PANIMMO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : PANIMMO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 452.147.682

Publication

26/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 15.05.2014, NGL 23.07.2014 14337-0371-010
25/02/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Y

11111 j1e11111111

bergalogil tr griffie van deeeddeunk van.Koophaneei te Antwerpen, op

Griffie FEB. 2014

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Onclernemingsnr 0452.147.682

Benaming

(voluit) PANIMMO

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel: 2018 ANTWERPEN, ROBERT MOLSSTRAAT 61

(volledig adres)

Oncierwer_p akte OMZETTING AANDELEN MN TOONDER EN AANDELEN OP NAAM AFRONDING EN OMZETTING MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL IN EURO COORDINATIE DER STATUTEN

Het blijkt uit een verslagschrift, opgemaakt door notaris Yves Mallentjer te Antwerpen-Hoboken op zevenentwintig december tweeduizend dertien, dat volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen genomen worden.

in De aandelen aan toonder worden afgeschaft en omgezet in aandelen op naam.

r} Het in Belgische frank uitgedrukte kapitaal van de vennootschap wordt omgezet en afgerond in euro zodat het kapitaal van de vennootschap na deze omrekening en afronding negenennegentigduizend zeshonderd drieënvijftig euro twintig cent (¬ 99.653,20-) bedraagt.

ri De statuten worden conform de genomen beslissingen, het nieuwe Wetboek van Vennootschappen en de Corporate Governancewet aangepast en gecoördineerd, en luiden bij uittreksel ais volgt:

De vennootschap is een naamloze vennootschap onder de naam "PANIMMO".

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Antwerpen, Robert Molsstraat 61. Hij mag naar elke andere plaats in het land worden overgebracht bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur. De vennootschap kan daarenboven, bij beslissing van de raad van bestuur zowel in België als in het buitenland, exploitatiezetels, agentschappen en kantoren oprichten.

De vennootschap heeft tot doel:

Het verwerven, verbeteren, uitrusten, inrichten, bezitten en beheren van onroerende goederen van alle aard. Het verhuren en ter beschikking stellen onder aile vormen van alle onroerende goederen en voor alle bestemmingen; dit binnen het kader van de geldende, wettelijke en bestuurlijke voorschriften, met uitsluiting van de activiteiten van vastgoedhandel. De vennootschap mag alle financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken of het vergemakkelijken van het maatschappelijk doel, met inbegrip van het deelnemen in elle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met hare staat, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pend te geven.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur. Onverminderd de uitwerking der wettelijke gronden van ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering, beraadslagende zoals inzake wijzigingen der statuten.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op negenennegentigduizend zeshonderd drieënvijftig euro twintig cent (¬ 99.653,20-) vertegenwoordigd door vierduizend twintig aandelen (4.020) zonder nominale waarde. De aandelen zijn op naam. Een register wordt gehouden voor deze aandelen op naam, winstbewijzen, warrants en obligaties. Naar aanleiding van de inschrijving in zulk register wordt aan de aandeelhouder of houder van het effect een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd,

In geval van kapitaalverhoging door inschrijving in speciën zullen de nieuwe aandelen bij voorkeur worden aangeboden aan de bestaande aandeelhouders, naar verhouding van het aantal aandelen dat zij alsdan bezitten, binnen de termijn en volgens de modaliteiten door de raad van bestuur vastgesteld. Behoudens andersluidende overeenkomst tussen partijen, komt het voorkeurrecht toe aan de vruchtgebruiker, en pas bil niet-uitoefening door deze laatste aan de naakte eigenaar. De vennootschap kan eigen aandelen verkrijgen onder de door de wet bepaalde voorwaarden.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van minstens drie bestuurders, al dan niet vennoten, en staat onder het toezicht van hetzij een commissaris, hetzij iedere vennoot, overeenkomstig de wet tot hervorming van het bedrijfsrevisoraat de dato éénentwintig februari negentienhonderd vijfentachtig. De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering voor en termijn van hoogstens zes Jaar en zijn ten allen tijde door haar afzetbaar. Zij zijn herkiesbaar. Wanneer de vennootschap niet meer dan twee

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Nam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan, tot op de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling dat de vennootschap meer dan twee aandeelhouders heeft.

De raad van bestuur kiest onder zijn leden: een voorzitter en vergadert op diens uitnodiging of van de bestuurder die hem vervangt, telkens het belang van de vennootschap zulks vereist of telkens twee bestuurders, erom vragen; een of meer gedelegeerd bestuurders. De vergaderingen gaan door op de plaats aangeduid In de bijeenroepingen. De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen en stemmen indien tenminste de helft van zijn leden tegenwoordig of vertegenwoordigd is. Elke bestuurder die belet of afwezig is, kan, bij middel van een brief, een telefax, een telex of een telegram, aan een van zijn collega's van de raad volmacht geven hem op een vergadering te vertegenwoordigen en er in zijn plaats te stemmen Een bestuurder kan drager zijn van meerdere volmachten. Elke bestuurder kan eveneens zijn stem uitbrengen per brief, per telefax, per telex of per telegram. Elke beslissing van de raad van bestuur wordt genomen bij gewone meerderheid der stemmen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend. In geval de raad van bestuur slechts uit twee leden bestaat, beslissen zij steeds unaniem en heeft de voorzitter dus geen beslissende stem, tot de raad van bestuur opnieuw uit ten minste drie leden bestaat«

De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt, zoals bepaald in artikel dertien. Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Het dagelijks bestuur van de vennootschap mag worden opgedragen aan één of meer personen, al dan niet aandeelhouders, die alleen of gezamenlijk optreden. De raad van bestuur beslist omtrent hun benoeming, ontslag en bevoegdheid; zij kunnen echter voor de eerste maal benoemd worden bij de akte van oprichting van de vennootschap_ Het is de raad van bestuur toegestaan zijn bestuursbevoegdheden over te dragen aan een directiecomité zonder dat deze opdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op aile handelingen die op grond van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Wanneer een directiecornité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité. Het directiecomité bestaat uit meerdere personen die al dan niet bestuurder zijn. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. De overdraagbare bestuursbevoegdheid kan door een beslissing van de raad van bestuur worden beperkt. Deze beperkingen en eventuele taakverdeling die de leden van het directiecomité zijn overeengekomen, kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet indien zij worden bekendgemaakt.

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en ln rechte als eiser of verweerder. Onverminderd deze algemene vertegenwoordigings-macht van de raad van bestuur als college, handelend bij meerderheid van zijn leden, zal voor aile handelingen van dagelijks bestuur, de vennootschap tegenover derden geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door hetzij één gedelegeerd bestuurder alleen optredend hetzij twee bestuurders samen handelend. Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling. Zo er een directiecomité is ingesteld, kan de vennootschap binnen het kader van de bevoegdheden van het directiecomité tegenover derden ook worden vertegenwoordigd door twee directeurs samen handelend. De organen die overeenkomstig het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen. Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht.

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni om dertien uur ten zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de bijeenroepingen aangeduid. Indien deze dag een feestdag is, komt de vergadering de eerstvolgende werkdag bijeen. De algemene vergadering kan bijeengeroepen worden in buitengewone zitting, telkens het belang van de maatschappij het eist. Zij moet bijeengeroepen worden indien de aandeelhouders die samen een/vijfde van de aandelen bezitten, erom vragen. De houders van aandelen op naam, alsook de bestuurders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen voor de vergadering, uitgenodigd. De oproepingsbrief bevat een opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. Het voorgaande geldt ook voor de eventuele houders van obligaties, warrants of certificaten op naam (met medewerking van de vennootschap uitgegeven).

De effecten zijn ondeelbaar. Ingeval er verschillende rechthebbenden zijn omtrent hetzelfde effect, kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat een enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als vertegenwoordiger van het effect Is aangewezen. Wanneer een effect in pand is gegeven, zal, tenzij de betrokken anders zouden zijn overeengekomen, bij stemming in de algemene vergadering de eigenaar en niet de pandhebbende schuldeiser tegenover de vennootschap optreden. Wanneer een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik, dan komen de rechten, behoudens andersluidende overeenkomst tussen partijen of dwingende wetsbepalingen die hiervan afwijken, toe aan de vruchtgebruiker.

De algemene vergadering kan slechts beraadslagen over de punten op de agenda geplaatst. Geen enkel voorstel door de aandeelhouders gedaan wordt ter beraadslaging voorgelegd, tenzij het ondertekend is door de aandeelhouders die een/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen en mits het voorstel tijdig aan de raad van bestuur werd medegedeeld om in de berichten van de bijeenroeping te worden opgenomen. Onverminderd de wettelijke beschikking betreffende de wijzigingen van de statuten, warden al de beslissingen met gewone meerderheid van stemmen genomen, ongeacht het aandeel van het maatschappelijk kapitaal dat vertegenwoordigd is. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen. De geheime stemming heeft plaats, indien de meerderheid van de leden van de vergadering erom vragen. De Raad van Bestuur en de

" ,

eventuele commissaris geven antwoord op de vragen die door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap. De Raad van Bestuur hebben het recht tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen atbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

Het maatschappelijk jaar loopt van één januari tot en met éénendertig december van ieder jaar. Op éénendertig december van ieder jaar wordt een inventaris opgemaakt, worden de maatschappelijke geschriften afgesloten en de jaarrekeningen opgesteld.

De brutowinst van het boekjaar, na aftrek van de algemene onkosten, de nodige afschrijvingen, en de fiscale voorzieningen, maakt de netto-winst uit van het boekjaar; van deze nettowinst wordt, na aftrek van de gebeurlijke overgedragen verliezen, minimum vijf ten honderd voorafgenomen voor vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht, zodra het reservefonds een/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt De algemene vergadering beslist over de bestemming welke aan het saldo zal gegeven worden. De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om overeenkomstig de wettelijke voorwaarden, op het resultaat van het lopend boekjaar een interimdividend uit te keren. Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 617 van het Wetboek Vennootschappen.

In geval van ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden en op gelijk welk ogenblik, benoemt de algemene vergadering der aandeelhouders een of meer vereffenaars, bepaalt hun machten en hun vergoedingen en bepaalt de wijze van vereffening overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Na betaling van aile schulden en lasten van de vennootschap wordt het saldo verdeeld tussen de aandelen. Ingeval van opsplitsing in vruchtgebruik en naakte eigendom komen aile reserves toe aan de vruchtgebruiker. Het maatschappelijk kapitaal wordt verdeeld tussen vruchtgebruiker en naakte eigenaar berekend volgens de formule van Ledoux.

Voor de uitvoering van deze statuten, doet elke aandeelhouder, bestuurder, commissaris, vereffenaar en gemachtigde die in het buitenland gevestigd is, tijdens de duur van zijn functies keuze van woonplaats ten zetel van de vennootschap, waar aile berichten, aanmaningen, dagvaardingen of betekeningen geldig kunnen geschieden.

Voor al wat niet voorzien is in onderhavige statuten, wordt verwezen naar het Wetboek Vennootschappen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,- uitsluitend dienstig voor de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel,

Notaris Yves Mallentjer,

Tegelijk neergelegd: uitgifte der akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: R.ecto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/07/2013 : ANT001322
25/09/2012 : ANT001322
28/10/2011 : ANT001322
08/04/2015
ÿþr~1" - - Mod Wand ii.1

.S, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~'+,~_S

~

~ ~ !

" ._ _..

~

Rechtbank van koophandel

Anlweroen

2 6 MIT 2015

admi 1ntwerpen



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatshead







I f .

Ondememingsnr : 0452147682

Benaming

(voluit) : Panimmo

(verkort)

Rechtsvorm ; Naamloze vennootschap

Zetel ; Robert Molsstraat 61 - 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Bijzondere algemene vergadering - Ontslag bestuurders - benoeming bestuurders

Bij bijzondere algemene vergadering van 27 december 2013, gehouden te Hoboken, Kioskplaats 5, werden

volgende beslissingen genomen door de algemene vergadering:

Ontslag van de raad van bestuur:

-de Heer Peter Wynants, wonende te 8400 Oostende, Prinses Clementinaplein 20;

-de Heer Jean-Baptiste Wynants wonende te 2018 Antwerpen, Robert Molsstraat 61;

-Mevrouw Karin Wynants, wonende te 1083 Ganshoren, Prins Boudewijnstraat 49;

Benoeming van de nieuwe raad van bestuur.

de Heer Peter Wynants, wonende te 8400 Oostende, Prinses Clementinaplein 20;

-de Heer Milan Wynants, wonende te 8400 Oostende, Prinses Clementinaplein 20;

-Mevrouw Karin Wynants, wonende te 1083 Ganshoren, Prins Boudewijnstraat 49;

Ontslag en herbenoeming door de raad van bestuur van een voorzitter:

-de Heer Peter Wynants, wonende te 8400 Oostende, Prinses Clementinaplein 20;

Te Hoboken, 27 december 2013

Peter Wynants

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Staatsblad - 08/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

08/09/2001 : ANT001322
08/09/2001 : ANT001322
08/09/2001 : ANT001322
03/03/1994 : ANA41189
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 30.08.2016 16531-0590-010

Coordonnées
PANIMMO

Adresse
ROBERT MOLSSTRAAT 61 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande