PAIN PARISIEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PAIN PARISIEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.987.984

Publication

22/04/2014
ÿþmod 11.1

Ondernenhingsnr : 0833.987.984

Benaming (voluit) : PAIN PARISIEN

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Metaalstraat 7

2490 Balen

Onderwerp akte :BVBA: kapitaalswijziging

Tekst : Uit het proces-verbaal der buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PAIN PARISIEN, opgemaakt door notaris, Michel Lesseliers te Balen op 28 maart 2014 blijkt dat deze algemene vergadering met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT  KENNISNAME ONTSLAG ZAAKVOERDER

De vergadering neemt kennis van het schriftelijk aangeboden ontslag ais zaakvoerder de dato 15 maart 2014 met ingang op 15 maart 2014 door de heer Thomas Mariën, voornoemd.

De vergadering dankt de ontslagnemende zaakvoerder voor de diensten die hij ten behoeve van de vennootschap heeft bewezen.

Onmiddellijk na de goedkeuring van de jaarrekening over het lopende boekjaar, zal de; jaarvergadering oordelen over het verlenen van kwijting voor de uitoefening van zijn mandaat.

TWEEDE BESLUIT  KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

Verslag bedriifsrevisor:

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste verslag van de burgerlijke vennootschap, onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, "Van den Keybus  Ï Van der Jeught", waarvan de zetel gevestigd is te 2000 Antwerpen, Tabakvest 87, met: ondernemingsnummer 0543.291.951, vertegenwoordigd door de heer Erik Van Der Jeught, bedrijfsrevisor, hiertoe aangesteld door de voornoemde verschijners, betreffende de hierna vermelde inbreng in natura.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

`De inbreng in natura en in speciën tot kapitaalverhoging in BVBA PAIN PARISIEN met zetel te Metaalstraat 7, 2490 Balen, RPR Turnhout 0833.987.984, voor een totale inbrengwaarde van 286.400,00 EUR, bestaat uit een deel van de inbreng van de schuldvordering van de NV Unimar, met maatschappelijke zetel te Metaalstraat 7, 2490 Balen, Ondernemingsnummer 0460.791.570.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 1.539 nieuwe aandelen van de BVBA PAIN PARISIEN zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en met dezelfde rechten als de bestaande aandelen.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter', vergoeding van de inbreng in natura;

dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van. nauwkeurigheid en duidelijkheid;

dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde en het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

iIv.Wl~~l 6

j01111

na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd-ter griffie van de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

09 APR. 2014

TU H4UT Debffffier,

"

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



lk vestig de aandacht op het feit dat de als tegenprestatie van de inbreng in natura verstrekte vergoeding vanuit financieel standpunt nadelig voor de inbrengers,

lk wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de mij toevertrouwde wettelijke opdracht en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Antwerpen, 28 maart 2014"

Verslag zaakvoerders

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste bijzonder verslag van de zaakvoerders. Neerlegginq verslagen

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavig procesverbaal neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. Kapitaalverhoqinq

De vergadering beslist vervolgens een kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van tweehonderd zesentachtig duizend vierhonderd euro (¬ 286.400,00) om het kapitaal te brengen van achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op driehonderd en vijf duizend euro (¬ 305.000,00) door de hierna beschreven inbreng in natura (vordering in rekening-courant) ten belope van het overeenkomstig bedrag, mits creatie en uitgifte van duizend vijfhonderd negenendertig (1.539) nieuwe kapitaalsaandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van tweehonderd zesentachtig duizend vierhonderd euro (¬ 286.400,00). ILL renq

De naamloze vennootschap UN1MAR, voornoemd, vertegenwoordigd door haar gedelegeerd bestuurder, de heer Jozef Mariën, eveneens voornoemd, verklaart in de vennootschap een inbreng te doen van het credit-saldo van een rekening-courant die zij aanhoudt in de boeken van de vennootschap ten belope van tweehonderd zesentachtig duizend vierhonderd euro (¬ 286.400,00). Aanvaarding

De hierboven beschreven inbreng, welke ter beschikking van de vennootschap is, wordt uitdrukkelijk aanvaard door alle verschijners en wordt geschat op tweehonderd zesentachtig duizend vierhonderd euro (¬ 286.400,00), zijnde de nominale waarde van de voormelde inbreng.

ve goedinq

De vergadering, in gemeen akkoord met de inbrenger, beslist dat voormelde inbreng in natura vergoed wordt door toekenning, aan de inbrenger ervan, van duizend vijfhonderd negenendertig (1.539) nieuwe kapitaalsaandelen, uitgegeven aan de globale prijs van tweehonderd zesentachtig duizend vierhonderd euro (¬ 286.400,00).

Deze duizend vijfhonderd negenendertig (1,539) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

Algemene voorwaarden van de inbreng in natura

De vordering in rekening-courant wordt ingebracht in volle eigendom onder de gewone waarborg als naar recht en voor vrij, zuiver en onbelast van enig pand of beslag of welkdanig beletsel ook.

DERDE BESLUIT -- VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOG1NG

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is zodat het

kapitaal van de vennootschap thans driehonderdenvijfduizend euro (¬ 305.000,00) bedraagt,

vertegenwoordigd door duizend zeshonderd negenendertig (1.639) aandelen.

VIERDE BESLUIT  AANPASSING STATUTEN

Als gevolg van voorgaande besluiten besluit de vergadering de statuten aan te passen als volgt:

Ar ikel viif wordt als volgt vervangen:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt driehonderdenvijfduizend euro (¬ 305.000,00) en is verdeeld

in duizend zeshonderd negenendertig (1.639) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale

waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen"

VIJFDE BESLUIT - VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten. De hier aanwezige zaakvoerders stellen de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te" vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~ a y

mod 11.1

Voors behouden en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, reet name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 2018 Antwerpen, Lange Lozanastraat 270:

aan het Belgisch Staatsblad - De heer Luc Eberhardt;

- De heer Francis van der Haert;

- Mejuffrouw Nathalie Seppion;

- Mejuffrouw Julie Schaerlaken,

Voor ontledend uittreksel tot inlassing in het Belgisch Staatsblad, notaris Michel Lesseliers te Balen.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge













Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende nolaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rcchtspersoon ten aanzren vara derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 20.09.2013, NGL 17.10.2013 13633-0319-018
20/11/2012
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

bsiltiaind *iaie11s"

11

Mod Word 11.1

NeerRetPert teae` rt" <<.«. ,,." do

RECHTBANK VAN iKÜC P; iAldrJEL

o S ES.V. 2:2

TURNHOUT

DEGWeier,

TU In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van

Ondernemingsnr : 0833.987.984

Benaming

(voluit) : PAIN PARISIEN

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2490 BALEN - Puttestraat 21

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

uittreksel uit de notulen van het besluit van de zaakvoerders van 15 oktober 2012 EERSTE BESLUIT

De zaakvoerders besluiten om de zetel van de vennootschap te verplaatsen van 2490 Balen, Puttestraat 21 naar 2490 Balen, Metaalstraat 7 en dit met ingang van 22 oktober 2012.

TWEEDE BESLUIT

De hier aanwezige zaakvoerders stellen de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervuilen en te dien einde ook aile stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 2018 Antwerpen, Lange Lozanastraat 270:

-Mevrouw Sofie Stevens;

-De heer Francis van der Haert;

-De heer Luc Eberhardt.

Voor eensluidend uittreksel

Unimar NV

Zaakvoerder

Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger

Jozef Mariën

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

24/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 21.09.2012, NGL 19.10.2012 12612-0317-018
06/08/2012
ÿþna neerlegging ter griffie y

NEERGELEC D

GRIFFIE RECHTBANK VAN

2 5 JULI 2012

KOOPHANDEL TURNHOUT De etifffiser,

Moa Wob 11 i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

Voorbehoud+ lIl1 II Il liii fi Il I WIIY IV

aan he aolgisc Staatstal "12138078*





Ondernemingsnr : 0833.987.984

Benaming

(voluit) : PAIN PARISIEN

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Puttestraat 21 - 2490 BALEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : Vasstelling onbezoldigd mandaat zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 29 juni 2012 ENIG BESLUIT

De vergadering stelt vast dat het mandaat van zaakvoerder van de heer Thomas Marian met ingang van 1 juli 2012 onbezoldigd uitgeoefend zal worden.

Voor eensluidend uittreksel

UNIMAR NV

Zaakvoerder

Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger

Jozef Mariën

Up ne laatste blz. van Luits B versnelden Recta Naasn en hoedanighe d van de instrumenterende notaris, hetzr) van de perso(o)n(en)

[,evri egd da rechtsperseor ten aanzien van dender te vertegenwoordigen

Versa Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

17/10/2011
ÿþ Moa 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

!

a 5 . h, 2Mt

I-tASSBlnïfi'ie ~

~

~

Voor- J JJ IJI JI I I 11111 JI II J1

behoude *iiiseaaa*

aan het

Belgiscl

Staatsbh

iu



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0833.987.984

Benaming

(voluit) : PAIN PARISIEN

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3920 Lommel - Klaverstraat 14

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel - volmacht - rechtzetting materiële vergissing

EERSTE BESLUIT

De zaakvoerders besluiten de zetel van de vennootschap te verplaatsen van 3920 Lommel, Klaverstraat 14 naar 2490 Balen, Puttestraat 21, en dit met ingang vanaf heden 11 augustus 2011.

TWEEDE BESLUIT

De zaakvoerders stellen de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk:

afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt

om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank

van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen'

en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren'

jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers

van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 2018 Antwerpen, Lange Lozanastraat 270:

-Mevrouw Sofie Stevens;

-Mevrouw Marion Dreesen;

-Mevrouw Jolien Van Aerschot;

-De heer Luc Eberhardt;

-De heer Francis van der Haert;

-De heer Michiel Allaerts.

DERDE BESLUIT

De zaakvoerders stellen vast dat er bij de publicatie in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 07/03/2011 een materiële fout is geslopen m.b.t. de maatschappelijke zetel van de tot zaakvoerder benoemde naamloze vennootschap "UNIMAR", vertegenwoordigd zoals voormeld.

Bij deze wensen de zaakvoerders deze materiële vergissing recht te zetten, en bevestigen dat de maatschappelijke zetel van naamloze vennootschap "UNIMAR", zaakvoerder van de vennootschap, gevestigd . is te 2490 Balen, Puttestraat 21.

Voor eensluidend uitreksel

De heer Thomas Antoon Maria MARIEN

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/03/2011
ÿþMod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I1I1 llh1 IIII flI Ifl1 II11 I fI

*11035806*

bet-

a2

Be Sta.

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 3 -02- 20911

HASSELT

nriifia

Ondernemingsnr : 33 g 3 fi, y

Benaming

(voluit) : PAIN PARISIEN

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Klaverstraat 14  3920 LOMMEL

Onderwerp akte : Oprichtingsakte dd 10 februari 2011

OPRICHTING:

Uit een akte verleden voor meester Yves LESSELIERS, notaris te Balen op 10 februari 2011, geregistreerd te Mol op 18 februari 2011, register 5, deel 226 blad 35 vak 19, getekend de e.a. inspecteur bij delegatie P. Cuyvers blijkt hetgeen volgt:

1. VENNOTEN:

1/ De naamloze vennootschap "UNIMAR", met maatschappelijke zetel 2490 Balen, Puttestraat 21, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0460.791.570 en met BTW nummer BE 0460.791.570.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Yves LESSELIERS te Balen op negenentwintig mei negentienhonderd zevenennegentig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van veertien juni daaropvolgend, onder nummer 970614-560.

Waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd bij akte verleden voor notaris Yves LESSELIERS te Balen op zeven augustus tweeduizend en acht, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van negen september tweeduizend en acht onder nummer 0145466.

2/ De heer MARIËN Thomas Antoon Maria, geboren te Lommel op 16/05/1984, RR 840516 013 45, thans ongehuwd, wonende te 3920 Lommel, Klaverstraat 14.

2. BENAMING:

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam: "PAIN PARISIEN".

3. MAATSCHAPPELIJKE ZETEL:

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 3920 Lommel, Klaverstraat 14.

De zetel van de vennootschap mag verplaatst worden naar om het even welke plaats in het Vlaams of Brussels gewest, bij enkel besluit van het bestuursorgaan, te publiceren in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan zal de vennootschap bijhuizen, agentschappen en stapelhuizen in België en in het buitenland mogen oprichten.

4. DOEL DER VENNOOTSCHAP:

De vennootschap heeft als doel:

De ontwikkeling en productie van allerhanden bakkerijproducten en/of aanverwante

voedingsproducten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(eri) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

8 Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2011- Annexes du Moniteur belge



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2011- Annexes du Moniteur belge

De uitbating van een bakkerij en banketbakkerij.

De uitbating van een winkel voor de verkoop van brood, patisserie en allerhande gebak, confiserie-artikelen, roomijs, frisdranken, koffie, belegde broodjes en broodbeleg allerhanden, alsook alle aanverwante producten.

Het vervaardigen, verdelen, aankopen, verkopen, verhandelen, zij het als lastgever of als agent van bakkerijproducten en/of aanverwante voedingsproducten.

Het verschaffen van diensten, uitrusting, materialen, financiële bijstand of know-how aan om het even welke persoon die de hierboven vermelde activiteiten uitoefent. Het aangaan van franchising- of licentieregelingen met derden met het oog op de uitoefening van de hierboven vermelde activiteiten.

Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

Het verlenen van advies en het uitvoeren van consultancywerkzaamheden op het vlak van informatica in de breedste zin van het woord.

De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een eigen onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks niet dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een eigen roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten,

van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

5. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600¬ ) en is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

6. MAATSCHAPPELIJK VERMOGEN:

Het kapitaal is volledig geplaatst en volledig volgestort in speciën.

7. DUUR DER VENNOOTSCHAP:

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting. De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

8. BESTUUR:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De algemene vergadering mag aan de zaakvoerder(s) vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering.

De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerderen zijn, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beheer en bestuur die de vennootschap aanbelangen, te stellen en in het algemeen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de vennootschap.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, ook wanneer er meerderen zijn, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen, zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

9. CONTROLE

De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend door ten minste één commissaris, zo de wettelijke bepalingen de benoeming van een commissaris vereisen of wanneer de algemene vergadering tot deze benoeming besluit.

De commissaris wordt benoemd door de algemene vergadering van de vennoten voor een termijn van drie jaar.

Zijn opdracht eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin zij vervalt.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

10. MAATSCHAPPELIJK BOEKJAAR:

Het boekjaar begint op één april en eindigt op eenendertig maart van elk jaar.

11. ALGEMENE VERGADERING:

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de derde vrijdag van de maand september om tien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht.

12. WINSTVERDELING  RESERVES:

Op het einde van elk boekjaar zal het bestuursorgaan een inventaris alsmede een jaarrekening opmaken, overeenkomstig de wet.

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

13. ONTBINDING - VEREFFENING

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden

volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van

stortingen.

14. TIJDELIJKE BEPALINGEN:

a) Eerste boeklaar en eerste algemene vergadering:

Het eerste boekjaar vangt aan op 10 februari 2011, om te eindigen op eenendertig

maart tweeduizend en twaalf.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in de maand september van het jaar

tweeduizend en twaalf.

b) Benoeming niet-statutaire zaakvoerders:

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap hebben de oprichters, in eerste algemene vergadering benoemd tot niet-statutaire zaakvoerders :

1/ De naamloze vennootschap "UNIMAR", met maatschappelijke zetel te 3920 Lommel, Klaverstraat 14, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0460.791.570 en met BTW nummer BE 0460.791.570, gerechtelijk arrondissement Turnhout, volgens de gedane kennisgeving hiertoe rechtsgeldig vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwordiger de heer Jozef Paul Maria Mariën, wonende te 2490 Balen, Sint-Odradastraat 2.

2/ De heer Thomas Mariën, wonende te 3920 Lommel, Klaverstraat 14.

De aldus benoemde niet-statutaire zaakvoerders verklaren hun toegekend mandaat te aanvaarden en verklaren niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van het mandaat.

Elke zaakvoerder, afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

De bezoldiging van de zaakvoerders zal vastgelegd worden bij afzonderlijk besluit van de algemene vergadering.

Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter zake.

Voor ontledend uittreksel tot inlassing in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, notaris Yves Lesseliers, te Balen.

f

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-.behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 18.09.2015, NGL 09.10.2015 15645-0103-017

Coordonnées
PAIN PARISIEN

Adresse
METAALSTRAAT 7 2490 BALEN

Code postal : 2490
Localité : BALEN
Commune : BALEN
Province : Anvers
Région : Région flamande