P. GRAPHICS DIGITAL PRINTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : P. GRAPHICS DIGITAL PRINTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 460.322.507

Publication

08/10/2014
ÿþ~ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergeldgd tfe giiffie van ~ip 1

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 9 SEP, 20111

ANTWERPEN aicïeCng TeNHOÜT

17é Getffip

i11Ewwll191Nuu

V1

behc

aai

Bel. Staa

Ondernemingsar : 0460.322.507

Benaming

(voluit) : P. GRAPHICS DIGITAL PRINTING

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Grote Baan 276 B1/1 te 2235 Hulshout

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontbinding-sluiting vereffening terugname onroerend goed dd. 24/09/2014

Uit een akte ontvangen door Meester Benedikt CUYPERS, geassocieerd notaris te Heist-op-den-Berg, ondergetekend, op 24 september 2014,

Blijkt er dat de buitengewone algemene vergadering gehouden werd van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid P. GRAPHICS DIGITAL PRINTING, met zetel te 2235 Hulshout, Grote Baan 276 B 1/1, RPR Turnhout BTW-BE 0460.322.507,

Opgericht Pit akte verleden voor notaris Luc Van Campenhout te Keerbergen op vierentwintig maart negentienhonderd zevenennegentig, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van achttein april nadien, onder nummer 970418-262.

En waarvan de statuten gewijzigd werden ingevolge akte verleden voor notaris Luc Van Campenhout te Keerbergen op tweeëntwintig september negentienhonderd negenennegentig, gepubliceerd in de Bijlage tot het: Belgisch Staatsblad van vier december nadien, onder nummer 991204-468, waarin volgende beslissingen; genomen werden:

VASTSTELLING DAT DE VERGADERING GELDIG IS SAMENGESTELD

De comparanten stellen vast dat de vergadering geldig werd samengesteld, en dat deze bevoegd is om over; het onderwerp van de agenda te beraadslagen, wat zij vrijwillig doen, zodat geen verdere rechtvaardiging dient verstrekt betreffende de oproepingsformaliteiten tot onderhavige vergadering.

De zaakvoerder van de vennootschap, de heer PEETERS Marc François, voornoemd, is aanwezig. Verklaring artikel 181 Wetboek van Vennootschappen.

Voorafgaandelijk aan de beraadslaging betreffende de voorgestelde ontbinding, bevestigt ondergetekende= notaris het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de= vennootschap gehouden is overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

Procedure

De comparanten verklaren dat deze vereffening plaatsvindt in één akte overeenkomstig de mogelijkheid en de voorwaarden voorzien in de omzendbrief van de Minister van Justitie de dato veertien november tweeduizend en zes.

BERAADSLAGING

1. Verslagen

De comparanten maken melding van het verslag van de zaakvoerder betreffende het voorstel tot ontbinding en vereffening van de vennootschap, hierbij aangevoegd en van het verslag van de heer MEULDERMANS Kris (revisor), voornoemd, hierbij aangevoegd, aangewezen door de zaakvoerder, over de staat waarin het actief en; passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten per 23 augustus 2014, hierbij aangevoegd,

De comparanten verklaren kennis te hebben van beide verslagen.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor luidt ais volgt:

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, heeft de. zaakvoerder van BVBA P. GRAPHICS DIGITAL PRINTING een boekhoudkundige staat per 23 augustus 2014: opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een. balanstotaal opgeeft van ê 74.591,41 en een netto-actief van ê 65.465,88.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het IBR, hebben wij vastgesteld, dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden; terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

r Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

Wij maken voorbehoud voor de eventuele sociale en fiscale schulden welke zouden kunnen voortvloeien uit de controles met betrekking tot de nog niet gecontroleerde boekjaren.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, en rekening houdend met het hiervoor vermelde voorbehoud, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap, volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes gerealiseerd zullen worden.

Boom, 15 september 2014"

Verklaring artikel 184, paragraaf 5 Wetboek van Vennootschappen.

De comparanten verklaren dat er zich geen wijzigingen hebben voorgedaan tussen de datum waarop de staat van actief en passief werd vastgesteld en de datum van de algemene vergadering, die een niet-aangezuiverde schuld zouden laten verschijnen.

De Compara nten verklaren dat alle schulden die nog niet waren terugbetaald of geconsigneerd, evenals de nieuwe schulden, aangegaan tussen de datum waarop de staat van actief en passief werd vastgesteld en de datum van de algemene vergadering, werden aangezuiverd.

2. Ontbinding  niet benoeming vereffenaar

a) De vergadering beslist de vennootschap vervroegd te ontbinden en spreekt de vereffening uit vanaf heden.

b) De vergadering beslist geen vereffenaar aan te stellen, gelet op het feit dat:

- alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden

geconsigneerd

- de terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

3. Beëindiging mandaat zaakvoerders  kwijting zaakvoerders

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap wordt een einde gesteld aan het mandaat van de huidige

zaakvoerder, te weten de heer PEETERS Marc François [Rijksregistemummer 58.09.25-321.16], wonende te

2235 Hulshout, Grote Baan 276 1/1,

De vergadering besluit om kwijting te geven aan de zaakvoerder,

4, Terugname onroerend goed

De comparanten verklaren dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "P, GRAPHICS

DIGITAL PRINTING", vijftig procent (50 %) van het vruchtgebruik van volgende onroerende goederen bezit:

Gemeente Hulshout Eerste Afdeling  Huishout.

In een appartementsgebouw, genaamd "Residentie De Vaart III", op en met grond en aanhorigheden,

gelegen Grote Baan 276, gekadastreerd sectie C, volgens titel nummer 6/G/2/deel, volgens recente kadastrale

legger nummer 61N/2, met een oppervlakte van dertien are tweeënzeventig centiare (13a72ca), te weten:

1., Het appartement gelegen op de eerste verdieping (niveau 1) links, gemerkt "A.3", omvattende:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom: gang, W.C., badkamer, slaapkamer één met kleedkamer, slaapkamer twee, zithoek, eethoek met (open) keuken, wasplaats met installatie centrale verwarming, en terras (aan achtergevel op plat dak),

b) in medeëigendom en gedwongen onverdeeldheid; honderd vijftig/duizendsten (150/1.000sten) in de

gemene delen van het appartementsgebouw, waaronder de grond.

2. De garage nummer 3, midden links, gemerkt "G.3", omvattende:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom: de eigenlijke garageruimte met sectionale poort.

b) in medeëigendom en gedwongen onverdeeldheid: vijftien/duizendsten (1511.000sten) in de gemene delen van het appartementsgebouw, waaronder de grond.

Oorsprong van eigendom

Het hierboven beschreven onroerend goed behoort toe aan de heer PEETERS Marc François, voor 50 % in volle eigendom en in blote eigendom en aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid P. GRAPHICS DIGITAL PRINTING, voor 50 % in vruchtgebruik, ingevolge aankoop van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ICU, te Herselt (Ramsel), bij akte verleden voor geassocieerde notaris Marc Verdonck, te Sint Katefijne-Waver op 15 juni 2009, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Turnhout, onder formaliteitnummer 77-T-2009-06443.

Bijdragen gemeenschappelijke kosten

De comparant zal bijdragen in de gemeenschappelijke kosten van het gebouw en de bewoning overeenkomstig de bepalingen in voormelde basisakte, vanaf de in-genottreding.

Dienaangaande verklaart de comparant dat de algemene vergadering van mede-eigenaars niet heeft besloten tot uitgaven voor behoud, onderhoud, herstelling of vernieuwing met betrekking tot de algemene delen, behalve wat betreft hierna vermeld in het schrijven van de syndicus.

Overeenkomstig artikel 577-11 §2 van het Burgerlijk Wetboek, heeft de instrumenterende notaris, mail van 12 september 2014, de syndicus verzocht tot meedeling van de staat van de uitgaven, van de oproepen tot kapitaalinbreng en van erin vermelde kosten en verschuldigde bedragen.

De comparant erkent dat hij door de notaris op de hoogte werden gesteld dat de syndicus deze brief heeft beantwoord op 15 september 2014. De partijen erkennen hiervan een afschrift te hebben ontvangen, evenals van de bijlagen en stellen de instrumenterende notaris vrij deze over te nemen in onderhavige akte.

Bovendien verklaren zij alle documenten en inlichtingen vermeid in de eerste paragraaf van dit artikel te hebben gekregen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De verkrijger verklaart door de instrumenterende notaris te zijn ingelicht over het feit dat hij overeenkomstig de wet, niettegenstaande elk strijdig beding, tegenover de mede-eigendom verplicht is tot betaling van de uitgaven, de kosten en schulden vermeld in paragraaf 2, 1°, 2°, 3° en 4 van artikel 577-11 van het Burgerlijk Wetboek.

Bodemdecreet

a. De comparant verklaart dat er op de grond die het voorwerp is van deze akte, bij zijn weten geen inrichting gevestigd is of was, of geen activiteit wordt of werd uitgevoerd die opgenomen is in de lijst van inrichtingen en activiteiten die bodemverontreiniging kunnen veroorzaken, zoals bedoeld in artikel 6 van het Bodemdecreet.

b. De comparant verklaart dat hij váór de ondertekening van deze akte op de hoogte is gebracht van de inhoud van het bodemattest afgeleverd door de OVAM op 4 september 2014 onder referte A-20140398051 R20140396858, overeenkomstig het genoemd Decreet.

Dit bodemattest bepaalt: "De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit. Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten."

c. De comparant verklaart met betrekking tot het over te dragen goed geen weet te hebben van bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan de overnemer of aan derden, of die aanleiding kan geven tot een saneringsverplichting, tot gebruiksbe-perkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen.

De ondergetekende notaris heeft gewezen op de draagwijdte inzake de eventuele saneringsplicht, de aansprakelijkheid en de informatieplicht van comparanten.

d, Ondergetekende notaris vermeldt dat de bepalingen van Hoofdstuk VIII van het decreet van zevenentwintig oktober tweeduizend en zes betreffende de bodemsanering en de bodembescherming werden toegepast.

6. Ruimtelijke ordening

A. De comparanten verklaren dat voor de betreffende eigendom geen verkavelingsvergunning of stedenbouwkundige vergunning werd afgegeven, met uitzondering van de vergunningen hierna vernield, en dat zij geen verzekering kunnen geven omtrent de mogelijkheid om erop te bouwen of daarop enige vaste of verplaatsbare inrichting op te stellen die voor bewoning kan worden gebruikt.

Zij verklaren eveneens voor alle door hem opgerichte constructies en aangebrachte veranderingen evenals voor de (huidige) bestemming van het goed de nodige vergunningen te hebben verkregen en de overnemer hiervoor te vrijwaren. Zij verklaren geen kennis te hebben van enige bouwovertreding.

ik, notaris, vermeld bovendien dat geen bouwwerk, noch enige vaste of verplaatsbare inrichting die voor bewoning kan worden gebruikt, mag worden opgericht op het goed waarop deze akte betrekking heeft, zolang de bouwvergunning niet is verkregen.

B. Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening

Overeenkomstig artikel 5.2,1, van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening van vijftien mei tweeduizend en

negen wordt vermeld:

a) dat er voor het onroerend goed een stedenbouwkundige vergunning werd uitgereikt op 11 augustus 1987 voor het bouwen van een houten chalet en op 10 december 2007 voor het bouwen van een vrijstaande meergezinswoning.

b) dat de meeste recente stedenbouwkundige bestemming van dit goed volgens de benamingen gebruikt in het plannenregister en volgens de inlichtingen van de gemeente Hulshout, woongebied, achterliggend agrarisch gebied is.

c) dat, zoals blijkt uit het hypothecair getuigschrift en de verklaringen van de comparanten, er voor het goed geen dagvaarding werd uitgebracht overeenkomstig de artikelen 6.1.1. of 6,1.41, tot en met 6.1.43, van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening.

d) dat er op het onroerend goed geen voorkooprecht rust, zoals bedoeld in artikel 2.4.1. van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening.

e) dat er voor het onroerend goed geen verkavelingsvergunning van toepassing is.

f) dat het krachtens artikel 4.2.12, §2, 2° van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening voor de overdracht verplichte as-builtattest niet is uitgereikt en gevalideerd,

De comparant verklaart betreffende het verkochte goed een stedenbouwkundig uittreksel te hebben ontvangen, verleend op 18 september 2014.

Ondergetekende notaris verwijst partijen naar artikel 4.2.1. van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening met betrekking tot de vergunningsplichtige handelingen.

Ondergetekende notaris heeft vastgesteld dat de onderhandse overeenkomst betreffende deze verkoping niet beantwoordt aan de voorschriften van artikel 5.2.5. van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening. Overeenkomstig artikel 5.2.1., §1, laatste lid van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening wijst hij partijen op de artikelen 5.2.5., 6.1.1 eerste lid, 40 en 6.3.1. van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening.

Ondergetekende notaris bevestigt dat de inbreuk op de informatieplicht met betrekking tot de publiciteit en de onderhandse overeenkomst bij het verlijden van deze akte werd rechtgezet. De comparanten erkennen dit en verzaken aan de vordering tot nietigverklaring wegens inbreuk op de informatieplicht overeenkomstig artikel 6.3.1, eerste lid van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening,

Terugname

Aangezien heden de vereffening wordt gesloten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "P. GRAPHICS DIGITAL PRINTING", wordt het hierboven beschreven onroerende goed teruggenomen door de enige vennoot, de heer PEETERS Marc François, voornoemd, hier aanwezig en aanvaardende.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorwaarden

Het goed wordt teruggenomen en overgedragen onder de gewone waarborg als naar recht en vrij van

elke hoegenaamde schuld of inpandstelling, verhuring, bruikleen of welk beletsel ook dat de vrije elgendoms en

genotsoverdracht zou kunnen belemmeren, behoudens de bedingen hierna vermeld in de bijzondere

voorwaarden.

De vennoot verkrijgt het goed in de toestand en gesteldheid waarin het zich heden bevindt; zonder dat

een onnauwkeurigheid in de beschrijving en een verschil in afmetingen, hoe groot dit ook mag zijn, aanleiding

kan zijn tot enige klacht of vordering.

Het goed wordt teruggenomen zonder waarborg voor het bestaan van verborgen gebreken, met alle

heersende en lijdende erfdienstbaarheden, waarmede ze zouden kunnen bevoordeligd of bezwaard zijn.

Alle voor en nadelen, baten en lasten, evenals de risico's verbonden aan het eigendomsrecht, het genot

en de beschikking over het goed komt ten goede en zijn ten laste van de vennootiovernemer vanaf heden.

Hypothecaire toestand

De goederen worden teruggenomen door de comparant-vennoot, onder de gewone rechtswaarborgen, en

voor vrij en onbezwaard van alle bevoorrechte en hypothecaire lasten.

Verzekering

De vennoot, comparant, zal een eigen zaak maken van de verzekering tegen alle risico's en verklaart vanaf

heden alle schikkingen dienaangaande te nemen.

Water - gas - elektriciteit

De huurmeters van water, gas en elektriciteit welke zich in voorschreven gebouw bevindt en waarvan

derden kunnen bewijzen eigenaars te zijn, zijn niet begrepen in deze terugname en de vennoot zal er de huur

moeten van voortzetten.

Waardering van het goed

De comparant erkent volledig ingelicht te zijn over het wezen, de aard en de omvang van het hiervoor

beschreven goed, zodat hij bevestigt hiervan geen verdere beschrijving te verlangen.

Zonder dat nog enige nadere rechtvaardiging of uitleg moet worden gegeven, wordt de waarde van het

goed vastgesteld op vijfendertigduizend euro (¬ 35.000,00), voor het vruchtgebruik.

Vrijstelling van inschrijving

De Hypotheekbewaarder wordt uitdrukkelijk vrijgesteld ambtshalve inschrijving te nemen uit gelijk welken

hoofde bij overschrijving van deze akte.

Burgerlijke stand

De notaris bevestigt de identiteit van de vennoot zoals hierboven is weergegeven op zicht van stukken door

de wet vereist.

Verklaringen pro fisco

De comparant erkent lezing te hebben gekregen van de eerste alinea van artikel 203 van het wetboek

der registratierechten.

Ten einde bij tegenwoordige terugname te kunnen genieten van de vrijstelling van de evenredige

registratierechten zoals bepaald in artikel 129, derde alinea, 2° van het Registratiewetboek, verklaart de

comparant-aandeelhouder:

1, dat hij reeds deel uitmaakte van de vennootschap op het moment van de verkrijging door de vennootschap van voorschreven goed;

2, dat voorschreven goed werd verkregen door de vennootschap met betaling van het voor de verkopingen

bepaald registratierecht.

Verklaring belasting over de toegevoegde waarde

De instrumenterende notaris bevestigt dat er lezing werd gegeven van artikel 62 § 2 en 73 van het wetboek

van de Belasting over de Toegevoegde Waarde (B.T.W).

De comparant verklaart dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid T. GRAPHICS

DIGITAL PRINTING" wel onderworpen is aan de Belasting over de Toegevoegde Waarde onder nummer

0460.322.507.

5. Sluiting der vereffening

De vergadering verklaart de vereffening gesloten en stelt vast dat de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid P. GRAPHICS DIGITAL PRINTING definitief opgehouden heeft te bestaan, onder

voorbehoud evenwel van het passief voortbestaan van de vennootschap gedurende vijf jaar, te rekenen van de

bekendmaking van deze sluiting der vereffening,

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en

bewaard bij de heer PEETERS Marc François, voornoemd.

Deze beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen.

De vergadering wordt geheven.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

(Getekend: Laurence Cuypers, Notaris)

Tegelijk hiermede neergelegd :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voár- i

behouden

aan hef

Belgisch Staatsblad

1) expeditie van de akte ontbinding-sluiting vereffening dd. 24/09/2014

2) verslag van de zaakvoerder

3) verslag van de bedrijfsrevisor

4) staat van activa en passiva

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 09.06.2012, NGL 11.10.2012 12608-0122-011
21/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 11.06.2011, NGL 16.06.2011 11173-0497-013
18/09/2009 : LE096499
29/06/2009 : LE096499
01/08/2008 : LE096499
10/08/2007 : LE096499
11/09/2006 : LE096499
20/06/2005 : LE096499
01/04/2005 : LE096499
06/08/2004 : LE096499
26/08/2003 : LE096499
26/07/2002 : LE096499
26/06/2001 : LE096499
04/12/1999 : LE096499
06/05/1998 : LE96499
15/11/1997 : LE96499

Coordonnées
P. GRAPHICS DIGITAL PRINTING

Adresse
GROTE BAAN 276, BUS 1 2235 HULSHOUT

Code postal : 2235
Localité : HULSHOUT
Commune : HULSHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande