P & S DIAMONDS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : P & S DIAMONDS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 448.819.196

Publication

11/03/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
31/12/2013
ÿþ Mo-d Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoudt aan he Beigisc

Staatobt

' Ondernemingsnr : 0448.819.196

Benaming

(voluit) : P&S D1AMONDS

(verkort) "

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Hoveniersstraat 2 bus 225 -2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte: HERROEPEN AFVAARDIGING VAN MACHTEN - AFVAARDIGING VAN MACHTEN

In de bijzondere algemene vergadering van 28/09/2013 werd besloten de afvaardiging van machten aan de heer HABERKORN Daniel te herroepen met ingang van 30/09/2013.

Er werd besloten vanaf 1/10/2013 de volgende machten af te vaardigen aan de heer VERSTRAETEN Tim, wonende Generaal Van Merlenstraat 47 te 2600 Antwerpen, met de mogelijkheid om afzonderlijk op te treden:

- de dagelijkse briefwisseling te ondertekenen en alle handelingen die betrekking hebben op het beheer van de dagelijkse zaken van de commerciële en administratieve diensten van de maatschappij, in het kader en in de perken van de dagelijkse uitbating, te vervullen,

alle bedienden en agenten van de maatschappij voor haar diensten aan te werven en te ontslaan.

alleen handelend, alle dagelijkse marktovereenkomsten, commissieovereenkomsten, verkoop en aankoop van goederen, machines, materiaal, uitrustingen en ander investeringsmateriaal, evenals alle vervoer- en verzekeringscontracten af te sluiten, te wijzigen en te verbreken en derhalve de volgende dokumenten te ondertekenen, namelijk offertes, bestellingsbevestigingen, openbare en private inschrijvingen, markt en leveringsovereenkomsten.

alleen handelend, de dokumenten eigen aan de verzending van goederen te ondertekenen en onder andere de fakturen en creditnota's, verzendings-, transit- en invoerdokumenten, vergunningsaanvragen, vergunningen, overdrachten bij vrachtbrieven, aanvragen van de oorsprongcertiftkaten, douanedokumenten, enz

alleen handelend, aile stortings- en overschrijvingsopdrachten, alle kwitanties, ontvangstbewijzen, cheques, mandaten, handelseffekten, afhalingen van de bank- en postcheckrekening ondertekenen en kan alleen alle vrijstellingen geven aan administraties en openbare of private diensten, spoorwegen, post, telegraaf, telefoon, goederenvervoer, vrachtvervoer, scheepvaart- of douanelijnen.

- alleen handelend, het in ontvangst nemen van de ingeschreven poststukken, expressezendingen, telegrammen, enz., alsook het innen van assignaties, postwissels, enz

alleen handelend, de vennootschap vertegenwoordigen tegenover de Staat, Regerings-, Provinciale- en Gemeentelijke Autoriteiten, de Administratie der Belastingen, de Douane, het Bestuur der Posterijen, Belgacom, Spoorwegen- en luchtvaartmaatschappijen en andere openbare instellingen.

- deze opsomming is exemplatief en niet beperkend.

Zijn mandaat is onbezoldigd.

BAKER Mark zaakvoerder

Neergelegd tr griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

17 DEC 2.01à

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

e



iletteen

......

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzd van de perse(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

31/12/2013
ÿþ Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemirº%gsnr : 0448.819.196

Benaming

{vo.tist} ; P & S DIAMONDS

(verkort.) "

Nel?1pl?1egd têr galle van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

37 DEC 201à

Griffie

Voor-bohoude aan het Bergisci Staatsblt

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Hoveniersstraat 2 bus 225 - 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

In de bijzondere algemene vergadering van 31/10/2013 werd bij beslissing van de zaakvoerder besloten de maatschappelijke zetel over te brengen naar Hoveniersstraat 55 bus 89 te 2018 Antwerpen, vanaf 1/11/2013,

BAKER Mark

zaakvoerder

Op de 4aaste biz van Lyik s versheiden . Resto . Naam en hoedanighesti van de instrumentarende szotaris, heWi van de perso(o)n en? bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/07/2013
ÿþ1

Mal Wafd 77.7

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden I 11111111111 1111f 111111111111111 fl11111111 1111 III

aan het *131113fi2*

Belgisch Staatsblad

fft;ergelegd ter elle van de Rechtbank van Koophandel te Anhui-poli op

r% MU 2013

Griffie

Ondememingsnr : Benaming

(voluit) (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte

0448.819.196

P&S DIAMONDS

Bésloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Hoveniersstraat 2 bus 225 - 2018 Antwerpen

ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER - AFVAARDIGING VAN MACHTEN

In de bijzondere algemene vergadering van 29/03/2013 werd besloten wat volgt:

Aan de heer HABERKORN Daniel, wordt eervol ontslag verleend als zaakvoerder, vanaf 31/03/2013.

De heer BAKER Mark, wonende 80 Push Cart LN, Hanover, MA 02339-1195 (USA), wordt benoemd als; nieuwe zaakvoerder, vanaf 1/04/2013, voor onbepaalde duur en met individuele vertegenwoordigingsmacht. Zijn mandaat is onbezoldigd.

Alsook werd besloten vanaf 1/04/2013 de volgende machten af te vaardigen aan de heer HABERKORN Daniel, wonende Generaal Van Merlenstraat 47 te 2600 Berchem (Antwerpen), met de mogelijkheid om' afzonderlijk op te treden:

- de dagelijkse briefwisseling te ondertekenen en aile handelingen die betrekking hebben op het beheer van, de dagelijkse zaken van de commerciële en administratieve diensten van de maatschappij, in het kader en in de; perken van de dagelijkse uitbating, te vervullen.

- alle bedienden en agenten van de maatschappij voor haar diensten aan te werven en te ontslaan.

- alleen handelend, alle dagelijkse marktovereenkomsten, commissieovereenkomsten, verkoop en aankoop; van goederen, machines, materiaal, uitrustingen en ander investeringsmateriaal, evenals alle vervoer- en. verzekeringscontracten af te sluiten, te wijzigen en te verbreken en derhalve de volgende dokumenten te; ondertekenen, namelijk offertes, bestellingsbevestigingen, openbare en private inschrijvingen, markt en leveringsovereenkomsten.

- alleen handelend, de dokumenten eigen aan de verzending van goederen te ondertekenen en onder andere de fakturen en creditnota`s, verzendings-, transit- en invoerdokumenten, vergunningsaanvragen, vergunningen, overdrachten bij vrachtbrieven, aanvragen van de oorsprongcertifikaten, douanedokumenten, enz.

- alleen handelend, alle stortings- en overschrijvingsopdrachten, alle kwitanties, ontvangstbewijzen,; cheques, mandaten, handelseffekten, afhalingen van de bank- en postcheckrekening ondertekenen en kan; alleen alle vrijstellingen geven aan administraties en openbare of private diensten, spoorwegen, post, telegraaf, telefoon, goederenvervoer, vrachtvervoer, scheepvaart- of douanelijnen.

- alleen handelend, het in ontvangst nemen van de ingeschreven poststukken, expressezendingen, telegrammen, enz., alsook het innen van assignaties, postwissels, enz

- alleen handelend, de vennootschap vertegenwoordigen tegenover de Staat, Regerings-, Provinciale- en Gemeentelijke Autoriteiten, de Administratie der Belastingen, de Douane, het Bestuur der Posterijen, Belgacom, Spoorwegen- en luchtvaartmaatschappijen en andere openbare instellingen.

- deze opsomming is exemplatief en niet beperkend.

Zijn mandaat is onbezoldigd.

BAKER Mark

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzten van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

18/06/2013
ÿþMod Word 11.1

t I - In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

i 111

i

1091905*



Neergelegd ter griffie van de Rechtslel*

Iran Koophandel te Antwerpen, Op

D 7 JUNI 2013

Griffie

 %

Ondernemingsnr : 0448.819.196

Benaming

(votait) : P & S DIAMONDS

(verkort) .

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2018 Antwerpen, Hoveniersstraat 2 bus 225

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING DATUM ALGEMENE VERGADERING - STATUTENWIJZIGING

Uit het verslagschrift van buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "P & S DIAMONDS", met zetel te 2018 Antwerpen, Hoveniersstraat 2 bus 225, BTW BE 0448.819.196 RPR Antwerpen, afgesloten voor het ambt van geassocieerd notaris Dirk Verbert te Antwerpen op 5 juni 2013, blijkt dat volgende beslissingen genomen werden:

1. Wijziging van de datum van de gewone algemene vergadering. De vergadering beslist de gewone algemene vergadering voortaan te houden op 27 september om achttien uur.

2. invoering van de mogelijkheid tot het nemen van schriftelijke beslissingen door de algemene vergadering.

3. Aanpassing van de statuten aan de genomen beslissingen, en de voorheen genomen beslissing tot zetelverplaatsing. De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de genomen beslissing en de voorheen genomen beslissingen tot zetelverplaatsing.

In artikel 2 wordt de zetel van de vennootschap vervangen door "2018 Antwerpen, Hoveniersstraat 2 bus 225".

ln artikel 14 wordt vervangen door volgende tekst:

"leder jaar op 27 september, om achttien uur, wordt een algemene vergadering van vennoten gehouden, op' de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats vermeld in de oproepingen.

Indien deze dag een zaterdag, zondag of wettelijke feestdag is, zal de vergadering uitgesteld worden tot de eerstvolgende werkdag onder dezelfde voorwaarden."

Op het einde van artikel 15 wordt volgende tekst toegevoegd:

"De vennoten in een gewone of bijzondere algemene vergadering, kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten verleden worden. De houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven en de obligatiehouders mogen van die besluiten kennis nemen.

In gevat van schriftelijke stemming vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening: hij wordt per post aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De geassocieerd notaris, Dirk Verbert

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van verslagschrift, volmacht, gecoördineerde statuten.

Op de laatste big. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

11/12/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 17.07.2012, NGL 30.11.2012 12658-0546-022
28/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 19.07.2011, NGL 25.10.2011 11585-0504-024
08/12/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 20.07.2010, NGL 03.12.2010 10623-0461-014
01/04/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 22.07.2009, NGL 24.03.2010 10075-0494-014
04/11/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 29.09.2008, NGL 29.10.2008 08798-0272-010
30/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.03.2007, GGK 17.07.2007, NGL 20.07.2007 07430-0077-011
29/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.03.2006, GGK 18.07.2006, NGL 26.09.2006 06792-0109-011
18/11/2005 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.03.2005, APP 19.07.2005, DPT 16.11.2005 05862-1592-011
02/08/2005 : BL564350
03/01/2005 : BL564350
02/01/2004 : BL564350
08/04/2003 : BL564350
08/11/2002 : BL564350
12/02/2000 : BL564350
17/02/1999 : BL564350
01/01/1997 : BL564350
25/02/1994 : BL564350
24/12/1992 : BL564350

Coordonnées
P & S DIAMONDS

Adresse
HOVENIERSSTRAAT 55, BUS 89 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande