PATSIL

Divers


Dénomination : PATSIL
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 633.760.089

Publication

23/07/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

5106272*



k ..

ERCIELEGD

13 -07- 2015

RECHTBANK van KOOPH,;;.;DBL

AN'TWTReErvGMeMEcHLL1=N

Ondernemingsnr : ( l'Gr\

o$2

Benaming

(voluit) : PATSIL

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2200 Heist-op-den-Berg, Boudewijnlaan 45

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING

Uit een akte verleden voor notaris Rina Dieltiëns te Ravels op 8 juli 2015; blijkt dat:

1, Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam " PATSIL",

2. De vennoten zijn;

1. De burgerlijke vennootschap in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr. Patrick Wijns", met maatschappelijke zetel te Heist-op-den-Berg, Bergstraat 138 (ondernemingsnummer 477.664.523);

opgericht bij akte verleden voor notaris Rina Dieltiëns te Ravels op 21 mei 2002, gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad op 14 juni 2002, onder nummer 2002-06-14/339.

2. Dokter PEETERS Silke, geboren te Lier op 28 maart 1986, ongehuwd, wonende te 2220 Heist-op-den-Berg, Oude Gendarmeriestraat 53 A bus 4 .

3. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2220 Helst-op-den-Berg, Boudewijnlaan 45

4. De vennootschap heeft tot doel:

- Het beheren, huren, verhuren, onderverhuren of -huren, aankopen en verkopen, oprichten, uitbaten en productief maken van alle onroerende goederen, onder meer welke bestemd zijn of gebruikt worden voor medische of paramedische doeleinden.

- Het toestaan van leningen en kredieten aan de vennoten.

- Het beleggen of investeren van gelden afkomstig van de vennootschap.

- In het algemeen mag de vennootschap aile roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel, en op om het even welke wijze deelnemen aan alle verenigingen en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

De vennootschap handelt voor eigen rekening.

-De vennootschap kan de functie van bestuurder, zaakvoerder, mandataris of vereffenaar van andere vennootschap-pen uitoefe-'nen.

Geen enkel van deze activiteiten/doelstellingen kunnen evenwel worden uitgevoerd indien deze strijdig zouden zijn met de individuele beroepsdeontologie van de oprichters of vennoten van onderhavige vennootschap.

5. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 50 000 EUR, verdeeld in 6 000 aandelen, zonder nominale

waarde, onderschreven door beide oprichters, in volgende verhouding:

- de venncotschap "Dr. Patrick Wijns"; 25.000,00 EUR

- dokter Peeters Silke: 25.000,00 EUR

Alle aandelen werden volstort in geld.

6. De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur te rekenen vanaf de datum van de akte en verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de datum van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank.

7. De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, die vennoot dienen te zijn.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Werden benoemd tot statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur, onder opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel:

1. De burgerlijke vennootschap in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr. Patrick Wijns", met als vaste vertegenwoordiger dokter Wijns Patrick, wonende te 2220 Heist-op-den-Berg, Bergstraat 138.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersocn ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

2. Dokter PEETERS Silke,

beiden voornoemd.

De controle op de vennootschap wordt beheerst door de bepalingen van het wetboek van

vennootschappen. Er werd geen commissaris benoemd.

8. Het boekjaar loopt van één januari tot één en dertig december van hetzelfde jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte van de vennootschap tot 31 december 2016.

9. De jaarvergaderig wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats aangewezen in de oproeping, elk jaar op de derde donderdag van de maand juni om 20.00 uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in 2017.

Elk aandeel geeft recht op één stem. De uitoefening van het stemrecht verbonden aan niet-volstorte aandelen, waarop de behoorlijk opgevraagde stortingen niet zijn geschied, blijft echter geschorst zolang de opgevraagde stortingen niet zijn uitgevoerd.

10. Van de zuivere winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te

vormen, totdat deze één tiende van het kapitaal bedraagt.

Over de bestemming van het saldo van de winst zal beslist worden door de algemene vergadering.

Bij vereffening van de vennootschap komt, na betaling van alle schulden, lasten en kosten, het netto actief

toe aan de vennoten à rato van hun aandelenbezit.

11. Alle verrichtingen die v66r de ondertekening van de oprichtingsakte voor rekening van de vennootschap in oprichting en in haar naam werden verricht sedert 1 juni 2015, worden door de vennootschap bekrachtigd en aanvaard, bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel, zodat deze verbintenissen, onder gemelde opschortende voorwaarde, dienen aanzien te worden als zijnde rechtstreeks door haar verricht. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het wetboek van vennootschappen, en dienen, vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft bekomen, te worden bekrachtigd

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(getekend: notaris Rina DIELTIENS).

Samen hiermee neergelegd:

- afschrift van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1 oor-be! ouden 'fanh8t "Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
PATSIL

Adresse
Zetel : 2200 Heist-op-den-Berg, Boudewijnlaan 45

Code postal : 2200
Localité : HERENTALS
Commune : HERENTALS
Province : Anvers
Région : Région flamande