PBB

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PBB
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 525.758.410

Publication

26/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 17.06.2014, NGL 23.07.2014 14337-0273-010
13/02/2014
ÿþ Motl Word 77.7

In de billagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V W

*19091613*

Ne9reegd fer griffie van de Rechtbank van Koophandel .te Antwerpen, op

Griffie 4 FEB: 201

Ondernemingsnr . 0626.758.410

Benaming

(voluit) : PBB

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Schuttershofstraat 22 5A - 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : zetelverplaatsing

Blijkt uit het verslag van de zaakvoerder dd 4 december 2013 dat de zetel van de vennootschap met ingang

van 4 december 2013 verplaatst wordt van

Schuttershofstraat 22 5A - 2000 Antwerpen

naar

Schuttershofstraat 22 4B - 2000 Antwerpen.

Ondertekend, Paul Bekx, als vast vertegenwoordiger van Paul Bekx BVBA, zaakvoerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

op de laatste bit. van Luik B vermelden " Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso , Naam en handtekening.

16/04/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie vande akte

Vc beh<

aar

Beat Staal

Ondernemingsnr : fg9S,DS " S$ " ~i1~R3

Benaming (voluit) :PBB

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Schuttershofstraat 22 bus SA

2000 Antwerpen

Onderwerp akte :OPRICHTING - AANSTELLING ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden voor Ellen Verhaert, geassocieerd notaris te Antwerpen op achtentwintig maart

tweeduizend dertien, neergelegd op het negende registratiekantoor te Antwerpen;

BLIJKT dat

1. De sub 4, nagemelde personen een handelsvennootschap hebben opgericht in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met de naam: "PBB".

2. De vennootschap is gevestigd te 2000 Antwerpen, Schuttershofstraat 22 bus 5A,

3. De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur,

4. De vennotertloprichters zijn

* de heer BARRIERE, Benjamin Emmanuel, wonende te 11 rue du Caire, 75002 Parijs, Frankrijk;

* de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Paul Bekx", met maatschappelijke zetel te

2000 Antwerpen, Schuttershofstraat 22 bus 5A, rechtspersonenregister Antwerpen 0521.810.213.,

vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer BEKX, Paul Alfons, wonende te 2000 Antwerpen,

Schuttershofstraat 22 5A,

5. Het geplaatste kapitaal van de vennootschap achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) bedraagt.

Het is tot beloop van zesduizend tweehonderd euro gestort.

De vennoten die hun inbreng niet hebben volgestort hebben zich verbonden de volgende bedragen bij te

storten:

- de heer BARRIERE, Benjamin, voornoemd, driehonderd tweeënzeventig eura;

- de vennootschap Paul Bekx, voornoemd, twaalfduizend achtentwintig euro.

6. Het kapitaal is gevormd door stortingen in geld.

7. Het boekjaar samenvalt met het kalenderjaar.

Het eerste boekjaar loopt uitzonderlijk van de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft tot

eenendertig december tweeduizend dertien..

' 8. - Als statutaire zaakvoerder van de vennootschap is aangesteld: de besloten vennootschap met beperkte ' aansprakelijkheid Paul Bekx", voornoemd, voor wie zal optreden als vaste vertegenwoordiger in de zin van artikel 61 §2 van het Wetboek van vennootschappen : de heer BEKX, Paul, wonende te 2000 Antwerpen, Schuttershofstraat 22 5A. De opdracht geldt voor onbepaalde duur en neemt een aanvang op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft.

Krachtens artikel 7.2 der statuten is aan haar volledige individuele vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om alleen handelend namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

- Als bijzondere mandatarissen, met recht van substitutie, en elk met macht afzonderlijk te handelen,

aangesteld werden: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Goemans & Partners", met '

maatschappelijke zetel te 2800 Mechelen, Augustijnenstraat 66, alsook haar aangestelden, aan wie de macht verleend wordt, met recht van substitutie, om het nodige te doen voor de inschrijving -met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving- van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en voor haar registratie als BTW-belastingplichtige.

9. De vergadering besloteri heeft geen commissaris te benoemen.

10. Het doel van de vennootschap als volgt in de oprichtingsakte nauwkeurig is omschreven : "De vennootschap heeft tot doel:

1. Voor eigen rekening:

1.1. Het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlaridse, bestaande of nog op te richten vennootschappen en het beheer van een roerend vermogen in de meest ruime zin van het woord.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

liiiuiu

*isoseux

i u

Neergelegd fer n"ffie von de Rechtbank van Koopliandei r; Antwerpen, op 0 5 APR, 2013

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

,beltbor-opden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

1.2. Het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen , aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen , verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

2. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen inzonderheid:

2.1. Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering;

2.2. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

2.3. Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productje en algemeen bestuur.

2,4. Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen of ondernemingen, het uitoefenen van expertises, opdrachten en functies;

2.5. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa.

2.6. Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices voor rekening van derden.

2.7. Het uitoefenen van management, consulting en bestuursactiviteiten. Deze activiteiten omvatten onder meer, zonder dat deze opsomming beperkend is, het uitoefenen van consulting-functies op onafhankelijke wijzen, alsook het verlenen van advies, bijstand en leiding aan bedrijven, privé personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, human resources, producten en eveneens hun ontwikkeling, processing en bestuur.

2.8. De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel.

2.9. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

2.10. Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden dor intekening, waarborgplaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of

kapitaalbestuur en beleggingen van allerlei aard.

2.11, Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa,

2.12. Het afsluiten van lijfrenteovereenkomsten, alsmede het doen van periodieke uitkeringen en uitvoeren van pensioenregelingen.

2.13. Het bemiddelen bij aankoop, verkoop en verhuur van onroerend goed. Het schatten en evalueren van onroerende goederen. Het verlenen, in opdracht van de eigenaar of mede-eigenaars, van alle diensten die noodzakelijk zijn voor het behoorlijk functioneren van de gebouwen waarvan het beheer wordt waargenomen.

3. De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen, zoals bedoeld in de wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

4 De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

5. De vennootsohap mag investeringen en beleggingen uitvoeren (zoals onder meer de

aankoop, de verhuring en de oprichting van roerende en onroerende goederen) met het oog op het

verlonen van haar zaakvoerders in geld of in natura.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op

welke Wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel,

De vennootschap mag haar doe! verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en

manieren, die zij het best geschikt zou achten.

11. Jaarlijks op de derde dinsdag van de maand juni om zestien uur wordt de gewone algemene

vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping.

Is deze dag een wettelijke feestdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de

eerstvolgende werkdag.

Omtrent de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht de

statuten geen bijzondere bepalingen bevatten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ANTON VAN BAEL  GEASSOCIËERD NOTARIS.-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD

- expeditie van de akte met één volmacht aangehecht

Voor-,,behoutien aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
PBB

Adresse
SCHUTTERSHOFSTRAAT 22, BUS 4B 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande