PATIENT PARTNERS PROGRAM

Association sans but lucratif


Dénomination : PATIENT PARTNERS PROGRAM
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 475.959.402

Publication

29/11/2013
ÿþ MOD 22

r In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Voorbehouden 111111111IqFpjlgillIIIIIII

aan het

Belgisch Staatsblad

NEERGELEGD ter GRIFFIE, di

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE {Afdeling Bruita

'p; el 9 NOV. zai3J

h

Ondernemingsnr : 475.959.402

Benaming

(voluit) ; Patient Partners Program

(verkort) : PPP

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Olmenstraat 36, 8020 Oostkamp

Onderwerp akte :

Akte betreffende de raad van bestuur

De Algemene Vergadering van de Patient Partners Program vzw, rechtsgeldig samengekomen op

14 oktober 2013 te Brussel, heeft beslist om het volgende lid te aanvaarden ais bestuurder:

Heet Ann

Geboren: 23-12-1945

Adres: Stoktsebaan 39 - 2350 Vosselaar

Functie: bestuurder

Akte betreffende de statuutwijziging

De Algemene Vergadering van de Patient Partners Program vzw, rechtsgeldig samengekomen op 14 oktober 2013 te Brussel, heeft beslist om volgende statuutwijziging door te voeren:

" Vroegere tekst (Art.2 Statuten 2004);

De maatschappelijke zetel van de vereniging is gevestigd in de Olmenstraat 36 te 8020 Oostkamp,

De vereniging ressorteert onder het gerechtelijke arrondissement Brugge,

-Veranderde tekst (Art.2 Statuten 2013):

De maatschappelijke zetel van de vereniging is gevestigd in de Stoktsebaan 39 te 2350 Vosselaar.

De vereniging ressorteert onder het gerechtelijke arrondissement Turnhout.

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 14 oktober 2013

De Algemene Vergadering van de Patient Partners Program vzw, rechtsgeldig samengekomen op 14 oktober 2013 te Brussel, heeft, overeenkomstig de statutaire bepalingen terzake en de wet van 27 juni 1921, gewijzigd bij de wet van 2 mei 2002, beslist haar statuten en de samenstelling van de Raad van Bestuur als volgt te bepalen:

1. STATUTEN

Titel I: naam, zetel, doel, duur

Art. 1, De vereniging draagt als naam "Patient Partners Program". Deze naam wordt steeds voorafgegaan of gevolgd door de woorden "vereniging zonder winstoogmerk" of de afkorting "vzw",

De vereniging behoudt zich het recht voor om in al de akten, facturen, aankondigingen, uitgaven en andere stukken uitgaande van de vereniging, de verkorte benaming "PPP vzw" te gebruiken.

Art. 2.De maatschappelijke zetel van de vereniging is gevestigd in de Stoktsebaan 39 te 2350 Vosselaar. De vereniging ressorteert onder het gerechtelijke arrondissement Turnhout. Alle stukken voorgeschreven door de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

" º% MOD 2.2

vzw-wet worden neergelegd in het dossier bijgehouden op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van het voornoemde gerechtelijk arrondissement.

Art. 3.§ 1: De vereniging stelt zich tot doel het inzicht in de diagnose en kennis van reumatoïde artritis te verhogen door het ontwikkelen en aanbieden van interactieve scholings- en nascholingsprogramma's waarbij opgeleide reumatoïde artritispatiënten optreden als ervaringsdeskundigen. De vereniging beoogt tevens parallelle programma's uitte werken voor andere reumatische aandoeningen.

De vereniging kan meer algemeen alle middelen aanwenden die tot de verwezenlijking van het doel rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen. De vereniging kan ter uitvoering van wat hierboven bepaald is, ondermeer aile eigendommen of zakelijke rechten verwerven, in huur nemen, verhuren, personeel aanwerven, rechtsgeldige overeenkomsten sluiten, fondsen inzamelen, kortom aile activiteiten uitoefenen of laten uitoefenen die haar doel rechtvaardigen. In het kader van het realiseren van haar doel, kan de vereniging zelfs daden van koophandel stellen.

§ 2: De vereniging kan één of meer bedrijfszetels tellen, waar de in de vorige paragraaf bedoelde activiteiten uitgeoefend worden, zulks ook buiten het rechterlijk arrondissement waar de hoofdzetel gevestigd is

§ 3: Volgens de regeling bepaald in een huishoudelijk reglement kan de vereniging plaatselijke of andere afdelingen en onderafdelingen oprichten en opheffen en daarover alle gezag uitoefenen. De handelingen van dergelijke afdelingen en onderafdelingen verbinden de vereniging.

Art. 4.De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur.

Titel II: lidmaatschap

Art.5.De vereniging kan wettelijke leden en toegetreden leden tellen.

De volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de algemene vergadering, komt uitsluitend toe aan de wettelijke leden.

De toegetreden leden, onder de benaming "ereleden" of "beschermende leden" hebben die rechten en plichten hen toebedeeld door de wet of van de besluiten genomen in uitvoering van de wet. De statutaire bepalingen dienaangaande kunnen zonder consultatie of akkoord van de toegetreden leden worden gewijzigd. Andere rechten en verplichtingen kunnen bepaald worden in een huishoudelijk reglement.

De vereniging telt ten minste drie wettelijke leden.

Art.6.Als wettelijk lid of als toegetreden lid kan tot de vereniging toetreden, ieder natuurlijk persoon of rechtspersoon die door de raad van bestuur wordt aanvaard. De raad van bestuur zal zich bij het nemen van haar beslissing houden aan de voorschriften, zoals die desgevallend zijn opgenomen in het huishoudelijk reglement.

Art.7,Het jaarlijks lidgeld voor wettelijke leden is vastgesteld op maximum E 250. De raad van bestuur bepaalt binnen voormelde grens, jaarlijks het lidgeld.

Het jaarlijks lidgeld voor de toegetreden leden wordt bepaald door de raad van bestuur.

Art.8.De leden van de vereniging zijn verplicht:

a.De statuten en het huishoudelijk reglement van de vereniging alsook de besluiten van haar organen na te leven;

b.De belangen van de vereniging of één van haar organen niet te schaden.

Art. 9.Elk lid kan te allen tijde ontslag nemen uit de vereniging mits het opsturen van een aangetekend schrijven aan de raad van bestuur.

Een wettelijk lid kan slechts worden uitgesloten door de algemene vergadering en met een meerderheid van twee derden van de stemmen. De raad van bestuur beslist souverein over de uitsluiting van een toegetreden lid

Het lidmaatschap van een lid eindigt automatisch door het overlijden van het lid, of ingeval van een rechtspersoon, door haar ontbinding, fusie of splitsing.

Ontslagnemende of uitgesloten leden en hun rechtsopvolgers hebben geen deel in het vermogen van de vereniging en kunnen nooit teruggave of vergoeding vorderen van gestorte bijdragen of gedane inbrengen.

Titel III: raad van bestuur

Art. 10.De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur van ten minste drie bestuurders. De bestuurders handelen als een college. Zij worden benoemd door de algemene vergadering en zijn te allen tijde door deze afzetbaar. Zij oefenen hun mandaat kosteloos uit.

Art. 11.De bestuurders worden benoemd voor een termijn van vier jaar en zijn herkiesbaar. Zo door vrijwillig ontslag, verstrijken van termijn of afzetting, het aantal bestuurders is teruggevallen tot onder het wettelijk minimum dan blijven de bestuurders in functie totdat in hun vervanging is voorzien.

Wanneer door overlijden, vrijwillig ontslag, afzetting enz. het mandaat van een bestuurder voortijdig een einde neemt, dan oefent de bestuurder die in diens plaats verkozen wordt, deze functie verder uit tot het einde van het oorspronkelijk mandaat.

Art. 12.§ 1: De raad van bestuur kiest uit zijn leden: een voorzitter, eventueel één of meer ondervoorzitters, een secretaris, een penningmeester of enige andere functionaris.

De voorzitter of twee bestuurders roepen de raad bijeen.

§ 2: De raad van bestuur kan vergaderen per telefoon- of videoconferentie.

§ 3: In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vereniging zulks vereist, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

ï MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2013 - Annexes du Moniteur belge van de bestuurders. Dit schriftelijk akkoord kan meegedeeld worden per brief, per telegram of telefax. Deze procedure kan echter niet gevolgd worden voor de vaststelling van de jaarrekening.

§ 4: Van elke vergadering worden notulen opgemaakt die ondertekend worden door de voorzitter of door twee bestuurders en ingeschreven in een daartoe bestemd register. De uittreksels die moeten voorgelegd worden en al de andere akten, worden geldig ondertekend door de voorzitter, de secretaris of twee bestuurders.

Art,13Taak van de raad van bestuur:

§ 1: De raad van bestuur leidt de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte. Hij is bevoegd voor alle aangelegenheden, met uitzondering van deze die door de wet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. De raad kan zelfs daden van beschikking stellen met inbegrip van onder meer, het vervreemden, zelfs om niet, van roerende of onroerende goederen, het hypothekeren, het lenen en uitlenen, alle handels- en bankverrichtingen, het opheffen van hypotheken, ...

§ 2: Ten aanzien van derden is de vereniging slechts geldig verbonden door de gezamenlijke handtekening van twee bestuurders. Bestuurders die namens de raad van bestuur optreden, moeten ten aanzien van derden niet doen blijken van enig besluit of van enige machtiging.

§ 3: De raad van bestuur kan voor bepaalde handelingen en taken, en voor daden van dagelijks bestuur, zijn bevoegdheid overdragen aan een dagelijks bestuur, aan één of meer bestuurders of zelfs aan een andere persoon, al dan niet lid van de vereniging. De duur waarvoor deze bevoegdheidsdelegatie plaatsgrijpt kan niet langer zijn dan vier jaar en het mandaat kan te allen tijde met onmiddellijke ingang worden ingetrokken door de raad van bestuur. Wanneer meer dan één persoon met het dagelijks bestuur wordt betast, wordt de vereniging in al haar handelingen van het dagelijks bestuur rechtsgeldig vertegenwoordigd door één persoon belast met het dagelijks bestuur, die geen bewijs van een voorafgaand besluit onder hen moet leveren. De leden van het dagelijks bestuur zijn herkiesbaar.

§ 4; De bevoegdheid om de vereniging in en buiten rechte te vertegenwoordigen kan door de raad van bestuur bij eenvoudig besluit worden opgedragen aan één of meer personen, al dan niet bestuurder, die, desgevallend, gezamenlijk optreden. De bevoegdheid van de bovengenoemde perso(o)n(en) wordt precies afgebakend door de raad van bestuur, die eveneens de duur van het mandaat bepaalt, Het mandaat kan te allen tijde met onmiddellijke ingang door de raad van bestuur worden ingetrokken,

§ 5: De raad van bestuur vaardigt alle huishoudelijke reglementen uit die hij nodig oordeelt. Bij dit huishoudelijk reglement mogen, zonder strijdig te zijn met de bindende voorschriften van de wet of van de statuten, alle maatregelen worden getroffen in verband met de toepassing van de statuten en de regeling van de maatschappelijke zaken in het algemeen, en kan aan de leden of hun rechtverkrijgenden alles worden opgelegd wat in het belang van de vereniging wordt geacht.

Titel IV: algemene vergadering

Art.14.De algemene vergadering is samengesteld uit aile wettelijke leden. De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, bij diens verhindering, door een ander lid van de raad.

Een wettelijk lid kan zich door een ander wettelijk lid laten vertegenwoordigen middels schriftelijke volmacht. Geen vertegenwoordiger mag evenwel beschikken over meer dan één geschreven volmacht. Elk wettelijk lid beschikt over één stem op de algemene vergadering.

Art. 15.De algemene vergadering is uitsluitend bevoegd voor:

a)Het wijzigen van statuten: de algemene vergadering kan over een statuutwijziging alleen op geldige wijze beraadslagen en besluiten wanneer de wijzigingen uitdrukkelijk zijn vermeld in de oproeping en wanneer ten minste twee derden van de leden op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Een wijziging kan alleen worden genomen met een meerderheid van twee derden van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. Wanneer een wijziging evenwel betrekking heeft op het doel of de doeleinden waarvoor de vereniging is opgericht, kan zij alleen worden aangenomen met een meerderheid van vier vijfden van de stemmen van de aanwezig of vertegenwoordigde leden. Ingeval op de eerste vergadering minder dan twee derden van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen die geldig kan beraadslagen en besluiten alsook de wijzigingen aannemen met de meerderheid bedoeld in het tweede of derde lid, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. De tweede vergadering mag niet binnen de vijftien dagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden;

b)Het benoemen en afzetten van de bestuurders;

c)Desgevalfend, de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een bezoldiging wordt toegekend;

d)De kwijting aan de bestuurders en de commissarissen;

e)Het goedkeuren van de begrotingen en rekeningen;

f)Het vrijwillig ontbinden van de vereniging.

g)Het uitsluiten van een lid

h)De omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk; en

i)alle gevallen waarin onderhavige statuten dat vereisen.

Art. 16.

§ 1: De algemene vergadering wordt door de raad van bestuur bijeengeroepen telkens als het doel of het belang van de vereniging zulks vereist en moet worden bijeengeroepen telkens wanneer een vijfde van de wettelijke leden er om vraagt.

§ 2: Zij moet ten minste éénmaal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar en de begroting voor het volgend jaar, uiterlijk in de loop van de maand maart.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

§ 3: Alle wettelijke leden worden minstens acht dagen voor de algemene vergadering bij gewone brief uitgenodigd. De uitnodiging wordt ondertekend door de voorzitter of van twee bestuurders. Ze vermeldt dag, uur en plaats van de algemene vergadering.

§ 4: De oproeping bevat de agenda, die wordt vastgelegd door de raad van bestuur, maar één twintigste van de leden hebben het recht punten op de agenda aan te brengen. De algemene vergadering kan geen beslissing nemen over punten die niet op de agenda vermeld staan.

Art. 17.

§ 1: inzake aangelegenheden, andere dan deze vermeld in art 17, §2, worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde leden.

§ 2: In geval van uitsluiting van een wettelijk lid, van wijziging van de statuten of van ontbinding van de vereniging, zal de in de wet voorgeschreven procedure worden nageleefd.

Art.18.Van elke vergadering worden notulen opgemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter en de secretaris, en ze worden opgenomen in een bijzonder register. Uittreksels daarvan worden ondertekend door de secretaris of een bestuurder.

Titel V: inzagerecht

Arts 19.Derden die van belang doen blijken, hebben het recht om inzage en/of afschrift van de notulen van de algemene vergadering te vragen.

Alle leden kunnen op de zetel van de vereniging het register van de leden raadplegen, alsmede alle notulen en beslissingen van de algemene vergadering, van de raad van bestuur en van de personen, al dan niet met een bestuursfunctie, die bij de vereniging of voor rekening ervan een mandaat bekleden evenals alle boekhoudkundige stukken van de vereniging.

Titel VI: Rekeningen  Begroting -Controle

Art. 20.

§ 1*. Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december.

§ 2: De raad van bestuur bereidt de rekeningen en begrotingen voor, eventueel door bemiddeling van de penningmeester, en legt ze ter goedkeuring voor aan de algemene vergadering. Na goedkeuring van de jaarrekening en begroting spreekt de algemene vergadering zich, bij afzonderlijke stemming, uit over de kwijting aan de bestuurders en desgevallend de commissarissen.

§ 3: De raad van bestuur draagt er zorg voor dat de jaarrekening en de overige in de VZW-wet vermelde stukken binnen de dertig dagen na goedkeuring worden neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel, of indien de wet dit vereist, bij de Nationale Bank van België.

Art. 21.

§ 1: Indien de vereniging op grond van de op haar toepasselijke bepalingen daartoe verplicht is, zal de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid vanuit het oogpunt van de VZW-wet en de statuten van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt opgedragen aan één of meer commissarissen die worden benoemd door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut van Bedrijfsrevisoren. De algemene vergadering bepaalt het aantal commissarissen en stelt hun bezoldiging vast. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

§ 2: De commissarissen hebben, gezamenlijk of afzonderlijk, een onbeperkt recht van controle over alle verrichtingen van de vereniging. Zij mogen ter plaatse inzage nemen van de boeken, de briefwisseling, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vereniging.

VII: Ontbinding, vereffening

Art. 22. Behoudens de gevallen van gerechtelijke ontbinding en van ontbinding van rechtswege, kan slechts de algemene vergadering tot ontbinding besluiten, op de wijze zoals bepaald in de wet. Ingeval van vrijwillige ontbinding benoemt de algemene vergadering of bij gebreke daarvan de rechtbank, één of meer vereffenaars. Zij bepaalt tevens hun bevoegdheid en de vereffeningsvoorwaarden.

Tot vrijwillige ontbinding van de vereniging kan door de algemene vergadering worden besloten wanneer twee derden van haar leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, met een meerderheid van 4/5 van de stemmen In geval op de eerste vergadering minder dan 2(3 van de leden aanwezig zijn kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen die geldig kan beraadslagen en besluiten, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. De tweede vergadering mag niet binnen vijftien dagen volgen op de eerste vergadering worden gehouden

Art. 23.In geval van ontbinding worden de activa, na aanzuivering van de schulden, overgedragen aan een vereniging dewelke een gelijkaardig doel nastreeft. De algemene vergadering die tot de ontbinding besluit zal aanduiden aan welke vereniging het vereffeningssaldo wordt overgedragen.

Art. 24. Voor alles wat in deze statuten niet uitdrukkelijk is geregeld, is de wet van 27 juni 1921, of de wetgeving die deze wet zou vervangen na de oprichting van de vereniging, toepasselijk, de algemene wettelijke bepalingen, het huishoudelijk reglement en de gebruiken terzake.

MOD 2,2



Voor- Luik B - Vervolg

..behouden 2. SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

aan het

Belgisch

Staatsblad



Voorzitter;

Ann Hoet, wonende in de Stoksebaan 39, te 2350 Vosselaar

En geboren op 23 december 1945

Penningmeester:

Veerle Taelman, wonende in de Krokuslaan 2, 3080 Vossem

En geboren op 10 augustus 1966

Erevoorzitter en bestuurder:

De Brabanter Margriet, wonende in de Olmenstraat 36, te 8020 Oostkamp

En geboren te Doel op 9 oktober 1952

Bestuurder:

Carron Philippe, wonende in de Kleemstraat 34/3, te 9111 Belsele

En geboren op 11 oktober 1977

Bestuurder;

Devogelaer Jean-Pierre, wonende in de Rue Notre-Dame des Champs 50, te 5020 Namur

En geboren te Jemappes op 12 januari 1944

Bestuurder:

François Robert, wonende in de E. Bertrandlaan 131GV01, te 8670 Koksijde

En geboren op 16 augustus 1933

Bestuurder:

Herman Mielants, wonende in de Ericalaan 34, te 2920 Kalmthout

En geboren op 5 jura 1945

Bestuurder:

Peretz Anne, wonende in de Rue Elise 30, te 1050 Brussel

En geboren op 21 april 1952

Bestuurder:

Swinnen Thijs, wonende in de Stuivenbergbaan 70, te 2800 Mechelen

En geboren op 12 januari 1982

Bestuurder

Tant Laure, wonende in de Rue du Jardinage 8, te 1082 Brussel

En geboren op 7 juni 1975

Bestuurder:

Westhovens René, wonende in Wouterbos 3, te 3680 Opoeteren

En geboren te Maaseik op 29 mei 1954









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

De voormelde bestuurders hebben de bevoegdheden zoals omschreven in de artikels tien tot en met dertien in de statuten en oefenen deze uit als college.

AKTE BETREFFENDE DE GEMACHTIGDEN

De Raad van Bestuur van de Patient Partners Program vzw, rechtsgeldig samengekomen op 14 oktober 2013 te Brussel, heeft Ann Hoet tot voorzitter gekozen.

Voor echt verklaring van bovenstaande gegevens:

Ann Hoet, voorzitter PPP vzw

Handtekening:..,. Datum:. ../..~,.5 ~~!~~I..~..~.. ~°~ t.3



Op de laatste biz. v vermelden " Pecta " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

1reiso : Plasni en handtekening

17/04/2013
ÿþ MOD 22

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Ondernemingsnr : 475.959.402

Benaming

(voluit) : Patient Partners Program

(verkort) : PPP

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Olmenstraat 36, 8020 Oostkamp

Onderwerp akte : samenstelling raad van bestuur

De Algemene Vergadering van de Patient Partners Program vzw, rechtsgeldig samengekomen op 4 maart 2013 te Brussel, heeft beslist om de 4 volgende leden te aanvaarden als bestuurders:

'François Robert

oGeboren in Antwerpen op 16/08/1933

oAdres: E. Bertrandlaan 13/GV01  8670 Koksijde

oFunctie: bestuurder

" Mielants Herman

oGeboren in Antwerpen op 05/06/1945

oAdres: Ericalaan 34  2920 Kalmthout

oFunctie: bestuurder

" Peretz Anne

oGeboren in 1180 Bruxelles op 21/04/1952

oAdres: Rue Elise 30, 1050 Bruxelles

oFunctie: bestuurder

" Swinnen Thijs

oGeboren in Lommel op 12/01/1982

oAdres: Stuivenbergbaan 70 2800 Mechelen

oFunctie: bestuurder

Voor echt verklaring van bovenstaande gegevens:

Datum ........ )0,P013

UR BELGE:

M"EERGELEUD to. ~" F ~

\~A.Id tab~~ "

4` 2013 R~t;r1~~,s~3K ~ {~i~l

~t,rfE :

BRt,GG ~

STAAI' " _ ~ Griffie 0 3 APR. 2013

.r .

+13060597'

~

3BLGISCH

MONITE

i0`a

Prof. Dr. Rene Westhovens, " uurder PPP vzw Dr. Veerle Taelm , bestuurder PPP vzw

Handtekening:

Handtekening:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto : N -m en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

24/04/2015
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

i i

" 15060369

NeergeYegd ter griffie van de

REiHTRA7eK v,1t`N TsonPHANDEL

14 APR. 2015

ANTWERPr;

tmlieg i9UR,Nx011T

De Griffier

Ondernemingsnr : 0475.959.402

Benaming

{voluit) : Patient Partners Program

(verkort) : PPP

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Stoksebaan 39 te 2350 Vosselaar

Onderwerp akte : Samenstelling raad van bestuur

De Algemene Vergadering van Patient Partners Program vzw is op maandag 16 maart 2015 rechtsgeldig samengekomen te Brussel en heeft, overeenkomstig de statutaire bepalingen ter zake en de wet van 27 juni 1921, gewijzigd bij de wet van 2 mei 2002, beslist:

het vrijwillig ontslag als bestuurder en stemgerechtigd lid te aanvaarden van de heer Devogelaer Jean-Pierre, wonende in de Rue Notre-Dame des Champs 50 te 5020 Namen en geboren te Jemappes op 12 januari 1944

Voor eensluidend aan het origineel goedgekeurd

Vosselaar, 3 april 2015

Ann Hoet, voorzitter

Op de laatste blz, van Luik 8 vermelden : Recto : Naam hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
PATIENT PARTNERS PROGRAM

Adresse
STOKSEBAAN 39 2350 VOSSELAAR

Code postal : 2350
Localité : VOSSELAAR
Commune : VOSSELAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande