PAUWELS & CO

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : PAUWELS & CO
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 454.757.774

Publication

29/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 23.06.2014, NGL 24.07.2014 14342-0318-013
02/01/2014
ÿþMoa Word 11.1.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

c

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

1 g BEC, 2013

KOOPHANDEL TURNHOUT

Griffile griffier

1111111111011111111

Ondernemingsnr : 0454.757.774

Benaming

(voluit) : PAUWELS & C°

(verkort) :

Rechtsvorm : V.O.F.

Zetel : 2440 Geel, Grote Steenweg 142

(volledig adres)

Onderwerp akte : uitbreiding doel - verplaatsing zetel- verhoging kapitaal - omzetting V.O.F. in B.V.B.A. - herwerking en herschrijving statuten - ontslag en benoeming

Uit een akte verleden voor Meester BART VAN TH1ELEN, No-taris te Herselt, op 5 december 2013, waarvan een uit-gifte werd afgeleverd voor registratie enkel om te die-nen voor de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, BLIJKT DAT de buitengewone algemene vergadering der aan-deelhouders van de vennootschap onder firma "PAUWELS & C°", volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT

Na voorafgaandelijke kennisname en bespreking van het bijzonder verslag van de zaakvoerder met staat van actief en passief afgesloten per 30 september tweeduizend en dertien, beslist de algemene vergadering de tekst van het maatschappelijk doel uitte breiden als volgt:

-De vennootschap heeft tot doel op te treden als tussenpersoon voor de verzekeringsmaatschappij BEL1NS ' NV (ook gekend onder de handelsnaam DVV), gevestigd te 1210 Brussel, Galileelaan 5, of haar rechtsopvolger en dit overeenkomstig de overeenkomst en de bijvoegsels van de bemiddelingsovereenkomst voor zelfstandig verzekeringsagent die zullen worden gesloten tussen de genoemde verzekeringsmaatschappij en de, onderhavige vennootschap.

-Op te treden als kredietmakelaar."

De vergadering verklaart tevens het adres van DVV, vermeld onder 1 in de huidige doelsomschrijving, aan te passen aan het huidig adres.

TWEEDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 2230 Herselt, Aarschotsesteenweg 66.

DERDE BESLUIT

Z. Omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de vennootschap onder firma Pauwels & C° om te' zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Pauwels & C° met ingang van heden.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Pauwels & C° is de voortzetting van de vennootschap onder firma Pauwels & C°, met dien verstande dat door de om-'zetting geen enkele wijziging aangebracht wordt aan de activa- en passivaposten van de omgezette vennootschap.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap per 30 september 2013, waarvan de staat opgenomen werd in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor. Alle verrichtingen die sedert deze datum gedaan werden door de vennootschap onder firma Pauwels & C°, worden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Pauwels & C°.

Al de lopende verbintenissen van welke aard ook, inzonderheid wat betreft het opmaken van de jaarrekening, zullen ten laste of ten bate zijn van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Pauwels & C°.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en vermeerderingen. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boekhouding en de boeken die door de vennootschap onder firma gehouden werden, voortzetten.

Alle rechten en verplichtingen van de vennoot-'schap onder firma Pauwels & C°, worden overgenomen door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Pauwels & C°.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Pauwels & C° behoudt het ondernemingsnummer 0454.757.774 waaronder de V.O.F. ingeschreven was in het rechtspersonenregister te Turnhout.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De tachtig aandelen zonder nominale waarde die het kapitaal vertegenwoordigen worden aan de vennoten toegekend in verhouding tot het quotum dat zij bezitten in de omgezette vennootschap onder firma.

Elke vennoot zal één aandeel van de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ontvangen tegen één aandeel van de omgezette Vennootschap onder firma.

Ingevolge deze omzetting en de toekenning van de maatschappelijke aandelen aan de vennoten, is de vennootschap onder firma Pauwels & C° omgezet in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zonder tot andere formaliteiten te moeten overgaan.

2. Verslagen

De voorzitter geeft de vergadering kennis van het verslag van de zaakvoerder dat het voorstel tot omzetting toelicht, alsook van het verstag van de bedrijfsrevisor over de staat van actief en passief van de vennootschap per 30 september 2013 hetzij minder dan drie maan-den voordien, zoals opgelegd door artikelen 776 en 777 van het Wetboek van Vennoot-schappen, Iedere aanwezige vennoot erkent kennis genomen te hebben van beide verslagen.

De besluiten van het verslag van het bedrijfsrevisorenkantoor "BB&B Bedrijfsrevisoren" burgerlijke BVBA, met maatschappelijke zetel te 3020 Herent, Half Daghmeel 11 bus 1, optredend als permanent vertegenwoordiger de heer Bloemen Frank, bedrijfsrevisor,luiden als volgt

"Naar aanleiding van de omzetting van de Vennootschap onder firma «PAUW ELS & CO» in een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid overeenkomstig artikel 777 van het wetboek van vennootschappen, verklaren wij dat:

Q'Onze werkzaamheden er enkel op gericht zijn na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 september 2013 die het bestuursorgaan van de vennoot-schap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

[Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad onder voorbehoud van eventuele navorderingen ingevolge controle BTW, RSZ, vennootschapsbelasting, e.d.

[Het netto-actief volgens deze staat van actief en pas-sief bedraagt 183.737,14 EUR en is groter dan het mini-mumkapitaal vereist voor de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (18.550,00 EUR).

[Het geplaatst kapitaal van 1.983,15 EUR is kleiner dan het vereiste minimumkapitaal voor een besloten vennoot-schap met beperkte aansprakelijkheid.

Zoals blijkt uit het ontwerp van notariële akte heeft het bestuursorgaan de bedoeling om voorafgaandelijk aan de omzetting van de rechtsvorm, het kapitaal te vermeerderen met een bedrag van 16.566,85 EUR. Door deze kapitaalverhoging wordt het geplaatst kapitaal gebracht van 1.983,15 EUR op 18.550,00 EUR.

Dit verslag werd opgesteld door ondergetekende bedrijfsrevisor en is bestemd voor de Buitengewone Algemene Vergadering van vennoten van de vennootschap onder firma «PAUWELS & CO» en kan enkel gebruikt worden voor de doeleinden van de geplande omzetting die het voorwerp uitmaakt van dit verslag.

Opgemaakt ter goeder trouw,

Herent, 06 november 2013

BB&B Bedrijfsrevisoren

Burg. Venn. o.v.v.e. BVBA

Vertegenwoordigd door Frank BLOEMEN

"

Beide verslagen blijven hieraan gehecht.

VIERDE BESLUIT

Afschaffing nominale waarde van de aandelen en omzetting van het kapitaal in euro.

Dientengevolge is het maatschappelijk kapitaal thans vastgesteld op duizend negenhonderd drieëntachtig

euro vijftien cent (E 1.983,15), vertegenwoordigd door tachtig (80) aandelen zonder vermelding van nominale

waarde.

Verhoging van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap om het te brengen van duizend

negenhonderd drieëntachtig euro vijftien cent (¬ 1.983,15) op achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550)

door incorporatie van een bedrag van zestienduizend vijfhonderd zesenzestig euro vijfentachtig cent (E

16.566,85) te putten uit de beschikbare reserves, zonder aanmaak noch uitgifte van nieuwe aandelen.

VIJFDE BESLUIT

De jaarvergadering zal gehouden worden de eerste maandag van de maand juni om 20 uur.

ZESDE BESLUIT

De vergadering besluit het kapitaal van de vennootschap te verhogen met zestienduizend vijfhonderd

zesenzestig euro vijfentachtig cent (E 16.566,85), om het zo te brengen op achttienduizend vijfhonderd vijftig

euro (E 18.550,00), en dit door inlijving van beschikbare reserves ten belope van het overeenkomstig bedrag,

zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering verleent ontslag op zijn verzoek aan de heer PAUWELS Kris, voornoemd als zaakvoerder

van de V.O.F..

Bij afzonderlijke stemming bekomt hij tevens kwijting evenwel onder voorbehoud van goedkeuring van de

jaarre-kening.

ACHTSTE BESLUIT

{ Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge Wordt benoemd tot statutaire, zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur:

" De heer PAUWELS Kris, Ludovicus Maria, wonende te 2230 Herselt, Aarschotsesteenweg 66.

" Nationaal nummer: 74.02.06-183.41

Wordt benoemd tot niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur:

" De heer PELGRIMS Dirk, wonende te 2440 Geel, Diestseweg 99.

Nationaal nummer : 57.06.19-143.41

Die beiden aanvaarden en die verklaren niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling die de uitoefening

van hun functie zou beletten.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

NEGENDE BESLUIT

Vaststelling van de statuten van een besloten vennoot-schap met beperkte aansprakelijkheid. Volgende

tekst zal voortaan gelden als de enige nog vigerende tekst der statuten

ARTIKEL EEN : BENAMING

De vennootschap is opgericht als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam

"DAUWELS &

ARTIKEL TWEE : DUUR :

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur sinds 01 januari 2005.

Zij kan ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering, die beraadslaagt zoals is

voorgeschreven voor een statutenwijziging.

ARTIKEL DRIE : ZETEL

De vennootschap is gevestigd te 2230 Herselt, Aarschotsesteenweg 66.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het

tweetalig ge-bied Brussel hoofdstad bij besluit van de zaakvoerder,

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels,

filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

ARTIKEL VIER : DOEL :

De vennootschap heeft tot doel

1. De vennootschap heeft tot doel op te treden als bemiddelaar voor de verzekeringsmaatschappij DVV Verzekeringen NV, te 1210 Brussel, Galileelaan 5, en dit volgens het contract dat wordt gesloten tussen de hiervoor genoemde verzekeringsmaatschappij en de vennootschap.

2. De vennootschap heeft tot doel op te treden als tussenpersoon voor de verzekeringsmaatschappij

BELINS NV (ook gekend onder de handelsnaam DVV), gevestigd te 1210 Brussel, Galileelaan 5, of haar rechtsopvolger en dit overeenkomstig de overeenkomst en de bijvoegsels van de bemiddelingsovereenkomst voor zelfstandig verzekeringsagent die zullen worden gesloten tussen de genoemde verzekeringsmaatschappij en de onderhavige vennootschap.

3. Op te treden als kredietmakelaar,

4. De vennootschap mag zich tevens borgstellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen aangegaan door derden. Zij mag tevens al haar goederen met inbegrip van het handelsfonds in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, die de verwezenlijking van het doel van de vennootschap rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bevorderen of realiseren, zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen die een zelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die van aard zijn grond- of hulpstoffen of diensten te verschaffen of de afzet van haar producten of diensten te vergemakkelijken.

5. De vennootschap kan door middel van inschrijving op of overname van aandelen, inbreng, opslorping,

splitsing of enige ander wijze deze deelnemingen of samenwerkingsvormen realiseren en tevens mandaten van

bestuurder, vereffenaar of commissaris uitoefenen.

ARTIKEL VIJF : KAPITAAL :

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550).

Het wordt vertegenwoordigd door tachtig (80) aandelen zonder nominale waarde, die ieder éénftachtlgste

(1180ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

ARTIKEL ZEVEN

A. Overdrachtsregeling zo er slechts één vennoot is.

Indien alle aandelen zijn ingeschreven op naam van één vennoot, kan hij ze vrij overdragen onder levenden. Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden, behoudens bij ontstentenis van erfgerechtigden, zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

B. Overdrachtsregeling bij pluraliteit van vennoten.

OVERDRACHT ONDER LEVENDEN:

De aandelen mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden dan met de

goedkeuring van alle aandeelhouders.

Deze toestemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen of overgaan :

1) aan een vennoot ;

2) aan de echtgenoot van de overdrager of erflater ;

3) aan de bloedverwanten in de rechte opgaande of in de rechte nederdalende lijn van de overdrager of erflater,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennoot die één of meer aandelen wil overdragen moet van zijn voornemen aan de andere vennoten kennis geven bij aangetekend schrijven, waarin hij de identiteit van de voorgestelde overnemer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen en de daarvoor geboden prijs.

Indien de vennoten in gebreke blijven binnen de maand te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de over-dracht, zullen zij geacht worden zich hiertegen niet te verzetten.

Tegen weigering van goedkeuring staat geen beroep bij de rechter open. Nochtans indien de vennoot, die zijn aandelen wenst over te dragen het verlangt, zijn de weigerende vennoten verplicht binnen de drie maand, hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij er een koper voor te vinden. Indien de weigerende vennoten de aandelen zelf kopen, vindt het recht van voorkeur overeenkomstige toepassing.

De verkoopwaarde van het aandeel zal de werkelijke waarde zijn op datum van de overdracht.

Bij gebrek aan overeenstemming tussen de partijen zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door twee deskundigen, één benoemd door elke partij.

Ingeval geen akkoord wordt bereikt, zal zij bepaald worden door een deskundige, aan te stellen door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de zetel van de vennootschap, op verzoek van de meest naarstige partij, wiens advies bindend zal zijn voor elke partij.

De betaling der aandelen zal in elk geval moeten geschieden binnen de zes maanden van de datum waarop de waarde definitief zal zijn vastgesteld op de wijze zoals vermeld,

Na het verstrijken van die termijn kunnen de rechthebbenden de weigerenden vennoten tot betaling dwingen door alle middelen rechtens.

OVERDRACHT BIJ OVERLIJDEN

De aandelen mogen, op straffe van nietigheid, niet overgaan wegens overlijden dan met de goedkeuring van alle vennoten.

Deze instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen of overgaan

1) aan een vennoot ;

2) aan de echtgenoot van de overdrager of erflater ;

3) aan de bloedverwanten in de rechte opgaande of in de rechte nederdalende lijn van de overdrager of erflater.

De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden moeten binnen een maand na overlijden van de vennoot aan de zaakvoerder(s) nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap is vererfd.

Zij moeten de identiteit van de rechtverkrijgenden en hun respectievelijke erfrechten opgeven. De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden die geen vennoot kunnen worden, omdat zij niet als vennoot zijn toegelaten, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen; deze waarde wordt vastgesteld en uitbetaald zoals hiervoor bepaald.

Zij zijn verplicht op verzoek van de vennootschap die aandelen over te dragen aan de door de vennootschap aangewezen vennoot.

Bij overgang door erfenis van aandelen op twee of meer rechtverkrijgenden moeten dezen binnen de zes maanden aan de vennootschap meedelen welke erfgenaam ais eigenaar of gevolmachtigde zal optreden. ARTIKEL NEGEN : BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van vast vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

ledere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of ais verweerder.

Wordt aangesteld als statutair zaakvoerder voor een onbepaalde termijn ; De heer PAUWELS Kris, Ludovicus Maria, geboren te Geel op 6 februari 1974, wonende te 2230 Herselt, Aarschotsesteenweg 66, aanwezig en die zijn opdracht aanvaardt.

Aan de zaakvoerder kan, onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een wedde worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

ARTIKEL TWAALF ; ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste maandag van de maand mei om 20 uur, in de zetel van de vennootschap, of in elke andere plaats in het bericht van oproeping vermeld.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstkomende werkdag.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel vijftien van deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

w "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het .. Belgisch " Staatsblad

ARTIKEL VIJFTIEN : SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING

Met uitzondering van :

- de beslissingen te nemen in kader van de toepassing van artikel 332 Wetboek van Vennootschappen; en

- de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden,

kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren,

Daartoe zal door de zaakvoerder/zaakvoerders/college van zaakvoerders, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten/aandeelhouders en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten/aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het randschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten/de aandeelhouders.

De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen,

ARTIKEL ZESTIEN : BOEKJAAR ;

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

ARTIKEL NEGENTIEN

Het batig saldo van de resultatenrekening na aftrek van de maatschappelijke lasten en afschrijvingen vormt de netto-winst van de vennootschap.

Op deze winst wordt voorafgenomen

a) vijf ten honderd voor de wettelijke reserve zoals be-ipaald door de wet;

b) de vergoedingen eventueel toegekend aan de zaakvoer- ders, de commissarissen en de vennoten. Er wordt geen vergoeding toegekend voor de inbrengen of voor de voorschotten door de vennoten gedaan aan de vennoot-'schap, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist,

Over de besteding van het saldo van de netto winst beslist de algemene vergadering soeverein.

Geen uitkering mag gebeuren als op de datum van de afslui-iting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde gedeelte van het kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd; verder dient te worden gehandeld conform artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL TWEEËNTWINTIG

Bij vereffening wordt het eindsaldo evenredig verdeeld onder de aandeelhouders.

TIENDE BESLUIT

ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN  VOLMACHT

De algemene vergadering verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling aan Fiduciaire Swinnen & Partners Burg, BVBA, te 2400 Mol, Martelarenstraat 74 (ondernemingsnummer 0460.185.915), evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten, door bemiddeling van een erkend ondememingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de "Kruispuntbank van Ondernemingen" geregistreerde identificatiegegevens (wijziging van de inschrijving/wijziging van een vestigingseenheid/aanvraag van een vestigings-eenheidsnummer/schrapping van een vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde (aangifte tot wijziging van registratie/aangifte van stopzetting van werkzaamheid).

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Notaris Bart VAN TI-HELEN, te Herselt, Herentalsesteenweg 33.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- Uitgifte van de akte statutenwijziging verleden voor Meester BART VAN THIELEN, Notaris te Herselt, op 5

december 2013, afgeleverd voor registratie.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
PAUWELS & CO

Adresse
AARSCHOTSESTEENWEG 66 2230 HERSELT

Code postal : 2230
Localité : HERSELT
Commune : HERSELT
Province : Anvers
Région : Région flamande