P.E. EXPRESS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : P.E. EXPRESS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 898.762.606

Publication

26/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 24.06.2014 14205-0494-013
25/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 20.06.2013, NGL 21.06.2013 13197-0550-014
26/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 20.06.2012, NGL 22.06.2012 12198-0588-014
31/10/2011
ÿþmod 2.1

' "Y'''h staatsblad hekend vlaken kopie

_ ,. -~f;;in, ~~~ ~ ~ In de bijlagen bij het Belgisr p'

na neerlegging ter griffie varNifi G E L E G D

GRIFFIE RECHTBANK VAN

Benaming : P.E. EXPRESS

(voluit)

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Kerkstraat 184

2370 Arendonk

Onderwerp akte : BAV - omzetting in een besloten vennootschap met beperkte ;

aansprakelijkheid

, Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Filip Segers te Weelde (Ravels), op 9 september 2011, geregistreerd te Turnhout, 2e kantoor der registratie, op 14 SEP. 2011 boek 681 folio 51 vak 4. Ontvangen : vijfentwintig euro. R : 25 Euro Voor De Ontvanger (get.) J. VAN DEN BROECK, DAT:

1) het kapitaal een eerste maal werd verhoogd met 10.000 euro om het te brengen op 12.000 euro door incorporatie in het kapitaal ten belope van gezegd bedrag van een rekening-courant, mits aanmaak en uitgifte van 500 aandelen van hetzelfde type als de bestaande aandelen.

2) het kapitaal een tweede maal werd verhoogd met 6.600 euro om het te brengen op 18.600 euro door incorporatie van beschikbare reserves zonder creatie van nieuwe aandelen, maar door het optrekken van de nominale waarde van de aandelen.

3) de vennootschap werd omgezet in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BB & B Bedrijfsrevisoren", met zetel te 3020 Herent, Half Daghmael 11/1, dienaangaande, luidt als volgt :

"Naar aanleiding van de omzetting van de Gewone Commanditaire Vennootschap «P.E. EXPRESS» in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid overeenkomstig artikel 777 van het wetboek van vennootschappen, verklaren wij:

- Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 juni 2011 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

- Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

- Het netto-actief volgens deze staat van actief en passief bedraagt 17.038,91 EUR en is kleiner dan het minimumkapitaal vereist voor de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (18.550, 00 EUR).

- Het geplaatst kapitaal van 2.000,00 EUR is 16.550, 00 EUR kleiner dan het vereiste minimumkapitaal voor een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Op straffe van aansprakelijkheid van het bestuursorgaan, kan de verrichting slechts plaatsvinden mits de geplande bijkomende inbrengen van buiten uit. De leden van het bestuursorgaan zijn hoofdelijk gehouden tot betaling van het eventuele verschil tussen het netto-actief van de vennootschap na omzetting en het voorgeschreven minimumbedrag van het maatschappelijk kapitaal.

ln dit kader heeft het bestuursorgaan de bedoeling om voorafgaandelijk aan de omzetting aan de vennoten een kapitaalverhoging voor te stellen ten bedrage van 16.600,00 EUR door inbreng van een gedeelte van de rekening courant van de zaakvoerder ten bedrage van 10.000, 00 EUR en door incorporatie van een gedeelte van de beschikbare reserve ten bedrage van 6.600, 00 EUR om het kapitaal te brengen van 2.000,00 EUR op 18.600,00 EUR.

Dit verslag werd opgesteld door ondergetekende bedrijfsrevisor en is bestemd voor de

Buitengewone algemene Vergadering van vennoten van de Gewone Commanditaire Vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ondernerningsnr : 0898.762.606

" 11164937"

19 OKT, 2011

KOOPHANDEL TURNHOUT

De griffier

Griffie

Op de

mod2.1



"P.E. EXPRESS" en kan enkel gebruikt worden voor de doeleinden van de geplande omzetting die

het voorwerp uitmaakt van dit verslag.

Gedaan te goeder trouw,

Mol, 25 augustus 2011

(volgt handtekening)"

4) de in functie zijnde zaakvoerder eervol werd ontslagen.

5) de statuten werden vastgesteld, en hieruit blijkt ondermeer:

dat de vennootschap een handelsvennootschap is die de rechtsvorm heeft van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als naam "P.E. EXPRESS", en zetel te 2370

Arendonk, Kerkstraat 184.

De vennootschap heeft tot doet:

- Het vervoer van goederen langs de weg voor eigen rekening en voor rekening van derden in het

binnen- en buitenland;

- Verhuizingen;

- Taxibedrijf;

- Koerierdienst, sneltransport en dergelijke;

- Huren en verhuren van rollend materieel;

- Alle verrichtingen in verband met de bevrachting, de verzending, het vervoer, de in- en uitklaring, het verrichten van alle douaneformaliteiten, de verzekering, de inontvangstneming, de op- en overslag, entrepot, het nazicht, het wegen, het markeren en de behandeling van goederen zonder enige beperking;

- De in-, uit- en doorvoer van en de handel in goederen en producten van alle aard en dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, als tussenpersoon of anders, alsmede alle hiermee verwante activiteiten, zowel in België als in het buitenland.

Zij mag alle handels-, industriële en financiële activiteiten en alle onroerende en roerende verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of activiteiten die zullen bijdragen tot haar ontwikkeling, met inbegrip van onderaanneming in het algemeen en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap hoger vermeld.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd Euro, vertegenwoordigd door zeshonderd aandelen met een fractiewaarde van één/zeshonderdste van het kapitaal.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap te handelen en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is. Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. De jaarvergadering heeft plaats de twintigste van de maand juni om negentien uur. Indien deze dag een zon- of wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur. Al de jaarvergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. Elk aandeel geeft recht op één stem. Elke vennoot kan zich laten vertegenwoordigen bij schriftelijke volmacht. Na eventuele voorafname voor de wettelijk reserve beslist de algemene vergadering jaarlijks omtrent het saldo van de netto-winst. Het batig saldo bij vereffening wordt tussen de vennoten verdeeld, per aandeel berekend.

6) werd benoemd met ingang van 9 september 2011, voor onbepaalde duur tot niet-statutair zaakvoerder:

De heer ENGELS Pieter Jozef Jeanne, ongehuwd, geboren te Turnhout op 1 september 1981, wonende te 2370 Arendonk, Kerkstraat 184.

7) Bijzondere volmacht: er aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Arendonkse Accountants Associatie" te 2370 Arendonk, Wampenberg 67, een bijzondere volmacht werd gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties,

laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor--

teehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

BijIagenliij het Belgisch StaatsbIàd - 31T1II12OT1- Annexes dü 1VIóniteur belge

Voor- tlehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

waaronder de B.T.W.,,alsook tegenover de kruispuntbank voor ondernemingen en het ondernemingsloket, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren. VOOR UITTREKSEL

Notaris Filip Segers

Samen hiermee neergelegd: afschrift akte, gecoordineerde statuten, verslagen zaakvoerder en bedrijfsrevisor.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.06.2016, NGL 30.06.2016 16249-0235-014

Coordonnées
P.E. EXPRESS

Adresse
KERKSTRAAT 184 2370 ARENDONK

Code postal : 2370
Localité : ARENDONK
Commune : ARENDONK
Province : Anvers
Région : Région flamande