PASRA-INVEST

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : PASRA-INVEST
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 534.509.689

Publication

14/07/2014
ÿþmari 11.1

2142118 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffue van de akte

1111111111i1111111111e11111,111

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

neergeiegdloi dvangen op

03 JULI 20t4

griffie van de elerlandstatige

FOeiStiMi* \Inn koordel Rn iSoei

Onclememingsnr : 0534.509.689

PASRA-IN VEST

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Roodebeeklaan 9

1030 Schaerbeek

WIJZIGING JAARVERGADERING

OMVORMING IN NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

VASTSTELLING STATUTEN VAN NAAMLOZE VENNOOTSCHAP ONTSLAG ZAAKVOERDER - BENOEMING BESTUURDERS

Uittreksel afgeleverd Wu:5r registratie om neer te leggen ter griffie van de Nederlandstalige Rechtbank

van Koophandel te Brussel.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van vennoten verleden voor Frank Liesse,

notaris te Antwerpen, op 30 juni 2014, blijkt het volgende:

1. De vergadering besloot tot omzetting van de vennootschap in een naamloze vennootschap.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor luidt als volgt:

BESLUITEN

Naar aanleiding van de omzetting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(eriASRA-INVEST» in een naamloze vennootschap overeenkomstig Artikel 777 van het wetboek van

vennootschappen, verklaren wij

,.1> Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-

actief, zoals dat blet uit de staat van activa en passive per 31 maart 2014 die het bestuursorgaan van de

vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

D Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij

de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft

plaatsgehad.

Het netto-actief volgens deze staat van activa en passive bedraagt 461.315,20 EUR en is 399.815,20

EUR groter dan het minimumkapitaal vereist voor een naamloze vennootschap (61.500,00 EUR).

Hot maatschappelijk kapitaal bedraagt 500.000,00 EUR en is 438.500,00 EUR groter dan het vereiste

minimumkapitaal voor een naamloze vennootschap.

Dit verslag werd opgesteld door ondergetekende bedrijfsrevisor en is bestemd voor de Buitengewone

Algemene Vergadering van de BVBA «IzASRA-!NVEST» Dit verslag kan enkel gebruikt worden voor de

doeleinden van de geplande omzetting die het voorwerp uitmaakt van dit verslag.

Opgemaakt ter goeder trouw,

Herent, 27 juni 2014

(getekend)

BB&B Bedrijfsrevisoren

Burg. Venn. o.v.v.e. BVBA

Vertegenwoordigd door Inge BEERNAERT"

2. Naar aanleiding van de omvorming van de vennootschap in een naamloze vennootschap, werd een

nieuwe tekst van de statuten vastgesteld, waaruit onder meer volgende bijzonderheden blijken:

1. Rechtsvorm - naam: De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een; naamloze vennootschap heeft met als naam: PASRA-INVEST.

2. De zetel is gevestigd te Brussel (Schaerbeek), Roodebeeklaan 9.

3. Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfhonderdduizend euro 500.000,00),

4. Boekiaar: Het boekjaar loopt gelijk met het kalenderjaar en dus van 1 januari tot 31 december. vardeling van de winst: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een: , twintigste (1/2e) van de netto-winst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming

'-houdt opmenneerbet reservefonds een tiende-(1/10d-e) van het maatschappelijk-kapitaal-heeft bereikt -

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen " Verso " Naam en hendiel,ening

:

pBenndaemrwinegrp((ovonw) itale

(verkort) :

RechtsvorM :

Zetel

(volledig adres)

mod 11.1

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo na voormelde voorafneming mits inachtneming van de bepalingen van artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen.

Elk aandeel geeft een gelijk recht op dividend pro parte participationis en pro parte tiberationis. Indien de aandelen niet allemaal in gelijke mate volgestort zijn, zal voor de berekening van het dividend per aandeel steeds rekening moeten worden gehouden met de op het betreffende aandeel gedane volstorting ('pro rata liberationis) op datum van de beslissing tot dividenduitkering,

6. Verdeling vereffeningsaido: Na betaling van aile schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het liquidatiesaldo onder de aandeelhouders rekening houdend met een gelijk recht per aandeel en rekening houdend met hun volstorting.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Dagelijks bestuur: Artikel 13 van de statuten Inzake dagelijks bestuur luidt letterlijk als volgt:

"Artikel 13: dagelilks bestuur van de Vennootschap

13.1. benoeming

Het dagelijks bestuur van de Vennootschap mag worden opgedragen aan één of meer Gedelegeerde Bestuurders en/of andere personen, die alleen of gezamenlijk optreden zoals geregeld in deze Statuten en desgevallend op het ogenblik van hun benoeming, De Raad van Bestuur beslist omtrent hun benoeming, ontslag en bevoegdheid.

Iedere Gedelegeerd Bestuurder zal krachtens deze Statuten bevoegd zijn om zelfstandig aile besluiten te nemen in het kader van het dagelijks bestuur.

13.2. bevoecidheden inzake dagelijks bestuur

Onder dagelijks bestuur worden verstaan aile handelingen of verrichtingen betreffende het dagelijks bestuur die niet verder reiken dan de behoeften van het dagelijks leven van de Vennootschap, of de behoeften die om reden zowel van minder belang dat ze vertonen als van de noodzakelijkheid een spoedige oplossing te treffen, de tussenkomst van de Raad van Bestuur niet rechtvaardigen."

8. Externe vertegenwoordiging: De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de Raad van Bestuur als college, handelend bij meerderheid van zijn leden, zal zowel voor alle handelingen van dagelijks bestuur als deze die er buiten vallen, de vennootschap tegenover derden geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn hetzij door twee (2) bestuurders samen handelend hetzij door één ( 1 ) gedelegeerd bestuurder alleen optredend.

Onverminderd de voorgaande externe vertegenwoordigingsbevoegdheden wordt de vennootschap wat het dagelijks bestuur betreft tevens rechtsgeldig vertegenwoordigd door iedere gedelegeerd bestuurder alleen en/of andere personen belast met het dagelijks bestuur die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

De bestuursorganen die overeenkomstig het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen. Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht.

9. Doek De vennootschap heeft tot doel;

- Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi-)publie krechterlijk statuut;

- Het samenwerken met, deelnemen in, of op gelijke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen;

- Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties en mandaten, het verlenen van advies, management, consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand en andere diensten, inclusief het optreden als commercieel tussenpersoon, aan verbonden vennootschappen of derden. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

- De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken;

- Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in ' pand te geven, inclusief de eigen handelszaak;

- Het verwerven, verhuren en verbouwen van onroerende goederen behorende of verworven door de vennootschap, met uitzondering van die handelingen onderworpen aan een bijzondere reglementering.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen alsook aile investerings- en financiële verrichtingen behalve deze wettelijk voorbehouden aan deposito- en spaarbanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

J104

Voor-

beien

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. Pietà' van de perso(o)n( en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mad 11.1

" e

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

10. Gewone algemene vergadering: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de laatste werkdag van de maand mei om vijftien uur (15.00 CET).

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats aangewezen in de oproeping,

Om tot de algemene vergadering te worden toegelaten, moeten de aandeelhouders of hun

"

vertegenwoordigers uiterlijk drie (3) werkdagen voor de datum van de geplande vergadering hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen schriftelijk te kennen geven aan de raad van bestuur op de zetel of op iedere ' andere daartoe in de bijeenroeping aangeduide plaats. De vervulling van deze formaliteit kan niet worden geëist, indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

3. De vergadering gaf eervol ontslag aan de in functie zijnde niet-statutaire zaakvoerder, te weten mevrouw GORRIS Pascale Jozef Maria, geboren te Merksem op 31 mei 1970, wonende te 2900 Schoten, Deumevoetweg 10 bus 2.

4. De vergadering stelde het aantal bestuurders in de vennootschap, na haar omvorming in een naamloze vennootschap, vast op twee (2) en benoemde tot deze functie:

1. mevrouw GORRIS Pascale, voomoemd;

2. de heer VANZEER Raf René José, geboren te Fieusden op 20 juli 1972, wonende te 2900 Schoten,

Deumevoetweg 10 bus 2.

De functies zullen een einde nemen na de jaarvergadering in 2020.

5. De vergadering besloot aan elk van de aangestelde bestuurders, alsook aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder rechtsvorm van een gewone commanditaire vennootschap "M. LOONEN & C", rechtspersonenregister Antwerpen, afdeling Antwerpen 0427.810.580, met zetel te 2930 Brasschaat, Bloemenlei 31, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers, onder wie in het bijzonder mevrouw VAN DER VLOEDT Ria, elk met bevoegdheid afzonderlijk op te treden en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht te geven om de Vennootschap te vertegenwoordigen bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar aile verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de Vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht, en dit zowel naar aanleiding van deze omzetting als naar aanleiding van vroegere beslissingen en akten uitgaande van het bestuursorgaan of de algemene vergadering van de Vennootschap, alsook een bijzondere volmacht om de Vennootschap te vertegenwoordigen tegenover aile belastingadministraties, waaronder de "BTW.".

VERGADERING RAAD VAN BESTUUR

Na de buitengewone algemene vergadering kwamen de hiervoor aangestelde twee (2) bestuurders samen in vergadering en namen eenstemmig volgende besluiten:

1. Mevrouw GORRIS Pascale, voornoemd, werd, voor de duur van haar bestuurdersmandaat aangesteld als gedelegeerd bestuurder met bevoegdheid om alleen handelend de vennootschap in en buiten rechten in alle handelingen tegenover derden te vertegenwoordigen en te verbinden en om in het kader van het dagelijks bestuur van de vennootschap zelfstandig alle beslissingen te nemen en zelfstandig de vennootschap te vertegenwoordigen in het kader van het dagelijks bestuur.

2. Mevrouw GORRIS Pascale, voornoemd, werd voor de duur van haar bestuurdersmandaat tevens

aangesteld als voorzitter van de raad van bestuur van de vennootschap.

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Notaris Frank Liesse

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte, verslag bedrijfsrevisor, verslag zaakvoerder, staat actief en

passief.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)r(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/05/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 6 NIAI eiPSSFL

Griffie

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

QndumerriiinYsrir : 05 31/ 5 6g,

Sem:litner (vosuii;) : PASRA-INVEST

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Roodebeeklaan 9

(volledig adres) 1430 Schaarbeek

Onderverp(en) akte : OPRICHTING

Uittreksel afgeleverd v66r registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel.

Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 14 mei 2013, dat:

1. Rechtsvorm - naam: handelsvennootschap die de rechtsvorm aanneemt van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als naam: "PASRA-INVEST".

2. Zetel: 1030 Schaarbeek, Roodebeeklaan 9.

3. Oprichtster: Mevrouw GORRIS Pascale Jozef Maria, geboren te Merksem op 31 mei 1970, wonende te 2900 Schoten, Deumevoetweg 10 bus 2.

4. Kapitaal: 500.000,00 euro.

5. Gestorte bedraq: 500.000,00 euro.

6. Samenstelling: in natura door inbreng van 192 aandelen van de naamloze vennootschap "Kaleido", rechtspersonenregister Brussel 0889.282.934, met zetel te 1030 Schaarbeek, Roodebeeklaan 9.

7 Conclusies verslap bedrilfsrevisor. Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor, mevrouw BEERNAERT Inge, bedrijfsrevisor, optredend als vertegenwoordiger van het bedrijfsrevisorenkantoor de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BB&B Bedrijfsrevisoren", rechtspersonenregister Leuven 0867,710.728, met zetel te 3020 Herent, Residentie Edelweiss, Half Dag hmael 11 bus 1, luidt als volgt:

"VII. BESLUITEN

De inbreng in natura tot oprichting van de BVBA «PASRA-INVEST» bestaat uit 192 aandelen in volle eigendom van de NV «KALEIDO», met zetel te BE-1030 Schaarbeek, Roodebeeklaan 9 en gekend onder ondernemingsnummer 0889.282.934, voor een totale waarde van 500.000 EUR.

Ondergetekende, mevrouw Inge BEERNAERT, bedrijfsrevisor, optredend als permanent vertegenwoordiger van het bedrijfsrevisorenkantoor «BB&B Bedrijfsrevisoren» met maatschappelijke zetel te BE-3020 Herent, Residentie Edelweiss, Half Daghmael 11 bus 1, is bij het beëindigen van de controlewerkzaamheden van oordeel dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid;

3. de voor elke inbreng in natura weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn, doch dat de weerhouden inbrengwaarde conventioneel werd bepaald, en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet' overgewaardeerd is.

De vergoeding voor de inbreng in natura ten bedrage van 500.000,00 EUR door mevrouw Pascale GORRIS bestaat uit de toekenning van 192 nieuwe kapitaalaandelen van de BVBA «PASRA-INVEST», aandelen zonder nominale waarde, maar met een fractiewaarde van 2.604,167 EUR per aandeel.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting. ("no fairness opinion").

Op tie iafltste blz van Luik QQ aernneltien Rectt= " letaarr, en hoeci2nighe:d van de msYrurnenterenrie nptarss hefzij van dG persofofnten~ bevoegd de rechtspersoon ten ,~anzsan van derden te vertegenwoordigen

Versc " Naarn en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

LtOflr-

l7arriduderc

" aan het

ECl6Ícl-1

St.ata.tJlad

J~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Dit verslag is bestemd voor de algemene vergadering van de BVBA «PASRA-INVEST» in het kader

van de voorgenomen oprichting door inbreng in natura en zal voor geen andere doeleinden kunnen gebruikt

worden.

Opgemaakt ter goeder trouw,

Herent, 13 mei 2013

BB&B Bedrijfsrevisoren

Burg. Venn. o.v.v.e. BVBA

Vertegenwoordigd door Inge BEERNAERT".

8. Boekiaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december. Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2014.

9. Verdeling van de winst: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel.

10. Verdeling vereffenin isaldo: Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend met hun volstorting. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten faste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

11. Externe vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of als verweerder; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor aile handelingen.

Het bestuur mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen.

12. Niet-statutaire zaakvoerder: voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar: mevrouw GORRIS Pascale, voornoemd.

13. Commissarissen: geen,

14. Doei: De vennootschap heeft tot doel:

- Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi-)publiekrechterlijk statuut;

- Het samenwerken met, deelnemen in, of op gelijke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen;

- Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties en mandaten, het verlenen van advies, management, consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand en andere diensten, inclusief het optreden als commercieel tussenpersoon, aan verbonden vennootschappen of derden. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

- De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken;

- Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak;

- Het verwerven, verhuren en verbouwen van onroerende goederen behorende of verworven door de vennootschap, met uitzondering van die handelingen onderworpen aan een bijzondere reglementering;

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen alsook alle investerings- en financiële verrichtingen behalve deze wettelijk voorbehouden aan deposito- en spaarbanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, In commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

15. Gewone algemene vergadering: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de laatste werkdag van de maand mei om veertien uur.

De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. De eerste wordt gehouden in het jaar 2015.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht,

16. Volmachten: Nihil.

17. Bijzondere volmacht: Er werd aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een naamloze vennootschap "ETLIGEST & PARTNERS", rechtspersonenregister Leuven 0831.611.979, met zetel te 3070 Kortenberg, Leuvensesteenweg 149, vertegenwoordigd door mevrouw Sandy Ronsmans, evenals door haar aangestelden, lasthebbers en mandatarissen, elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondememingsioketten teneinde daar alle

Op dg' laatste t71z van Luik B vermelden :Rcctc= ; Naam en hoedGngherd van de instrumenterende notan heG:31 ,,a;r du per,00in(en)

nwvnegá rut'itSberSocin ten aarizren van derden te ve'rlecienwcordlgesi

!rerec, Naarr en I1~ndtal:enrnÇ;

1:12t71pUráCrt

r `aan het Betgisci9 ~natsbtad.

.1 L

V

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de

inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de

Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering

van deze opdracht.

VOOR UITTREKSEL (ondertekend)

Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte, verslag bedrijfsrevisor, verslag oprichtster,

Or, de laatste blz. van Luik B vermeiden Recto ; i'daari en hoenanigtlexi :'an de irlstrumenterende rioiUnrs hetzij vprr de per,_.r>(o)nfen) bC:'{8epd ce rechtspersoon ten aanzien van derden tE VCftC(,jei"1t'0ordl(Jsn

Versc" h.anclei,entng

02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 31.05.2016, NGL 31.08.2016 16516-0573-011

Coordonnées
PASRA-INVEST

Adresse
WATERSTRAAT 125 2970 SCHILDE

Code postal : 2970
Localité : SCHILDE
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande