P. VAN IMPE & CO

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : P. VAN IMPE & CO
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 465.100.746

Publication

18/04/2014
ÿþModWord 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbarei

van Koophandel Antwerpm, ÇA-Çà_e-t-IIwk---1,-,o-t--pQ--- .2Q

Griffie 8 APR. 211K

1111111161

1111

II

II

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0466.100.746

Benaming

(voluit) P. Van Impe & C°

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2030 Antwerpen, Straatsburgdok-Noordkaai 21 bus 10

(volledig adres)

Onderwerp akte: STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Luc DE FERM ter standplaats Antwerpen, district Merksem op vijfentwintig maart tweeduizend veertien, blijkt dat met betrekking tot de Burgerlijke vennootschap onder de reChtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid P. Van Impe & C", waarvan de zetel gevestigd is te 2030 Antwerpen, Straatsburgdok-Noordkaai 21 bus 10, Ondernemingsnummer: 0465.100.746:

1/ KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

Verslag bedrerevisor

De vergadering heeft kennis genomen van het door de wet vereiste verslag van Grant Thornton Bedrijfsrevisoren CVBA, te 2600 Antwerpen, Potvlietlaan 6, hiertoe aangesteld door de zaakvoerder, betreffende de hierna vermelde inbreng in natura.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"Besluit

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, verricht overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, zijn wij, Grant Thornton Bedrijfsrevisoren CVBA, Potvlietlaan 6 te 2600 Berchem, vertegenwoordigd door haar vennoot de heer Bart Meynendonclot van oordeel dat:

1.de intentie is om een kapitaalverhoging door te voeren bij de BVBA P. Van Impe 8c Co (0.N. 0465.100.746) met maatschappelijke zetel te 2030 Antwerpen, Straatsburgdok- Noordkaai 21 bus 10, middels een inbreng in nature Van de vordering van de enige vennoot uit de tussentijdse dividenduitkering ten bedrage van EUR 260.000,00 onder afhouding van 10 % roerende voorheffing conform artikel 537 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen. Het totale netto dividendbedrag zal EUR 234.000,00 bedragen;

2.het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de beschrijving en de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het bepalen van de vergoeding voor de inbreng in nature;

3.de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

4.de voor de inbreng in natura door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering in de gegeven omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt tenminste overeenkomt met de vergoeding voor een bedrag van EUR 234.000,00 zodat de inbreng niet overgewaardeerd is;

5.voorgaande paragraaf rekening houdt met het feit dat de enige vennoot deelneemt aan de kapitaalverhoging. Bij de bepaling van de ruilverhouding werd geen rekening gehouden met latente meér- of minwaarden; aangezien er slechts 1 vennoot is, is er geen sprake van bevoor- of benadeling;

6.indien de enige vennoot besluit om de netto dividenduitkering in het kapitaal te incorporeren zullen als vergoeding voor deze inbreng 1.471 nieuwe aandelen van de BVBA P. Van 'me & Co, zonder nominale waarde, gelijk aan de bestaande aandelen voor een totale waarde van EUR 234.000,00 worden uitgegeven,

7.door de inbreng in natura zal het kapitaal worden verhoogd met EUR 234.000,00 teneinde het te brengen van EUR 18.600,00 op EUR 252.600,00.

8.Wij melden dat wij een "limited review" hebben uitgevoerd op de cijfers van de vennootschap per 31 december 2012.

Het onderhavige verslag beoogt niet het verstrekken van enige vorm van zekerheid op fiscaal vlak. Het bestuursorgaan blijft verantwoordelijk voor de naleving van de fiscale regels.

Tot slot wensen wij te verduidelijken en te onderstrepen dat ons oordeel over de waarderingsmethode en het aantal uit te geven aandelen strikt afhankelijk is van de intekening op de kapitaalverhoging door de enige

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

vennoot conform omschreven in punt 4 en 5. Indien aan deze voorwaarde niet is voldaan, dient ons verslag als ongeschreven en niet-afgeleverd te worden beschouwd.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen 'fairness opinion' is.

Antwerpen, 24 maart 2014.

Grant Thornton bedrijfsrevisoren CVBA

vertegenwoordigd door

Bart Meynendonckx

Bedrijfsrevisor

Verslag zaakvoerders

De vergadering heeft kennis genomen van het door de wet vereiste bijzonder verslag van de zaakvoerder. Neeriegging verslagen

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Kapitaalverhoging

De vergadering heeft beslist vervolgens een kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van tweehonderd vierendertig duizend euro (E 234.000,00) om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op tweehonderd tweeënvijftig duizend zeshonderd euro (¬ 252.600,00) door inbreng in nature, mits creatie en uitgifte van duizend vierhonderd eenenzeventig (1.471) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van tweehonderd vierendertig duizend euro (E 234.000,00).

Inbreng

De heer Van Impe Patrick, voornoemd, heeft verklaard in de vennootschap een inbreng te doen Van een dividendvordering voor een bedrag van tweehonderd vierendertig duizend euro (¬ 234,000,00), bedrag dat voortkomt van het betaalbaar zijn op heden van een tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van 24 december 2013.

Ingevolge onderhavige inbreng worden de verkregen netto-bedragen na afhouding van 10% roerende voorheffing in toepassing van artikel 537 W.I.B. 1992 van voorbeschreven dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

Aanvaarding

De hierboven beschreven inbreng, welke ter beschikking van de vennootschap is, wordt uitdrukkelijk aanvaard door aile verschijners en wordt geschat op tweehonderd vierendertig duizend euro (E 234.000,00), zijnde de nominale waarde van de voormelde inbreng,

Vergoeding

De vergadering, in gemeen akkoord met de inbrengers, heeft beslist dat voormelde inbreng in nature vergoed wordt door toekenning van duizend vierhonderd eenenzeventig (1.471) nieuwe kapitaalsaandelen en dit als volgt:

-aan de heer Van Irnpe Patrick worden duizend vierhonderd eenenzeventig (1.471) nieuwe aandelen

toegekend, uitgegeven aan de globale prijs van tweehonderd vierendertig duizend euro (E 234.000,00).

Deze duizend vierhonderd eenenzeventig (1.471) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de

bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis. Algemene voorwaarden van de inbreng

De voormelde schuldvorderingen worden ingebracht in voile eigendom onder de gewone waarborg als naar recht en vrij, zuiver en onbelast van enig pend of beslag of welkdanig beletsel ook.

Verklaring

Voorrnelde inbrengers hebben verklaard voiledig op de hoogte te zijn van de huidige economische en financiële toestand van de vennootschap en gaan uitdrukkelijk akkoord met het aantal aandelen dat hen ingevolge de inbreng wordt toegekend.

2NASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGINGEN

De vergadering heeft vastgesteld dat de voorgaande kapitaalverhogingen effectief verwezenlijkt zijn zodat het kapitaal van de vennootschap thans tweehonderd tweeënvijftig duizend zeshonderd euro (¬ 252.600,00) bedraagt, vertegenwoordigd door tweeduizend tweehonderd eenentwintig (2.221) aandelen.

De vergadering besluit tot dienovereenkomstige aanpassing van de statuten door vervanging van de huidige tekst van de eerste zin van artikel vijf van de statuten door volgende tekst

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderd tweeënvijftig duizend zeshonderd euro (E 252.600,00) bedraagt en is verdeeld in tweeduizend tweehonderd eenentwintig (2.221) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen."

3/ OPDRACHT VOLMACHTEN

De vergadering heeft opdracht en volmacht gegeven aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

DE NOTARIS LUC DE FERM

Tegelijk hiermede neergelegd:

- a.fehriff Van de ,,,, s_tAter_l_ ___________ ____ _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verse: Naam en handtekening

30/07/2014
ÿþ Mpel Woed 11.i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Neergelegd ter griffe van de Rechtbank van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op n

J1111 20iii

II II

*14146335*

Griffie

Ondernemingsnr : 0465.100.746

Benaming

(voluit) : P. Van lmpe & Co

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Straatsburgdok - Noordkaai 21 B10, 2030 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte Wijziging maatschappelijke zetel

Uit het bijzonder verslag van de zaakvoerder van 18 juni 2014 blijkt dat de zaakvoerder beslist om vanaf heden de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar:

Roderveldlaan 3 te 2600 Berchem (Antwerpen)

Patrick Van impe

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

09/12/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 19.06.2013, NGL 28.11.2013 13675-0416-014
15/03/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 20.06.2012, NGL 06.03.2013 13062-0151-014
15/03/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 15.06.2011, NGL 06.03.2013 13062-0148-016
25/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.12.2009, GGK 18.06.2010, NGL 17.05.2011 11116-0050-015
01/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.12.2008, GGK 18.06.2009, NGL 25.03.2011 11069-0349-016
22/09/2008 : ANT001957
25/01/2007 : ANT001957
02/01/2007 : ANT001957
07/10/2005 : ANT001957
12/10/2004 : ANT001957
18/05/2004 : ANT001957
18/04/2003 : ANT001957
15/10/2002 : ANT001957
04/10/2001 : ANT001957
12/01/1999 : ANA058728
03/02/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 18.06.2014, NGL 22.01.2016 16031-0320-013
03/02/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 17.06.2015, NGL 22.01.2016 16031-0321-013

Coordonnées
P. VAN IMPE & CO

Adresse
RODERVELDLAAN 3 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande