P PROJECTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : P PROJECTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.867.113

Publication

10/02/2014
ÿþ4 I([-T \- ni \

INICI1~IVII ii~11111111IIII~

*9038

Ondememingsnr : 5-414 '(o x.92

Benaming (voluit) : "P+ PROJECTS"

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : 2570 Duffel, Dijkstaplei 2

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden op 28 januari 2014, voor Meester Ann De Smet, geassocieerd notaris te Zwalm (Munkzwalm),

Dat zijn verschenen:

1/ De heer FLOKMAN Patrick Robert geboren te Blankenberge op 12 oktober 1971, wonende te 2500 Lier, Bernard Van Hoolstraat 7, 2/ de heer BANIC Mate geboren te Split (Kroatië) op 30 december 1965, wonende te 2550 Kontich, Ferdinand Maesstraat 48/0050, 3/ de heer VINK Gerard Francois Joseph geboren te Nijmegen (Nederland) op 23 maart 1953, ongehuwd, wonende te 2900 Schoten, Fluitbergstraat 42,

welke mij verklaard hebben over te gaan tot oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, waarvan zij de statuten als volgt vaststellen:

De benaming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid luidt: "P+ PROJECTS".

Zij is een handelsvennootschap.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2570 Duffel, Dijkstaplei 2.

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid :

1. De handel in, import en export van , het plaatsen van alle vloer- en wandtegels en aanverwante producten,

2. Alle binnen- en buitenbepleisteringen, crépi's en sierpleisters, alle cementwerken, het plaatsen van isolava en stijlmuren, chape en kelders;

3. Alle isolatie-, voeg-, metsel-, dak- en reparatiewerken, het reinigen van gevels, het plaatsen van gyprocmuren en - plafonds; het behandelen van vochtige muren; alle afbraak-en restauratiewerken, het opknappen van allerhande klusjes;

4. Het plaatsen, installeren en onderhouden van totale elektrische installaties, beveiligingssystemen, bekabelingen, netwerken, camerabewakingen, domotica en imotica systemen, automatisatie, audio- en videofonie.

5. De handel, de installatie en het onderhouden van verlichting en verlichtingssystemen, alsook alle aanverwante hulpmiddelen.

6. Alle onroerende verrichtingen en verhandelingen, inzonderheid de verkrijging, en meer in het bijzonder de aankoop, ruil, verdeling of inbetalinggeving, van alle welkdanige onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, al dan niet met het oog op wederverkoop of verhuring, en de daaropvolgende vervreemding of overdracht van de gezegde onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten, inzonderheid de verkoop" ruil, verdeling, inbetalinggeving of inbreng in vennootschap, alsook de vestiging van alle onroerende zakelijke rechten en de verhuring van de gezegde goederen; het verrichten, uitvoeren, promoten en coördineren voor eigen rekening of voor rekening van derden van alle onroerende projecten, inzonderheid verkavelingen van alle aard, appartementsgebouwen en andere complexen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11,1

11_J In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD

3 0 JAN. 20141

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHOM te MECHELEN

ri--`. i 1 7. Het (laten) oprichten, bouwen, verbouwen, herbouwen, herstellen en/of restaureren van alle gebouwen, bouwwerken, kunsten infrastructuurwerken van burgerlijke bouwkunde en infrastructuurwerken, alles in de ruimste zin van het woord; het aankopen, verkopen, beheren, en verhuren van deze gebouwen, bouwwerken, kunst- en infrastructuurwerken van burgerlijke bouwkunde en infrastructuurwerken; het aannemen en uitvoeren of laten uitvoeren van alle welkdanige aannemings- en bouwwerken, met inbegrip van algemene en bijzondere bouwwerken, grondwerken, wegenwerken en rioleringswerken; de coördinatie en promotie van alle bouwwerken in de ruimste zin van het woord; het optreden als studie-en raadgevend bureau; de onderneming in onroerende goederen; de bouwpromotie; alle verhandelingen van onroerende goederen; de aan- en verkoop, de fabricatie en de plaatsing van alle bouwmaterialen; de groot- en kleinhandel in bouwprodukten en materialen.

, Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge 8. Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, de uitbreiding en/of instandhouding van een onroerend en/of roerend patrimonium, door verhuring en alle andere overeenkomsten in verband met gebruik, genot en opbrengst; alsmede het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen.

Het verrichten van alle daden betreffende deze goederen en diensten die verband houden met haar doel.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband niet haar doel of die het bereiken ervan geheel of ten dele vergemakkelijken. Zij mag op welke wijze ook betrokken zijn in andere vennootschappen en ondernemingen met eender welk doel, onder andere door het aannemen van bestuursmandaten erin.

Zij mag onder om het even welke vorm samenwerken of samensmelten in België of het buitenland met bestaande of nog op te richten vennootschappen, waarvan het doel gelijkaardig of verwant is of van aard is de realisatie van haar eigen doel te bevorderen of te vergemakkelijken.

De Algemene Vergadering kan, mits naleven van alle beschikkingen der wetten en der statuten hieromtrent, het doel uitbreiden of wijzigen.

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (EUR 18 600,00) gesplitst in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerders zijn bevoegd voor alle daden van bestuur, beheer en beschikking, die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten worden voorbehouden aan de algemene vergadering.

De zaakvoerders mogen directeurs of volmachtdragers aanstellen en hun machten, wedde of vergoedingen bepalen.

Bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of als verweerder, wordt de vennootschap gebonden door de handtekening van een zaakvoerder of van een door de zaakvoerders benoemde gevolmachtigde.

Elk jaar wordt er een algemene vergadering gehouden, op de maatschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats.

Deze jaarvergadering vindt plaats op de derde maandag van de maand mei om vijftien uur. Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elk jaar, op eenendertig december, worden de inventaris en de jaarrekening opgesteld overeenkomstig de wet.

Het boekjaar loopt van één januari tot éénendertig december van ieder jaar.

De opbrengst van de activiteit van de vennootschap, na aftrek van de algemene kosten en maatschappelijke lasten, afschrijvingen op actief, vooruitzichten van commerciële, financiële, industriële en fiscale risico's, maakt de zuivere winst uit.

Op de netto winst wordt vijf ten honderd (5%) voorafgenomen ten bate van het

wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplichtend zodra het

reservefonds het tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

Het saldo wordt aangewend in overeenstemming met de besluiten van de algemene

vergadering.

De zaakvoerders bepalen datum en plaats van betaling van de dividenden.

r sfi!~ -1

' Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

OVERGANGSBEPALINGEN

Het eerste boekjaar loopt van heden tot éénendertig december tweeduizend veertien.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend vijftien.

INTEKENINGEN - STORTINGEN

De comparanten verklaren in te tekenen op het volledige kapitaal als volgt:

- comparant sub 1, de heer FLOKMAN Patrick op drieënnegentig aandelen

- comparant sub 2, de heer BANIC Mate op vierentachtig aandelen

- comparant sub 3, de heer VINK Gerard op negen aandelen.

De comparanten verklaren dat er op elk ingetekend aandeel door de respectieve

onderschrijvers de som van ongeveer drieëndertig euro (EUR 33,00) gestort werd, hetzij

één derde van de fractiewaarde.

BENOEMING VAN NIET STATUTAIRE ZAAKVOERDER

Wordt door de comparanten tot gewone zaakvoerder benoemd en aangesteld voor

onbepaalde duur behoudens herroeping door de algemene vergadering met gewone

meerderheid:

De Heer BANIC Mate, voornoemd, die aanvaardt.

VOLMACHT FORMALITEITEN KRUISPUNTBANK VOOR ONDERNEMINGEN-

ONDERNEMINGSLOKET- SOCIALE EN FISCALE ADMINISTRATIES

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de de BVBA

ACCOUNTANTSKANTOOR VANDORPE, PROVOOST & C° met zetel te Zulte,

Oudenaardestraat 113a om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of

noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de

diensten in de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het Ondernemingsloket en bij de

sociale en fiscale administraties.

(Volgen de handtekeningen)

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De Notaris

Afgeleverd voor registratie

Uitsluitend bestemd voor de neerlegging ter griffie van de

Rechtbank van koophandel

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte

Ann De Smet

Geassocieerd notaris

Noordlaan 50

9630 Zwalm

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.05.2016, NGL 31.08.2016 16553-0550-009

Coordonnées
P PROJECTS

Adresse
DIJKSTAPLEI 2 2570 DUFFEL

Code postal : 2570
Localité : DUFFEL
Commune : DUFFEL
Province : Anvers
Région : Région flamande