PARFINIS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PARFINIS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 534.982.615

Publication

09/01/2015
ÿþ idod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

2 9 DEC. 2014

afdeGerlifgaerpen

Voo behou

aan t

Beigi; Staatst

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

-1

Qndernemingsnr : 0534982615

Benaming

(voluit) ; ParFinis

(verkort)

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sparrendreef 4 - 2970 Schilde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming / ontslag bestuurder

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van de vennoten, gehouden op 16/09/2014 ten zetel van de vennootschap, blijkt dat de volgende beslissingen werden genomen:

- De vergadering benoemt bij unanimiteit `Koen Knaepen Management and Consultancy Company', afgekort '2kmc2' bvba, vertegenwoordigd door zijn zaakvoerder, de heer Koenraad Theodule Maria Knaepen met ondernemingsnummer 0475.763.719 tot bestuurder vanaf 16/09/2014. Koen Knaepen Management and Consultancy Company, afgekort '2kmc2' bvba, vertegenwoordigd door zijn zaakvoerder aanvaardt de benoeming, onder vermelding dat er volgens de vennootschap geen maatregelen getroffen zijn die deze benoeming verhinderen.

Gelijktijdig beslist de vergadering bij unanimiteit over te gaan tot het ontslag van de heer Aiwin Vanden Bosch, geboren te Asse op 2 juni 1973, wonende te Asse, Mergelweg 25 en de heer Phiippe Hoste, geboren te Brugge op 7 maart 1964, wonende te Kortenberg, Haaggatstraat 39, als bestuurders en dit vanaf 16/09/2014. De heer Vanden Bosch Alwin en heer Haste Phiippe aanvaarden hun ontslag als bestuurder.

De vergadering beslist ook bij unanimiteit het ontslag van dé heerJozef Pissierssens, geboren te Wilrijk op 2 augustus 1957, wonende te Haacht, Grootveld 3, als bestuurder en dit retroactief vanaf 0410412014.

Gedaan te Schilde, de 3110/2014

Koenraad Theodule Maria Knaepen

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/06/2013
ÿþ Mat Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Neergelegd ter griffie van de Rec /bink van Koophandel te Antwerpen, op

6 JUNI 2013

Griffie

Ondernemingsnr : OSS4 (0-&3-

Benaming

(voluit) : ParFinis

(verkort) :

Rechtsvorm : cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sparrendreef 4, 2970 Schilde

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Katherine DE WISPELAERE, geassocieerd notaris te

Merksem, stad Antwerpen op drieëntwintig mei tweeduizend en dertien "Ter registratie aangeboden op het 11de

Registratiekantoor van Antwerpen", dat door:.

1.- De naamloze vennootschap ParFinis, met maatschappelijke zetel te 2970 Schilde, Sparrendreef 4, met

B.T.W: nummer BE835.539.291, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder nummer

0835.539.291;

2,- De heer VANDEN BOSCH Alwin, geboren te Asse op 2 juni 1973, wonende te Asse, Mergelweg 25;

3.- De heer HOSTE Philippe André M., geboren te Brugge op 7 maart 1964, wonende te Kortenberg,

Haaggatstraat 39;

een handelsvennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid werd opgericht met volgende statuten:

-De naam van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is ParFinis.

-De zetel is gevestigd te 2970 Schilde, Sparrendreef 4,

-Het doet van de vennootschap bestaat uit

-Het aanbieden van diensten;

-Het adviseren, het assisteren en bemiddelen bij het concipiëren, implementeren, uitvoeren en het beheren

van projecten in het domein van de bedrijfsvoering;

-Het verwerven, uitbaten en vervreemden van alle merken, brevetten en licenties;

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van cnroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betref-fende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

Deze formulering is niet limitatief. Zij omvat ook wat in de sector waarin de onderneming actief is, thans gebruikelijk is of in de toekomst zou kunnen worden.

De vennootschap kan ten voordele van derden alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden en alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag, zowel in België ais in het buitenland, alleen of in medewerking met derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle operaties van commerciële, industriële, financiële aard verrichten met betrekking tot roerende of onroerende goederen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verwant zij met haar doel of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag bovendien op gelijk welke wijze deelnemen in of samenwerken met vennootschappen of ondernemingen die een gelijkaardig of complementair doel hebben, aan deze hulp verlenen onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen en meer algemeen telkens wanneer deze deelname of samenwerking het verwezenlijken van het doel kan bevorderen of veilig stellen.

-De duur van de vennootschap is onbepaald.

-Het kapitaal van de vennootschap is onbeperkt en is deels vast en deels veranderlijk.

Het vast gedeelte van het kapitaal bedraagt eenentwintigdulzend euro (¬ 21.000, ) en kan enkel gewijzigd worden door een be-sluit van de algemene vergadering die beraadslaagt en een besluit neemt op de wijze die voorzien is voor een wijziging van de statuten. Het is volledig geplaatst.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

à Het veranderlijk gedeelte van het kapitaal wordt bepaald door de intekening bij de oprichting van de vennootschap en nadien door het bijnemen of terugnemen van aandelen door vennoten of ten ge-volge van de toetreding, uittreding of uitsluiting van vennoten. Dit gedeelte van het kapitaal is dus veranderlijk zonder statutenwijziging.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2013 - Annexes du Moniteur belge Er wordt voor het kapitaal ingetekend als volgt:

- de naamloze vennootschap ParFinis, voornoemd, tekent in op eenentachtigduizend euro (¬ 81.000, ) door een inbreng in geld, die thans wordt volgestort. 21.000 euro geldt als intekening op het vast gedeelte van het kapitaal; het saldo van 60.000 euro geldt als een intekening op het veranderlijk gedeelte van het kapitaal. In ver-goeding voor deze inbreng ontvangt de naamloze vennootschap ParFinis, voornoemd, eenentwintig (21) aandelen van categorie A en zestig (60) aandelen van categorie B

- de heer Alwin VANDEN BOSCH, voornoemd, tekent in op tienduizend euro (¬ 10.000,--) door een inbreng in geld, die thans wordt volgestort, Deze inbreng geldt als een intekening op het ver-anderlijk gedeelte van het kapitaal, In vergoeding voor deze inbreng ontvangt hij 10 aandelen van categorie C.

- de heer Philippe HOSTE, voornoemd, tekent in op tienduizend euro (¬ 10.000, ) door een inbreng in geld, die thans wordt volgestort. Deze inbreng geldt ais een intekening op het veranderlijk gedeelte van het kapitaal, In vergoeding voor deze inbreng ontvangt hij 10 aandelen van categorie C.

De oprichters verklaren en erkennen dat elk van de 101 aandelen, in geld onderschreven, zijn volgestort, Uit het voorgaande blijkt dat vanaf nu de som van 101.000 euro van nu af ter beschikking is van de vennootschap zoals blijkt uit het voorgelegde bankattest afgeleverd door KBC Bank Leueven Ladeuze voor bankrekeningnummer BE 95 7350 3315 1958.

Deze 101 aandelen vormen het kapitaal van de vennootschap; 21 aandelen vormen het vast gedeelte van het kapitaal en 80 aandelen maken deel uit van het veranderlijk gedeelte van het kapitaal,

Uit het voorgaande blijkt dat het kapitaal van de vennootschap volledig en onvoorwaardelijk geplaatst is en dat het wettelijk minimum gestort is.

-Het boekjaar gaat in op een juli en eindigt op dertig juni.

Het eerste boekjaar zal aanvangen op het ogenblik dat het uittreksel van deze akte is openbaar gemaakt door neerlegging ter griffie en eindigen op dertig juni 2014.

Daar de vennootschap vandaag met haar bedrijvigheid start, worden aile rechtshandelingen die de vennootschap reeds stelt, geacht te zijn gedaan in naam van en voor rekening van de rechtspersoonlijkheid van de vandaag opgerichte vennootschap.

De jaarlijkse algemene vergadering komt bijeen in de zetel van de vennootschap op de laatste vrijdag van september om 11.00 uur en als dit een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag, onder meer met het oog op de goedkeuring van jaarrekening en/of jaarverslag

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van september 2014.

-De aansprakelijkheid van de vennoten is, behoudens andersluidende wettelijke bepalingen, beperkt tot het bedrag van hun inbreng.

Er kan geen onderscheid gemaakt worden tussen de vennoten met betrekking tot hun aansprakelijkheid, -Het bestuur van de vennootschap wordt waargenomen door een raad van bestuur, samengesteld uit tenminste drie bestuurders, al dan niet vennoten.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering voor een termijn van hoogstens zes jaar, Zij zijn herkiesbaar, Een bestuurder kan gewraakt worden mits de vennoten met minstens één derde van de aandelen zich er tegen verzetten,

Wanneer een rechtspersoon benoemd wordt tot bestuurder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen,

Een bestuurder kan worden ontslagen door de algemene vergadering. Het ontslag vereist een meerderheid van twee/derde van alle aandelen.

Bestuurders kunnen ook zelf ontslag nemen, Hiertoe zenden zij een aangetekende brief naar de raad van bestuur. Het ontslag kan op vraag van de bestuurder onmiddellijk ingaan, maar de kwijting zal slechts geschieden naar aanleiding van de eerst volgende goedkeuring van de jaarrekening.

Binnen de 8 dagen na de benoeming of ambtsbeëindiging van de bestuurders moet een door hen ondertekend uittreksel uit de akte die hun bevoegdheid of de beëindiging van hun ambt vaststelt, neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel.

De raad van bestuur neemt de besluiten bij voorkeur met een-parigheid van stemmen, Indien zulke eenparigheid niet kan worden bereikt en minimaal twee bestuurders zich verzetten tegen een voorgenomen besluit, moet dit voorstel voorgelegd worden aan een bijzondere algemene vergadering.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen aan een of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders, die alleen of gezamenlijk optreden. De raad van bestuur beslist omtrent hun benoeming, ontslag en bevoegdheid.

Indien een bestuurder wordt belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap dan zal deze de titel van 'gedelegeerd bestuurder' dragen, Wordt een niet-bestuurder belast met het dagelijks bestuur dan draagt hij de titel van 'directeur' of 'algemeen directeur' of elke andere titel waarmee hij of zij in het benoemingsbesluit wordt aangeduid.

De raad van bestuur houdt toezicht op eventuele belangenvermenging in het dagelijks bestuur. Dit wordt verder gespecif'reerd in het huishoudelijk reglement.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

De externe vertegenwoordiging slaat op de bevoegdheid om de vennootschap tegenover derden te vertegenwoordigen.

De raad van bestuur die handelt bij de meerderheid van haar leden of twee bestuurders die samen optreden, vertegenwoordigen de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of verweerder.

Binnen het dagelijks bestuur Kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n).

Voormelde organen kunnen ook lasthebbers aanstellen voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen. De last-hebbers vertegenwoordigen de vennootschap binnen de perken van hun volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de lastgever in geval van een overdreven volmacht.

Indien de vennootschap op de juiste wijze vertegenwoordigd is, is zij gebonden door de gestelde rechtshandelingen, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onwetend kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Heeft een bestuurder bij een verrichting rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard dat strijdig is met de vennootschap, dan mag hij deze niet doen.

Bestuurt een raad van bestuur de vennootschap, moet de raad over de tegenstrijdigheid ingelicht worden en zal zijn verklaring, alsook de rechtvaardigingsgronden betreffende voornoemd strijdig belang moeten opgenomen worden in de notulen van de raad van bestuur dat het besluit neemt, De verrichting wordt gedaan door een ander bestuurder,

-De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, ten aanzien van het wetboek van vennootschappen en de statuten, van de in de jaarrekening weergegeven verrichtingen, wordt opgedragen aan een of meer commissarissen.

Dit is niet noodzakelijk voor kleine vennootschappen in de zin 'van artikel 15 van het Wetboek van vennootschappen.

-Voor al de niet geregelde punten is het Wetboek van ven-nootschappen van toepassing.

Benoeming van de bestuurders

Worden benoemd tot bestuurders van de vennootschap:

1. de naamloze vennootschap ParFinis, voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger, de heer KNAEPEN Koenraad, voornoemd.

2. de heer KNAEPEN Koenraad, voornoemd;

3. de heer PISSIERSSENS Jozef, voornoemd;

4. de heer VANDEN BOSCH Alwin, voornoemd;

5. de heer HOSTE Philippe, voornoemd.

Hun mandaat loopt tot na de jaarvergadering, te houden in het jaar tweeduizend en achttien (2018).

Verklaring betreffende de controle

toepassing van artikel 15 van het Wetboek van vennootschappen,

De oprichters verklaren dat het volgens hen een kleine vennootschap zal betreffen. Hierdoor moet de controle niet opgedragen worden aan een of meer commissarissen.

Volmacht

De voornoemde oprichters verklaren bij deze volmacht te ver-lenen, met de mogelijkheid tot indeplaatssttelling, aan SBB-Accountantskantoor met kantoor te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Me-chelsesteenweg 109, vertegenwoordigd door de heer DOM Raf of een aangestelde,

om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aan-leiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend on-dernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formali-teiten te laten uitvoeren in de " Kruispuntenbank Van Ondernemingen " ( aanvraag van een ondernemingsnummer en eventueel ves-tigingseenheidnummer

om de inschrijving van de vennootschap te bekomen als belastingplichtige bij de Belastingen over de toegevoegde waarde en tot het vervullen van alle voorschriften en formaliteiten ten opzichte van alle fiscale administraties en diensten met het oog op het opstarten van de onderneming die gevoerd zal worden door de vennootschap,

De lastgever verklaart bovendien dat hij voldoende werd inge-licht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van voorgaande volmacht.

RAAD VAN BESTUUR

De heer KNAEPEN Koenraad, voornoemd, werd benoemd tot voorzitter van de raad van bestuur en tot gedelegeerd bestuurder. In toepassing van artikel 17 van de statuten kan hij de vennootschap vertegenwoordigen tegenover derden voor het dagelijks bestuur.

Deze benoeming zal onder dezelfde voorwaarden in werking treden te rekenen vanaf heden. De bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad zal voor derden het voldoende bewijs zijn van de neerlegging van deze akte op de griffie van de rechtbank van koophandel en dus van de effectieve benoeming van de bestuurders en dus van de effectieve inwerkingtreding van de functie, zoals hiervoor besloten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

meester Erik van Tricht, geassocieerd notaris te Merksem-Antwerpen

Tegelijk hiermee neergelegd

-afschrift oprichtingsakte dd. 23 mei 2013

19/08/2015
ÿþ~ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bet

Be Sta

iu

i

1111

*1511 760*

Rechtbank van koophandel Antwerpen

1 PrAn 2015

Rechtsvorm : cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Sparrendreef 4 - 2970 Schilde

Onderwerp(en) akte : statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor ADRIENNE SPAEPEN, notaris te Mechelen, dat er is gehouden de buitengewone algemene vergadering van de cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PARFINIS, met zetel te met zetel te 2970 Schilde, Sparrendreef 4.

Ondernemingsnummer 0534.982.615.

De algemene vergadering heeft als volgt beslist:

EERSTE BESLUIT -- KENNISNAME STUKKEN

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door het,

bestuursorgaan, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap inhoudende een voorstel van verdelingsplan, en van het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van heit/ Wetboek van Vennootschappen,

Bij het verslag van het bestuursorgaan is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per dertig juni tweeduizend vijftien.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen.

Besluiten verslag revisor

De besluiten van het verslag van VYVEY & C°, Bedrijfsrevisoren, Burg. Venn. o.v.v. BVBA, vertegenwoordigd door de heer Steven Vyvey, met maatschappelijke zetel te 2240 Massenhoven, Herentalsebaan 2, bedrijfsrevisor, luiden als volgt:

°7. conclusies en besluit

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen hebben de bestuurders van de Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "PARFINIS" een boekhoudkundige staat per 30 juni 2015 opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van E 70.106,52 en een netto-actief van E 70.106, 52.

Voor wat de volledigheid van de boekhoudkundige staat van activa en passiva afgesloten per 30 juni 2016 betreft, maakt ondergetekende een voorbehoud voor:

- de afloop van finale fiscale en BTW-controles naar aanleiding van de stopzetting en de nog niet definitief afgesloten jaren;

- niet-geboekte claims.

Overeenkomstig artikel 184 § 5, 2° van het Wetboek van Vennootschappen gewijzigd door de wet van 25, april 2014 bevestigen wij dat alle schulden ten aanzien van derden inclusief ontbindingskosten zijn betaald uiterlijk 3 augustus 2015.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, rekening houdend met het hiervoor weergegeven voorbehoud en in zoverre de vooruitzichten van de bestuurders met succes gerealiseerd zullen worden.

Het huidige verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepaling van het artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen ontbinding en het huidig verslag mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Opgesteld te Massenhoven, 4 augustus 2015

VYVEY & C°, Bedrijfsrevisoren Burg. Venn. o.v.v. BVBA Vertegenwoordigd door

Steven Vyvey Bedrijfsrevisor

(getekend)"

TWEEDE BESLUIT ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELLING

De vergadering beslist, gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de vennootschap en de eenvoud

van de vereffening, toepassing te willen maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen, tot ontbinding en vereffening in één akte.

_ Voormeld artikel laat de ontbinding en vereffening in één akte toe als aan volgende voorwaarden is voldaan: Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

afdeling Antwerpen

Ondernemingsnr : 0534.982.615

Benaming (voluit) : PARFINIS (verkort)

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2015 - Annexes du Moniteur belge Luik B - Vervnln

1. er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2. alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen zijn werden geconsigneerd;

3. alle vennoten zijn aanwezig of vertegenwoordigd op de algemene vergadering en besluiten met eenparigheid van stemmen;

4. Indien een verslag moet worden opgemaakt door een commissaris, bedrijfsrevisor of externe accountant overeenkomstig artikel 181 §1, derde lid W. Venn., maakt het verslag melding van deze terugbetaling of consignatie in zijn conclusies;

5. de terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

Verslag bestuursorgaan

Zoals blijkt uit het voornoemde bestuursverslag had de vennootschap op datum van de toestand van actief

en passief nog schulden zoals nader omschreven in het voormelde bedrijfsrevisorenverslag.

De hier aanwezige raad van bestuur bevestigt dat alle voornoemde schulden op heden reeds vereffend

werden voor de datum van onderhavige akte, Ook werd het ereloon en de aktekosten van de notaris vereffend,

evenals alle belastingen.

De betalingsbewijzen dienaangaande werden voorgelegd.

De aanwezige raad van bestuur bevestigt dat de vennootschap geen andere schulden heeft.

Ontbinding

Na vastgesteld te hebben dat er geen passiva (schulden) zijn luidens voormelde verklaring van de raad van

bestuur, beslist de vergadering met éénparigheid van stemmen tot de ontbinding van de vennootschap met dadelijke invereffeningstelling zonder benoeming van een vereffenaar.

DERDE BESLUIT  GOEDKEURING VAN DE VERDELING VAN HET NETTO VERDELINGSSALDO EN TOEBEDELING VAN HET RESTEREND ACTIEF

De vergadering sluit zich aan bij het voorstel van verdelingsplan zoals opgenomen in het bestuursverlag en beslist dat het resterend netto-actief van de vennootschap zoals bepaald in het bestuursverslag door de enige vennoot zal worden teruggenomen.

De enige vennoot verklaart de haar toegekende activa te aanvaarden en verklaart dat zij in voorkomend geval alle toekomstige activa en alle rechten van de vennootschap zal overnemen.

VIERDE BESLUIT  ONMIDDELLIJKE SLUITING VEREFFENING  BEËINDIGING MANDAAT RAAD

VAN BESTUUR

De vergadering beslist, gezien het voorgaande, de vereffening onmiddellijk te sluiten.

Vervolgens stelt de vergadering vast dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan en dat het

mandaat van de raad van bestuur, met name: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid KOEN KNAEPEN MANAGEMENT AND CONSULTANCY COMPANY, met afkorting 2KM2C, met zetel te 2970 Schilde (Schilde), Sparrendreef 4, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder nummer 0475.763.719 en onderworpen aan de B.T.W. onder nummer BE 0475.763.719, op heden beëindigd is. De vergadering verleent kwijting aan de raad van bestuur voor de uitoefening van haar mandaat voor het lopende boekjaar tot op heden.

De vergadering beslist daarenboven dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn op het volgende adres: 2970 Schilde, Sparrendreef 4.

De vergadering stelt vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van gelden en waarden die toekomen aan schuldeisers en die hen niet konden worden afgegeven.

De vergadering verleent volmacht op de bankrekening(en) van de vennootschap aan de heer KNAEPEN Koenraad Theodule Maria, geboren te Hasselt op tweeëntwintig december negentienhonderd vijfenzestig, nationaal nummer 65.12.22-287.17, wonende te 2970 Schilde, Sparrendreef 4, teneinde het vereffeningssaldo uit te keren aan de enige vennoot.

VIJFDE BESLUIT  VOLMACHTEN

De vergadering stelt de hierna genoemde personen aan tot bijzondere gemachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om aile formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name: SBB Accountants & Belastingconsulenten, met zetel te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Mechelsesteenweg 109, vertegenwoordigd door de heer Dom Raf, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling,

Voor ontledend uittreksel

Notaris Adrienne Spaepen

Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift van de akte

-uittreksel van de akte

-verslag van het bestuursorgaan

-verlag van de bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
PARFINIS

Adresse
SPARRENDREEF 4 2970 SCHILDE

Code postal : 2970
Localité : SCHILDE
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande