PATRIX DIFFUSION

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PATRIX DIFFUSION
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 875.542.289

Publication

04/07/2013
ÿþmod it.1

X111: In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

i

EIMMI

Ondernemingsnr : BE0875.542.289

Benaming (voluit) : Patrix "Diffusion"

(verkort)

Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Museumstraat 11

2000 Antwerpen

Onderwerp akte :BVBA: FUSIE DOOR OVERNEMING MET VEREENVOUDIGDE PROCEDURE (GERUISLOZE FUSIE) - VERGADERING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Uit een akte opgemaakt door notaris Patrick Knevels te Mortsel op twintig juni tweeduizend dertien, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aansprakelijkheid "Patrix "Diffusion"", met maatschappelijke zetel te Antwerpen, Museumstraat 11 B, opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris Patrick Knevels te Mortsel op vier augustus tweeduizend en vijf, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van tweeëntwintig augustus tweeduizend en vijf onder nummer 05120190, waarvan de statuten volgens verklaring van nagemelde vennoot, naamloze vennootschap "Patrix", tot op datum van deze buitengewone algemene vergadering van vennoten niet werden gewijzigd, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen en hebbende als B.T.W en ondernemingsnummer (0)875.542289, met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen:

De vergadering keurt het fusievoorstel, de dato negentien maart tweeduizend en dertien, opgesteld door de organen van bestuur van vennootschappen "Patrix "Diffusion", voorgenoemd, en "Patrix", nagenoemd, goed zoals het werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen op zevenentwintig maart laatstleden en betuigt haar instemming met de verrichting waarbij de naamloze vennootschap "Patrix" met zetel te Antwerpen, Museumstraat 11 B, opgericht bij akte verleden voor notaris Daan Smets te Mortsel op achttien mei negentienhonderd negenentachtig, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van tien juni daarna ander nummer 890610-116, waarvan de statuten werden voor de laatste maal werden gewijzigd bij akte verleden voor ondergetekende notaris Patrick Knevels te Mortsel op vier december tweeduizend en twee, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vierentwintig januari tweeduizend en drie onder nummer 0301194, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen en hebbende als B.T.W.en ondernemingsnummer (0)437.497.912, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Patrix "Diffusion"", voormeld, bij wijze van fusie overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de comparante, overnemende vennootschap en enige aandeelhouder van de vennootschap en worden de aandelen van de overgenomen vennootschap vernietigd.

Vanaf één januari tweeduizend en dertien worden de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

Aan de leden van de bestuursorganen van de overgenomen vennootschap en de overnemende vennootschap wordt geen bijzonder voordeel toegekend.

I De vergadering verzoekt, ondergetekende notaris, de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap vast te stellen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Neergelegd ter grifte van de

Rechtbank van Koophend61 te Antwerpen

;op. 3 s .iuQt. 1113

De Griffier

Griffie

mod 11.1

De diverse activa en passiva vermogensbestanddelen van de overgenomen vennootschap worden in de boekhouding van de overnemende vennootschap opgenomen in vervanging van de aandelen van de overgenomen vennootschap die naar aanleiding van deze fusie vemietigd worden.

De comparante verklaart, vertegenwoordigd als gezegd, dat sedert het' opmaken van het fusievoorstel de bedrijfsactiviteit van de vennootschap op normale wijze werd verdergezet en dat er zich geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in het vermogen van de overgenomen vennootschap sedert voormelde datum.

De overgang van geheel het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan, haar cliënteel, het voordeel van de bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan haar onderneming en verbonden met haar handelszaak,

Het archief van de vennootschap, omvattende alle boeken en documenten die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren, wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap in de zetel bewaard.

Tenslotte omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten die de vennootschap heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie ze gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en vennoten, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap, met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het fusiebesluit om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken.

De overgenomen vennootschap verklaart geen personeel ln dienst te hebben.

De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten verbonden aan de handelszaak van de overgenomen vennootschap.

De comparanten verklaren dat de handelszaak van de overgenomen vennootschap vrij en onbelast is.

De Raad van Bestuur van de overnemende vennootschap worden gemachtigd om de formaliteiten van openbaarmaking van de verrichting met betrekking tot de vennootschap te verrichten en om het aandelenregister te vernietigen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, voor registratie

DE NOTARIS

Getekend Patrick Knevels

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Vgpr-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

~

w

08/04/2013
ÿþ~' .-_-N-,..;:-;.---,,, Mae ware 11.1

,1 Í In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

v1

w _ a~. 

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie

1111111

u

Voor.'

behouden aan hot Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr : 0875.542.289

Benaming

(voluit) : PATRIX "DIFFUSION"

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Museumstraat 11 B, 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte ; fusievoorstel

Voorstel van fusie door overneming met vereenvoudigde procedure

tussen Patrix NV (0437.497.912) en Patrix "Diffusion" BVBA (0875.542.289).

Op 19/03/2013 is overeenkomstig artikel 693 van het wetboek van vennootschappen, door de zaakvoeders van de pagemelde vennootschappen, in gemeen overleg, het voorstel van fusie door overneming, met, vereenvoudigde procedure als bepaald in artikel 719 van het wetboek van vennootschappen, opgesteld,, waarvan hierna de tekst volgt.

De aan de voorgestelde fusie deelnemende vennootschappen zijn:

1.0e naamloze vennootschap " Patrix " gevestigd te .2000 Antwerpen, Museumstraat 11B. Deze; vennootschap is opgericht bij akte verleden door Notaris Daan Smets te Mortsel op 18/05/1989, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 10/06/1989, onder nummer 890610. Zij is' ingeschreven in het KBO onder het nummer 0437.497,912 en is geregistreerd als B,T.W.-belastingplichtige, onder het nummer 437.497,912.

Zij wordt hierna genoemd " overnemende vennootschap ". Namens haar tekenen

de Heer DE LEENER Patrick, wonende te 2980 Zoersel, Oosterenberg 8, delegeerd bestuurder,

de Heer PERRY Patrick, wonende te 1170 Watermaal-Bosvoorde, Rue de Merisiers 63, gedelegeerd bestuurders

die daartoe aangesteld werden bij de oprichting van de vennootschap.

De statuten werden meermaals gewijzigd en wel als volgt:

Bij akte verleden door notaris Frederik Jorissen te Antwerpen op 28/01/1999, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 19/02/1999 onder het nummer 990219.

Bij akte verleden door notaris Patrick Knevels te Mortsel op 04/12/2002, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 24/01/2013 onder het nummer 03011946.

2.De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " Patrix "Diffusion" ", gevestigd te 2000, Antwerpen, Museumstraat 11B. Deze vennootschap is opgericht bij akte verleden door Notaris Patrick Knevels' te Mortsel op 04/08/2005, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 22/08/2005, onder het, nummer 05120190. Zij is ingeschreven in het KBO onder het nummer 0875.542.289 en is geregistreerd als B.T.W.-belastingplichtige onder het nummer 875.542.289.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zij wordt hierna genoemd " overgenomen vennootschap ", Namens haar tekenen

de heer DE LEENER Patrick, wonende te 2980 Zoersel, Oosterenberg 8, zaakvoerder,

ln aanmerking nemende dat:

-De ovememende vennootschap houdster is van alle aandelen van de overgenomen vennootschap;

-De zaakvoerders van beide voormelde vennootschappen het initiatief hebben genomen ertoe strekkende een fusie door te voeren waarbij het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap, met toepassing van de bepalingen van de artikelen van de Vennootschappenwet, zal overgaan op de overnemende vennootschap en dit volgens de vereenvoudigde procedure ingesteld bij de artikelen van zelfde wet, verbinden de zaakvoerders van beide genoemde vennootschappen zich jegens elkaar te doen wat in hun macht ligt om tussen genoemde vennootschappen een fusie tot stand te brengen tegen de na vermelde voorwaarden en leggen bij deze het fusievoorstel vast, dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectievelijke algemene vergaderingen van de aandeelhouders van deze vennootschappen.

Aldus wordt vastgesteld dat:

a)De fusie zal worden doorgevoerd tussen:

1. De naamloze vennootschap " Patrix " gevestigd te 2000 Antwerpen, Museumstraat 11B, die luidens artikel 3 van de statuten het nagemeld doel heeft:

De uitbating van haar kapperszaken en het verstrekken van alle aanverwante schoonheidsverzorging.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële, roerende en/of onroerende burgerlijke of financiële verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel en die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken of het vergemakkelijken van het maatschappelijk doel.

Zij kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst of afspraak, rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in, directie voeren over, medewerken met en financieren van alle ondernemingen, instellingen en vennootschappen, zo Belgische ais buitenlandse, waarvan het maatschappelijk doel gelijk is, verwant, verknocht of analoog met het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot verwezenlijking van haar doel.

De zaakvoerders zijn bevoegd in deze de draagwijdte en de aard van het voorwerp van de vennootschap te interpreteren.

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " Patrix "Diffusion" ", gevestigd te 2000 Antwerpen, Museumstraat 11B, die luidens artikel 3 van de statuten het nageweld doel heeft,

De uitbating van haarkapperssalons voor dames en heren, de aan- en verkoop in het klein van alle reukwaren, schoon heidsverzorgingsartikelen en alle ander artikelen, die normaal in kapperssalons kunnen verkocht worden, alsmede kleine fantasie- en textielartikelen, het alles in de meest ruime zin.

Het ter beschikking stellen van zonnebanken,

Het management, adviseren, consulteren, begeleiden, leiden, optreden als bestuurder van en in alle vennootschappen en ondernemingen.

Het verlenen van diensten aan bedrijven en personen, waarin ondermeer begrepen, het verstrekken van adviezen, het optreden als tussenperscon, agent, commissionair, enzovoort.

Het nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen.

Het beheren van vennootschappen, ondernemingen en patrimonia, welke ook hun doel wezen, met inbegrip van de uitoefening van de functies van bestuurder, gedelegeerd bestuurder en vereffenaar van vennootschappen.

ln verband met onroerende goederen verwerven, kopen, verkopen, ruilen, huren, verhuren, bouwen, onderhouden, beheren, in hypotheek geven en ontvangen.

1n verband met roerende goederen, lichamelijke en onlichamelijke; verwerven, kopen, verkopen, ruilen, huren, verhuren, onderhouden, beheren, in pand geven en ontvangen.

Het optreden als franchisenemer en franchisegever,

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of 'als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties,

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als deze voor alle derden. De vennootschap mag leningen verrichten aan derden.

Vodr

behouden aan het Belgisch

5teatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag álle roerende en onroerende, indùstriële, commerciële of financiële- verrichtingen doorvoeren die in verband staan met haar doel en alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen, eveneens door deelneming in andere vennootschappen of bedrijvigheden onder alle mogelijke vormen.

De sub 1 genoemde vennootschap zal, als overnemende vennootschap, het gehele vermogen verkrijgen ' van de sub 2 gemelde vennootschap, die de overgenomen vennootschap is. Er bestaan driehonderd (300) aandelen in de overgenomen vennootschap, die alle gehouden worden door de overnemende vennootschap, derwijze dat bij de goedkeuring van het fusievoorstel geen aandelen moeten worden uitgereikt in vergoeding voor de aandelen van de overgenomen vennootschap die onmiddellijk na het fusiebesluit worden vernietigd.

b)Vanaf 1/1/2013 worden de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn uitgevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

c)Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bijzondere effecten waaraan weliswaar geen stemrecht is verbonden maar waaraan bijzondere rechten werden toegekend en die toebehoren aan andere personen dan de overnemende vennootschap die niet voor rekening van de overnemende vennootschap optreden.

d)Aan de zaakvoerders van de overnemende en/of overgenomen vennootschap wordt geen bijzonder voordeel toegekend.

Het bovenstaande fusie voorstel wordt door de zorgen van de ondergetekenden, in hun hoedanigheid van organen van bestuur van beide vennootschappen neergelegd in het vennootschapsdossier van elke vennootschap uiterlijk op 20/03/2013.

De zaakvoerders van zowel de overnemende als de overgenomen vennootschap zullen het voorstel binnen de korts mogelijke termijn ter goedkeuring voorleggen aan de respectievelijke algemene vergaderingen, teneinde de voorgenomen verrichting tot stand te brengen, met inachtneming van de wettelijke en statutaire bepalingen.

" Opgemaakt in vier exemplaren op 19/03/2013. Elke zaakvoerder erkent twee getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er één bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd en het ander om te worden bewaard op de respectievelijke vennootschappen.

De Leener Patrick

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 07.09.2012, NGL 06.11.2012 12630-0575-012
30/05/2012
ÿþJ

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod word 11i

MI11111011 111

" izoeseea"

A

De Leener Patrick Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

h

V beh aa Be. Sta;

dOSïeFá%:.' .., <ati ~'"t.. LÛ I.i,,_'hfbdti3k

!~~

van t~lo~ra:ci i?.3t~n7pCi?, op

ME} 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 0875.542.289

Benaming

(voluit) : PATRIX`©IFFUSION N

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Turnhoutsebaan 196 te 2970 Schilde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel en ontslag zaakvoerder Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering dd. 30 april 2012 blijkt dat

De maatschappelijke zetel verplaatst wordt naar Museumstraat 11 te 2000 Antwerpen met ingang van 1 mei 2012.

De heer Patrick Perry, wonende Kriekebomenstraat 53 te 1170 Watermaal - Bosvoorde, neemt ontslag met ingang van 1 mei 2012, Er wordt hem kwijting verleend voor de uitoefening van zijn mandaat tijdens het voorbije boekjaar.

21/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 02.09.2011, NGL 18.11.2011 11609-0494-013
27/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 03.09.2010, NGL 26.10.2010 10586-0438-015
29/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 25.09.2009, NGL 27.10.2009 09824-0368-015
27/11/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 21.11.2008, NGL 25.11.2008 08821-0245-016
16/11/2007 : ME. - JAARREKENING 31.03.2007, GGK 28.09.2007, NGL 14.11.2007 07800-0103-016

Coordonnées
PATRIX DIFFUSION

Adresse
MUSEUMSTRAAT 11 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande