PASQUINELLI BENELUX

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : PASQUINELLI BENELUX
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 862.741.853

Publication

08/10/2014
ÿþMad Word 1t,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IVE

iiueigei yu º%er grmic vCrri cru

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

29-SEP: 2014

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT De Griilg§ffte



Onderrtemingsnr : 0862.741.853

Benaming

(voluit) : PASQUINELLI BENELUX

(verkort)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : BOUWELVEN 7 - 2280 GROBBENDONK

(volledig adres)

Onderwerp akte : HERBENOEMING BESTUURDERS EN GEDELEGEERD BESTUURDER

De buitengewone algemene vergadering van 2 september 2014 herbenoemt met éénparighefd van stemmen tot bestuurders voor een periode van 6 jaar tot aan de jaarvergadering van 2020:

- PASQUINELLI ANGELO FRANCO

- PASQUINELLI FAUSTO

- PASQUINELLI SERGIO

En meteen na de algemene vergadering benoemen de bestuurders als gedelegeerd bestuurder voor een

periode van 6 jaar tot aan de jaarvergadering van 2020:

- PASQUINELLI FAUSTO , die verklaart te aanvaarden.

Grobbendonk, 2 september 2014

PASQUINELLI FAUSTO

GEDELEGEERD BESTUURDER













Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.05.2013, NGL 27.08.2013 13463-0243-013
22/01/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffi$ . , ter griffie van de

j RhUHTBANK VAN KOOPFfANDEl

12 JAN, 2015

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT

De Griffier

.~.^~

Griffie

11111Mell

Ondernemingsar ; 0862.741.853.

Benaming

(voluit) (verkort) :

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

PASQUINELLI BENELUX

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 2280 Grobbendonk, Bouwelven 7

(volledig adres)

Onderwerp akte : ZETELWIJZIGING - KAPITAALVERHOGING(EN) -

KAPITAALVERMINDERING - VERNIETIGING VAN AANDELEN - STATUTENW IJZIGING(EN).

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op éénendertig december twee duizend veertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap, PASQUINELLI BENELUX, gevestigd te 2280 Grobbendonk, Bouwelven 7, opgericht bij akte verleden voor notaris Denis Deckers met standplaats te Brussel op vijftien januari tweeduizend en vier, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van drieëntwintig januari daarna onder het (referte)nummer 04011986, (onder andere) beslist heeft hetgeen volgt:

- Wijziging en verplaatsing van de maatschappelijke zetel evenals de exploitatiezetel van de vennootschap naar 2880 Bornem, Rijksweg 16. Dienovereenkomstig wordt de tekst van artikel 1 van de statuten gewijzigd als volgt:

"De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 2860 Bomern, Rijksweg 16.

Bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur mag de zetel naar elke andere plaats in hetzelfde taalgebied overgebracht worden of naar om het even welke plaats in België mits inachtneming van de taalwetgeving. De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, bij- of werkhuizen, agentschappen, stapelplaatsen en (bij)kantoren oprichten of vestigen in België of in het buitenland."

- Voorlezing van de verslagen, opgemaakt door de raad van bestuur en door de bedrijfsrevisor en die handelen over de voorgestelde en hierna omschreven inbreng(en) in natura, over de toegepaste schattingswijze(n) en over de als tegenprestatie verstrekte vergoeding(en) en waarvan de besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt, hierna letterlijk weergegeven:

"De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap Pasquinelli Benelux NV bestaat uit de inbreng van een schuldvordering door de Italiaans vennootschap P.LLI Pasquinelli S.r.l, gevestigd te Acquasparta (TR), Le Capanne nr. 7, ingeschreven in het handelsregister van Terni ander nummer 00362980559 en met R.E.A, nummer 49706 en dit voor een bedrag van EUR 314.400.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en quasi-inbreng;

2, het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

3. de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

4, de voor de inbreng door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is. De waardebepaling leidt tot een inbrengwaarde die ten minste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. De partijen zijn overeengekomen om de fractiewaarde per aandeel te hanteren als waarde per aandeel v66r de kapitaalverhoging. De betrokken partijen zijn akkoord met de weerhouden Waarde per aandeel van de inbrengontvangende vennootschap en de toegekende vergoeding.

De vergoeding voor deze inbreng in natura bestaat uit 314.400 kapitaalaandelen van Pasquinelli Benelux NV zonder vermelding van nominale waarde. Deze aandelen zijn van dezelfde aard en bieden dezelfde rechten en voordelen als de bestaande kapitaalaandelen.

Deze zullen delen in de winsten pro rata temporis vanaf de inschrijving.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nlen)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

L ~ ª% 1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen faimess

opinion' is.

Onderhavig verslag werd opgemaakt voor het gebruik van de aandeelhouders van de vennootschap in het

kader van de geplande kapitaalsverhoging door inbreng in natura zoals hierboven beschreven en kan derhalve

voor geen enkel ander doel worden gebruikt.

Antwerpen, 24 december 2014.

Grant Thomton Bedrijfsrevisoren CVBA

vertegenwoordigd door (getekend) Steven Pazen

Bedrijfsrevisor

Een exemplaar van het verslag van de bedrijfsrevisor zal samen met onderhavige akte en een exemplaar van het bijzonder verslag van de raad van bestuur neergelegd worden op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, Afdeling Turnhout.

- (Eerste) Verhoging van het maatschapelijk kapitaal met driehonderd veertienduizend vierhonderd euro (¬ 314.400,00) om het kapitaal te brengen van tweeënzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 62.500,00) tot driehonderd zesenzeventigduizend negenhonderd euro (¬ 376.900,00) mits creatie van driehonderd veertienduizend vierhonderd (314.400) nieuwe aandelen van dezelfde aard en genietend van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, en die in de winsten en resultaten zullen deelnemen vanaf de inschrijving, door inbreng (in natura) van (een) zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering(en) ten laste van onderhavige naamloze vennootschap PASQUINELLI BENELUX.

- Verwezenlijking van de inbreng (in natura) door inbreng in de vennootschap van voormelde schuldvordering voor een bedrag van driehonderd veertienduizend vierhonderd euro (¬ 314.400,00).

- Als vergoeding en tegenprestatie voor die inbreng worden in totaal driehonderd veertienduizend vierhonderd (314.400) nieuwe aandelen van onderhavige vennootschap (die volledig volgestort zijn) verstrekt. - Vaststelling dat de (eerste) kapitaalvermeerdering is verwezenlijkt.

- Verzoek door de algemene vergadering om authentiek vast te stellen dat het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap daarna wordt teruggebracht op nul euro ingevolge formele kapitaalvermindering door incorporatie van geleden verliezen en beslissing om aile bestaande aandelen van de vennootschap, zowel de tot op heden bestaande 62.500 aandelen als de voormelde op heden nieuw gecreëerde 314.400 aandelen, te schrappen en te vernietigen.

Aangezien het maatschappelijk kapitaal wordt verminderd tot beneden het wettelijk minimum kapifaal, heeft deze eerst gevolg op het ogenblik dat het kapitaal (terug) verhoogd wordt tot het wettelijk minimum kapitaal zoals hierna wordt beslist.

- Beslissing om het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met tweeënzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 62.500,00) euro om het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap terug te brengen op tweeënzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 62.500,00) door inbreng in geld in ruil waarvoor tweeënzestigduizend vijfhonderd (62.500) nieuwe kapitaalaandelen worden gecreëerd van dezelfde aard en met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en die in de resultaten en winsten van de vennootschap zullen delen vanaf hun onderschrijving. Op deze nieuwe aandelen zal onmiddellijk tegen pari worden ingeschreven in geld aan één (1) euro per aandeel en zij worden op het ogenblik van de inschrijving volledig afbetaald en volgestort.

- Vaststelling dat aile aandelen op deze vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn ers verklaring door aile aandeelhouders om individueel af te zien van de uitoefening van hun voorkeurinschrijvingsrecht zoals bepaald in het Wetboek van Vennootschappen BEHALVE door één aandeelhouder. Deze afstand van of verzaking aan voorkeurrecht wordt gedaan zonder verder formalisme voor wat betreft verslagen van de raad van bestuur inzake uitgifteprijs en inzake de financiële gevolgen van de verrichting voor de aandeelhouders.

- Inschrijving op de nieuwe aandelen tegen pari aan de prijs van één euro per aandeel, hetzij voor tweeënzestigduizend vijfhonderd (62.500) aandelen of een inschrijving voor een bedrag van tweeënzestigduizend vijfhonderd euro (62.500), geheel volstort, hetzij een inschrijving op aile aandelen die de (tweede) kapitaalverhoging (in speciën) vertegenwoordigen, en erkenning dat op alle voormelde tweeënzestigduizend vijfhonderd (62.500) aandelen werd ingeschreven en dat ze volledig werden afbetaald door een storting in geld.

Verwezenlijking van de (tweede) kapitaalverhoging (in speciën) en volledige inschrijving op het kapitaal dat effectief werd terug gebracht op tweeënzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 62.500,00).

Dienovereenkomstig wordt artikel 5 van de statuten gewijzigd om het in overeenstemming te brengen met en aan te passen aan het nieuwe bedrag van het maatschappelijk kapitaal, ais volgt:

" Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeënzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 62.500).

Het wordt vertegenwoordigd door tweeënzestigduizend vijfhonderd (62.500) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één/tweeënzestigduizend vijfhonderdste (1162.500ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

- Volmachten en machtiging aan de raad van bestuur voor de uitvoering van de beslissing(en) genomen omtrent voorgaand(e) agendapunt(en) en aan ondergetekende notaris voor het opmaken van een gecoördineerde tekst van statuten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

- Volmacht in het bijzonder aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een handelsvennootschap VAN DER LINDEN & FAVRIL, Accountancy, te 2200 Herentals, St-Jobsstraat 259, evenals aan de bedienden, aangestelden of lasthebbers, met macht om elk afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen, aile verrichtingen te doen, alle verklaringen af te leggen en aile documenten neer te leggen en te ondertekenen bij een erkend ondememingsloket met het oog op een

t ' behouden

aan het Belgisch? staatsblad

' eventuele controle en/of wijziging van de ingeschreven gegevens van onderhavige vennootschap als (handels)ondememing in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en bij aile andere (fiscale en/of sociale en/of administratieve) federale en/of regionale (overheids)diensten waaronder eventueel de diensten van de BTW, tot

" uitvoering van voormelde statutenwijziging(en).

Voor ontledend uittreksel. Notaris Walter Vanhencxthoven

Samen hiermee neergelegd ; expeditie akte zetelwijziging, kapitaalverhoging(en), kapitaalvermindering, : vernietiging van aandelen, statutenwijziging(en) - volmacht - bankattest - historiek met coördinatie der statuten bijzonder verslag van de raad van bestuur - verslag van de bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.05.2012, NGL 29.08.2012 12457-0103-014
30/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.05.2011, NGL 26.08.2011 11438-0078-013
03/06/2011
ÿþMoa 2 I

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111J1,11.111,11

,..1

NEERGELEGD GRIFFE RECHTBANK VAN

2 3 MEf 2011

KOOP;-1,=Aïiiitee TURNHOUT

De griffier

Ondernemingsnr : 0862741853

Benaming

(voluit) : PASQUINELLI BENELUX

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : BOUWELVEN 7,2280 GROBBENDONK

Onderwerp akte : HERBENOEMING BESTUURDERS EN GEDELEGEERD BESTUURDER

De jaarvergadering van 28 mei 2010 herbenoemt met éénparigheid van stemmen tot bestuurders voor een

periode van 6 jaar tot aan de jaarververgadering van 2016 :

PASQUINELLI ANGELO

- PASQUINELLI FAUSTO

- PASQUINELLI SERGIO

Die ieder voor zichzelf verklaren hun opdracht te aanvaarden .

En meteen na de jaarvergadering benoemen de bestuurders als gedelegeerd Bestuurder voor een periode

van 6 jaar lot aan de jaarvergadering van 2016 :

- PASQUINELLI ANGELO , die verklaart te aanvaarden

Grobbendonk, 28 mei 2010

PASQUINELLI ANGELO

GEDELEGEERD BESTUURDER

Op de laatste blz. van Luik. B vermelden : Recto.: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 01.07.2010 10242-0080-014
05/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 28.05.2009, NGL 04.06.2009 09183-0393-013
04/05/2015
ÿþ~

(Np I Had POF 11.1

Fk j i1 Î : ' in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1H11IIIII06IIIIIIY0III

*

*15328

i

II

~'. I VVI_t-tc . .

.LIY

.. s...i





0862.741.853

Pasquinelli Benelux

Naamloze vennootschap

Zetel Rijksweg 16, 2880 Bornem, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Ontslag en benoeming bestuurder; Herbenoeming gedelegeerd bestuurder Tekst :

Tijdens de algemene vergadering dd. 31/03/2015 werd met eenparigheid van stemmen beslist dat:

Het ontslag als bestuurders aangeboden door:

- De heer Pasquinelli Fausta

- De heer Pasquinelli Angelo Franco

- De heer Pasquinelli Sergio

wordt aanvaard en dit met ingang van 31 maart 2015.

Met ingang van 31 maart 2015 worden de volgende bestuurders (her) benoemd:

- De heer Pasquinelli Fausto

-

F.LL1 Pasquinelli SRL, vertegenwoordigd Boorde heer Pasquinelli

Fausto

voor een termijn van 6 jaar, zijnde tot op datum van de algemene vergadering in het jaar 2021.

De raad van bestuur heeft beslist om de heer Pasquinelli Fausto te herbenoemen ais gedelegeerd bestuurder met ingang van 31 maart2015 tot het einde van zijn mandaat als bestuurder, zijnde tot op datum van de algemene vergadering in het jaar 2021.

Pasquinelli Fausto,

Gedelegeerd bestuurder

Ondernemingsnr : Benaming (voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm :

Op de laatste blz. van Luikg vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 28.05.2008, NGL 28.07.2008 08463-0387-013
18/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 29.05.2007, NGL 14.06.2007 07217-0298-013
06/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 28.05.2006, NGL 05.07.2006 06400-0831-010
17/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 30.05.2005, NGL 15.06.2005 05260-1228-008
27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 28.05.2016, NGL 22.06.2016 16207-0451-014

Coordonnées
PASQUINELLI BENELUX

Adresse
RIJKSWEG 16 2880 BORNEM

Code postal : 2880
Localité : BORNEM
Commune : BORNEM
Province : Anvers
Région : Région flamande