PATCHLO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PATCHLO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 567.860.071

Publication

19/11/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*14310892*

Neergelegd

17-11-2014

Griffie

0567860071

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

Patchlo

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

1. De heer Derudder, Kevin Robert Lisa Joseph, van Belgische nationaliteit, geboren te Merksem op 25 februari 1977, ongehuwd, thans wonend te 2110 Wijnegem, Albertkanaalbaan 11, bus 4.

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ARTEC SECURITY, met maatschappelijke zetel te 2110 Wijnegem, Albertkanaalbaan 11 bus 4.

De vennootschap werd opgericht ingevolge akte verleden voor meester Paul Lammens, notaris te Melsele, op 29 september 2003, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 16 oktober daarna, onder nummer 03107638.

De statuten werden tot op heden niet gewijzigd.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het ondernemingsnummer 0860.958.043 en als BTW-belastingsplichtige onder nummer BE0860.958.043.

Voor welke vennootschap alhier optreedt en tekent: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid H.V.A. Automaten, met maatschappelijke zetel te 2110 Wijnegem, Albertkanaalbaan 11 bus 4, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het ondernemingsnummer 0443.775.097, alhier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Kevin Derudder, voornoemd.

NAAM - ZETEL - DOEL

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de benaming "Patchlo", met zetel te 2110 Wijnegem, Albertkanaalbaan 11, bus 4 en waarvan in de statuten het doel letterlijk als volgt werd omschreven:

 Artikel 3: Doel

De vennootschap heeft tot doel:

Zetel :

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Isis VERMANDER, geassocieerd notaris te Wuustwezel op 13 november 2014, dat er tussen:

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

1. Voor eigen rekening:

(verkort) :

Albertkanaalbaan 11 Bus 4

2110 Wijnegem

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

" Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...) zoals de huurfinanciering van onroerend goed aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen;

" Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten;

" Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, het verlenen van zakelijke borgen op haar activa, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

1. Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

" Het verlenen van diensten en adviezen aan derden;

" Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen;

" Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

" Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

" De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen.

Deze opsomming moet in de breedste zin opgevat worden; zij is gegeven ter verduidelijking, niet ter

beperking.

De vennootschap zal voor eigen rekening of voor rekening van derden in het algemeen alle

commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende en alle hoegenaamde handelingen

mogen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of de realisatie

ervan begunstigen. Eveneens kan zij een belang nemen in gelijk welke andere binnenlandse of

buitenlandse onderneming.

Zij mag zich voor andere ondernemingen of personen borg stellen, voorschotten en kredieten

toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Het doel van de vennootschap kan slechts gewijzigd worden door een besluit van de bijzondere

Algemene Vergadering gehouden ten overstaan van een notaris en met inachtname van de

voorschriften van artikel 287 W. venn.

DUUR

De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op vijfendertigduizend vijfendertig euro (¬ 35.035,00).

Het is verdeeld in duizend (1.000) aandelen zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van

één duizendste (1/1.000ste) van het kapitaal.

Inschrijving in geld

Op het gehele maatschappelijk kapitaal werd met contant geld ingeschreven als volgt:

1. De heer Kevin Derudder, voornoemd, volstort het volledig door hem geplaatste kapitaal van vijfendertigduizend euro (¬ 35.000,00) voor negenhonderd negenennegentig (999) aandelen zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één/duizendste (1/1.000ste).

2. Artec Security BVBA, voornoemd, volstort het volledig door haar geplaatste kapitaal van vijfendertig euro (¬ 35,00) voor één (1) aandeel zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/duizendste (1/1.000ste).

TOTAAL IN SPECIEN GEPLAATST KAPITAAL: vijfendertigduizend vijfendertig euro (¬ 35.035,00) TOTAAL GESTORT KAPITAAL: vijfendertigduizend vijfendertig euro (¬ 35.035,00)

TOTAAL AANTAL VOLGESTORTE AANDELEN: duizend (1.000)

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van vijfendertigduizend vijfendertig euro (¬ 35.035,00)

voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening bij BNP Paribas Fortis-bank met nummer BE19 00174182 0512 ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Patchlo", in oprichting, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling, op 13 november 2014 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier zal blijven bewaard. BESTUUR & EXTERNE VERTEGENWOORDIGING

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Staatsblad

aan het Belgisch

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders al of niet vennoten.

De zaakvoerder(s) kunnen ieder INDIVIDUEEL in naam van de vennootschap handelen en haar verbinden, welke ook de aard en de belangrijkheid der handelingen wezen. Elke zaakvoerder kan eveneens, individueel handelend, in naam van de vennootschap in rechte optreden als eiser of als verweerder.

BENOEMINGEN

De oprichters beslissen om de heer Kevin Derudder, voornoemd, als eerste gewone en bijgevolg niet-statutaire zaakvoerder aan te stellen, vanaf heden en voor onbepaalde duur.

BEPALINGEN I.V.M HET AANLEGGEN VAN RESERVES EN DE WINSTVERDELING

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. Deze wordt na afhouding ten bate van de wettelijke reserve, aangewend overeenkomstig de bestemming die de algemene vergadering eraan zal geven.

BEPALINGEN I.V.M. HET VEREFFENINGSSALDO

Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken.

Het eventuele batig saldo en de goederen die nog in natura aanwezig zijn, zullen naar evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten, onder de vennoten verdeeld worden, waarbij aan elk aandeel dezelfde rechten zullen toekomen.

VOORWAARDEN VOOR TOELATING TOT DE ALGEMENE VERGADERINGEN EN VOOR DE UITOEFENING VAN HET STEMRECHT

In de statuten werden geen bijzondere voorwaarden opgenomen om aanwezig te mogen zijn op de algemene vergaderingen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 01 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Het eerste boekjaar van de vennootschap loopt van heden en zal worden afgesloten op 31 december 2015.

JAARVERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op 13 juni; indien die dag geen werkdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden, steeds om 20.00 uur.

De eerste jaarvergadering der vennoten zal gehouden worden op 13 juni 2016 om 20.00 uur, in de zetel van de vennootschap of op de plaats en het uur in de oproepingen aangeduid.

BIJZONDERE VOLMACHT

De oprichters stellen bij deze aan als bijzondere lasthebber de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VM Accountants, kantoor houdende te 2900 Schoten, Kuipersstraat 14, met recht van indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om het nodige te doen voor de inschrijving, met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen en voor de registratie van de vennootschap als B.T.W.- belastingplichtige.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Geassocieerd Notaris Isis VERMANDER

Samen hiermede neergelegd:

* Eensluidend afschrift van de oprichtingsakte.

Coordonnées
PATCHLO

Adresse
ALBERTKANAALBAAN 11, BUS 4 2110 WIJNEGEM

Code postal : 2110
Localité : WIJNEGEM
Commune : WIJNEGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande