheid van stemmen heeft besloten:

EERSTE BESLUIT.

De vergadering besluit het kapitaal te verhogen met een bedrag van zeventienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 17.550,00) om het te brengen van duizend euro (¬ 1.000,00) op achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) door inbreng in geld, met aanmaking van duizend zevenhonderd vijfenvijftig (1.755) nieuwe aandelen, welke zullen deelnemen in de winst voor het lopende boekjaar, en zonder uitgiftepremie.

TWEEDE BESLUIT.

De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder de dato heden en de bijhorende staat van actief en passief per 30 september 2014, welk aan de akte gehecht blijft om er samen mee te worden geregistreerd. Ze ontslaat de voorzitter van voorlezing van dit verslag en ze besluit het doel van de vennootschap uit te breiden met volgende activiteiten:

-Slopen van gebouwen

-Vervaardigen van metalen constructwerken en delen daarvan

-Onderhoud van gebouwen

-Uitbating carwash

-Handelsbemiddeling in goederen algemeen assortiment

-Toezicht op bouwwerkzaamheden

- Import/export

-Beheer van parking

-Algemene coördinatiewerkzaamheden bouwwerf

-Ruimen van bouwterreinen

-Overige bouwinstallatie

-Overige gespecialiseerde bouwactiviteiten

- Restaureren van bouwwerken?

DERDE BESLUIT,

De vergadering besluit de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 2100 Deurre, Luchthavenlei 7B, VIERDE BESLUIT.

De vergadering besluit het huidige boekjaar dat ten einde loopt op 30 juni 2015 te verlengen tot 31 december 2015, zodat de volgende boekjaren telkens zullen lopen van 1 januari tot en met 31 december. VIJFDE BESLUIT.

Ten gevolge van de verlenging van het boekjaar besluit de vergadering om de jaarvergadering voortaan te houden op de tweede dinsdag van de maand mei om 18.00 uur, Ten gevolge hiervan zal de eerstvolgende jaarvergadering, te weten deze handelend over het verlengde boekjaar waartoe besloten werd in het vorige besluit worden gehouden in mei 2016,

ZESDE BESLUIT,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

M

BEL

*15017783*

CNITEUR BELGE

26-01-2015

ISCH STAATSBLAD

"Sad word 1 1a

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lVEERGELE

0 8 JAN, 2015

RECNTBAiy.~n KOOPHANDEL Af~TWERiÍl,lafd. MECHELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering besluit dat, naast de statutaire benaming welke ongewijzigd blijft, de vennootschap vanaf heden ook een handelsnaam zal hebben, te weten: "PARK & FLY".

ZEVENDE BESLUIT.

De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerders de dato 18 december 2014 en de bijhorende staat van actief en passief per 30 september 2014, waarin het voorstel tot omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wordt toegelicht, wordt neergelegd op het Bureau.

De aanwezige vennoten erkennen een afschrift van het verslag van de zaakvoerder ontvangen te hebben en de vergadering ontslaat bijgevolg de voorzitter van de vergadering dit verslag voor te lezen. Een exemplaar van dit verslag blijft aan deze akte gehecht om er samen mee te worden geregistreerd, alsook gedeponeerd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

ACHTSTE BESLUIT,

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren BVBA", vertegenwoordigd door de heer Guy Franken, bedrijfsrevisor, hiertoe aangewezen door de zaakvoerders, heeft het verslag, voorgeschreven in artikel 777 en volgende van het wetboek van vennootschappen, opgesteld, De conclusies van dit verslag luiden als volgt:

"Ondergetekende, Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren BVBA, Liersesteenweg 60 te 2520 Emblem, vertegenwoordigd door de heer Guy Franken, bedrijfsrevisor, verklaart inzake de omzetting van de vennootschapsvorm van een gewone commanditaire vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, dat:

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 september 2014, die het bestuursorgaan van P&C Consulting Comm.V heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd volgens de normen uitgevaardigd door het Koninklijk Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad,

Het netto-actief volgens deze staat van EUR 9.386,12 is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van EUR 1.000,

Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren BVBA,

vertegenwoordigd door de heer Guy Franken,

bedrijfsrevisor

De aanwezige vennoten erkennen een afschrift van het verslag der bedrijfsrevisor ontvangen te hebben en de vergadering ontslaat bijgevolg de voorzitter van de vergadering dit verslag voor te lezen. Een exemplaar van dit verslag blijft aan deze akte gehecht om er samen mee te worden gedeponeerd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

De vergadering stelt eveneens vast dat voorgaande kapitaalverhoging er voor gezorgd heeft dat het kapitaal thans gelijk is aan het minimum door het Wetboek van Vennootschappen vereiste kapitaal en dat de bijkomende inbreng waarvan sprake in het besluit van de bedrijfsrevisor voorafgaandelijk heeft plaatsgehad.

NEGENDE BESLUIT.

De vergadering besluit de gewone commanditaire vennootschap om te vormen in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zelfde benaming, zelfde doel, zelfde zetel, zelfde vennoten, en waarvan de elementen van het activa en het passiva met inbegrip van kapitaal en reserves, (dit alles onverminderd hetgeen bepaald onder het eerste tot en met derde besluit) onveranderd en zonder wijziging van waardering zijn gebleven.

Deze omvorming gebeurt op grond van de beschikking van artikel 121 van het Registratiewetboek en van artikel 211 paragraaf 2 van het Wetboek der Inkomstenbelastingen alsmede van boek XII van het Wetboek van Vennootschappen.

TIENDE BESLUIT.

Het besluit tot omzetting heeft van rechtswege een einde gesteld aan het mandaat van de zaakvoerders van de vennootschap, te weten:

1.de heer PEETERS Marc Marie-Henriette Louis, geboren te Merksem op 31 mei 1956, wonende te 2590 Berlaar, Bastijnstraat 8.

2.mevrouw TRUYTS Hendrika Constantia Augusta, geboren te Lier op 18 juli 1962, wonende te 2590 Berlaar, Bastijnstraat 8.

De vergadering verklaart het ontslag met ingang van heden te aanvaarden. Hen wordt kwijting verleend voor het door hen gevoerde beleid.

ELFDE BESLUIT.

Na kennisname van elk der artikelen van de statuten van de tot besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid omgevormde vennootschap, en rekening houdende met voorgaande besluiten, besluit de vergadering de statuten van de uit omvorming ontstane besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid als volgt vast te stellen:

STATUTEN.

TITEL I - NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR.

ARTIKEL 1.

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar statutaire naam luidt: "P&C CONSULTING". De vennootschap heeft tevens een handelsbenaming: "PARK & FLY".

ARTIKEL 2.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2100 Deurne, Luchthavenlei 7B,

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel hoofdstad bij besluit van de zaakvoerders, die alle machten hebben om de wijziging die er uit voortvloeit authentiek te doen vaststellen in huidig artikel van de statuten.

De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerders, administratieve zetels, agentschappen, werkplaatsen, opslagplaatsen en bijkantoren, zowel in België als in het buitenland, vestigen. ARTIKEL 3.

De vennootschap heeft tot doel:

-Adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder ondermeer maar niet uitsluitend het verfenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van ondermeer planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen. Managementactiviteiten in het algemeen waaronder ondermeer het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door ondermeer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder of directeur met inbegrip van deze vereffenaar.

-Studie, organisatie en raadgevend bureau inzake financiële, handels- of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische sociale, economische en financiële problemen.

-Het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricatieruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

-Slopen van gebouwen

-Vervaardigen van metalen constructwerken en delen daarvan

-Onderhoud van gebouwen

-Uitbating carwash

-Handelsbemiddeling in goederen algemeen assortiment

-Toezicht op bouwwerkzaamheden

- Import/export

-Beheer van parking

-Algemene coördinatiewerkzaamheden bouwwerf

-Ruimen van bouwterreinen

-Overige bouwinstallatie

-Overige gespecialiseerde bouwactiviteiten

-Restaureren van bouwwerken.

Dit alles in de ruimste zin van het woord.

De vennootschap mag ten voordele van derden met wie enige juridische band bestaat, zowel in België als in het buitenland tevens aile waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag, zowel in binnen- als buitenland, alle daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard stellen, alle handelsverrichtingen en over het algemeen aile ondernemingen tot stand brengen: die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met maatschappelijk doel en de verwezenlijking ervan bevorderen. Zij kan ondermeer bij wijze van inbreng, fusie, overdracht, deelneming, inschrijving, financieel akkoord of op andere wijze belangen nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die een zelfde, een gelijkaardig of een verwant doel nastreven of die haar' ontwikkeling kunnen bevorderen. Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften ter zake zoals onder meer en bijvoorbeeld het ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn van technische en/of andere kennis, bewezen door sen of meer activiteitsattesten. De vennoten zijn het er evenwel en uiteraard volkomen over eens dat deze ter beschikkingstelling van activiteitsattesten geven een belemmering kan noch mag zijn voor de eventuele latere persoonlijke activiteit van de houder(s) van die attesten. Ze kan ook deelnemen in het bestuur van andere vennootschappen,

ARTIKEL 4.

De vennootschap werd voor onbepaalde duur opgericht.

TITEL Il - KAPITAAL - AANDELEN.

ARTIKEL 5,

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) en is verdeeld in duizend achthonderd vijfenvijftig (1.855) aandelen zonder nominale waarde, ieder vertegenwoordigend één/duizend achthonderd vijfenvijftigste (1/1.855ste) van het kapitaal.

ARTIKEL 6.

Het maatschappelijk kapitaal kan eenmaal of verschillende keren worden verhoogd of verminderd bij besluit van de algemene vergadering die beraadslaagt op de wijze vereist voer de wijziging van de statuten,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan haar aandelen verkrijgen overeenkomstig de bepalingen van de vennootschappenwet.

De aandelen waarop in geld wordt ingeschreven moeten eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredig held van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termisn van ten minste vijftien dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving. Deze termijn wordt bepaald door de algemene vergadering. De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend worden aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis wordt gebracht van de vennoten, Wordt dat recht van voorkeur niet geheel uitgeoefend, dan warden de overblijvende aandelen in dezelfde evenredigheid aangeboden aan de andere aandeelhouders.

Op aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals bepaald in de voorafgaande alinea's, kan slechts worden ingeschreven mits instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie vierden van het kapitaal bezitten, behoudens wanneer uiteindelijk wordt ingetekend door een vennoot, de echtgenoot van een vennoot en bloedverwanten in opgaande en nederdalende lijn van een vennoot,

ARTIKEL 7.

De aandelen zijn steeds op naam.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van vennoten gehouden waarin worden aangetekend: 1.nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het getal van de hem toebehorende aandelen;

2.de gedane stortingen;

3.de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder de levenden, door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

ARTIKEL 8.

De enige vennoot kan de aandelen vrij overdragen.

ARTIKEL 9.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden,

Tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen, worden de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap.

Hij die het vruchtgebruik erft van deze aandelen, zal de rechten verbonden aan deze aandelen uitoefenen, ARTIKEL 10,

Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, mogen de aandelen van een vennoot, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden en ook niet overgaan wegens overlijden dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drielvierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld. Deze instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden aan of overgaan op een vennoot, de echtgenoot van de overdrager of van de erflater en de bloedverwanten in de rechte opgaande of nederdalende lijn.

ARTIKEL 11,

De aandelen zijn ondeelbaar,

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, wordt de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst totdat een enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als eigenaar van het effect is aangewezen.

indien een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is en tenzij de vruchtgebruiker en de blote eigenaar één van beiden bij geschrift aanwijzen, worden de aan het aandeel verbonden rechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker,

TITEL Ill. BESTUUR - CONTROLE.

ARTIKEL 12.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer al dan niet statutaire zaakvoerders, vennoot of niet, aangesteld door de algemene vergadering, die hun mandaat ook kan herroepen. Ze zijn herkiesbaar.

ARTIKEL 13.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadermg bevoegd is.

ARTIKEL 14.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte. ARTIKEL 15.

Indien een zaakvoerder de hoedanigheid heeft van een rechtspersoon, is hij gehouden een vaste vertegenwoordiger aan te stellen in de zin van artikel 61 van het wetboek van vennootschappen. Een vaste vertegenwoordiger wordt alsdan belast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon-zaakvoerder. Deze vaste vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon-zaakvoerder die hij vertegenwoordigt. De rechtspersoon-zaakvoerder mag haar vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

ARTIKEL 16.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

" De zaakvoerder kan gemachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks van bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gemachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

ARTIKEL 17,

De algemene vergadering kan buiten de door haar vastgestelde bezoldigingen en buiten de vertegenwoordigingskosten, reiskosten en andere, aan de zaakvoerders vaste vergoedingen toekennen, te boeken als algemene onkosten.

Het mandaat van zaakvoerder kan ook kosteloos worden uitgeoefend.

ARTIKEL 18.

De controle op de financiële toestand, de jaarrekening en op de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van de wet en van de statuten, van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen.

De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Voldoet de vennootschap aan de criteria vermeld in de wet en kan zij beschouwd worden als een kleine vennootschap, dan is zij in afwijking van het voorgaande niet verplicht een commissaris te benoemen.

In dit geval heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. TITEL 1V - ALGEMENE VERGADERING,

ARTIKEL 19.

De vennoten komen in algemene vergadering bijeen om te beraadslagen over alle zaken die de vennootschap aanbelangen. Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden in de maatschappelijke zetel op de tweede dinsdag van de maand mei om 18.00 uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur.

Een zaakvoerder mag de algemene vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist. De zaakvoerders moeten die bijeenroepen wanneer vennoten, die minstens éénlvijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de plaats aangewezen in de oproepingsberichten, De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda; zij worden gedaan door middel van ter post aangetekende brieven, tenzij de bestemmelingen individueel uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen, en zij worden gericht tot de in artikel 268 aangeduide natuurlijke of rechtspersonen, ten minste vijftien voile dagen vôôr de vergadering.

ARTIKEL 20.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die bevoegdheid niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt als algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

ARTIKEL 21,

ieder vennoot brengt zijn stem uit in persoon of bij gemachtigde. Elk aandeel geeft recht op één stem. ARTIKEL 22.

De notulen van de algemene vergaderingen worden door al de aanwezige vennoten ondertekend.

De afschriften of uittreksels voor te leggen in en buiten rechte worden door een zaakvoerder ondertekend. TITEL V - INVENTARIS - BALANS - WINSTVERDELING.

ARTIKEL 23,

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december.

Elk jaar maken de zaakvoerders een inventaris op, alsmede de jaarrekening. Die jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, en vormt een geheel Voor zover de wet vereist, stellen de zaakvoerders bovendien een verslag op waarin zij rekenschap geven van hun beleid. Dit alles overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen.

De jaarrekening moet binnen dertig dagen nadat zij door de algemene vergadering is goedgekeurd, door toedoen van de zaakvoerders op de zetel van de Nationale Bank van België, die overeenstemt met de griffie van de rechtbank van koophandel waar de zetel van de vennootschap gevestigd is, worden neergelegd, tegelijk met de door de wet vereiste stukken.

ARTIKEL 24.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen, maakt de nettowinst uit.

Eerst wordt van deze winst ten minste vijf procent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds éénitiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die er de aanwending van bepaalt op voorstel van de zaakvoerder, welke laatste zal zorgen voor de uitbetaling van eventuele dividenden.

TITEL VI - ONTBINDING - VEREFFENING.

ARTIKEL 25.

De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering.

" Het in één hand verenigd zijn van alle aandelen heeft niet tot gevolg dat de vennootschap van rechtswege of gerechtelijk wordt ontbonden.

" Voor-behoudertt aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Wanneer deze een rechtspersoon is en indien binnen een jaar geen nieuwe ven-noot in de vennootschap is opgeno-amen of deze niet is ontbon-rden, wordt de enige ven-rnoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbinte-'nissen van de vennoot-schap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbin-'ding.

-Indien tengevolge van een verlies het batig actief is verminderd tot een bedrag van lager dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering worden samengeroepen binnen een tijdspanne van maximaal twee maanden te rekenen van het ogenblik dat het verlies werd vastgesteld of had moeten zijn vastgesteld krachtens wettelijke en statutaire verplichtingen, teneinde te beraadslagen, desgevallend onder de voorwaarden voor statutenwijziging, over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere maatregelen bekendgemaakt in de agenda.

De zaakvoerder of het college van zaakvoerders rechtvaardigt haar besluiten in een bijzonder verslag gehouden ten behoeve van de vennoten.

ln het geval er één vennoot is, neemt deze de beslissing binnen zelfde termijn van twee maand na kennis genomen te hebben van het zaakvoerdersverslag, indien hij zelf geen zaakvoerder is of indien hij niet alleen deze functie uitoefent,

-Wanneer het netto-actief gedaald is tot een bedrag lager dan éénvierde van het kapitaal dan kan de ontbinding worden uitgesproken door de algemene vergadering met éénvierde der stemmen.

" Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden zesduizend tweehonderd euro (¬ 8.200,00), kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

ARTIKEL 26,

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, stelt de algemene vergadering van vennoten de vereffenaar(s) aan, bepaalt hun bevoegdheden en hun emolumenten en stelt de wijze van vereffening vast overeenkomstig het wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL 27.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening, worden de netto-activa eerst aangewend om in geld of effecten het volgestort bedrag van de aandelen, dat niet werd gedelgd, terug te betalen.

Het beschikbaar overschot wordt verdeeld onder alle vennoten volgens het aantal van hun aandelen. ARTIKEL 28.

De vennoten, de zaakvoerders, de vaste vertegenwoordigers, de commissarissen, de directeurs en vereffenaars die in het buitenland wonen, doen voor de uitvoering van de huidige statuten keuze van woonplaats in de maatschappelijke zetel waar hen geldig alle kennisgevingen, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen kunnen worden gedaan.

ARTIKEL 29.

Voor al hetgeen in huidige statuten niet voorzien wordt, wordt er verwezen naar het wetboek van vennootschappen.

TWAALFDE BESLUIT,

De vergadering besluit

-mevrouw TRUYTS Hendrika Constantia Augusta, geboren te Lier op 18 juli 1962, wonende te 2590 Berlaar, Bastijnstraat 8 en

-mevrouw WINDELS Vanessa, geboren te Oudenaarde op 23 oktober 1992, wonende te 2000 Antwerpen, Zakstraat 19

tot zaakvoerders te benoemen. Hun mandaat zal behoudens andersluidende toekomstige beslissing van de algemene vergadering bezoldigd zijn vanaf 1 januari 2015. Zij verklaren hun mandaat te aanvaarden. Er wordt geen commissaris benoemd.

DERTIENDE BESLUIT,

Volmacht met machtiging tot indeplaatsstelling, wordt verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "A.K.J. Fiduciaire" te 2360 Oud-Tumhout, Warande 7, vertegenwoordigd door een medewerker, teneinde over te gaan tot vervulling van alle formaliteiten met de bevoegde diensten van de kruispuntbank voor onderneming, het ondememingsloket, alsook met de diverse sociale en fiscale administraties, waaronder de B,T.W.-administratie.

Voor ontledend uittreksel, dienstig ter publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie der akte, revisoraal verslag, verslagen zaakvoerders en gecoördineerde statuten.

26/07/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
P & C CONSULTING

Adresse
LUCHTHAVENLEI 7B 2100 DEURNE

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande