PAREL

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : PAREL
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 450.713.270

Publication

31/01/2014
ÿþr-___

mod 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0450.713.270

Benaming (voluit) : PAREL

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel Vosseschijnstraat Kaai 140

(volledig adres) 2030 Antwerpen

Onderwerp(en) akte : NAAMSWIJZIGING - DOELWIJZIGING

Uittreksel afgeleverd veiár registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 24 december 2013, blijkt onder meer het volgende:

1. De naam van de vennootschap werd gewijzigd en luidt voortaan "PLAISANCE TRADE".

Artikel 1 der statuten werd dienovereenkomstig gewijzigd en luidt voortaan als volgt:

"Artikel 1: naam

De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een naamloze vennootschap heeft

met als naam: "PLAISANCE TRADE"."

2. De maatschappelijke zetel werd met ingang van 24 december 2013 overgebracht naar 2930

, Brasschaat, Lage Kaart 452.

Artikel 2 der statuten werd gewijzigd en luidt voortaan als volgt:

Artikel 2: zetel

De zetel is gevestigd te 2930 Brasschaat, Lage Kaart 452.

De raad van bestuur kan de zetel binnen het Vlaamse Gewest en het Brussels Gewest verplaatsen en

waar dan ook bijkantoren en andere centra van werkzaamheden oprichten."

3. Na kennisname van het verslag van de raad van bestuur met staat van activa en passiva per 30 september 2013, werd het doel van de vennootschap gewijzigd zodat artikel 3 der statuten dienovereenkomstig werd aangepast en voortaan als volgt luidt:

"Artikel 3: doel

De vennootschap heeft tot doel:

De organisatie van evenementen, commerciële activiteiten en van aile mogelijke manifestaties, zoals beurzen, tentoonstellingen, recepties, congressen, feestelijkheden, studiereizen, cursussen, studie en informatiezittingen, evenals binnenlandse en buitenlandse incentives.

De groothandel in, de import en de export van menigvuldige goederen zoals onder meer voedingsproducten, producten van de textiel- en kledingnijverheid, schoenen en sportartikelen, kantoor- en schoolmateriaal, speelgoed, decoratieartikelen en artikelen voor meubilering, werktuigen, onderdelen en toebehoren voor autovoertuigen, elektrische apparaten en machines.

De exploitatie van een studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake kunstvoorwerpen, design, decoratie en antiquiteiten.

De organisatie van dienstverlening door hostesses voor onthaal, promotie en demonstratie, verkopers, figuranten, mannequins, fotomodellen, presentatoren, diskjockeys, hostesses voor beroeps- en sportactiviteiten en vrije tijd.

Het organiseren en begeleiden van evenementen, congressen en recepties voor eigen rekening en voor'. rekening van derden.

Zowel in het binnen- als in het buitenland, het uitbaten van een bureau voor nijverheidsstudiën en marktonderzoek; een bureau voor mechanografische werken, een publiciteitsonderneming, een dactylografisch en vertaalbureau, een informatiebureau, een studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, sociale en handelsaangelegenheden.

Alle groot- en kleinhandel, import en export, agentuur en vertegenwoordiging omtrent: verhuur en onderhoud van toebehoren en Toeleveringen aan recepties, feestzalen en restaurants en bedrijven, aile materialen, toebehoren en apparatuur inzake horeca en aanverwante activiteiten, tafellinnen, snuisterijen en prullaria.

Voor-

behouden

aan het

Betgiseh

Staatsblad

neergelegd ter f~,,:...

~i~

van Koophandel, fa t.,;id;,:pen,

7 2 in. 2011/

Griffie

Op de laagste blz. van Luik B vermelden " Recto " lsiaam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzii vare de perso(o)nien) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch etaat5%7IûtI

mod 11.1

Het inrichten van proefsessies, exposities en cursussen en het verlenen van advies inzake aan het doel verwante activiteiten. Dit alles in de meest ruime zin.

Concert- en evenementenservice.

Management van muziekgroepen en artiesten. Boekingskanfoor,

Organisatie van concerten en evenementen. Het verzorgen van mailings.

Video-, televisie- en filmproducties en aanverwante diensten. Grafische presentaties (textiel, papier en dergelijke) en multimediapresentaties.

Aankoop en verkoop van meubelen.

Rekwisitering.

Verhuur van rollend materieel (zoals onder meer auto's en moto's).

Vervaardiging van software op maat.

Desktop publishing.

Hef geven van advies, het maken van analyses, audit en consulting in verband met (bedrijfs)imago, huisstijl, styling en etiquette voor bedrijven en particulieren.

De aankoop en fabricatie van alle mogelijke kledingcollecties.

De uitbating van een algemeen bedrijf van immobiliën en in het bijzonder:

- alle activiteiten van vastgoedmakelaar, waaronder ondermeer maar niet uitsluitend begrepen: bemiddeling bij de aankoop, verkoop en verhuur van onroerend goed; schatten en evalueren van onroerend goed; beheer van onroerend goed, dit zowel van residentiële gebouwen als van overig onroerende goed;

- het geven van adviezen en het verrichten van expertise met betrekking tot vastgoed en de taxatie van roerende en onroerende goederen, het eventueel afleveren van expertiseverslagen en/of getuigschriften met inbegrip van het uitvoeren van opdrachten van gerechtelijke expertise;

- alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, hef aankopen, verkopen, ruilen, uitrusten, opschikken, ordenen, valoriseren, beheren, onderhouden, doen bouwen, doen verbouwen, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, kortom alle mogelijke onroerende handelingen in de meest brede zin, van welke aard ook, met inbegrip van de onroerende leasing;

- projectontwikkeling en alles wat daarmee gepaard gaat zoals de promotie, realisatie, verkoop en commercialisatie van projecten, waaronder ondermeer maar niet uitsluitend verstaan het begeleiden van alle bouwprojecten, het verlenen van technische, juridische en administratieve adviezen, allerlei adviezen aan de bouwheer, het onderhandelen met en het aanstellen van architecten, aannemers en andere betrokken personen, het optreden tegenover allerlei overheden en instanties voor vergunningen en andere administratieve procedures tot de coördinatie van de bouwwerken en de controle daarop tijdens en nadien alsook als algemene onderneming de bedrijvigheden coördineren die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van bouwvolfoolingswerken door onderaannemers.

* De uitbating van een consultancybureau op het gebied van inrichting van gebouwen zowel interieur als exterieur in de ruimste zin van het woord, omvattende onder meer studie en onderzoek, organisatie, bijstand en edviesverlening op het vlak van inrichting van gebouwen van welke aard ook in hef algemeen, zowel de binnenhuisinrichting waaronder zowel de woninginrichting als het interieur van winkels en beroepsruimten, als het exterieur van woningen en bedrijfspanden, alsook op vlak van design, ontwerpen, stijl, vormgeving, kleuren, evenals het ontwikkelen, ontwerpen en concipiëren van meubilair, designvoorwerpen, zowel siervoorwerpen als gebruiksvoorwerpen, alsook van nieuwe vormen en stijlen, nieuwe objecten en producten.

Het verrichten van alle handelingen die, rechtstreeks of onrechtstreeks, in verband staan met haar maatschappelijk doel, waaronder onder meer de hierna vermelde werkzaamheden, welke opsomming niet limitatief maar louter exemplatief is:

- inrichtingsadviezen, tentoonstellingen, kleur-, vorm en materiaalstudies, decoratie, decors;

- ontwerp, productontwikkeling, inclusief ontwikkelen, ontwerpen en concipiëren van meubilair, designvoorwerpen, zowel siervoorwerpen als gebruiksvoorwerpen, alsook van nieuwe vormen en stijlen, nieuwe objecten en producten;

- vervaardiging van alle noodzakelijke schetsen, tekeningen, werktuigen, documenten, maquettes, presentatiedossiers, fotomontages;

- creatie en styling van illustratietekeningen, reclame en audiovisuele toepassingen, drukwerk, affichages, verpakkingen, !ogo's, advertenties, stickers, displays, direct mail;

- space planning;

-projectmanagement, direktievoering;

- toezicht, werfcontroles;

- kostencalculaties, budgetbeheer;

- copywriting, redacteurschap en het uitgeven van boeken en tijdschriften.

* Algemene binnenhuisafwerking en woninginrichting, omvattende onder meer maar niet uitsluitend:

- het aannemen en uitvoeren, eventueel in coordinatie met onderaannemers, van alle ,

binnenhuisinrichtingswerkzaamheden, waaronder onder meer maar niet uitsluitend behang- en schilderwerken,

alle decoratie en garnieringswerken, renovatiewerken, het plaatsen van raamdecoratie;

- het plaatsen, reinigen en behandelen van alle vloeren en vloerbekledingen, parketvloeren,

tegelvloeren, muren, wanden, wandbekledingen en plafonds;

- alle voltooiingwerken van gebouwen;

- alle aannemingswerken van schoonmaak en renovatie in het algemeen, inzonderheid het reinigen en

ontsmetten van woongelegenheden, lokalen, meubelen, stofferingen en allerhande voorwerpen;

Bijlagen bij fiée Belgisch Staatsblad - 31/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blo- van Luik B vermelden . Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

mod 11.1

-Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belech

Staatsblad

* De groot- en kleinhandel in, de handelsbemiddeling in, de in- en uitvoer van, het vervoeren van, evenals de productie en promotie op enigerlei wijze van aile producten die verband houden met de volledige binnenhuisinrichting, de decoratie en de meubilering, waaronder onder meer maar niet uitsluitend:

- aile artikelen voor vloer- en muurbekleding;

- aile meubels van ongeacht welk materiaal (onder meer in hout, metaal, bamboe, rotan, textiel of kunststof), waaronder onder meer maar niet uitsluitend stoelen en zitmeubels, kantoor- en winkelmeubels, keuken- en badkamermeubels, eetkamer-, zitkamer- en slaapkamermeubels, tuin- en terrasmeubels en overige meubels, evenals alle onderdelen van meubels;

- alle artikelen voor verlichting (zowel binnen als buiten) en decoratie;

- alle artikelen voor woninginrichting en decoratie, waaronder onder meer maar niet uitsluitend huishoudartikelen in textiel, artikelen in hout, kurk en vlechtwerk, porselein, glaswerk, kristal en aardewerk, houtsnijwerk, rietwerk, ijzer-, koper-, zilver- en goudwerk, kunstvoorwerpen, antiquiteiten, schilderijen, gravures, beelden, kaarsen, snuisterijen, allerhande geschenken met betrekking tot woninginrichting en overige interieurartikels;

- alle kunstvoorwerpen, schilderijen en gravures, keramiek, antiquiteiten en alwat in het algemeen gekend is als "antiek",

- alle Textielproducten, ongeacht de aard van de vezel, voor woninginrichting waaronder onder meer maar niet uitsluitend meubileringstoffen, huishoud, tafel- en bedlinnen, breigoed, merceriewaren, passement, borduurwerk en kant, allerhande stoffen, gordijnen, stores, raamdecoraties, behang, vasttapijt en andere vloerbekleding;

- alle toebehoren en onderdelen in alle soorten materialen van voormelde artikelen en producten,

* Het inrichten van schepen en jachten en alle hoger genoemde activiteiten in de onroerende sector maar dan binnen het toepassingsgebied van schepen en jachten,

* Het optreden als agent voor de distributie van voormelde goederen.

De vennootschap mag zowel in België ais in het buitenland aile industriële, handels-, roerende, onroerende en financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks dienstig zijn om haar activiteiten uit te breiden.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investeringen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

Deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnamen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf ais voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen."

4. De in functie zijnde bestuurders werden eervol ontslagen te weten:

1. de heer BEZEMER Cornelis (roepnaam Cor) Benoit Jan, geboren te Antwerpen op 10 juni 1947, wonende te 2000 Antwerpen, Verbindingsdok-Westkaai 26/28.

2. mevrouw JANSSENS Marie-José Albert, geboren te Diest op 3 juli 1948, wonende te 2000 ' Antwerpen, Amsterdamstraat 18A.

Het ontslag van de heer BEZEMER Cornelis (roepnaam Cor), voornoemd, als bestuurder houdt impliciet ook zijn ontslag in als afgevaardigde bestuurder.

5. Het aantal bestuurders werd vastgesteld op twee en tot deze functie werden benoemd:

1/ de heer DE JONGH Peter Rosita Lodewijk, geboren te Brasschaat op 29 juni 1967, wonende te 2930

Brasschaat, Lage Kaart 452;

2/ de naamloze vennootschap "IMMO BATAVIA", rechtspersonenregister Antwerpen 443.232.194 en

met zetel te Antwerpen, Amsterdamstraat 14, die voor de uitoefening van deze functie heeft aangeduid als haar

vaste vertegenwoordiger de heer BEZEMER Cornelis (roepnaam Cor), voornoemd.

Al deze functies zullen eindigen na de jaarvergadering in het jaar 2019.

6. Er werd aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VEDIMA", rechtspersonenregister Antwerpen 0879.160.983, met zetel te Zandhoven, Liersebaan 238B, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers, elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij aile belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap ais handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

Vergadering van de raad van bestuur

Na deze algemene vergadering kwamen de bestuurders samen in vergadering en namen eenstemmig volgende besluiten:

A. Tot voorzitter van de raad van bestuur werd aangesteld: de naamloze vennootschap "IMMO BATAVIA", voornoemd, met haar zelfde vaste vertegenwoordiger de heer BEZEMER Cornelis (roepnaam Cor), voornoemd.

B. Tot afgevaardigd-bestuurder werd aangesteld; de heer DE JONGH Peter, voornoemd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de psrso(o)nten)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte, gecoördineerde statuten, staat activa en passiva, verslag

raad van bestuur.

Voorbehouden aan heg Belgisch ptraatvillad

Grs de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwcordigon

Verso : Naam en handtekening

12/12/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.05.2013, NGL 04.12.2013 13679-0570-012
07/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 14.05.2012, NGL 30.10.2012 12627-0495-011
22/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 09.05.2011, NGL 19.09.2011 11548-0236-011
23/02/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 14.02.2011, NGL 18.02.2011 11039-0256-011
25/02/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.02.2010, NGL 19.02.2010 10049-0343-011
08/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 13.05.2008, NGL 31.08.2008 08706-0076-010
11/04/2008 : AN298491
05/09/2007 : AN298491
04/10/2006 : AN298491
08/12/2005 : AN298491
01/12/2005 : AN298491
21/09/2004 : AN298491
24/12/2003 : AN298491
27/09/2002 : AN298491
04/01/2002 : AN298491
21/12/2001 : AN298491
09/09/2000 : AN298491
27/06/2000 : AN298491
08/09/1993 : AN298491

Coordonnées
PAREL

Adresse
VOSSESCHIJNSTRAAT KAAI 140 2030 ANTWERPEN 3

Code postal : 2030
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande