PAUL PETITJEAN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PAUL PETITJEAN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 628.905.438

Publication

29/04/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

27-04-2015

Griffie

*15307211*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0628905438

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

PAUL PETITJEAN

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

~~Uit een akte verleden voor Hans VAN OVERLOOP, notaris te Wilrijk (stad Antwerpen), op drie en twintig april TWEEDUIZEND VIJFTIEN blijkt dat werd opgericht door

De heer PETITJEAN Paul, geboren te Reet op 24 mei 1948, (nummer van rijksregister 48.05.24431.86, nummer van identiteitskaart 591-0783457-90), wonende te 8300 Knokke-Heist, Sterrenlaan 7 bus 31, gehuwd met mevrouw Haesaerts Anne.

een burgerlijke vennootschap met de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam PAUL PETITJEAN .

Comparanten verklaren mij in te tekenen op volgende aantallen aandelen:

Comparanten verklaren mij in te tekenen op volgende aantallen aandelen:

De heer Petitjean op alle aandelen : 186

TOTAAL AANTAL AANDELEN : 186

Ondergetekende notaris bevestigt dat een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer BE93 7350 4083 5267 bij KBC Bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 22/4/2015 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

Artikel 1. De vennootschap is een burgerlijke vennootschap en neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam PAUL PETITJEAN.

Artikel 2. De zetel dient vennootschapsrechtelijk gevestigd binnen het Vlaams Gewest of het Brussels Hoofdstedelijk gewest, maar zo lang het ambt van Gerechtsdeurwaarder binnen huidige vennootschap wordt uitgeoefend dient tevens rekening gehouden met de voor dat ambt geldende vestigingsregels.

Hij mag bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) naar om het even welke andere plaats binnen voornoemd territorium overgebracht worden, mits vervulling van de formaliteiten en handelingen die daartoe nodig zijn.

Artikel 3. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur met ingang van 1 mei 2015, met ingang van de dag van de akte.

Artikel 4. De vennootschap heeft als doel:

a) Zolang de oprichter (of zijn opvolger) enige vennoot en zaakvoerder is en zolang hij het ambt van gerechtsdeurwaarder uitoefent bevoegd ter ligging van de zetel of zolang alle vennoten gerechtsdeurwaarder of kandidaat-gerechtsdeurwaarder (waaronder ten minste één gerechtsdeurwaarder) zijn in associatie tussen al deze vennoten volgens de daartoe geldende deontologische regels (deze rubriek eveneens van toepassing op associaties met personen die met een andere kwalificatie dan titularis het beroep van gerechtsdeurwaarder mogen uitoefenen (zoals bij wijze van voorbeeld als plaatsvervangend)):

Het uitoefenen van de beroepsactiviteit van gerechtsdeurwaarder door de gerechtsdeurwaarder (of in het bovenbedoeld geval door de geassocieerde vennoten die aan de voorwaarden voor de uitoefening van het beroep zouden voldoen), voor uitsluitende rekening van de vennootschap, onder

Onderwerp akte :

Grote Markt 4 2500 Lier

Oprichting

Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

naleving van alle wettelijke, reglementaire en deontologische voorschriften betreffende de uitoefening van het beroep van gerechtsdeurwaarder, en in voorkomend geval volgens de bepalingen van de overeenkomst van associatie. De volledige beroepsactiviteit van gerechtsdeurwaarder wordt uitgeoefend in het kader van de vennootschap.

De vennootschap mag verder alle aanverwante activiteiten uitoefenen in de mate die verenigbaar zijn met het beroep van gerechtsdeurwaarder, zoals het geven van onderwijscursussen, het publiceren van artikels en boeken, het optreden als gerechtelijk mandataris, incassoactiviteiten, alsook het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten in de ruimste zin van het woord.

b) Zodra de vennootschap andere vennoten telt, zowel ingevolge overdrachten onder de levenden

als door overlijden, of zodra ze andere zaakvoerders heeft, of zodra de oprichter (of zijn opvolger)

het ambt van gerechtsdeurwaarder bevoegd op de ligging van de zetel niet meer uitoefent:

Alle roerende en onroerende beleggingen, doch uitsluitend voor eigen vermogen.

Het aankopen en verkopen, huren en verhuren, bouwen en verbouwen van eigen onroerende

goederen.

Het uitvoeren van alle managementopdrachten en het adviseren van personen en bedrijven.

c) alle verrichtingen zowel betreffende roerende als onroerende goederen, die met het bovenstaande verband houden of de verwezenlijking kunnen bevorderen.

d) alle mogelijke activiteiten die niet tot de opdracht en de bevoegdheid van de gerechtsdeurwaarder zelf behoren, doch die gebruikelijk door gerechtsdeurwaarders worden uitgeoefend bij de uitoefening van hun beroep en dit binnen dezelfde perken als voor een gerechtsdeurwaarder is toegelaten. Bovendien in het algemeen, doch zo lang activiteiten onder a) hierboven uitgeoefend worden onder mogelijke beperkingen die kunnen voortvloeien uit de regelgeving van toepassing op het beroep van Gerechtsdeurwaarder :

-onderneming in onroerende goederen, welke ondermeer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de borgstelling, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en verbouwen, evenals alle welkdanige onroerende handelingen in de meest brede zin met het oog op de vorming van een patrimonium;

-de participatie, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen, Belgische of buitenlandse met een gelijkaardig of aanverwant doel; -het opnemen van bestuursmandaten in en het optreden als adviseur bij alle mogelijke ondernemingen en vennootschappen met een gelijkaardig doel;

Artikel 5. Het ingeschreven maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600 EUR) en wordt vertegenwoordigd door 186 aandelen, met fractiewaarde. Alle aandelen werden bij de oprichting van de vennootschap volledig onderschreven in geld en voldoende volstort om aan de vennootschappenwet te voldoen.

Artikel 8. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoer¬ders, al dan niet vennoot, benoemd door de algemene vergadering, die hun aantal en de duur van hun mandaat bepaalt. Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten, die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelin¬gen die door dwingende bepalingen van de wet worden voorbehouden aan de bevoegdheid van de algemene vergadering, en in zoverre bij beslissing van de algemene vergadering deze bevoegdheden niet beperkt werden.

Zij vertegenwoordigen de vennootschap tegenover derden en eveneens in rechte, als eiser of verweerder.

Zolang de vennootschap het doel vermeld onder artikel 4 a) uitoefent zullen uitsluitend vennoten-gerechtsdeurwaarder zaakvoerder mogen zijn.

Het mandaat van zaakvoerder is in principe onbezoldigd. Nochtans kan een vaste of veranderlijke bezoldiging of vergoeding voor de toekomst worden toegekend door de algemene vergadering. Artikel 10. Een gewone algemene vergadering zal jaarlijks worden gehouden op de tweede woensdag van de maand juni om 20 uur; is dat een feestdag, dan zal de gewone algemene vergadering uitgesteld worden tot de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

Artikel 11. De algemene vergaderingen worden gehouden op de maat¬schappe¬lijke zetel, of op een andere plaats binnen het gerechtelijk arrondis¬sement waarbinnen de maatschappelijke zetel ligt, op voorwaarde dat deze plaats nauwkeurig wordt aangegeven in de bijeenroepingen. Iedere vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoor¬digen door een gevolmachtigde, mits deze zelf vennoot is, en mits over¬handiging van de volmacht aan de zaakvoerder(s), uiterlijk acht en veer¬tig uur voor de vergadering.

Onder voorbehoud van toepassing van andersluidende dwingende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, heeft elk aandeel recht op één stem.

Het stemrecht verbonden aan de aandelen ingeschreven op naam van een persoon gehuwd onder een stelsel dat een gemeenschappelijk vermogen omvat, komt uitsluitend toe aan de persoon op wiens naam de aandelen zijn ingeschreven, ongeacht of deze aandelen behoren tot zijn persoonlijk vermogen dan wel tot het gemeenschappelijk vermogen dat tussen de beide echtgenoten bestaat.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat een enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit. Indien aandelen toebehoren aan enerzijds naakte eigenaars en anderzijds vruchtgebruikers, zal het de vruchtgebruiker (of de door de vruchtgebruikers aangewezen persoon) zijn die de rechten uitoefent.

Behalve wanneer de wet dwingend anders oplegt, worden de beslissingen in het algemeen genomen bij volstrekte meerderheid van de uitgebrachte stemmen, wat ook het aantal aandelen is dat op de vergadering is vertegenwoordigd; bij staking van stemmen wordt het voorstel aangezien als verworpen.

Artikel 13. Het boekjaar neemt aanvang op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Artikel 14. Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten, afschrijvingen, waardever¬minderingen en dekkingen voor risico's en lasten, vormt de netto winst.

Op deze winst wordt vijf procent voorafgenomen voor de wettelijke reser¬ve. Die voorafneming is niet meer vereist wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. De algemene vergadering beslist over de bestemming van (de rest van) de netto winst. BESCHIKKINGEN VAN VOORBIJGAANDE AARD

De oprichters treffen nog eenparig volgende beslissingen:

A. in verband met de oprichting:

1° het eerste boekjaar vangt aan op 1 mei 2015 en eindigt op 31 december 2015.

2° de eerste gewone algemene vergadering der vennoten zal worden gehouden in het jaar 2016 op

dag, uur en plaats bepaald in de statuten.

3° De maatschappelijke zetel wordt thans gevestigd te 2500 Lier, Grote Markt 4.

4° Werd bij de oprichting van de vennootschap tot niet-statutaire zaakvoerder benoemd, voor de

ganse duur van de vennootschap (tenzij een algemene vergadering hierin binnen de wettelijke

mogelijkheden een nieuwe beslissing neemt): de heer Paul Petitjean, voornoemd, die het mandaat

aanvaardt.

B. Bijzondere Volmacht wordt verleend aan VGD ACCOUNTANTS te 2000 Antwerpen,

Schaliënstraat 5 bus 2 en 3, en al haar aangestelden, teneinde al het nodige of nuttige te doen met het oog op de inschrijving van de vennootschap in het handelsregister en/of het register van de burgerlijke vennootschappen en bij de BTW, en met het oog op alle latere wijzigingen aan en eventuele schrappingen van deze inschrijvingen, evenals alle formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank van ondernemingen en de ondernemingsloketten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, afgeleverd vóór registratie, om alleen te dienen voor de noden van de publiciteit voorgeschreven door het Wetboek van Vennootschappen.

De notaris,

Hans Van Overloop

10/08/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

~~P~~~~~E~~

. _.. ._..

3 0 2015

RECHTEAGiiffie KOOPHANDEL ANTWFRPFN afri MFCHFI FN

Ondernemingsnr : 0628.905.438

Benaming

(voluit) : PAUL PETITJEAN

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Grote Markt 4 - 2500 Lier

(volledig adres)

Onderwerp akte : Quasi-inbreng

Overeenkomstig artikel 220 en 222 W. Venn. werden met betrekking tot de quasi-inbreng bij de BVBA PAUL PETITJEAN volgende documenten neergelegd:

- het revisoraal controleverslag d.d. 22 mei 2015 inzake quasi-inbreng opgesteld door Moore Stephens Audit

BV CVBA;

- het bijzonder verslag van het bestuursorgaan d.d. 18 mei 2015;

het verslag van de eenparige schriftelijke besluitvorming van de bijzondere algemene vergadering der

aandeelhouders d.d. 29 mei 2015.

PETITJEAN Paul

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
PAUL PETITJEAN

Adresse
GROTE MARKT 4 2500 LIER

Code postal : 2500
Localité : LIER
Commune : LIER
Province : Anvers
Région : Région flamande