P & K

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : P & K
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 436.641.837

Publication

08/10/2014
ÿþ Mod wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0436.641.837 Benaming

(voluit) : P & K

(verkort) :

ReGhtbankvart lástr?pttuitdál 1

Antwerpen

2 9 SEP. 2alli

agdenfr,verpen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een naamloze vennootschap

Zetel : Hovenierslaan 11 te 2970-Schilde

(volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING : Zetelverplaatsing  Statutenwijzigingen  Ontbinding  In vereffeningstelling  Ontslag bestuurders  Benoeming vereffenaar(s)  Machten van de vereffenaar(s)

Uit een akte verleden voor notaris Jean Van Cauwenbergh te Lier op 15 september 2014, geregistreerd op het 1ste Registratiekantoor Mechelen op 19 SEP< 2014, Bladen: vier Verzendingen: geen Register (OBA) 5 Boek 324 Blad 54 Vak 18, Ontvangen registratierechten: vijftig euro:

(R¬ 50,00). De ontvanger, a.i. (get.) H. Vlemings, houdende proces-verbaal van de voltallige

buitengewone algemene vergadering, blijkt dat volgende besluiten genomen werden:

ZETELVERPLAATSING: De algemene vergadering besloot de maatschappelijke zetel thans te 2970-' Schilde, Hovenierslaan 11 vanaf 15 september 2014 te verplaatsen naar 2970-Schilde, Hovenierslaan 13.

STATUTENWIJZIGINGEN: De algemene vergadering besloot de statuten aan te passen aan de hiervoor genomen beslissingen en de thans geldende wet, als volgt:

a) De voorlaatste en de laatste alinea van artikel 1 werden vervangen door volgende tekst; Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders, websites en andere stukken, al dan

niet in elektronische vorm, uitgaande van de vennootschap moeten volgende gegevens vermelden; "

- de naam van de vennootschap;

- de woorden "burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een", gevolgd van de rechtsvorm van de`

vennootschap, voluit of afgekort;

- de nauwkeurige aanduiding van de zetel van de vennootschap;

het ondernemingsnummer;

het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel van de,

rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft;

- in voorkomend geval, het feit dat de vennootschap in vereffening

Indien voormelde stukken het kapitaal van de vennootschap vermelden, dient dit het gestorte kapitaal te,

zijn, zoals dit blijkt uit de laatste balans. Indien hieruit blijkt dat het gestorte kapitaal niet meer gaaf is, dient

melding te worden gemaakt van het netto-actief zoals dit blijkt uit de laatste balans,

b) De eerste zin van artikel 2 van de statuten werd vervangen door volgende tekst: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2970-Schilde, Hovenierslaan 13.

c) De tekst van artikel 6 werd vervangen door volgende tekst:

ARTIKEL 6: INBRENGEN.

Het maatschappelijk kapitaal werd onderschreven en volstart bij de oprichting, tot beloop van driehonderd zesennegentigduizend zeshonderd negenentwintig euro vierenzestig cent (¬ 396.629,64), als volgt:

- door inbrengen in natura tot beloop van driehonderd zesenzeventigduizend zevenhonderd achtennegentig euro zestien cent (¬ 376.798,16);

- door inbrengen in geld tot beloop van negentienduizend achthonderd éénendertig euro achtenveertig cent. (¬ 19.831,48);

en bij de kapitaalverhoging door inbrengen in speciën tot beloop van honderd drieënzeventigduizend vijfhonderd vijfentwintig euro zevenenveertig cent (¬ 173.525,47).

VERSLAGEN van de RAAD VAN BESTUUR: De vergadering nam kennis van de verslagen van 01 en 10', september 2014, opgesteld door de raad van bestuur in toepassing van artikel 181 § 1 van het Wetboek van vennootschappen en keurde deze verslagen goed. Het verslag van 01 september 2014 vermeldt de redenen; van de ontbinding.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

TUSSENTIJDSE STAAT VAN ACTIVA EN PASSIVA: De vergadering nam kennis van de tussentijdse staat van activa en passiva afgesloten per 30 juni 2014, gevoegd aan voormeld verslag van de raad van bestuur, en ) eurde deze tussentijdse staat goed.

De heer Peter Lippens, handelende als gedelegeerd-bestuurder, waarborgde de echtheid van de gegevens van deze tussentijdse staat.

VERSLAG van de Bedrijfsrevisor: De vergadering nam kennis van het verslag van 10 september 2014 overeenkomstig artikel 181. § 1 van het Wetboek van vennootschappen door de heer Geert Van Gooien, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te Grimbergen, Kerkstraat 152, daartoe aangesteld door de raad van bestuur, pover voormelde staat.

De conclusies van dit verslag luiden ais volgt:

"1/111. CONCLUSIES

In het kader van de procedure van vereffening voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, heeft de Raakvoerder van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van Naamloze Vennootschap P&K een boekhoudkundige staat afgesloten op datum van 30/06/2014, rekening houdend met de vooruitzichten van vereffening van de vennootschap. Deze geeft in discontinuiteit een balanstotaal op van 1.054.324,78 ¬ en een netto actief van 926.529,35¬ .

Rekening houdende met de realisatie van de activa en schulden en de voorzieningen voor de kosten van vereffening, de vennootschapsbelasting en de liquidatiebonus zal het netto actief 890.929,35 ¬ bedragen.

We verwijzen hierbij naar ons voorbehoud omtrent de vrijstelling van een gerealiseerde meerwaarde op een onroerend goed in Italië.

Op grond van de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd, overeenkomstig de toepasselijke professionele normen en met voorbehoud voor de preciese afwikkeling van deze vereffening, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap getrouw en juist weergeeft, in zoverre er geen niet geprovisioneerde latente schulden opduiken.

Grimbergen, 10/09/2014

(volgt de handtekening)

Geert Van Gooien

Bedrijfsrevisor".

WETTIGHEIDSCONTROLE: De aanwezige aandeelhouders erkender~ vooraf voormelde verslagen en staat ontvangen te hebben en er kennis van te hebben genomen.

Ondergetekende notaris bevestigt hierbij het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten bedoeld In artikel 181 § 1 van het Wetboek van vennootschappen.

ONTBINDING en IN VEREFFENING STELLING: De vergadering besloot de vennootschap vervroegd te 'ontbinden en in vereffening te stellen vanaf 15 september 2014, zodat zij enkel nog bestaat voor de noden van haar vereffening.

ONTSLAG BESTUURDERS -- KWIJTING: Aan de in functie zijnde bestuurders en gedelegeerd-bestuurder:

a) de heer LIPPENS Peter Remi Julius Marie, bestuurder en gedelegeerd-bestuurder, nationaal nummer 570620-153-01, wonende te Aartselaar, Emiel Hullebroecklaan 11;

b) mevrouw LIPPENS Karla Martha Rachel, bestuurder, nationaal nummer 620529-148-28, wonende te Schilde, Hovenierslaan 13;

c) mevrouw FLORUS Martine Solange Marcella, bestuurder, nationaal nummer 590614-236-43, wonende te Aartselaar, Emiel Hullebroecklaan 11;

d) de heer de heer HALSBERGHE Peter André Albert Robert, bestuurder, nationaal nummer 620316-39560, wonende te Schilde, Hovenierslaan 13;

werd akte verleend van hun ontslag als bestuurder en als gedelegeerd-bestuurder van de vennootschap vanaf 15 september 2014.

Kwijting: Aan elke bestuurder en aan de gedelegeerd-bestuurder werd bij afzonderlijke stemming kwijting en décharge verleend voor de uitoefening van zijn/haar mandaat tot op datum van het ontslag, met dank vanwege de algemene vergadering voor de aan de vennootschap bewezen diensten.

BENOEMING VEREFFENAARS: De vergadering besloot het aantal vereffenaars vast te stellen op twee en tot die functie te benoemen vanaf 15 september 2014:

1) de heer LIPPENS Peter Remi Julius Marie, nationaal nummer 570620-153-01, wonende te Aartselaar, Emiel Hullebroecklaan 11;

2) mevrouw LIPPENS Karla Martha Rachel, nationaal nummer 620529-148-28, wonende te Schilde, ,Hovenierslaan 13.

die elk verldaardde dit mandaat te aanvaarden onder de bevestiging dat geen wettelijke verbodsbepaling zich daartegen verzet.

Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering, is het mandaat van de vereffenaars :onbezoldigd.

Overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake treden de vereffenaars pas in functie nadat de Rechtbank Van Koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming.

MACHTEN van de VEREFFENAARS: Aan elke vereffenaar werd de meest uitgebreide machten toegekend Voor het vervullen van zijn opdracht, die hij kan uitoefenen zonder enige verdere toelating vanwege de algemene vergadering, zelfs in de gevallen waar dit bij de wet is voorzien, daar huidige vergadering hem van nu : af deze machten verleent,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

De machten van de vereffenaars omvatten:

a) elke vereffenaar kan afzonderlijk en alleen optreden;

b) alle machten vermeld in artikels 186 tot en met 195bis van het Wetboek van vennootschappen;

e) alle machten om over te gaan tot de vereffening van onderhavige vennootschap, alle uitvoeringsmaatregelen in dit verband te nemen en in het algemeen alles te doen en te verrichten wat nuttig en nodig mocht blijken voor de uitvoering van de vereffeningsopdracht;

d) in het bijzonder alle machten om activa van de vennootschap te verkopen om en mits de lasten, bedingen en voorwaarden door de gemachtigde vereffenaar goed te keuren, om aan de zakelijke rechten, voorrechten en rechtsvorderingen tot ontbinding te verzaken, opheffing te verlenen zo voor als na betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagleggingen, bevel tot betaling, van verzet en andere belemmeringen of beletsels, de hypotheekbewaarders te ontslaan van de verplichting om ambtshalve inschrijving te nemen;

e) de vereffenaar kan onder zijn verantwoordelijkheid zonodig lasthebbers aanwijzen en hun algemene of bijzondere machten verlenen en delegeren, die dienstig geoordeeld worden voor bepaalde bewerkingen;

t) alle akten die de vennootschap in vereffening zullen binden, zelfs de akten waaraan een openbaar ambtenaar zijn medewerking verleent, zullen geldig kunnen getekend worden door de vereffenaar;

g) de opsomming van de machten hierboven gedaan is bij wijze van vermelding opgenomen en dus niet beperkend uitgedrukt;

h) de vereffenaar zal verslag uitbrengen aan de algemene vergadering op de wijze en tijdstippen door de wet bepaald.

Zodra de verrichtingen van vereffening zijn beëindigd, zal een algemene vergadering worden bijeengeroepen aan dewelke een definitief vereffeningsverslag zal worden voorgelegd.

i) het vereffeningsresultaat op het ogenblik van de afsluiting zal verdeeld worden volgens de regels bepaald in de wet en in de statuten.

COQRDINATE VAN STATUTEN: De algemene vergadering machtigde de heer Peter LIPPENS de coördinatie van statuten op te stellen en neer te leggen overeenkomstig de besluiten die voorgaan. VOLMACHT; Bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, werd verleend aan:

a) NV Docms-Vander Eecken Accountancy te 9255-Buggenhout, Hauwerstraat 40, vertegenwoordigd door Hugo Dooms en/of Geert Vander Eecken;

b) elke vereffenaar,

die elk afzonderlijk kunnen handelen en iemand in de plaats stellen, om in naam en voor rekening van de

vennootschap al het nodige te doen voor:

- de wijzigingen en/of schrappingen van de genomen inschrijvingen in het rechtspersonenregister,

Kruispuntenbank en/of Ondernemingsloket;

- het vervullen van de formaliteiten bij de Ministeries van Financiën, Openbare Besturen, Sociale Zekerheid

en alle andere administraties;

- het vervullen van de formaliteiten bij de BTW- en andere administraties tot schrapping van het BTW-

nummer en aangifte van stopzetting van werkzaamheid;

- daarvoor alle documenten, stukken en akten te tekenen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, voor publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Jean Van Cauwenbergh, Notaris te Lier.

Nedergelegd tegelijk met uitgifte akte van 15.09.2014; ontledend uittreksel ervan; verslagen Raad van Bestuur

van 01 en 10.09.2014; verslag bedrijfsrevisor van 10.09.2014; coôrdinatie van statuten per 15.09.2014;

verklaring om te voldoen aan art. 75, 2° Wb. Venn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

4

k ~ º%

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz van Luik B, vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/08/2013 : ANT000347
26/10/2012 : ANT000347
22/08/2012 : ANT000347
29/11/2011 : ANT000347
06/10/2010 : ANT000347
04/09/2009 : ANT000347
18/06/2008 : ANT000347
04/06/2015 : ANT000347
04/06/2007 : ANT000347
04/07/2006 : ANT000347
03/09/2005 : ANT000347
03/12/2004 : ANT000347
16/07/2004 : ANT000347
08/01/2002 : ANT000347
29/07/1994 : ANT347
22/02/1989 : ANT347

Coordonnées
P & K

Adresse
HOVENIERSLAAN 13 2970 SCHILDE

Code postal : 2970
Localité : SCHILDE
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande