PAUWELS SCHOENEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PAUWELS SCHOENEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 424.980.457

Publication

19/02/2014
ÿþ %

Voo

behou

aan

Belgi

Staats

mod 11.1

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering: kapitaalverhoging - aanpassing der statuten aan genomen besluiten

Het blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Meester Karin POELEMANS, notaris te Schilde, op 20 december 2013, geregistreerd Geregistreerd 3 bladen geen verzendingen te Zandhoven, Registratie de 26.12.2013. Boek 130 blad 40 vak 15. Ontvangen vijftig euro (50,00 EUR). De e.a. Inspecteur (getekend)

:3 W.Laureys.

Dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van al de vennoten van de besloten! vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PAUWELS SCHOENEN", met maatschappelijke zetel te! 2970 Schilde, Turnhoutsebaan 338.

ij Volgende besluiten werden genomen

Eerste besluit

De vergadering besluit om over te gaan tot de uitkering van reeds op 31 maart 2013 bestaande belaste! reserves met toepassing van de heffing van tien ten honderd (10%) roerende voorheffing overeenkomstig de programmawet van 28 juni 2013 (artikel 537 WIB92) en dit met het oog om de aldus verworven; dividenden onmiddellijk aan te wenden voor het verhogen van het maatschappelijk kapitaal. Het bedrag;

ij van de uitkering wordt bepaald op één miljoen tweehonderd negenendertigduizend vierhonderd! vierenveertig euro vierenveertig cent (1.239.444,44 EUR).

Ingevolge voormeld besluit wordt een netto-dividend toegekend van in totaal één miljoen! honderdvijftienduizend vijfhonderd euro (1.115.500,00 EUR), welk bedrag wordt geboekt als een! vordering van de vennoten in verhouding tot hun aandelenbezit op de vennootschap.

Om te voldoen aan de vereisten van artikel 537 W1B92 zal het aldus uitgekeerde netto-dividend onmiddellijk worden aangewend tot verhoging van het kapitaal van de vennootschap onder de vorm van! een inbreng in natura van de schuldvordering die is ontstaan.

Tweede besluit

ij De vergadering besluit het verslag van de zaakvoerders en het verslag van de bedrijfsrevisor, de heer! Theo Van Herck, bedrijfsrevisor, vertegenwoordigende de besloten vennootschap met beperkte! aansprakelijkheid "Theo Van Herck Bedrijfsrevisor" gevestigd te 2160 Wornmelgern, Herentalsebaan 645,3 met betrekking tot de voorgestelde kapitaalverhoging door inbreng in natura goed te keuren.

Beide verslagen zullen worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel;

overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

De heer Van Herck voornoemd besluit zijn verslag letterlijk als volgt:

"De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van PAUWELS SCHOENEN BVBA bestaat uit vorderingen ten!

!, laste van de vennootschap voor een totaal bedrag van 1.115.500,00 euro.

Ons verslag is opgesteld onder de volgende cumulatieve opschortende voorwaarden:

a) dat de algemene vergadering voorafgaand aan de kapitaalverhoging, beoogd in dit verslag, heeft! besloten tot de toekenning van een dividend voor een bedrag van 1.239.444,44 euro in toepassing van de, in artikel 537 WIB92 bedoelde procedure,

b) dat de algemene vergadering voorafgaand aan de kapitaalverhoging, beoogd in dit verslag, heeft! besloten om het dividendbedrag, na aftrek van de in artikel 537 WIB 92 bedoelde roerende voorheffing; van 10%, op te nemen in de kolom "credit" van een schuldrekening op naam van elke aandeelhouder.

Bíj het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden, ben ik van oordeel dat:

1.de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut den, jl Bedrijf5revr_'Soren_- inzake _ inbreng_. jn _natura __en__ dat _ het__bestuursorgaan-_van __de__ ven929.f5çhap!

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



e 11111 Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

" 190G57 0 FEB. 2014



Griffie

Ondernemingsnr : 0424.980.457

Benaming (voluit) : Pauwels Schoenen

(verkort) :

Rechtsvorrn : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Turnhoutsebaan 338

2970 Schilde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%;

2.de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3.dat de voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn.

De vergoeding van de inbreng in natura ten belope van 1.115.500,00 euro In kapitaal bestaat uit 5.785 nieuwe aandelen van de vennootschap PAUWELS SCHOENEN BVBA, zonder vermelding van nominale waarde.

We willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te Wommelgem,

18 november2013

THEO VAN HERCK BEDRIJFSREVISOR BVBA

vertegenwoordigd door: Th, VAN HERCK Bedrijfsrevisor"

Ingevolge het eerste besluit werd voldaan aan de voorwaarde van een voorafgaandelijke tussentijdse dividenduitkering met het oog op de onmiddellijke inbreng in kapitaal.

Derde besluit

De vergadering besluit vervolgens tot verhoging van het kapitaal van de vennootschap met een bedrag van één miljoen honderd vijftienduizend vijfhonderd euro (9115.500,00 EUR) om het te brengen van tachtigduizend negenhonderd zesentachtig euro negenenzestig cent (80.986,69 EUR) op één miljoen honderd zesennegentigduizend vierhonderd zesentachtig euro negenenzestig cent (1.196.486,69 EUR) door uitgifte van vijfduizend zevenhonderd vijfentachtig (5.785) aandelen, identiek aan de bestaande aandelen en met onmiddellijke ingenottreding.

Op deze kapitaalverhoging wordt ingeschreven door inbreng in natura van een deel van voormelde schuldvordering die is ontstaan ingevolge de uitkering van reeds op 31 maart 2013 bestaande reserves na inhouding van de heffing van tien ten honderd (10%) roerende voorheffing overeenkomstig de programmawet van 28 juni 2013 (artikel 537 WIB92) zoals deze schuldvordering nader omschreven is in het voornoemde verslag van de bedrijfsrevisor.

De comparanten verklaren perfect op de hoogte te zijn van de uitgifteprijs van de kapitaalverhoging en van de financiële gevolgen van de verrichting.

INSCHRIJVING EN VOLSTORTING VAN DE KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA Zijn vervolgens tussengekomen,

1.De heer PAUWELS Joris Francine Frans, geboren te Brecht (district 2) op 8 maart 1965, echtgenoot van Mevrouw Janssens Kathleen, wonende te 2970 Schilde, van de Wervelaan 48,

houder van duizend driehonderd vijftig aandelen: 1.350

2.Mevrouw PAUWELS Godelieve Lea Julia, ongehuwd, geboren te Brecht op 29 oktober 1962, wonende te 2970 Schilde, Turnhoutsebaan 340 bus 1.

houder van duizend honderd vijftig aandelen 1.150

Samen tweeduizend vijfhonderd aandelen 2.500

die verklaren in te schrijven op de kapitaalverhoging om te voldoen aan de voorwaarden van artikel 537 WIB92,

1/ de heer Pauwels Joris voornoemd, die verklaart in te schrijven op drieduizend honderd vierentwintig (3,124) nieuwe aandelen en deze te volstorten door inbreng van zijn deel van voormelde schuldvordering op de vennootschap ten belope van zeshonderd en tweeduizend driehonderd zeventig euro (602.370,00 EUR).

2/ mevrouw Pauwels Godelieve voornoemd, die verklaart in te schrijven op tweeduizend zeshonderd eenenzestig (2.661) nieuwe aandelen en deze te volstorten door inbreng van haar deel van voormelde schuldvordering op de vennootschap ten belope van vijfhonderd dertienduizend honderddertig euro (513.130,00 EUR).

Vaststelling

De vergadering stelt vast dat dientengevolge op de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven en dat ze volledig werd volgestort door inbreng in natura. Hierdoor is het kapitaal werkelijk gebracht op één miljoen honderd zesennegentigduizend vierhonderd zesentachtig euro negenenzestig cent (1.196.486,69 EUR).

Vierde besluit

De vergadering besluit artikel 5 van de statuten aan te passen aan de kapitaalverhoging als volgt: "Het geplaatst kapitaal bedraagt één miljoen honderd zesennegentigduizend vierhonderd zesentachtig euro negenenzestig cent (1,196.486,69 EUR), vertegenwoordigd door achtduizend tweehonderd vijfentachtig (8.285) aandelen zonder vermelding van waarde."

Viifde besluit

Notaris Poefemans wordt gelast een gecoördineerde tekst van de statuten op te stellen en neer te leggen.

Voor ontledend uittreksel  Notaris Karin Poelemans



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste biz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~

mod 11.1

Samen met dit uittreksel neergelegd:

- afschrift der akte

- uittreksel der akte

- coördinatie van de statuten

- verslag zaakvoerders

- verslag revisor

geri,y--'*"---

Voor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 24.05.2013, NGL 29.05.2013 13138-0096-015
06/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 29.05.2012 12140-0264-015
14/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 01.06.2011 11144-0203-016
24/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 16.06.2010 10191-0571-016
20/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 19.06.2009, NGL 13.07.2009 09414-0034-016
21/11/2008 : AN238461
21/05/2008 : AN238461
13/06/2007 : AN238461
06/06/2005 : AN238461
05/07/2004 : AN238461
18/06/2003 : AN238461
09/01/2003 : AN238461
08/02/2001 : AN238461
08/02/2000 : AN238461
01/01/1995 : AN238461
01/01/1993 : AN238461
01/01/1988 : AN238461
13/02/1987 : AN238461

Coordonnées
PAUWELS SCHOENEN

Adresse
TURNHOUTSEBAAN 338 2970 SCHILDE

Code postal : 2970
Localité : SCHILDE
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande