PEDIATER ANKE WAELBERS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PEDIATER ANKE WAELBERS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 887.541.684

Publication

03/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 24.06.2014 14230-0144-009
28/03/2014
ÿþi

i

mod 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

17 -03- 2011

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHAlgee MECHELEN

fine

Y

:l Ondernemingsnr : 0887.541.684

Benaming (voluit) : PEDIATER ANKE WAELBERS

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een BVBA

Zetei : Koningin Astridlaan 62

2800 Mechelen

il Onderwerp akte :Statutenwijziging

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van 6 maart 2014, gehouden voor notaris. Jan Boeykens te Antwerpen, in zijn kantoor, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

1/ Na kennisneming van het bijzonder verslag van het bestuursorgaan waarin de voorgestelde doelwijziging] ;t omstandig wordt verantwoord, en waaraan een staat van actief en passief is gehecht die werd afgesloten op 31, december 2013, in uitvoering van artikel 287 van het Wetboek van vennootschappen, beslissing tot uitbreiding; van het doel, zodat dit voortaan luidt als volgt

"Artikel 2.

De vennootschap heeft tot doel:

De uitoefening van de geneeskunde, meer in het bijzonder de activiteit van geneesheer-specialist met: specialisatie in pediatrie (kindergeneeskunde), onder meer via raadplegingen en via toezicht op; ;; gehospitaliseerde patiënten en raadgeving voor collegae. De geneeskunde wordt uitsluitend uitgeoefend door; ;: de geneesheren-vennoten in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtneming van de regels: van de geneeskundige plichtenleer, ondermeer betreffende het beroepsgeheim en in geen geval door de ven-: nootschap. De geneesheren-vennoten, die allen lid dienen te zijn van de Orde der Geneesheren, verbinden zich: ertoe hun volledige medische activiteit in gemeenschap in te brengen en de daaruit volgende honoraria zullen: rechtstreeks geïnd en ontvangen worden door en voor de vennootschap,

Om dit doel te bereiken kunnen volgende middelen worden aangewend:

1. De deelname aan congressen, werkgroepen en professionele vergaderingen met betrekking tot de;

;, pediatrie of geneeskunde In het algemeen;

;; 2. In het algemeen mag de vennootschap alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van:

aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Te dien einde mag de; i; vennootschap alle financiële, onroerende en roerende verrichtingen stellen welke rechtstreeks verband houden; met de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, doch erover wakend dat het burgerlijk karakter van de; vennootschap behouden blijft. Zo mag de vennootschap technisch, verpleegkundig of administratief personeel; in dienst nemen en mag zij aile medische apparatuur of accommodatie, dienstig voor de praktijk aankopen of, huren. Evenzeer mag de vennootschap een medisch secretariaat oprichten, gelast met de inning en de; verdeling van de erelonen;

3. De vennootschap mag samenwerken met alle bestaande of op te richten ondernemingen, verenigingen;

of vennootschappen in België, waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare, of die de; ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel ofj ;: een gedeelte van haar maatschappelijk doel, met dien verstande dat overeenkomsten die geneesheren niet) mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

; 4. De vennootschap beoogt aan de geneesheren-vennoten de uitoefening van het beroep te

vergemakkelijken, alsmede de kwaliteit van hun prestaties en de doeltreffendheid van de verleende diensten tel verbeteren. De vennootschap waakt erover dat de activiteiten uitgeoefend worden overeenkomstig de: deontologische, wettelijke en administratieve voorschriften, volgens de principes van de medische ethiek en de, eisen van de wetenschappelijke discipline. De vennootschap waakt erover dat de onafhankelijkheid van de; geneesheren-vennoten in de uitoefening van hun beroep gewaarborgd blijft en dat geen aanleiding ontstaat tot: commercialisatie van de geneeskunde, van directe of indirecte collusie, dichotomie of overconsumptie.

5. De vennootschap laat geneesheren-vennoten de mogelijkheid zich verder te bekwamen en de; ontwikkeling van de geneeskunde op de voet te volgen en stelt in dit kader alle mogelijke middelen ten beschikking.

6. De vennootschap kan alle roerende en onroerende goederen en rechten verwerven en beheren en; i; rechtshandelingen dienaangaande stellen voor zover dit kadert in voormeld doel en in het beheer als een goede;

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

huisvader, en voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat' deze activiteiten een regelmatig en commercieel karakter mogen krijgen.

De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doe!, beleggen in roerende en onroerende goederen, deze goederen verwerven en beheren, alsmede alle handelingen stellen die rechtstreeks hiermee in verband staan, mits dit een beheren is van de roerende en onroerende goederen als een goed huisvader en onder uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze noch het burgerlijk karakter van de vennootschap noch haar prioritair medisch oogmerk wijzigen en dat deze handelingen geen aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook.

Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmen."

2J Na lezing, bespreking en goedkeuring van het verslag van de zaakvoerder en van de daartoe aangestelde bedrijfsrevisor inzake de kapitaalverhoging door inbreng in natura (artikel 313 W.venn., waarvan het besluit luidt als volgt:

"De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van PEDIATER ANKE WAELBERS' B.V.B,A., Koningin Astridlaan 62, 2800 Mechelen, RPR 0887.541.684 bestaat uit de vordering van de vennoot, mevrouw Anke Waelbers ingevolge de dividenduitkering ten bedrage van bruto 536.000,00 Eur onder afhouding van 10% roerende voorheffing, conform artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelasting.

Indien de enige aandeelhouder haar reeds uitgedrukte intentie tot incorporatie daadwerkelijk uitvoert, zal de totale inbrengwaarde bijgevolg 482.400,00 Eur bedragen en wordt deze inbreng vergoed door 400 aandelen van 'PEDIATER ANKE WAELBERS' B. V.B.A. zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en met dezelfde rechten als de bestaande aandelen.

Deze nieuwe aandelen zullen worden toegekend aan de enige aandeelhouder, mevrouw Anke Waelbers.

Na de voorgenomen kapitaalverhoging zal het kapitaal 501.000, 00 Eur bedragen en vertegenwoordigd zijn door 100 + 400 = 500 aandelen.

Bij het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden ben ik van oordeel:

" Dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen inzake de controle van de inbreng in natura en quasi-inbreng van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren en dat de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbeng in natura;

" Dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

" Dat de voor de inbreng in natura door de inbrenger weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

1k wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouder of derden onontbeerlijk acht.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de mij toevertrouwde wettelijke opdracht en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.",

beslissing tot kapitaalverhoging met vierhonderd tweeëntachtigduizend vierhonderd euro (¬ 482.400,00) door inbreng van een schuldvordering, om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op vijfhonderd en één duizend euro (¬ 501.000,00), door uitgifte van vierhonderd (400) aandelen tegen de intrinsieke waarde van de bestaande aandelen, welke nieuwe aandelen dezelfde rechten en ptichten ais de bestaande aandelen hebben en delen in de winst over het lopende boekjaar pro rata temporis; op de geheelheid van de kapitaalverhoging werd ingetekend door de enige vennoot door inbreng van een schuldvordering, ter vergoeding waarvoor haar gemelde vierhonderd (400) volledig volgestorte aandelen werden toegekend; beslissing om de nieuwe vierhonderd (400) aandelen gelijk te schakelen met de bestaande haar toebehorende honderd (100) aandelen, zodat alle vijfhonderd (500) aandelen van de vennootschap een gelijke fractiewaarde van het kapitaal zullen vertegenwoordigen van 1/5005te; aanpassing van artikel vier van de statuten, dat voortaan luidt:

" Het kapitaal bedraagt vijfhonderd en één duizend (¬ 501.000,00), verdeeld in vijfhonderd (500) aandelen zonder vermelding van nominale waarde."

3/ Aanpassing van artikel 1, tweede lid der statuten aan de door de zaakvoerder genomen beslissing tot verplaatsing van de zetel naar het huidige adres,

4/ Machtiging van :

- het bestuursorgaan om voorgaande besluiten uitte voeren; - de notaris tot het opstellen en neerleggen van de cotrdinatie der statuten;

`JB CON' bv bvba te 2950 Kapellen, Haagdoomlaan 29, vertegenwoordigd door de heer Jean Bergs, accountant  belastingconsulent, om de vennootschap te vertegenwoordigen bij de' Kruispuntbank van Ondernemingen, het Ondememingsioket en de Rechtbank van koophandel.

edior-

behauderà

aan het.

8pplgisoh

Staatsblad

1\7

Voor ontledend uitteksel

Notaris Jan Boeykens

Samen hiermee neergelegd: uitgifte akte + coördinatie statuten + bijzonder verslag zaakvoerder + controleverslag revisor aangaande de inbreng in natura,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 30.08.2012 12506-0062-010
06/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 30.09.2011 11568-0494-009
10/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.06.2010, NGL 02.09.2010 10536-0591-009
11/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 19.06.2009, NGL 04.09.2009 09751-0195-010
03/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 20.06.2008, NGL 29.09.2008 08759-0329-009

Coordonnées
PEDIATER ANKE WAELBERS

Adresse
KONINGIN ASTRIDLAAN 62 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande