PAUL CLAESSEN & ZN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PAUL CLAESSEN & ZN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.351.481

Publication

06/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 26.02.2014, NGL 28.02.2014 14057-0036-009
13/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 27.02.2013, NGL 05.03.2013 13059-0061-008
29/12/2011
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mod Word 11.1

LMtl 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

4 " LL-T h : IL " 4'~ ~~S d..-J

eNfir=i=jl~ Pr=:k -eMANK VAN

1 Ott. 2591

KOOPk~GMalEL TURíiR}I-idUT

De oiriffior

" 11196396+

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernerningsnr : 0840.351.481.

Benaming

(voluit) : PAUL CLAESSEN EN ZN

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2200 Herentals, Watervoort 82

(volledig adres)

Onderwerp akte : DOELSWIJZIGING - STATUTENWIJZIGING(EN).

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op zes december twee duizend en elf, geregistreerd twee bladen zonder verzendingen te Herentals, Registratie op twaalf december daarna boek 5/159 blad 72 vak 3, ontvangen vijfentwintig euro, de ontvanger getekend mevrouw V. Gistelynck, dat de buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid PAUL CLAESSEN & ZN gevestigd te 2200 Herentals, Watervoort 82, opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris Walter Vanhencxthoven met standplaats te Herentals op veertien oktober twee duizend en elf, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van achtentwintig oktober daarna onder het (referte)nummer 11164163 beslist heeft hetgeen volgt :

EERSTE BESLISSING.

a. Ingevolge een materiële vergissing in de voormelde oprichtingsakte met betrekking tot de omschrijving van het doel van de vennootschap, beslist de vergadering om het maat-schappelijk doel van de vennootschap te wijzigen door schrapping van het huidig doel en vervanging ervan, als volgt:

De vennootschap heeft tot doel:

- het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, het doen bouwen of verbouwen, promotie van en makelen in onroerende goederen, evenals welkdanige onroerende transacties en verrichtingen in de meest brede zijn met inbegrip van de onroerende leasing;

- het uitvoeren en/of coördineren van algemene aannemingen, het bouwen, verbouwen, onderhouden, reinigen, uitrusten, inrichten, versieren, herstellen van alle zogenaamde onroerende goederen inclusief geprefabriceerde gebouwen;

- het aannemen en uitvoeren van metsel- en betonwerken; het onder dak zetten van wonin-gen evenals de beslissing en het ijzervlechtwerk; grondwerken welke hun aard ook zij; slopen van gebouwen en kunstwerken evenals het effenen en het wegruimen; het bouwen van stellingen alsmede voor het invoegen en reinigen van gevels; aanleg en onderhoud van diverse terreinen, thermische- en geluidsinstallatie; plafonneer-, cementeer-en alle andere gips- en staffwerken; het plaatsen van arduin, marmer en andere natuurstenen in gebouwen alsmede versieringswerken in deze materialen; timmer- en schrijnwerk voor gebouwen, het plaatsen van sloten en ijzerwaren voor bouwwerken, plaatsen van rolluiken; leggen van parketvloeren en alle andere bedekkingen van muren en vloeren, plaatsen van schutsels, wanden en valse zolderingen in hout, plaatsen van ruiten, glas, spiegelglas, gekleurde ramen en van alle doorschijnend en doorzichtig materieel, het bouwen van wanden en bedekkingen in doorschijnend beton; alle schilder- en behangwerk;

- het plaatsen van vloertegels, faience, installateur van sanitaire installaties, installateur van verwarming met gas met individuele toestellen, plaatsen van zinkwerken en metalen en niet-metalen dakbedekkingen van gebouwen alsook het waterdicht maken van gebouwen.

- derden adviseren inzake alle mogelijke bouwwerkzaamheden; het verhuren van materieel aan derden; het berekenen en ontwerpen van constructies; het ontwerpen en commercialiseren van bouwsystemen;

- de handel in algemeen en het vervaardigen of laten vervaardigen van alle producten, materialen en materieel die verband houden met voormelde activiteiten.

De vennootschap mag tevens als algemene onderneming de bedrijvigheden coordineren die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van bouwvoltooiïngswerken door onderaannemers.

De vennootschap is eveneens gerechtigd alle commerciële, financiële, roerende en onroe-rende verrichtingen te doen die rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar doel aansluiten of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen of vergemakkelijken, dit ailes zowel in het binnen- als in het buitenland voor eigen rekening als voor die van derden, als tussenpersoon of bij deelneming in andere vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

De vennootschap kan bovendien participaties nemen of aansluiten, in  en samensmelten met andere vennootschappen. Zij mag zich hiervoor borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten, toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken. Zij mag ook de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

Al deze handelingen kunnen zowel in binnen- als in het buitenland verricht worden. Deze opsomming is niet beperkend, noch bepalend en dient in de breedste zin uitgelegd te worden.

De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel in de ruimste zin.

b. Aile vennoten, vertegenwoordigd zoals voormeld, betuigen hun instemming met de voorgenomen doelswijziging van de vennootschap en verklaren dat de formaliteiten voorzien door artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen geacht worden te zijn vervuld.

c. De vergadering beslist bijgevolg artikel 4 van de statuten dienovereenkomstig aan te passen aan het

hiervoor vermelde en genomen besluit sub a.

Bijgevolg wordt de tekst van artikel 4 van de statuten vervangen door de tekst opgenomen onder voormeld

punt a., inhoudende wijziging van het maatschappelijk doel.

LAATSTE BESLISSING. VOLMACHTEN EN MACHTIGING.

1. De algemene vergadering verleent alle machten aan de zaakvoerder(s) voor de uitvoe-ring van de genomen beslissing(en) omtrent de voorgaand(e) agendapunt(en) en aan on-dergetekende notaris voor het opmaken van een gecoördineerde tekst van statuten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

2. Volmacht wordt in het bijzonder gegeven aan de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Fiduciaire Maeriën, Ghilain & Partners te 2460 Kasterlee, Geelsebaan 69, evenals aan de bedienden, aangestelden of lasthebbers, met macht om elk afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen, alle verrichtingen te doen, aile verklaringen af te leggen en alle documenten neer te leggen en te ondertekenen bij een erkend ondernemingsloket met het oog op een eventuele controle en/of wijziging van de ingeschreven gegevens van onderhavige vennootschap als (handels)ondememing in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en bij alle andere (fiscale en/of sociale en/of administratieve) federale en/of regionale (overheids)diensten waaronder eventueel de diensten van de BTW, tot uitvoering van voormelde statutenwijziging(en).

Voor ontledend uittreksel. Notaris Walter Vanhencxthoven

Samen hiermee neergelegd : expeditie akte doelswijziging, statutenwijziging(en), volmacht, historiek met coordinatie der statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij hëtfélgisëli Staatsblad _ 29TIZ/26I1- Annexes du Moniteur belge

Voer-behouden aan *3t Belgisch Staatsblad

28/10/2011
ÿþ MAI 2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(a)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : O&(-10 .35-A , 8~ Benaming

(voluit) : PAUL CLAESSEN & ZN

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2200 Herentals, Watervaart 82

Onderwerp akte : OPRICHTING, STATUTEN EN BENOEMING VAN ZAAKVOERDER(S).

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op veertien oktober twee duizend en elf, dat :

1. De heer CLAESSEN Gaëtan, geboren te Diest op acht mei negentienhonderd negenentachtig, ongehuwd, identiteitskaartnummer 590-9738883-12, wonende te 2200 Herentals, Watervoort 82.

2. De heer CLAESSEN Paul Franciscus Jozef Maria, geboren te Turnhout op veertien augustus negentienhonderd achtenvijftig, identiteitskaartnummer 590-8176423-28, en zijn echtgenote

3. Mevrouw ELAERTS Christine Angèle Dieudonné, geboren te Tienen op tien mei negentienhonderd

vijfenzestig, identiteitskaartnummer 590-8159255-29, samenwonende te 2200 Herentals, Watervoort 82.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkscontract, aan welk stelsel zij verklaren tot op

heden geen wijzigingen te hebben aangebracht;

een vennootschap hebben opgericht waarvan het kapitaal is samengesteld uit een geldelijke inbreng.

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij heeft als naam: PAUL CLAESSEN & ZN.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2200 Herentals, Watervoort 82.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) mag de zetel naar elke andere plaats in hetzelfde

taalgebied overgebracht worden of naar om het even welke plaats in België mits inachtneming van de

taalwetgeving.

De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, bij- of

werkhuizen, agentschappen, stapelplaatsen en (bij)kantoren oprichten of vestigen in België of in het buitenland.

De vennootschap heeft tot doel:

- Het uitbaten van een algemeen bedrijf van immobiliën

- het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, het

doen bouw of verbouwen, promotie van en het makelen in onroerende goederen, evenals welkdanige

onroerende transacties en verrichtingen in de meest brede zin met inbegrip van de onroerende leasing.

- de vennootschap mag tevens als algemene onderneming de bedrijvigheden coordineren die betrekking

hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van bouwvoltooiïngswerken door onderaannemers;

- de handel in het algemeen en het vervaardigen of laten vervaardigen van alle producten, materialen en

materieel, die verband houden met voormelde activiteiten;

- het aan- en verkopen, huren en verhuren, beheren en renoveren van onroerende goederen voor eigen

beheer;

De vennootschap is eveneens gerechtigd alle commerciële, financiële, roerende en onroerende

verrichtingen te doen die rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar doel aansluiten of die verwezenlijking ervan

kunnen bevorderen of vergemakkelijken, dit alles zowel in het binnen- als in het buitenland voor eigen rekening

als voor die van derden, als tussenpersoon of bij deelneming in andere vennootschappen.

De vennootschap kan bovendien participaties nemen of aansluiten, in- en samensmelten, met andere

vennootschappen. Al deze handelingen kunnen zowel in binnen- als in het buitenland verricht worden.

Deze opsomming is niet beperkend, noch bepaald en dient in de breedste zin uitgelegd te worden.

De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezenlijking

van haar doel in de ruimste zin.

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd

euro (¬ 18.600,00) en werd volledig volgestort.

Het kapitaal van de vennootschap is verdeeld in honderd (100) zonder nominale waarde.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen,

al dan niet vennoot.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

NI

*11164163*

11 i

N

III

i

11

11

II

II

~_RG~~ ~ G l~FPIE RËCHTeel~

1

116 DKV: 201 Griffie

Ká0PHANDE-1_ TD

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2011- Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerder(s) wordt (worden) benoemd door de algemene vergadering voor de tijds-duur door haar vast te stellen.

Iedere zaakvoerder is individueel bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap rechtsgeldig bij alle rechtshandelingen ten overstaan van derden, voor het gerecht (als eiser of als verweerder) en in alle akten met inbegrip van deze voor dewelke een tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen de zaakvoerders de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden (of lasthebbers) van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde (of voor een reeks bepaalde) rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden (of lasthebbers) verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht (onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) ingeval van overdreven volmacht).

Ten aanzien van derden zal de gevolmachtigde het bewijs van zijn aanstelling kunnen leveren door een exemplaar voor te leggen van de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad waarin zijn aanstelling werd bekendgemaakt.

De zaakvoerder oefent zijn ambt onbezoldigd uit zolang een algemene vergadering hem geen bezoldiging zal hebben toegekend.

De gewone algemene vergadering van de vennoten moet ieder jaar bijeengeroepen worden op laatste woensdag van de maand februari om twintig uur. Indien die dag geen werkdag is, wordt de gewone algemene vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De oproepingen die naast dag, uur en eventuele plaats van de vergadering, de agenda (met de te behandelen onderwerpen) en de eventuele verslagen vermelden, worden ten minste vijftien dagen vóór de vergadering meegedeeld aan de vennoten, aan de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de obligatiehouders, aan de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, aan de commissaris(sen).

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste één twintigste ingehouden voor de vorming van een reservefonds totdat deze een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo van de nettowinst wordt aangewend overeenkomstig de beslissing van de algemene vergadering.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige gelden daartoe, verdelen de vereffenaars onder de vennoten het netto-actief in verhouding tot de aandelen die de vennoten bezitten. Elk aandeel heeft recht op een gelijk deel.

Zijn alle aandelen niet in gelijke mate volgestort dan zullen de vereffenaars, vooraleer uit te keren, het evenwicht herstellen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijk terugbetaling te doen in speciën in voordeel van die aandelen die voordien zijn volgestort in een grotere verhouding.

Overgangs- en slotbepalingen : De voornoemde oprichters hebben met éénparigheid van stemmen beslist : - dat de vennootschap zal bestuurd worden door twee (gewone) zaakvoerders;

- dat vanaf heden als (gewone) zaakvoerders benoemd of aangesteld worden voor onbepaalde duur maar slechts met uitwerking van het mandaat vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte of het uittreksel daaruit op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel:

* de heer Gaëtan Claessen, voornoemde oprichter sub 1;

* de heer Paul Claessen, voornoemde oprichter sub 2,

die beiden verklaren en bevestigen dat de uitoefening van deze functie hen niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig, en die beiden verklaren het mandaat te aanvaarden.

- de eerste gewone algemene vergadering te houden in het jaar tweeduizend en twaalf en het eerste boekjaar te laten ingaan vanaf de datum waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt om te eindigen op dertig september tweeduizend en twaalf.

- aan te stellen als bijzondere gevolmachtigde(n) : de cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Fiduciaire Mariën, Ghilain & Partners te 2460 Kasterlee, Geelsebaan 69, evenals de bedienden, aangestelden of lasthebbers, met macht om afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, om alle verrichtingen te doen, alle verklaringen af te leggen en alle documenten neer te leggen en te ondertekenen met het oog op de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen (KBO) ten gevolge van onderhavige oprichtingsakte (met inbegrip van een eventuele verbetering en/of wijziging van die inschrijving), in voorkomend geval met het oog op de inschrijving of registratie als BTW-plichtige en om het nodige te doen bij andere (fiscale en/of sociale en/of administratieve) federale of regionale (overheids)diensten, dit alles ten gevolge van en beperkt tot onderhavige oprichtingsakte

VASTE VERTEGENWOORDIGER.

Beide voornoemde aangestelde zaakvoerders beslissen hierbij om, ingeval onderhavige opgerichte vennootschap zelf aangesteld wordt als bestuurder (en eventueel gedelegeerd bestuurder) of zaakvoerder in een andere vennootschap, de heer Paul Claessen voornoemd aan te stellen als vaste vertegenwoordiger, belast met de uitvoering van de opdracht van bestuurder (en eventueel gedelegeerd bestuurder) of zaakvoerder (in naam en voor rekening van onderhavige opgerichte vennootschap) in die andere vennootschap. De vaste

vertegenwoordiger zal alles kunnen doen wat nuttig enlof noodzakelijk is in het kader van de uitoefening van het bestuursmandaat in die andere vennootschap.

Voor ontledend uittreksel. Notaris Walter Vanhencxthoven

Samen hiermee neergelegd : expeditie akte oprichting, statuten en benoeming van zaakvoerder(s), bankattest.

rnnr

behorlden

" aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/03/2015 : ME. - JAARREKENING 30.09.2014, GGK 25.02.2015, NGL 09.03.2015 15059-0009-012

Coordonnées
PAUL CLAESSEN & ZN

Adresse
WATERVOORT 82 2200 HERENTALS

Code postal : 2200
Localité : HERENTALS
Commune : HERENTALS
Province : Anvers
Région : Région flamande