PAPETTE

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : PAPETTE
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 525.950.133

Publication

23/04/2013
ÿþ~ \

~ 11

._,~~~~

!~[atl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-behoude aan hel Beigisc. Staatsbh

Neergelegd ter Itlitle van et

Rechtbank van n e.. .tlld'lt:rpen

op 0e Griffier

Griffie

Qndernemingsnr : 5,2,6..95o .433

Benaming

(voluit) : Papette

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Kapelsesteenweg 395 te 2180 Ekeren

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting Vennootschap

Uittreksel uit de oprichtingsakte dd 01.04.2013

De ondergetekenden Mevrouw Daneels Silke, geboren te Brasschaat op 1810711983, wonende te Willy Staeslei 75, 2180 Ekeren en De heer Raf De Laet, geboren te Hoogstraten op 1210511969, wonende te Hoge Kaart 290, 2930 Brasschaat verklaren tussen hen een vennootschap onder firma te hebben opgericht waarvan de statuten als volgt luiden:

Artikel 1 De vennootschap Is opgericht als vennootschap onder firma onder de naam PAPETTE

Artikel 2 De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur,

Artikel 3 De zetel van de vennootschap is gevestigd te Kapelsesteenweg 395, 2180 Ekeren.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden naar eender welk adres in België, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering, mits bekendmaking in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, De vennootschap Kan, zowel in België als in het buitenland, bestuurs- en uitbatingszetels, agentschappen en bijhuizen en bureaus inrichten, waar en wanneer zij het nodig acht, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering.

Artikel 5 Het vermogen van de vennootschap bedraagt 2000 euro en werd volstort. Het wordt volledig gevormd door inbrengen in geld, waartoe de vennoten zich als volgt verbinden:

Mevrouw Silke Daneels ;1000,00 euro, hetzij: duizend komma nul ¬

De heer Raf De Laet 1000,00 euro, hetzij: duizend komma nul ¬

Artikel 10 De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten, Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor bepaalde of onbepaalde duur. De opdracht van de zaakvoerders kan vergoed worden.

Artikel 11 Iedere zaakvoerder is bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor alteen de algemene vergadering van de vennoten bevoegd is. De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door elke zaakvoerder die alleen kan optreden.

Artikel 15 Een algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op 31 mei om 14 uur.

Artikel 17 Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten, en maken de zaakvoerders de inventaris op. Het eerste boekjaar gaat in bij oprichting en wordt verkort afgesloten op 3112-2013.

Artikel 19 Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding iet functie zijn, van rechtswege vereffenaar. De vereffenaar(s) is (zijn) bevoegd tot aile verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van vennootschappen,

Worden als zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur: de heer Raf De Laet en mevrouw Silke Daneels, voornoemd, die verklaart dit mandaat te aanvaarden.

Aldus opgemaakt te Ekeren, op 1 april 2013, In vier exemplaren,

1. Mevrouw Silke Daneelspe ><4

2. De heer Raf De Laet

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
PAPETTE

Adresse
KAPELSESTEENWEG 395 2180 EKEREN(ANTW)

Code postal : 2180
Localité : Ekeren
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande